icon

Zoznamovanie na Tinderi: Biznis alebo skutočné vzťahy?

neviete
21. jún 2026

Celé je to biznis. Myslite na to, keď ste tam.
Realita je vonku, v kaviarni, v obchode (napr. Jednota v Martine), v posilke, v práci, v lese na turistike ... Nie na internete.

Povinne pozrieť:

Výsledok zoznamovania je potom napr. také niečo, čo chlapík popísal tu v blogu: https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/zoznamovanie-starsich-paradny-blog-o-vztahoch/

anonym_9e3170
21. jún 2026

Tebe dnes dobre ide s tymi diskusiami, co zakladas 😂 len skoda, ze dnes si si nevypol mobil ako si odporucal ostatnym sa zamysliet 😂
A ja to povinne pozerat urcite nemusim a ani nebudem, nikoho si nehladam a viem si utvorit na zoznamky vlastny nazor navyse mam vlastnu skusenost s nimi a poznam ludi, ktori sa vdaka nim zoznamili a maju niekolkorocne vztahy, niektori dokonca aj deti 😂

anonym_c6797a
21. jún 2026

Mam manzela z tindru a mame uz aj deti, keby som na neho cakala v jednote v martine tak asi umriem sama🤣

anonym_93da98
21. jún 2026

Uz ti skoncil digitalny detox? Ci trval len dovtedy kym si sa nenalogoval na free wifi-nua teraz vyuzivas bezplatne data co to da?

anonym_bfd3fb
21. jún 2026

@neviete mám šťastné manželstvo a rodinu........

anonym_d66b9b
21. jún 2026

Tá jednota v Martine má byť akože čo za rada 😅😅

anonym_93da98
21. jún 2026
@anonym_d66b9b

@anonym_d66b9b caka tam na Dokonalu, nebude predsa platiti za zaznamky, ked moze postat pred Jednotou a cakat kym ho slecna Dokonala objavi. Aby nebludila hore dole po svete, nech dievca vie, kde ho ma hladat

anonym_2098ed
21. jún 2026
@anonym_c6797a

Mam manzela z tindru a mame uz aj deti, keby som na neho cakala v jednote v martine tak asi umriem sama🤣

@anonym_c6797a na samotu sa umiera?

anonym_2098ed
21. jún 2026
@anonym_d66b9b

@anonym_d66b9b ktorá konkrétne? V Mt ich je asi 15

anonym_61f58a
21. jún 2026

@neviete ale chod do riti 🤣🤣🤣. My sme s muzom 6rokov a cakame babo. Spoznali sme sa na tindri. Jeho sestra ma manzela tiez z tindru

sidicek
21. jún 2026

A ty robis v tej jednote a teraz cakas , ako sa tam zeny pohrnu? 🙂

anonym_c6797a
21. jún 2026
@anonym_2098ed

@anonym_c6797a na samotu sa umiera?

@anonym_2098ed v drvivej vacsine pripadov nie a ani som nenapisala, ze na samotu sa umiera 😊 umriet sam nerovna sa umriet na samotu, ale to je hadam vacsine ludi, co dokazu citat s porozumenim jasne

anonym_fbfd02
21. jún 2026

Skus si najst nejaku slecnu na Bambuskach ...

anonym_6269a8
21. jún 2026

Našla som si chlapa na Tinderi je z vedľajšieho mesta zachvilu máme svadbu. 😉

moonlight1210
22. jún 2026

@neviete pokial okrem posilky nezamakas aj na mozgu, tak sa mozes takymito videami a pisanim uplakanych blogov utesovat az do vysokej osamelej staroby.

Vies o tom, vsak?

neviete
autor
22. jún 2026
@moonlight1210

@neviete pokial okrem posilky nezamakas aj na mozgu, tak sa mozes takymito videami a pisanim uplakanych blogov utesovat az do vysokej osamelej staroby.

Vies o tom, vsak?

@moonlight1210 ty budeš mrochta. Na 81%. Sympatická pohoďáčka by toto nenapísala. Naozaj nie. tak si svoj výzor kompenzuješ takto ...

moonlight1210
22. jún 2026
@neviete

@moonlight1210 ty budeš mrochta. Na 81%. Sympatická pohoďáčka by toto nenapísala. Naozaj nie. tak si svoj výzor kompenzuješ takto ...

@neviete Ty si este take velke deculo. 🙂
Musis najprv dospiet. Potom naozaj nebude pre teba nutne nahanat si stratene ego po internete. 🙂
Porozmyslaj nad tym.

neviete
autor
22. jún 2026
@moonlight1210

@neviete Ty si este take velke deculo. 🙂
Musis najprv dospiet. Potom naozaj nebude pre teba nutne nahanat si stratene ego po internete. 🙂
Porozmyslaj nad tym.

@moonlight1210 dobre, musím dospieť a bla bla bla, ale aj tak som si istý, že budeš mrochta. Prepáč za úprimnosť. A internet ani moje ego s tým nič nemá, to ty si taká.
Idem do posilky, čauko.

moonlight1210
22. jún 2026
@neviete

@moonlight1210 dobre, musím dospieť a bla bla bla, ale aj tak som si istý, že budeš mrochta. Prepáč za úprimnosť. A internet ani moje ego s tým nič nemá, to ty si taká.
Idem do posilky, čauko.

@neviete nesklamal, pobavil. 🙂

neviete
autor
22. jún 2026
@moonlight1210

@neviete nesklamal, pobavil. 🙂

@moonlight1210 aj ty ma bavíš. Pohoda, maj sa.

neviete
autor
26. jún 2026
@anonym_bfd3fb

@neviete mám šťastné manželstvo a rodinu........

@anonym_c6797a
@anonym_bfd3fb

Vy ženy to nepochopíte. Platila si za Tinder? Pochybujem.
Muž, ak nezaplatí, tak si ani neškrtne!
Alebo ten pokec, alebo neviem kde.

Vy ženy máte plné schránky správ, tak si vyberáte a jasné, že pri tom výbere natrafíte aj na fajn mužov a potom to dobre skončí.

Je to biznis zameraný na pletenie a platia muži, nie ženy.

Vieš čo Vám odporúčam? Založ si tam mužský nick a potom to celé pochopíš, o čom je to celé video, čo som dal na začiatku.