icon

Čo prezrádzajú zuby o vašej osobnosti?

lindajedna
Včera o 16:37

Zuby sú dôležitý základ stále som vedela vycítiť Aký je ten človek podľa zubov ale málokto má pekné biele zuby a stará sa o ne

Strana
z2
anonym_648c11
Včera o 16:38

Takže málokto je dobrý?alebo čo si tým chcela povedať?

anonym_f3a5ca
Včera o 16:40
@anonym_648c11

Takže málokto je dobrý?alebo čo si tým chcela povedať?

@anonym_648c11 že ona je super, pozri ako cerí tesáky

lindajedna
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_fb73b8
Včera o 16:44

😂 to čo sú za úvahy? Založ si blog a bloguj si tam.

anonym_648c11
Včera o 16:45
@lindajedna
Odpoveď bola zmazaná

@lindajedna si napísala, že podľa zubov vycitis aký je ten človek
Tak aky?

guudy

Uz nech tie prazdniny skoncia ….

lindajedna
autor
@anonym_648c11

@lindajedna si napísala, že podľa zubov vycitis aký je ten človek
Tak aky?

@anonym_648c11 tak myslela som to tak že človek ako prístupuje k svojmu zdraviu ako sa stará o seba

tundra
Včera o 16:48
@lindajedna

@anonym_648c11 tak myslela som to tak že človek ako prístupuje k svojmu zdraviu ako sa stará o seba

@lindajedna aha,takze,ked ma niekto zlu geneticku predispoziciu na zuby,tak je zly clovek.
Este,ze je piatok😂

anonym_648c11
Včera o 16:48
@lindajedna

@lindajedna takže ked niekto ma biele zuby je zdravý ?
A ja, že biele zuby sú chémia

anonym_648c11
Včera o 16:50

Keď pošlem foto,tak vycitis aké mám choroby?

lindajedna
autor
Včera o 16:52

No dobre vidím že v tom každá vidíte iba negatívum Škoda sem bolo niečo pridať

anonym_dbad19
Včera o 16:53

To ako niekto pristupuje k svojmu zdraviu nic nehovori o tom, aky je to clovek. Vela ludi si ani nemoze dovolit zubara, alebo dentalnu hygienu. To ale nevypoveda o nich nic, jedine to, ze su chudobni.

guudy
Včera o 16:57
@lindajedna

No dobre vidím že v tom každá vidíte iba negatívum Škoda sem bolo niečo pridať

@lindajedna nie, len nie sme povrchni ako ty ;)

anonym_5096c7
Včera o 17:01

Na tejto profilovke je ina zena, ako co si mala foto pred chvilou. Dnes si zalozila profil. Mas uz foto druhej zeny. O co ti ide?

lindajedna
autor
Včera o 17:04
@guudy

@lindajedna nie, len nie sme povrchni ako ty ;)

@guudy vôbec ma nepoznáš tak o mne nemôžeš tvrdiť že som povrchná Ja som s tým len chcela povedať že sa mi páči keď sa niekto stará o svojich chrup a nehovorím že tí ľudia čo si to nemôžu dovoliť alebo čo sú ľahostajne k svojmu chrupu lutijem že som dala príspevok lebo mám taký dojem že každý na mňa len útočí ale ja si myslím že stále je príjemnejšie stretnúť človeka čo má pekný úsmev a ked tvrdíte že nie tak seba klamete Ja som nič také nepovedala že človek čo nemá pekné zuby nemôže byť dobrý človek Ja som len konštatovala prvý dojem s človeka

anonym_605268
Včera o 17:06
@lindajedna

@guudy vôbec ma nepoznáš tak o mne nemôžeš tvrdiť že som povrchná Ja som s tým len chcela povedať že sa mi páči keď sa niekto stará o svojich chrup a nehovorím že tí ľudia čo si to nemôžu dovoliť alebo čo sú ľahostajne k svojmu chrupu lutijem že som dala príspevok lebo mám taký dojem že každý na mňa len útočí ale ja si myslím že stále je príjemnejšie stretnúť človeka čo má pekný úsmev a ked tvrdíte že nie tak seba klamete Ja som nič také nepovedala že človek čo nemá pekné zuby nemôže byť dobrý človek Ja som len konštatovala prvý dojem s človeka

