V čom som úžasná pre úžasného?
Dobre rano.
Keby mate kratkym opisom povedat o vas nieco, co by ste dali ako hlavne prednosti vas. Skusim to napisat inak. Ak by atraktivny , vzdelany, financne zabezpeceny, rozumny a slusny chlap, ktory vie milovat a vazit si zenu po svojom boku, ak by taky chlap hladal zenu a viete o tom, co by ste prezentovali, alebo napisali o sebe, preco prave teba si ma vynrat . Nieco v zmysle.. som takato , mam toto, som ina ako ostatne, viem toto, v tomto som najuzasnejsia, Dokazem mu dat toto a tu. V jednoduchosti. viete sa "predat" ? skuste to.
Predat sa chlapovi?ani omylom
a ked uz...
nieje dôležite urobiť zo seba dokonalú ale taká aká som
Inak to nemalo by zmysel ale zavadzanie, ktoré vydrží chvíľu a potom bude kukať ako puk, že kto vlastne som😅
@anonym_autor dostal by atraktívnu, vzdelanú, finančne nezávislú, rozumnú, slušnú ženu, čo vie milovať a vážiť si chlapa 🤷🏼♀️. Čo by som mu mala asi ponúknuť? Koláče? Hovorí sa vrana k vrane sadá. A nikdy by som o chlapa nebojovala, on má bojovať o ženu.
Podľa mňa sa musí chlap “predať” žene a dobýjať ju, nikdy som to nerobila naopak.
@nattyond mas statisice euro 3 byty, jeden dom, chatu v chorvatsku, mensiu lod, si podnikatelka co dava praci 15 zamestnancom, a prednasas stovkam mladym ludom pri rozbehu v ich zivote ?
Kazdy muz hlada predsa nieco ineho, vacina hlada zenu, co vidi JEHO a nie jeho byty domy chaty a zamestnancov...
@nattyond mas statisice euro 3 byty, jeden dom, chatu v chorvatsku, mensiu lod, si podnikatelka co dava praci 15 zamestnancom, a prednasas stovkam mladym ludom pri rozbehu v ich zivote ?
@anonym_autor takže to nieje téma o vzťahu ale o obchodnom vzťahu?
@anonym_autor ale toto nie je o tom ci je to uzasna zena. Lebo taka aku si opisala moze byt aj riadna mrcha pre vztah nepouzitelna.
@anonym_autor mám iný majetok a celkom slušný na svoj vek. Ale nerozumiem, ak by som hľadala partnera, tak mojim cieľom nie je aby sme mali rovnaké majetky a určite ten kto je “bohatší” nemá právo čakať, že ten druhý sa mu bude ponúkať a “predávať”. Ak to má byt vzťah; ten má byť založený na sympatiách, spoločných hodnotách, chémii a ostatných dôležitých veciach.
Z daného popisu muža je to všetko tam pre mňa absolútne nevyhnutné minimum, žiaden štandard, ktorý by som hladala ani nič viac. Takže takému by som sa ani nechcela "predať", navyše nikdy som nemala potrebu sa predávať ani mužom, ktorí spĺňali viac ako to minimum... Bolo by to pre mňa ponižujúce dávať na seba taký "inzerát".
@anonym_autor mám iný majetok a celkom slušný na svoj vek. Ale nerozumiem, ak by som hľadala partnera, tak mojim cieľom nie je aby sme mali rovnaké majetky a určite ten kto je “bohatší” nemá právo čakať, že ten druhý sa mu bude ponúkať a “predávať”. Ak to má byt vzťah; ten má byť založený na sympatiách, spoločných hodnotách, chémii a ostatných dôležitých veciach.
@nattyond Toto na co odpovedas, bolo iba vyslovene reakcia na prveho clena diskusie.
Dievča, ty si ťažko mimo...milióny ma aj Fico a predsa je to najchudobnejší človek, ktorého poznám...
