icon

S hrôzou čítam zoznamovací inzerát muža na Facebooku

22. dec 2025

Prepáčte, musela som to tu dať...
Chlap, Branislav, Kežmarok, vdovec, člen jednej skupiny na FB
....................

46 ročný, bez dlhu s domovom ...
Prijal by som zase po boku nejakú schopnú, pracovitú ženu, pani domu, ktorou priorita nie je dojabať si obočie, pery, mihalnice, tunely ale byť oporou mužovi, čo má pod kontrolou svoj život s deťmi ...
Jednu ženu mi už život stihol vziať ale ešte mám moje baby ...
Mám už len ich ...
Teraz hľadám druhú vo svojom prázdne ...
U mňa, u teba, káva, raňajky, spoločný voľný čas ak náhodou nezabezpečujem fi.zdroje 😉 ...
Mali sme malý byt, teraz máme dom, bez dlhu, bez pôžičiek a bez hypotéky.
16 rokov verný svojej manželke, toľko sme boli spolu ...
Min.rok si zkurvený život zmyslel, že sa máme až veľmi dobre, tak nám ju jednoducho vzal ...
Komplet rodina netestovaná ani jediný krát a o očkovaní sa nebudeme baviť ...
Ani teraz ani nikdy !!!
Ak si neočkovaná, netestovaná a relatívne pracovitá žena, mohlo by to fungovať ...
O retardované, čo uverili podvodu z názvom covid a nechali sa ojebať médiami a na záver sa dali zaočkovať s dobrovoľným súhlasom s experimentom na svojom tele 🤣🤣🤣 za prachy alebo nebodaj "zadarmo" ... do sekundy klikni späť a upaľuj z tohoto profilu !!!
Isto z primitívnym vypatlaným retardom čo si prisvojil jednú z výhovoriek: "kvôli práci, kvôli hypotéke, dovolenke, deťom, škôlke, škoke či inej debilnosti" , nemôžeš byť
po mojom boku a už neporodíš zdravé dieťa ak vôbec, teda ani sex neprichádza do úvahy !!!
Vzťah muža k žene je vždy iba kvôli sexu ... Postupne si vytvárame vzťah, začínaš nam chýbať, tešíme sa ak nás čakáš doma v teple, s večerou a deťmi na poriadku (vtedy už je to vážne) a zaľúbime sa, iba a len a bez vynimky, kvôli povahe a spravaniu sa k mužovi ...
Na oplátku vieme dať ochranu, zabezpečiť fin.zdroje, stabilitu, vernosť a s tvojou pomocou vytvoriť rodinnú pohodu ...
Prenechávame Vám našu domácnosť ...
Chceš muža ? Tak zabudni na tie primitívne kokotiny (ako kvetinky, ružové košele, romantiky a tie vynútené trápne správanie sa od muža ako obtiahnuté tričká, pózy z fitnescentra, priblblý úsmev, sladké reči či sviečky po večeroch ...)
Ak chceš romantický večer, tak ho priprav ...
Zapálená sviečka má u nás doma iba jediný význam ... (bohužiaľ)
Som muž, ak je všetko ako má byť, sex je na prvom mieste ako u 95 % hetero chlapov a ak muž tvrdí iné
-> KLAME, LEBO SI CHCE ZASUNÚŤ.
Vždy je na prvom mieste sex, vždy ...
Ale ak si frigidná, nechce sa ti, alebo si myslíš, že muž bude čakať, že mu vobec dovolíš mať sex lebo teba nebaví ...
Je to tvoj bordel ...
Deti mám zabezpečené, postarané, najedené (som kuchár), máme domov, teplo, jedlo a sú vychované ...
Ja ponúkam domov, zázemie, fin.nezávislosť, ochranu, pár áut, život bez dlhu ...
A ty máš čo ponúknuť ???
Tvoje telo je, či nie je tovar ???
Ale ak ponúkaš iba to, tak si môžeme vzájomne pomôcť a tým to skončilo ...
(Hľadá sa silná osobnosť, gazdiná, žena, milenka s ktorou sa dá budovať budúcnosť)
O zúfalé, nepobozkané, tučné, o 10 rokov staršie (deti mi asi už nedáš) a mladšie čo si myslia, že budem živiť ich "výstrelky" nemám záujem ...
Moju som živil 16 rokov a prial som si to ... Ale domácnosť bola na poriadku a deti tiež ...
Moja úcta ...
Sex nie je vymenný tovar, ani spôsob ako ovládat muža, ani spôsob odmeny za niečo ...
To sa bavime už o biznise ... teda biznis so sexom - prostitúcia ... 😉😉😉
A ja za sex so ženou neplatím !!!

nyusika
22. dec 2025
@sevrin

Podľa toho čo píše, mu evidentne zomrela žena. No, bude to znieť trochu morbídne, ale aj toto je spôsob ako sa zbaviť v manželstve magora.

