Žena ma zablokovala po návrhu nezáväzného stretnutia
Zdravím napísal som jednej babe čo býva v byte nadomnou na Instagram ze či by sa nechcela somnou nezavezne za odmenu stretávať nemyslím snou spávať ale to druhé za odmenu ma frajera ale chcel som to skúsiť tak som jej to slušne napísal tak aby si to domyslela čo od nej by som chcel skončilo to tak ze ma zablokovala a ukončila konverzáciu nestačilo povedať len nie ? Tak všade ukončiť aj som zablokovaný na tel čísle
Upratat,umyt okna nepotrebujes? To si jej nemohol navrhnut inu pracu? Co si myslis,ze kazda zena robi zo seba stetku a pojde uspokojovat suseda za par drobnych? Kazda normalna zena by ta zablokovala. Ja by som ti este pekne vycistila zaludok a poslala za tebou muza. Co si to dovolujes k zenam taketo nieco?
@anonym_24a889 oral som chcel
@marcel1000000 oral si chcel urobit ty jej?
Upratat,umyt okna nepotrebujes? To si jej nemohol navrhnut inu pracu? Co si myslis,ze kazda zena robi zo seba stetku a pojde uspokojovat suseda za par drobnych? Kazda normalna zena by ta zablokovala. Ja by som ti este pekne vycistila zaludok a poslala za tebou muza. Co si to dovolujes k zenam taketo nieco?
@marca12 mal som na to chuť tam som jej spýtal či mi to neurobí
@marcel1000000 to si este dobre dopadol, ze ta len zablokovala…
Ty, co “sa nevies zoznamovat” a myslis si, ze zeny tuzia po tom “ist za roh a vybavit tvoje potreby” za par eur, si vazne dovolis nazyvat ineho uboziakom, trulkom?? Ved on na rozdiel od teba dokazal zenu zbalit a zije s nou, ma s nim sex dobrovolne a este sa onho aj stara, takze kto je tu trulko a uboziacik v tomto pribehu??
@anonym_67e398 prečo to ženám tak vadí keď zoberie peniaze pôjde na 30 min za roh a nikdo sa nic nedozvie
@marcel1000000 lebo sú aj ženy, ktoré si svoje telo a seba vážia viac ako nejakú ušmudlanú bankovku, majú svoju hrdosť a rešpektujú samé seba... a odporúčam aj tebe začať sa na ne pozerať s úctou a vážiť si ich, nie ich mať len za otvor na naplnenie tvojich potrieb a určite sa ti s nimi začne dariť viac
@marcel1000000 lebo sú aj ženy, ktoré si svoje telo a seba vážia viac ako nejakú ušmudlanú bankovku, majú svoju hrdosť a rešpektujú samé seba... a odporúčam aj tebe začať sa na ne pozerať s úctou a vážiť si ich, nie ich mať len za otvor na naplnenie tvojich potrieb a určite sa ti s nimi začne dariť viac
@anonym_67e398 a ako mam ísť na to ? Čo mam teda robit ?
@anonym_67e398 prečo to ženám tak vadí keď zoberie peniaze pôjde na 30 min za roh a nikdo sa nic nedozvie
@marcel1000000 keď ťa nejaký gay pozve za roh za slušné peniaze, to predsa neodmietneš tiež že?..však čo je na tom...to je to isté..
@anonym_67e398 a ako mam ísť na to ? Čo mam teda robit ?
@marcel1000000 úplne bez srandy a bez urážky by som sa obrátila na psychológa...
@marcel1000000 keď ťa nejaký gay pozve za roh za slušné peniaze, to predsa neodmietneš tiež že?..však čo je na tom...to je to isté..
@anonym_46dbd8 tak keby mi dá dobre peniaze by som rozmýšľal
@marca12 mal som na to chuť tam som jej spýtal či mi to neurobí
@marcel1000000 ty mas jedno stastie, ze si neskoncil s vybitymi zubami. Ja byt na jej mieste... Mozno by si velmi dlho chodil v predklone. Ked ta len zablokovala este si dobre dopadol
@anonym_67e398 ako sa mam zoznámiť s ženou keď to neviem proste niesom taký typ ze viem oslovovať ženy ja za to nemôžem alebo si radšej zaplatím a zájdem si niekde kde mi to co potrebujem naplnia
@marcel1000000 je to veľmi smutné, že chceš ženu iba na sex. Zrejme nevieš prejaviť lásku. Nehu. Nemáš cit.
