icon

Zoznamka pre ženatých a vydaté

10. dec 2025

Dal som si kavu, vylozil nohy a dnes do prace nemusim. Citam tu temy a napadla ma jedna (pre zabavu) je tu niekolko diskusii : speed dating a laskatu a single party... Akoze haloooo! Toto je diskriminacia 🫣 tak sa pytam cisto anonymne kto zenaty a vydata by siel ( kludne cisto pre zabavu) na take stretnutie ako je speed dating ale nebolo by pre slobodnych. Podmienka vydata, zenaty. Je jasne ze by to klientelu naslo. A tie vybracie lebo vies ze je kazdy je vo vztahu ale aj tak ho laka nieco tam ist. Cize vies ze kto tam je bud uz skusenost s neverou ma alebo sa s nou pohrava. Co hovorite na takuto len predstavu?
Mile moralistky dovolene su vsetky komentare aj tie fuj fuj fuj. Je streda aj tak na to kazdy myslim. Daj komentar.

Strana
z2
anonym_be895d
10. dec 2025

@anonym_autor mas volno tak robit nieco uzitocne. Kto chce byt neverny sposob si najde 🤮

anonym_99c0df
10. dec 2025

@anonym_autor Odpoviem anonymne pochopiteĺne.Nie, neviem si to ani predstaviť.Láka ma sex so svojim ex. Aj sa mi o ňom občas sníva.Ale som odhodlaná byť navždy verná, takže nikdy by k tomu nedošlo.To čo opisuješ je sebecké.Čo tak swingers párty? Poznám ĺudí, čo sa na to dali.Prìde mi to fér. Nedopadlo to však dobre, sú spolu,ale poznačilo to ich vzťah negatívne.Aj kontrolovaná nevera je nevera, ale príde mi to 100x férovejšie,ako odrbávať manžela a dopriať vzrúšo iba sebe.

anonym_d4e1c3
10. dec 2025

Okna uz mas umyte?

ivik4
10. dec 2025

Len ze je to trapne 💁🏻‍♀️

autor
10. dec 2025
@anonym_99c0df

@anonym_autor Odpoviem anonymne pochopiteĺne.Nie, neviem si to ani predstaviť.Láka ma sex so svojim ex. Aj sa mi o ňom občas sníva.Ale som odhodlaná byť navždy verná, takže nikdy by k tomu nedošlo.To čo opisuješ je sebecké.Čo tak swingers párty? Poznám ĺudí, čo sa na to dali.Prìde mi to fér. Nedopadlo to však dobre, sú spolu,ale poznačilo to ich vzťah negatívne.Aj kontrolovaná nevera je nevera, ale príde mi to 100x férovejšie,ako odrbávať manžela a dopriať vzrúšo iba sebe.

@anonym_99c0df tu ide o to netahat partnera 🙄 iba predstava pokecame a vratime sa ku robote. Teda kto dnes pracuje.

galganka
10. dec 2025

Mám manžela, ktorý dal latku privysoko aby som míňala čas na nejaké pochybné datingy... 👏

goodidea
10. dec 2025

@anonym_autor že si si dal okrem kávy aj dačo tvrdšie?...:D

anonym_131f5d
10. dec 2025

Sex zoznamky su a zadana je tam dobra 2/3 ludi.... nechapem, co riesis.

autor
10. dec 2025
@anonym_131f5d

Sex zoznamky su a zadana je tam dobra 2/3 ludi.... nechapem, co riesis.

@anonym_131f5d nemusis chapat. V zoznamke klames od zaciatku kym nepride na to ze si zadana. Tu by si to vedela a sla do toho s tym ze vsetci su zadani.

anonym_131f5d
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_131f5d nemusis chapat. V zoznamke klames od zaciatku kym nepride na to ze si zadana. Tu by si to vedela a sla do toho s tym ze vsetci su zadani.

@anonym_autor ja som vydata a mam zenateho milenca uz niekolko mesiacov. Tu zoznamku som mala cest par dni spoznat, nikto to tam netaji, ako si spravila tu analyzu "na zoznamke klames od zaciatku"...

Tvoj napad zoznamky pre zenatych bude raj fejk profilov, vydieracov, svokier, susediek a urazenych manzelov a manzeliek, uplne neatraktivne pre tych, co skutocne niekoho hladaju.

januska12323
10. dec 2025

Jasné, už vidím ako sa každý prizná a pôjde na verejné miesto na rande, ešte tam stretne manžela a bude po ptákách.

anonym_efa999
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tam by si zišla kopa ľudského odpadu na tých zoznamkách. Mohlo by také niečo byť, aspoň by sa takí emocionálny a duševný krypli združovali na jednom mieste a nezaťahovali by na normálnych zoznamkách do svojich ego, psycho a sexuálnych hier iných ( emočné vyspelejších ) ľudí.

selest
10. dec 2025

A k tomu ten adrenalin ze co ak tam stretnes manzela/manzelku..

really8
10. dec 2025

Nesla by som. Nejak nemam potrebu flirtu takto pomimo.
Ja som skor rada ze randit nemusim. Dnes ludom j**e.

autor
10. dec 2025
@anonym_131f5d

@anonym_autor ja som vydata a mam zenateho milenca uz niekolko mesiacov. Tu zoznamku som mala cest par dni spoznat, nikto to tam netaji, ako si spravila tu analyzu "na zoznamke klames od zaciatku"...

Tvoj napad zoznamky pre zenatych bude raj fejk profilov, vydieracov, svokier, susediek a urazenych manzelov a manzeliek, uplne neatraktivne pre tych, co skutocne niekoho hladaju.

