Urazil ma na prvom rande. Ako by ste reagovali?
Cauko. co by ste povedali keby vam na prvom rande fesi zahlasi ( s manzelkou sme sa rozviedli, lebo pribrala a na konci vyzerala postavou asi ako ty) .... akoze to ma posadilo... Aj ked je pravda ze fotku postavy som mu nechcela poslat, ved co ak by bol uchyl... ale toto...
@anonym_autor nie, nerobil si nad tou fotkou dobre, proste si sa mu nepáčila. Druhý ti tiež celkom jasne vysvetlil, že sa mu nepáčiš.
Takže buď začneš hľadať medzi takými, ktorým sa páčia priestorovo výraznejšie ženy, alebo so sebou začneš niečo robiť. Že sa urazíš ti nijako nepomôže.
@sissy27 Priestorovo vyraznejšie :D Ty kokso, toto si píšem do svojej databázy :D
@terezia74 ked sm tu fotku ukazovala naj kamoskam tak ma chvalili a vraveli ze si ju mam dat na zoznamku ako profilovku, tak nebola vulgarna ani zla. Neprehanaj zasa.
@anonym_autor škoda že si ich neposlúchla, ozval by sa ti chlap ktorému sa páčiš a žili by ste šťastne až kým by ste nepomreli
Autorka, viem, že si tu robíš srandu, ale aj tak ma téma celkom baví. Buď rada, že sa s tebou vôbec rozprával. Kamoška si dáva na zoznamku fotky s miliónmi filtrov. Mení si nimi komplet črty tváre a kontúry tela a aj keď som jej stokrát povedala, že si tým vlastne len škodí, lebo pri osobnom stretnutí budú chlapi sklamaní, pokračuje ďalej. Ona má z toho totiž srandu. Páči sa jej šokovaný výraz nápadníkov, keď ju uvidia a rada ich dostáva do pomykova. Jeden sa vraj robil, že ju nevidí. Prišla až k nemu, oslovila ho a on ako keby bol slepý a hluchý, pozeral sa niekde poza ňu a úplne ju ignoroval 😀 Krúžila okolo neho ako družica a on krúžil opačným smerom 😀
Autorka, viem, že si tu robíš srandu, ale aj tak ma téma celkom baví. Buď rada, že sa s tebou vôbec rozprával. Kamoška si dáva na zoznamku fotky s miliónmi filtrov. Mení si nimi komplet črty tváre a kontúry tela a aj keď som jej stokrát povedala, že si tým vlastne len škodí, lebo pri osobnom stretnutí budú chlapi sklamaní, pokračuje ďalej. Ona má z toho totiž srandu. Páči sa jej šokovaný výraz nápadníkov, keď ju uvidia a rada ich dostáva do pomykova. Jeden sa vraj robil, že ju nevidí. Prišla až k nemu, oslovila ho a on ako keby bol slepý a hluchý, pozeral sa niekde poza ňu a úplne ju ignoroval 😀 Krúžila okolo neho ako družica a on krúžil opačným smerom 😀
@anonym_aace18 Vobec sa im necudujem. A vtipne mi to prilis nepride.
@anonym_aace18 tak ja iba trochu vrasky mam odstranene ale som to ja na fotkach. Vsetky aktualne.
@anonym_aace18 Vobec sa im necudujem. A vtipne mi to prilis nepride.
@anonym_af67ef Tak ja osobne by som si to tiež nevybrala ako zmysluplné trávenie voľného času, ale keď ňu to baví a má z toho radosť? A zase na druhú stranu, keby ten chlap za niečo stál, povie jej priamo, že je koza a fotkami ho zavádzala. Tváriť sa, že tam nie je, že ju nevidí a nepočuje, tak to ten chlap tiež nie je zrovna dvakrát v poriadku.
@anonym_aace18 tak ja iba trochu vrasky mam odstranene ale som to ja na fotkach. Vsetky aktualne.
@anonym_autor Ale druhú stranu nezaujíma len aktuálny výzor tváre, chcú vedieť dopredu aj o postave.
@anonym_autor dalsie hovado co sa nevie ovladat a neslusnost nazyva uprimnostou.