Dievča, ty si ťažko mimo...milióny ma aj Fico a predsa je to najchudobnejší človek, ktorého poznám...
@enmery ale ten neprednasa a na diskusie ho tiez uz nevolaju .
Ak mas pocit, ze na neho nemas, ze on je nieco viac, tak tazko radit..
asi nebude až taký úžasný, keď si takto musí hľadať ženu.
Vyberie si taku, do ktorej sa zamiluje a nemusi to byt ziadna modelka, ani top manazerka. Co chces pocut?
Nie "nepredavala " som sa ked som ho spoznala. Mala som reálny záujem oňho, počúvala som co rozpráva takže mal pocit ze mi na nom záleží, že je vypocuty, úprimne ľúbený, sem tam som ho potešila malickostou, navarila som obľúbené jeho jedlo, stala som pri ňom ked mal nejaký problém, mal vo mne oporu. Vôbec som sa neprezentovala majetkom a materiálnymi vecami a nie nie som ani za vodou, nemám našetrené tisíce, nemám ani neviem aké majetky.
Absolútne nijak by som sa "nepredala" chápem ako to myslíš ale toto nie je môj štýl. Nepotrebujem ľuďom hovoriť písať a ukazovať nič. Ved si časom všimnú.
Inak vždy som to mala proste tak ze som bola sama sebou a bud to klikne alebo nie. Nepotrebovala som sa našťastie nikdy takto prezentovať ako auto v bazari.
@viestta Ale skus sa nejako odprezentovat, Ako by si sa opisala napriklad na taky opis ako byval na zoznamkach trebars, kde par slovami bolo treba nieco o sebe dat do pozornosti.
@anonym_autor Hladaj vo svojej lige, ak ti mozem poradit. Atraktivny, vzdelany, financne zabezpeceny a charakterny muz nepotrebuje citat profily na zoznamkach.
@anonym_autor Hladaj vo svojej lige, ak ti mozem poradit. Atraktivny, vzdelany, financne zabezpeceny a charakterny muz nepotrebuje citat profily na zoznamkach.
@grof_monte_christo presne
Absolútne nijak by som sa "nepredala" chápem ako to myslíš ale toto nie je môj štýl. Nepotrebujem ľuďom hovoriť písať a ukazovať nič. Ved si časom všimnú.
Inak vždy som to mala proste tak ze som bola sama sebou a bud to klikne alebo nie. Nepotrebovala som sa našťastie nikdy takto prezentovať ako auto v bazari.
@pralinka25 Tak skus aspon tuna nam napisat, v com sa prave citis ina, lepsia ako ostatne, i ked mam dojem ze uz nieco malo bolo v tom co pises vyssie.
Presne ako pise @grof_monte_christo, takyto muz urcite nehlada vztah na zoznamkach 😅
@anonym_autor to je ako by si sa pytala, ako ma skladatel-hudobnik zlozit piesen, aby sa stala hitom. Kazdy hlada nieco ine, maloco sa da zovseobecnovat (samozrejme z "normalnych" vlastnosti/kvalit, nie extremnych vseobecnych negativ).
mimoriadne hlúpa téma
Mne pride toto veĺmi ubohe,ako na trhu s dobytkom.
@anonym_autor keby som sa mala rozhodovať podľa kritérií, ktoré som mala ako mladá žaba, tak si môjho muža nikdy nevezmem a ani on mňa. Ale proste postupne medzi nami vznikla taka chemia, ze sme spolu 18 rokov a stále nám to perfektne klape.
@pralinka25 Tak skus aspon tuna nam napisat, v com sa prave citis ina, lepsia ako ostatne, i ked mam dojem ze uz nieco malo bolo v tom co pises vyssie.
@anonym_autor Potrebujes napísať o tom článok? Strašne tlačis na pílu s tým opisom. Nechapem, o co ti ide.

Podľa mňa sa musí chlap “predať” žene a dobýjať ju, nikdy som to nerobila naopak.