Zoznamka pre ženatých a vydaté
Dal som si kavu, vylozil nohy a dnes do prace nemusim. Citam tu temy a napadla ma jedna (pre zabavu) je tu niekolko diskusii : speed dating a laskatu a single party... Akoze haloooo! Toto je diskriminacia 🫣 tak sa pytam cisto anonymne kto zenaty a vydata by siel ( kludne cisto pre zabavu) na take stretnutie ako je speed dating ale nebolo by pre slobodnych. Podmienka vydata, zenaty. Je jasne ze by to klientelu naslo. A tie vybracie lebo vies ze je kazdy je vo vztahu ale aj tak ho laka nieco tam ist. Cize vies ze kto tam je bud uz skusenost s neverou ma alebo sa s nou pohrava. Co hovorite na takuto len predstavu?
Mile moralistky dovolene su vsetky komentare aj tie fuj fuj fuj. Je streda aj tak na to kazdy myslim. Daj komentar.
Ja by som na to nešla ale vezmi si, koľkí by tam stretli svojho manžela/manželku 😂😂😂. Tie pohľady by boli na nezaplatenie
@anonym_autor že je niekto ženatý/vydatá, neznamená, že s partnerom aj reálne žije. Mnohí zostrvávajú pod jednou strechou, hrajú divadlo pred deťmi, a pritom spolu nežijú intímne a dávno sú inde. Podľa mňa by to bolo presne pre nich😉
@anonym_autor že je niekto ženatý/vydatá, neznamená, že s partnerom aj reálne žije. Mnohí zostrvávajú pod jednou strechou, hrajú divadlo pred deťmi, a pritom spolu nežijú intímne a dávno sú inde. Podľa mňa by to bolo presne pre nich😉
@tiezjedna ale tento status sa vola “ opened marriage “
@really8 na 95% by si o tom nevedela a on by mal vzruso aj strach zaroven
@anonym_autor ty musis mat fakt nudny zivot
Sodoma Gomora Cecilko 😂
A ešte pred vánocami

Hmm preco nie najprv rozvod? Ked sa nudis, otvor tinder
@kiki68 tinder je slaby