icon

Zoznamka pre ženatých a vydaté

10. dec 2025

Dal som si kavu, vylozil nohy a dnes do prace nemusim. Citam tu temy a napadla ma jedna (pre zabavu) je tu niekolko diskusii : speed dating a laskatu a single party... Akoze haloooo! Toto je diskriminacia 🫣 tak sa pytam cisto anonymne kto zenaty a vydata by siel ( kludne cisto pre zabavu) na take stretnutie ako je speed dating ale nebolo by pre slobodnych. Podmienka vydata, zenaty. Je jasne ze by to klientelu naslo. A tie vybracie lebo vies ze je kazdy je vo vztahu ale aj tak ho laka nieco tam ist. Cize vies ze kto tam je bud uz skusenost s neverou ma alebo sa s nou pohrava. Co hovorite na takuto len predstavu?
Mile moralistky dovolene su vsetky komentare aj tie fuj fuj fuj. Je streda aj tak na to kazdy myslim. Daj komentar.

Strana
z2
autor
10. dec 2025
@kiki68

Hmm preco nie najprv rozvod? Ked sa nudis, otvor tinder

@kiki68 tinder je slaby

a0
10. dec 2025

Ja by som na to nešla ale vezmi si, koľkí by tam stretli svojho manžela/manželku 😂😂😂. Tie pohľady by boli na nezaplatenie

tiezjedna
10. dec 2025

@anonym_autor že je niekto ženatý/vydatá, neznamená, že s partnerom aj reálne žije. Mnohí zostrvávajú pod jednou strechou, hrajú divadlo pred deťmi, a pritom spolu nežijú intímne a dávno sú inde. Podľa mňa by to bolo presne pre nich😉

tiezjedna
10. dec 2025
@a0

Ja by som na to nešla ale vezmi si, koľkí by tam stretli svojho manžela/manželku 😂😂😂. Tie pohľady by boli na nezaplatenie

@a0 ...to sa im môže stať aj na zoznamkách, ktoré miera na slobodných😂

a0
10. dec 2025
@tiezjedna

@a0 ...to sa im môže stať aj na zoznamkách, ktoré miera na slobodných😂

@tiezjedna to je fakt, to mi nenapadlo. Vidno, že to nepoužívam a naposledy, keď ma niekto “balil” tak mi to došlo o 2 dni neskôr 😂.

kiki68
10. dec 2025
@anonym_autor

@kiki68 tinder je slaby

@anonym_autor potom je grinder

kiki68
10. dec 2025
@tiezjedna

@anonym_autor že je niekto ženatý/vydatá, neznamená, že s partnerom aj reálne žije. Mnohí zostrvávajú pod jednou strechou, hrajú divadlo pred deťmi, a pritom spolu nežijú intímne a dávno sú inde. Podľa mňa by to bolo presne pre nich😉

@tiezjedna ale tento status sa vola “ opened marriage “

tiezjedna
10. dec 2025
@kiki68

@tiezjedna ale tento status sa vola “ opened marriage “

@kiki68 to je možné. A je to blbosť už z podstaty. Manželstvo má byť buď so všetkým všudy, alebo nebyť. Všetko ostatné je len paskvil, ktorý tých dvoch právne stále zväzuje.

anonym_1e5e2e
11. dec 2025
@anonym_autor

@really8 na 95% by si o tom nevedela a on by mal vzruso aj strach zaroven

@anonym_autor ty musis mat fakt nudny zivot

pr85
11. dec 2025
@anonym_autor

@kiki68 tinder je slaby

@anonym_autor Čo je tinder? Ja som už pár rokov šťastne ženatý a netuším, čo to je.

anonym_218bd0
11. dec 2025

Sodoma Gomora Cecilko 😂
A ešte pred vánocami

Strana
z2