@anonym_131f5d bolo by to osobne ako tie osobne stretnutia nie anonymne 🫣

autor
10. dec 2025
@januska12323

Jasné, už vidím ako sa každý prizná a pôjde na verejné miesto na rande, ešte tam stretne manžela a bude po ptákách.

@januska12323 ved mas vyhovorku ze iba zo srandy 😂

really8
10. dec 2025
@anonym_autor

@januska12323 ved mas vyhovorku ze iba zo srandy 😂

@anonym_autor no strasna sranda. Uplne by som sa pocikala od smiechu keby tam manzel ide.

autor
10. dec 2025
@really8

@anonym_autor no strasna sranda. Uplne by som sa pocikala od smiechu keby tam manzel ide.

@really8 na 95% by si o tom nevedela a on by mal vzruso aj strach zaroven

anonym_131f5d
10. dec 2025

Ziadna zoznamka ti bez fotiek fungovat nebude. Blind Date stretko z niekym okolia ked si vydata/zenaty - rozmyslas? Stretnes tam ucitelku tvojho syna, predavacku z tvojho obchodu, trenera gymanstiky tvojho syna a boh vie koho, to je take riziko, ze ziadne vzruso na svete ti za toto nestoji...

really8
10. dec 2025
@anonym_autor

@really8 na 95% by si o tom nevedela a on by mal vzruso aj strach zaroven

@anonym_autor asi som stara na takebo kktiny

autor
10. dec 2025
@anonym_131f5d

Ziadna zoznamka ti bez fotiek fungovat nebude. Blind Date stretko z niekym okolia ked si vydata/zenaty - rozmyslas? Stretnes tam ucitelku tvojho syna, predavacku z tvojho obchodu, trenera gymanstiky tvojho syna a boh vie koho, to je take riziko, ze ziadne vzruso na svete ti za toto nestoji...

@anonym_131f5d no a co? Ved ides na organizovany program a nejdes hned sexovat.

anonym_131f5d
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_131f5d no a co? Ved ides na organizovany program a nejdes hned sexovat.

@anonym_autor to je uplne jedno, pre urcite typy ludi a vydieracov zlaty raj... porobit si fotky, pobrat kontakty a uz len vypisovat... o tom, ked tam stretnes realneho znameho ty sama, ani nezacinam... nedomyslene a prilis rizikove... do toho ti nikto nepojde...

autor
10. dec 2025
@anonym_131f5d

@anonym_autor to je uplne jedno, pre urcite typy ludi a vydieracov zlaty raj... porobit si fotky, pobrat kontakty a uz len vypisovat... o tom, ked tam stretnes realneho znameho ty sama, ani nezacinam... nedomyslene a prilis rizikove... do toho ti nikto nepojde...

@anonym_131f5d by si sa cudoval 🤣

anonym_efa999
10. dec 2025

@anonym_autor a ty si ženatý, autor? Vianoce pred dverami a ty voľno v práci? A doma nič netreba urobiť? Popratat, darčeky nakúpiť, napiecť? Či žena urobí? 🤔

anonym_131f5d
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_131f5d by si sa cudoval 🤣

@anonym_autor Nie si ochotny vidiet rizika, do ktorych ti drviva vacsina ludi nepojde. Cim menej ludi o tvojej bokovke vie, tym je to pre teba jednoduchsie. U mna o tom nevie NIKTO napriek tomu, ze to trva cele mesiace. Nie to s kym, nie to kde, nie to kedy. Bokovka nesmie byt nikto s prace, nikto s okruhu priatelov ci znamych. Hladas niekoho na sex, nie novu zivotnu lasku. Tu mas doma, chyba ti len dobry sex. Takze nejake zoznamovanie naslepo a tam kopa ludi s tvojho mesta mi prijde ako absurdna predstava. Pomer muzov vs. zeny na zoznamkach tohoto typu je cez 95% muzi... to ti bude cele este viac stazovat.

autor
10. dec 2025
@anonym_131f5d

@anonym_autor Nie si ochotny vidiet rizika, do ktorych ti drviva vacsina ludi nepojde. Cim menej ludi o tvojej bokovke vie, tym je to pre teba jednoduchsie. U mna o tom nevie NIKTO napriek tomu, ze to trva cele mesiace. Nie to s kym, nie to kde, nie to kedy. Bokovka nesmie byt nikto s prace, nikto s okruhu priatelov ci znamych. Hladas niekoho na sex, nie novu zivotnu lasku. Tu mas doma, chyba ti len dobry sex. Takze nejake zoznamovanie naslepo a tam kopa ludi s tvojho mesta mi prijde ako absurdna predstava. Pomer muzov vs. zeny na zoznamkach tohoto typu je cez 95% muzi... to ti bude cele este viac stazovat.

@anonym_131f5d vela nevier su kolega kamarat aj rodinny priatel.

anonym_131f5d
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_131f5d vela nevier su kolega kamarat aj rodinny priatel.

@anonym_autor no ved prave, a na taketo nevery sa velmi casto prijde... nic takeho ja riesit nepotrebujem. Moju rodinu nechcem vystavit nijakemu riziku, ale proste nemozem byt bez sexu cele mesiace, niekde proste musel byt spraveny kompromis. Ja nikoho do toho doma nutit nechcem a ani nemozem...

danica2711
10. dec 2025

@anonym_autor odhliadnuc od morálnych aspektov, je to hlúposť. Mimomanželské vzťahy sa nadväzujú potajomky a v čo najväčšom súkromí, nie na organizovanej verejnej akcii, kde ťa pri tom môže hocikto vidieť

kiki68
10. dec 2025

Hmm preco nie najprv rozvod? Ked sa nudis, otvor tinder

predavamknihy
10. dec 2025

Som šťastne zadaná a takéto veci ma nezaujímajú. Nešla by som.

Strana
z2