@anonym_64b04f Co je na tom zle ? Ak sa niekto zacne opustat a zanedbavat, je to dobry dovod na rozchod. Tyka sa to rovnako prasata pri telke, ktore chlemta pivo, ako aj kroksovo - leginovej prasnice. Ten druhy tym hovori : nezalezi mi na tebe, nebudem sa snazit byt pre teba atraktivny, dam prednost pivu alebo zakuskom.
@patrike spravidla ten druhy nerozmysla nad efektom na partnera - jednoducho reziguje na zivot a vlastne zdravie. Nie je nic otrasnejsie ako nachadzat takeho partnera doma
nahodou vyzeram dobre, nie ako tie vychrtle anorekticky, je za co chytit ale tak akurat.
@anonym_autor nuz ale smola je, ze ta nikto chytat nechce, darmo mas za co chytit😏
@anonym_autor dalsie hovado co sa nevie ovladat a neslusnost nazyva uprimnostou.
@anonym_85531b veď jej to povedal ešte celkom kulantne. Ak má baba nadváhu, tak je fér to povedať dopredu a neplytvať časom druhého človeka.
Prečo bol férový, povedal čo si myslí, náhodou ja to kvitujem, načo ti bude vravieť aká si krásna, super postava, keď si podľa neho tučná, ja by som sa zamyslela možno aj nad sebou a zamakala na sebe, ale len pre seba, akú máš váhu a výšku?, lebo nikdo ti priamo nepovie áno si tučná rob niečo zo sebou, iba tento jeden pánko 😆
Pozri, kazdemu sa paci nieco ine. Ja mam 52 rokov, postava presypacie hodiny, 167cm, 68kg, mam aj nejake strie a celulitidu. Manzelka mojho milenca je odo mna o 10 rokov starsia, a vazi asi 40kg aj s topankami, koza na nej doslova visi. Co myslis ze mi on hovori? Na kazu fotku ody a chvaly, ked sme spolu, aka som nadherna a uzasna. Ak by to bolo inak, asi by som prehodnotila pokracovanie vo vztahu. Apropo, tiez som vydata
Pozri, kazdemu sa paci nieco ine. Ja mam 52 rokov, postava presypacie hodiny, 167cm, 68kg, mam aj nejake strie a celulitidu. Manzelka mojho milenca je odo mna o 10 rokov starsia, a vazi asi 40kg aj s topankami, koza na nej doslova visi. Co myslis ze mi on hovori? Na kazu fotku ody a chvaly, ked sme spolu, aka som nadherna a uzasna. Ak by to bolo inak, asi by som prehodnotila pokracovanie vo vztahu. Apropo, tiez som vydata
@anonym_016fc4 a co hovori tvoj muz na tvoje presypacie hodiny?
@anonym_autor no veľmi jasne ti dal najavo, že sa mu tento štýl postavy nepáči. Čo chceš o tom viac polemizovať? Bol priamy.
@anonym_739232 Nie, nebol priamy. Bol to hulvát.
Neznášam AI, neznášam upravu fotiek atď. a asi tento chlapík to vidí podobne, veď každá druhá si vyhladzuje vrázky, zoštíhluje postavu pomocou AI a potom chudáci idú na rande a sú v šoku, že kto to tam prišiel 🤦♀️ K čomu to je dobre? K ničomu, ak sa máš niekomu páčiť, tak sa budeš páčiť taká aká si a nebudeš sa čudovat, že chlapi ti povedia priamo alebo nepriamo (už sa neozvú), že sa im nepáčiš.
@anonym_autor Odradilo by ma to.
Myslím si, že ak opustil bývajú ženu tak by mohol ľahko opustiť aj novú partnerku keď ho omrzí.
@anonym_autor Odradilo by ma to.
Myslím si, že ak opustil bývajú ženu tak by mohol ľahko opustiť aj novú partnerku keď ho omrzí.
@estellas Ale vsak on ju aj tak nechce. Tak nemusi mat dilemu.

Posielať fotky v plavkách cudziemu chlapovi? Asi som už ozaj stará , ale toto nepochopím nikdy.
To si sa rovno mohla odfotiť hola 🤦
@terezia74 ked sm tu fotku ukazovala naj kamoskam tak ma chvalili a vraveli ze si ju mam dat na zoznamku ako profilovku, tak nebola vulgarna ani zla. Neprehanaj zasa.