@marcel1000000 ja neverím,že toto urobí normálny dospelý muž.
Mal by si navštíviť psychiatra,lebo podľa mňa budeš mať nejakú diagnózu.
Ja by som sa skôr začal sťahovať z baraku 😅 keď sa polovica bytovky dozvie že na 4 býva sused dáva návrhy.
@marcel1000000 lebo majú sebaúctu a fungujúci vzťah?
Rozumiem, že vás jej rázna reakcia zaskočila a možno aj zamrzela. Váš vzorec spočíva v tom, že ste sa pokúsili o transakčný návrh (stretávanie za odmenu), ale zabalili ste ho do nejasných náznakov, aby ste si v prípade neúspechu zachovali únikovú cestu. Tým, že ste ju prinútili „domyslieť si“ váš zámer, ste ju dostali do extrémne nekomfortnej pozície. Pre ženu, ktorá má partnera a žije v tom istom dome, nie je takýto návrh od suseda komplimentom, ale narušením jej pocitu bezpečia v domove. Blokovanie na všetkých úrovniach nie je prehnaná reakcia; je to v digitálnom svete ekvivalent zatvorenia dverí na tri západy a zhasnutia svetla, keď sa niekto vonku správa nepredvídateľne. Vaša predstava, že „stačilo povedať nie“, vychádza z predpokladu, že ste hrali férovú hru. Lenže ponúknuť susede peniaze alebo výhody za jej čas (nech už tým myslíte čokoľvek) okamžite mení ľudský vzťah na obchodný alebo mocenský. V momente, keď ste do toho vniesli tému „odmeny“, prestali ste byť susedom a stali ste sa pre ňu cudzím elementom, ktorý nerešpektuje jej integritu ani jej vzťah. Prijmite toto blokovanie ako definitívnu bodku a najjasnejšie možné „nie“. Akékoľvek ďalšie pokusy o vysvetľovanie alebo ospravedlňovanie by boli vnímané ako ďalšie obťažovanie. Učte sa komunikovať svoje potreby priamo a s ľuďmi, kde nevzniká konflikt záujmov (ako je spoločné bývanie alebo existujúci partner). Skutočná slušnosť nie je v tom, ako kvetnato niečo napíšete, ale v tom, či dokážete odhadnúť, kedy je váš návrh pre druhú stranu dehonestujúci. Niekedy je paradoxne väčšia sila v úplne obyčajnej vete: „ahoj, bývame v jednom dome. Raz by som ťa rád pozval na kávu“. Bez tlaku, bez náznakov, bez „odmeny“. Čo dôležité o vašom vlastnom vnímaní seba samého vám hovorí fakt, že máte potrebu si pozornosť a čas ženy „kupovať“ cez odmeny namiesto toho, aby ste budovali vzťah založený na prirodzenej sympatii a rovnosti?
Ty buď rád, že si ťa len zablokovala, keby si narazil na mňa nielen že by sme si to " vysvetlili " osobne, ale musel by si začať chodiť po kanáloch, napríklad taká domová schôdza je vhodné miesto, ako susedom oznámiť nech si dávajú pozor na dcéry a vnučky... Keď už si tak veľmi zúfalý, orientuj sa na pracovníčky v zariadeniach na to určených , prípadne postávajúcich na výpadovkách atď. A ešte lepšie otvor stránku dákeho sex shopu a vyber si honítko imitujúce orálny sex, bude to zjavne pre teba tá najlepšia dlhodobá investícia.
@marcel1000000 chod na osadu a ušetríš, tam ti pomôžu aj za 5€, ale tá následna liečba bude drahá...
By som ti zazvonila na zvonček a keby si otvoril, tak by som ti tak kopla medzi nohy, že by sa ti už nikdy nepostavil ty žobrák. Ty tomu jej chlapovi nesiahaš ani po nechet na nohe, úbožiak

Svojím spôsobom ti povedala nie.😁