@lindajedna ze aj tehotenstvo,hormony ti vedia pokazit chrup aj ked sa on staras,ale asi si o tom este nepocula,ze???Ked ti dieta berieme vitaminy z tela a teda hlavne zo zubov,ze???

anonym_5096c7
Včera o 17:06
@lindajedna

@lindajedna Nauc sa radsej pisat. Napisat vetu uz vie prvak. A ty napises jeden blabol bez ciarky, bodky. Tak pises o prvom dojme, ale teda dojem si urobila velmi zly.

zuzana2910
Včera o 17:07

Cit: "že stále je príjemnejšie stretnúť človeka čo má pekný úsmev"...poprosím definíciu pekného úsmevu. Ďakujem.

guudy
Včera o 17:08
@lindajedna

@lindajedna tiez som napisala prvy dojem z teba. Ty posudzujes cloveka podla zubov, ja podla toho, co vypusti z ust. A ty podla toho povrchna si.

lindajedna
autor
Včera o 17:09
@anonym_5096c7

@lindajedna Nauc sa radsej pisat. Napisat vetu uz vie prvak. A ty napises jeden blabol bez ciarky, bodky. Tak pises o prvom dojme, ale teda dojem si urobila velmi zly.

@zuzana2910
@anonym_5096c7 prepac nie som slovenka

anonym_605268
Včera o 17:11
@lindajedna

@zuzana2910

@lindajedna vyskusaj strojcek,tie 2 predne zuby mas moc velke,nevyzera to pekne,ked sa usmejes.Strojcek by ti mal pomoct

guudy
Včera o 17:12
@anonym_605268

@lindajedna vyskusaj strojcek,tie 2 predne zuby mas moc velke,nevyzera to pekne,ked sa usmejes.Strojcek by ti mal pomoct

@anonym_605268 to nie je jej fotka ;)
Este pred chvilou tu mala uplne inu zenu v profilovke😂

anonym_5096c7
Včera o 17:12
@lindajedna

@zuzana2910

@lindajedna Jasne, este nieco si vymyslis? Uz tym ze mas foto druhej zeny behom par minut si urobila dojem, ze uz sa ti neda verit co napises.

lindajedna
autor
Včera o 17:13
@zuzana2910

Cit: "že stále je príjemnejšie stretnúť človeka čo má pekný úsmev"...poprosím definíciu pekného úsmevu. Ďakujem.

@zuzana2910 dakovala za nazor

anonym_605268
Včera o 17:13
@guudy

@anonym_605268 to nie je jej fotka ;)
Este pred chvilou tu mala uplne inu zenu v profilovke😂

@guudy tak s touto sa tiez moc dobre netrafila.

guudy
Včera o 17:14
@anonym_605268

@guudy tak s touto sa tiez moc dobre netrafila.

@anonym_605268 netrafila 🤓

sszuzu8
Včera o 17:17

Niektoré lieky farbia sklovinu alebo káva čierny čaj atď, človek nemá prirodzene snehovo biele zuby aj keď sa o nich stará. Jedine ze si ich dá urobiť alebo vybielit. Zltsie zuby neznamená zanedbané zuby

lindajedna
autor
Včera o 17:21
@zuzana2910

@zuzana2910 Pre mňa je pekný úsmev ten, ktorý ide zo srdca a vidno ho človeku aj v očiach. Nemusí byť dokonalý ako z Hollywoodu, ani zuby nemusia byť stopercentne rovné. Najkrajší úsmev je ten úprimný, z ktorého cítiť pohodu, dobrú náladu a človek sa pri ňom neskrýva ani nehanbí. Skrátka taký, ktorý ti okamžite zlepší deň, keď ho uvidíš.

lindajedna
autor
Včera o 17:23
@sszuzu8

Niektoré lieky farbia sklovinu alebo káva čierny čaj atď, človek nemá prirodzene snehovo biele zuby aj keď sa o nich stará. Jedine ze si ich dá urobiť alebo vybielit. Zltsie zuby neznamená zanedbané zuby

@sszuzu8 Úplná pravda, lepšie by som to nenapísala. Snehobiela je málokomu daná prirodzene, väčšinou sú za tým filtre alebo zákroky. Zdravé a čisté zuby sú pekné aj vtedy, keď majú prirodzený, mierne žltší odtieň. Hlavné je, že sú zdravé a úsmev je úprimný.

anonym_be89db
Včera o 17:24

A nehanbíš sa dávať fotky cudzích žien na tvoj účet?

Strana
z2