icon

Aké vyšetrenia žiadať u gynekológa, keď sa mi nedarí otehotnieť?

lenuss1992
Dnes o 04:46

Ahoj ake vyšetrenia by som mohla pýtať u gynekológa aby zistili problém prečo sa nám nedarí už vyše dvoch rokov ďakujem

anonym_65de67
Dnes o 04:51

@lenuss1992 muž mal aký spermiogram? 🙃

nairobi
Dnes o 05:09

@lenuss1992 hormonalny profil, spermiogram,,,, postupne potom endokrinologia, reprodukčna imunológia, hematologia, genetika páru,,, ak nič nezistia tak možno hysteroskopia, prefuk vaječníkov atď...

lenuss1992
autor
Dnes o 05:26
@anonym_65de67

@lenuss1992 muž mal aký spermiogram? 🙃

@anonym_65de67 ešte nie najprv chcem zistiť či není problém vo mne

gejb
Dnes o 05:28
@lenuss1992

@lenuss1992 toto sa robi naopak.
Lebo u teba bude potrebných asi 6 druhov vyšetrení (ak nie viac) aby si zistila ci je problém v tebe.
Mužovi stačí spraviť jeden spermiogram a viete s istotou.

anonym_7ae54c
Dnes o 05:31

Mne stacil hormonalny profil, uz ten ukazal, kde je problem... ale je pravda, ze v CAR pozadovali hned spermiogram, az potom sa s nami bavili.

anonym_0ea004
Dnes o 05:41

Co viem tak najprv sa zostuje vzdy muz a ked je on OK tak zena, u zeny treba ovela viac vysetreni jemu len jedno. Pri muzovi je vhodne ho urobit uz po pol roku snazenia. Aspon tak nam bolo povedane.

bg92
Dnes o 05:52

Najprv si muz robi spermiogram. Je to jedno vysetrenie oproti tomu co budes musiet absolvovat ty

mondolina
Dnes o 05:52
@lenuss1992

@lenuss1992
najprv zistí či nie je problém u muža. či on nechce?

anonym_67777c
Dnes o 05:56

Neviem ja som si myslela, ze som ok a len u muza je problém nakoniec mi zobrali v CAR hormonalny profil a uz som bola jasná aj ja ... takže vôbec nepotrebuješ gynekologa objednajte sa s muzom do CAR a tam vam vsetko spravia.

denisa_deniska
Dnes o 06:01
@lenuss1992

@lenuss1992 ale to sa takto nerobí. Treba poslať muža na spermiogram, ak bude ok, rovno do CAR a riešite teba. 🙂

sense
Dnes o 06:03

Najprv muž spermiogram. A keď vylúči problém u muža ,tak potom u ženy hormonalny profil, folikumetria, hematologia, endokrinologia atď...

anonym_e62702
Dnes o 06:17
@lenuss1992

@lenuss1992 Ano, to je velmi logicke, robit xy vysetreni u zeny, aby sa napr. potom zistilo, ze muz ma nekvalitne spermie. Treba rozmyslat trochu. Asi je panko jesitny.

anonym_841b4f
Dnes o 06:19

@lenuss1992 pred tým ako sme sa objednali do CAR my moja gynekologička urobila hormonálny profil a pár mesiacov som chodila aj na folikulometriu. Muž si zašiel na spermiogram. Keď bolo toto ok objednali sme sa do CAR

anonym_f2390a
Dnes o 06:54

nám moj gyn spravil hned hormonalny profil a mužovi spermiogram