icon

Čo prezrádzajú zuby o vašej osobnosti?

lindajedna
Včera o 16:37

Zuby sú dôležitý základ stále som vedela vycítiť Aký je ten človek podľa zubov ale málokto má pekné biele zuby a stará sa o ne

Strana
z2
lindajedna
autor
Včera o 17:28
@anonym_5096c7

Na tejto profilovke je ina zena, ako co si mala foto pred chvilou. Dnes si zalozila profil. Mas uz foto druhej zeny. O co ti ide?

@anonym_5096c7 Sú to obe moje fotky, len jedna je upravená/retušovaná. Ak s tým máš problém, tak ma proste nesleduj. Je zaujímavé, že najviac ma tu rieši niekto, kto sa sám schováva za anonym a nemá odvahu ukážať ani len kúsok tváre

anonym_5096c7
Včera o 17:30
@lindajedna

@anonym_5096c7 Sú to obe moje fotky, len jedna je upravená/retušovaná. Ak s tým máš problém, tak ma proste nesleduj. Je zaujímavé, že najviac ma tu rieši niekto, kto sa sám schováva za anonym a nemá odvahu ukážať ani len kúsok tváre

@lindajedna Lepsie byt anonym bez foto, ako kradnut a davat cudzie foto. Jasne retus. Taka retus, ze dve rozne zeny.

lindajedna
autor
Včera o 17:33
@anonym_5096c7

@lindajedna Lepsie byt anonym bez foto, ako kradnut a davat cudzie foto. Jasne retus. Taka retus, ze dve rozne zeny.

@anonym_5096c7 Tebe z tej anonymity už normálne straší na karbid. 😂 Myslíš si, že si odhalila nejaký medzinárodný zločin? Sú to moje fotky, bodka. To, že nepoznáš moderné filtre a retuš, je tvoj problém. Už ma neoznačuj a choď otravovať niekoho iného

anonym_5096c7
Včera o 17:35
@lindajedna

@anonym_5096c7 Tebe z tej anonymity už normálne straší na karbid. 😂 Myslíš si, že si odhalila nejaký medzinárodný zločin? Sú to moje fotky, bodka. To, že nepoznáš moderné filtre a retuš, je tvoj problém. Už ma neoznačuj a choď otravovať niekoho iného

@lindajedna Este si aj velmi drza. Dnes zalozis nick a zuris tu.

anonym_b18649
Včera o 18:00

@lindajedna ja obecne nemám rada obéznych ľudí so žltými, prípadne krivymi zubami
Preto som si v 25 rokoch dala strojček , keďže naši moc na to nedbali, skúsili nočný strojček a keď ten nezabral, lebo sa zuby začali kriviť, povedali , že fixný už nedajú
A ja som mala aj kilá navyše, ale radšej som nejedla , než byť tsta
Ja súdim podľa týchto vecí ľudí

anonym_605268
Včera o 18:06
@lindajedna

@zuzana2910 Pre mňa je pekný úsmev ten, ktorý ide zo srdca a vidno ho človeku aj v očiach. Nemusí byť dokonalý ako z Hollywoodu, ani zuby nemusia byť stopercentne rovné. Najkrajší úsmev je ten úprimný, z ktorého cítiť pohodu, dobrú náladu a človek sa pri ňom neskrýva ani nehanbí. Skrátka taký, ktorý ti okamžite zlepší deň, keď ho uvidíš.

@lindajedna co uz otacas???

rozculena
Včera o 19:43

@lindajedna tak biele alebo žlté??

domkakvet
Včera o 20:10

@lindajedna nepaci sa ti, ze ta kritizuju, ale podla zubov sa naozaj neda o cloveku takmer nic zistit.

ghelena
Dnes o 04:05

Nečítala som celý príspevok. No mne sa tiež páči, ak majú ľudia krásne biele zdravé zuby. Mne sa pod mostíkom pokazil zub a nemam 1/4 chrupu. Nemám peniaze na implantáty a mostík už nechcem. Zbrusovať zdravé zuby bol nezmysel. A to mám aj 2. mostík. Kvóli chýbajúcim zubom vyzerám teraz oveľa horšie. Kiežby mi chýbali len 3 zuby, by som chcela vrátiť čas. Teraz mi chýbajú 4 zuby a ktovie ako dopadne 2.mostík. Viem, že pohľad na môj chrup ľuďom vadí. Hold. Nemám 3-4.000€ navyše.

anonym_2d4c63
Dnes o 04:54
@lindajedna

@lindajedna pred chvíľou si písala,že nie si slovenka a odrazu ovládas slovné spojenie straší na karbit? 😂😂Ale no. Ty si troll, ktorý krade cudzie fotky. Už tam podľa zubov vidieť,že sú odlišné.

Strana
z2