@sevrin ja som optimistka - verim, ze mu iba proste zdrhla...

anonym_33046b
22. dec 2025

Mam otazku... mam pred sebou navod na pecenie nepecenych zakuskov, Mam to tiez sem skopirovat, aby bola sranda?

zuzanita1609
22. dec 2025

Vulgárny, frustrovaný, dezorientovaný,isto to písal v návale zlosti a alkoholom opojení,taktiež agresívny v reálnom živote...tento radšej nech už radšej zvolí celibát a život na samote u lesa 🙄. Už teraz ľutujem tú ženu, ktorá čo i len začne nad ním uvažovať,nie to ešte žiť s ním. Tiež chcem veriť,že bývalá len zdrhla a zmenila identitu, pretože toto by v zdraví nedala žiadna normálna 😒.

anonym_834821
22. dec 2025

Tak som zo zvedavosti mrkla na ten Fb link a úprimne som sa rozosmiala. Že aký mačo? a tá fotka v tielku s mega krížom na krku 🤦🏻‍♀️ 🤪 ako hovorí moja kamoška: "ženy, držte ma!' 😃

cyberk
22. dec 2025

Aj ja by som sa radsej zabila, mat takehoto vola pri sebe 🫣

anonym_c30268
22. dec 2025

Násilie a agresivita z neho srší, tlačí mu semeno na mozog. Chudák žena čo v bezvedomí by oň prejavila záujem, nedostane ani kvietok od mača, lebo je len majetok ktorý obrába a slúžka k hrncom a na sex. Ak ochorie a nebude môcť poskytnúť mačovi sex kedy si zmyslí tak ju opustí.

Kde je tam láska, súcit, empatia, úprimný záujem o druhého, ochota robiť kompromisy?

enmery
22. dec 2025
@cyberk

Aj ja by som sa radsej zabila, mat takehoto vola pri sebe 🫣

@cyberk Tento je podľa mňa aj nekrofil, čiže po smrti by Ťa ešte vojel, ved len to je pravá mužnosť!

enmery
22. dec 2025
@anonym_834821

Tak som zo zvedavosti mrkla na ten Fb link a úprimne som sa rozosmiala. Že aký mačo? a tá fotka v tielku s mega krížom na krku 🤦🏻‍♀️ 🤪 ako hovorí moja kamoška: "ženy, držte ma!' 😃

@anonym_834821 Normálne ľutujem, že nemám FB a tento skvost neobohatí moje oftalmologické obzory...

januska12323
22. dec 2025

Daj bože aby ma takáto láska nikdy nenašla. Ak jeho žena umrela a existuje nebo zaslúži si sedieť ešte nad Bohom.

anonym_53e8a2
22. dec 2025

Podľa mňa je to odrb ako skoro všetky zoznamky, vrátane fejsbúku.

yoginka231
22. dec 2025

Bože takýto tragédi. Naštastie existuju aj normalny chlapi. Ale takyto degeš potom bude vyplakavat prečo je single a sám a nikto ho nechce haha.

autor
22. dec 2025

Ja si toho pána pamätám. Vtedy som sa sa stala členkov tej skupiny na FB. Jeho žena bola mŕtva asi mesiac a on už písal podobné statusy. Vtedy mal svoj profil ešte odomknutý, mal tam aj manželku, kde akože za ňou vyplakával. Ale vo viacerých FB skupinách už naháňal nové ženy. Mal tam aj meno a priezvisko, potom keďže mal asi dosť veľa hejtov, si to zmenil, profil zablokoval... Už ten inzerát stiahol podľa všetkého. Alebo mu ho vymazali admini na zoznamke.

dadis
22. dec 2025
@anonym_834821

@anonym_834821 Nemam FB, ale fotku by som si pozrela 🙂

bielasovicka
22. dec 2025
@anonym_33046b

Mam otazku... mam pred sebou navod na pecenie nepecenych zakuskov, Mam to tiez sem skopirovat, aby bola sranda?

