Čo prezrádzajú zuby o vašej osobnosti?
Zuby sú dôležitý základ stále som vedela vycítiť Aký je ten človek podľa zubov ale málokto má pekné biele zuby a stará sa o ne
@anonym_5096c7 Sú to obe moje fotky, len jedna je upravená/retušovaná. Ak s tým máš problém, tak ma proste nesleduj. Je zaujímavé, že najviac ma tu rieši niekto, kto sa sám schováva za anonym a nemá odvahu ukážať ani len kúsok tváre
@lindajedna Lepsie byt anonym bez foto, ako kradnut a davat cudzie foto. Jasne retus. Taka retus, ze dve rozne zeny.
@lindajedna Lepsie byt anonym bez foto, ako kradnut a davat cudzie foto. Jasne retus. Taka retus, ze dve rozne zeny.
@anonym_5096c7 Tebe z tej anonymity už normálne straší na karbid. 😂 Myslíš si, že si odhalila nejaký medzinárodný zločin? Sú to moje fotky, bodka. To, že nepoznáš moderné filtre a retuš, je tvoj problém. Už ma neoznačuj a choď otravovať niekoho iného
@anonym_5096c7 Tebe z tej anonymity už normálne straší na karbid. 😂 Myslíš si, že si odhalila nejaký medzinárodný zločin? Sú to moje fotky, bodka. To, že nepoznáš moderné filtre a retuš, je tvoj problém. Už ma neoznačuj a choď otravovať niekoho iného
@lindajedna Este si aj velmi drza. Dnes zalozis nick a zuris tu.
@lindajedna ja obecne nemám rada obéznych ľudí so žltými, prípadne krivymi zubami
Preto som si v 25 rokoch dala strojček , keďže naši moc na to nedbali, skúsili nočný strojček a keď ten nezabral, lebo sa zuby začali kriviť, povedali , že fixný už nedajú
A ja som mala aj kilá navyše, ale radšej som nejedla , než byť tsta
Ja súdim podľa týchto vecí ľudí
@zuzana2910 Pre mňa je pekný úsmev ten, ktorý ide zo srdca a vidno ho človeku aj v očiach. Nemusí byť dokonalý ako z Hollywoodu, ani zuby nemusia byť stopercentne rovné. Najkrajší úsmev je ten úprimný, z ktorého cítiť pohodu, dobrú náladu a človek sa pri ňom neskrýva ani nehanbí. Skrátka taký, ktorý ti okamžite zlepší deň, keď ho uvidíš.
@lindajedna co uz otacas???
@lindajedna nepaci sa ti, ze ta kritizuju, ale podla zubov sa naozaj neda o cloveku takmer nic zistit.
Nečítala som celý príspevok. No mne sa tiež páči, ak majú ľudia krásne biele zdravé zuby. Mne sa pod mostíkom pokazil zub a nemam 1/4 chrupu. Nemám peniaze na implantáty a mostík už nechcem. Zbrusovať zdravé zuby bol nezmysel. A to mám aj 2. mostík. Kvóli chýbajúcim zubom vyzerám teraz oveľa horšie. Kiežby mi chýbali len 3 zuby, by som chcela vrátiť čas. Teraz mi chýbajú 4 zuby a ktovie ako dopadne 2.mostík. Viem, že pohľad na môj chrup ľuďom vadí. Hold. Nemám 3-4.000€ navyše.
@lindajedna pred chvíľou si písala,že nie si slovenka a odrazu ovládas slovné spojenie straší na karbit? 😂😂Ale no. Ty si troll, ktorý krade cudzie fotky. Už tam podľa zubov vidieť,že sú odlišné.

Na tejto profilovke je ina zena, ako co si mala foto pred chvilou. Dnes si zalozila profil. Mas uz foto druhej zeny. O co ti ide?
@anonym_5096c7 Sú to obe moje fotky, len jedna je upravená/retušovaná. Ak s tým máš problém, tak ma proste nesleduj. Je zaujímavé, že najviac ma tu rieši niekto, kto sa sám schováva za anonym a nemá odvahu ukážať ani len kúsok tváre