@anonym_33046b no daj 😄, nech je sranda.

osky
22. dec 2025

Zacal velmi pekne
A cca od polovice sa vyfarbil...
Ttulo
Nech di necha suta aj dom
A na zasunutie nech si kupi nafukovaciu Ancu.
Lebo toto vyjadrovanie ...hrozny magor
Utekajmeeeeeeeee!

vroni
22. dec 2025

Náhodou, mne sa to páči. Z toho pána by bol skvostný manželský terapeut. Človek si omrkne jeho portrét, prečíta jeho inzerát a zrazu vidí pána po svojom boku v celkom inom svetle, že aj pekny je, aj múdry..... Taka zmena uhla pohľadu v manželstve moze náramne pomôcť.... 🤣🤣🤣🤣 V realite neverím, že by existovala dostatočne hlúpa ci zufala žena, ktorú by ten inzerát oslovil.

sova7
22. dec 2025
@lentakyterapeut

A pre toto je vela zien radsej single

@lentakyterapeut ako hovorila moja kolegyňa Keby je toto posledný chlap na planete tak radšej kolik na rajčiny

sova7
22. dec 2025
@januska12323

Daj bože aby ma takáto láska nikdy nenašla. Ak jeho žena umrela a existuje nebo zaslúži si sedieť ešte nad Bohom.

@januska12323 váhala s rozvodom tak dlho až bola choroba rýchlejšia asi 🥺

lakebabe
22. dec 2025

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bielasovicka
22. dec 2025

Škoda ze nemám fb, rada by som si ho pozrela. Toto nemôže byť ani reálne ze existuje takýto chuj🙄

anonym_09acb4
22. dec 2025

Ach, títo narušení retoši zo zoznamiek, čo si myslia, že si môžu vyberať, pritom po nich ani stará vyháraná fena nebrechne.🫣🫠

luccys
22. dec 2025
@sova7

@januska12323 váhala s rozvodom tak dlho až bola choroba rýchlejšia asi 🥺

@sova7 Mne to cele vyznieva tak, ze je nasraty nie preto, ze umrela, ale preto, lebo teraz nema sex.

enmery
22. dec 2025
@luccys

@sova7 Mne to cele vyznieva tak, ze je nasraty nie preto, ze umrela, ale preto, lebo teraz nema sex.

@luccys Ako ten priemerný, ktorý tu vylial svoju myzogíniu na štíhle "sku" ženy, ktoré ho bohvie prečo nechcú!!!

moonlight1210
22. dec 2025

Ak by som mala volit jeho a zivot na ubytovni v azylaku, tak beriem ubytovnu.

Ked si predstavim, ze kedysi boli dohadovane manzelstva a toto nejake dievca dostalo proti svojej voli ... Clovek by sa nedivil, keby si na druhy den vzala zivot.

svetlonos
22. dec 2025
@nyusika

@sevrin ja som optimistka - verim, ze mu iba proste zdrhla...

@nyusika
no nezdrhla, inak bysme sa v inzerate docitali aj o k"" vach a podobne.

negymama
22. dec 2025

dobre som sa zasmiala 😅
ze zoznamovaci inzerat - to je vyron preplnenych v**ec.

no myslim, ze akakolvek zena schopna docitat ten elaborat do konca, nemoze byt schopna takuto ponuku prijat.
on tak okresava tie podmnoziny zien, co si "vybera", az sa mu to zuzi na hrstku takych, ktore by zase nechcel on.
neockovana
netestovana
pracovita
gazdina
nie tucna
nie nepobozkana
ani primlada
ani pristara
neznasajuca romantiku, kvety, sviecky
neznasajuca ruzove kosele a obtiahnute tricka
neznasajuca chlapov z posilovne
ochotna k sexu za kazdych okolnosti
ziadne upravy tela
dobre tolerujuca vulgarizmy

luccys
22. dec 2025

Mna by zaujimalo, ze ako bude kontrolovat, ze nejaka zena nie je zaockovana proti covidu? Bude jej verit, alebo si to pojde preverit do nemocnice ci kam? 😃

enmery
22. dec 2025
@luccys

Mna by zaujimalo, ze ako bude kontrolovat, ze nejaka zena nie je zaockovana proti covidu? Bude jej verit, alebo si to pojde preverit do nemocnice ci kam? 😃

@luccys Tento uverí všetkému a všetkému vedeckému nie, čiže čajka to má v suchu z decáku.

domkakvet
22. dec 2025

@anonym_autor sto ludi a sto chuti, nedavno tu jedna hladala zabezpeceneho chlapa, tak mozno jej toto bude stacit.

anjelok
22. dec 2025
@sevrin

Podľa toho čo píše, mu evidentne zomrela žena. No, bude to znieť trochu morbídne, ale aj toto je spôsob ako sa zbaviť v manželstve magora.

@sevrin mozno zomrela na covid