icon

Zápal ďasien po dentálnej hygiene: Čo pomôže?

Dnes o 16:12

Neviete poradiť čo na to ? Manžel bol na dentálnej hygiene a do pár dní mu scervenali ďasná a bolia ho . Samozrejme zbehne ku zubárke ale čo by mu na to pomohlo do zajtra a či je to bežné. Mal veľa kameňa

anonym_83d601
Dnes o 16:20

no pravdepodobne ten zapal tam mal predtym a tym ze kamen odstranovali sa to podrazdilo, ustnu vodu skuste drzim palceky

anonym_eb8277
Dnes o 16:24

@anonym_autor skúste ústnu vodu Corsodyl. Nám ju vždy kážu pár dní používať po dentálnej hygiene.

anonym_faef45
Dnes o 16:30

Ja som bola si pred mesiacom prvý krát na dentálne a asi po týždni som si všimla,že mi reaguje veĺmi jeden zub na teplé aj studené.Dnes som si kúpila sensodine ústnu vodu na citlivé zuby.Uvidím. Zuby si rajbem 3x denne, aj zub.niť a jednozväzkovú kefku používam.

guudy
Dnes o 16:30

@anonym_autor taka reakcia je normalna pri zanedbanej hygiene. V lekarni si mozete kupit ustnu vodu, ktora sa pouziva aj po chirurgickych zakrokoch v ustnej dutine. A hlavne poctivo cistit.

viestta
Dnes o 16:34

Corsodyl ustna voda na vyplachovanie, Cosodyl gel miesto zubnej pasty, nemusi chodit k zubarovi, ulavi sa mu hned, treba potom este chvilu pouzivat nech sa vylieci zapal

sisska96
Dnes o 16:45

Však to prejde za pár dni. Netreba sa z toho pokakať

simca06022011
Dnes o 16:46

podrazdene, netreba ist nikde.. ustna voda, moze ten corsodyl, ale za mna netreba.. skor gel kamistad, alebo zvykli mi pomahat biogaia prodentis probiotika cmulacie = ale to som si hned davala po dentalke.. ma to podrazdene, je to bezne...

anonym_0eb09a
Dnes o 17:17
@anonym_faef45

Ja som bola si pred mesiacom prvý krát na dentálne a asi po týždni som si všimla,že mi reaguje veĺmi jeden zub na teplé aj studené.Dnes som si kúpila sensodine ústnu vodu na citlivé zuby.Uvidím. Zuby si rajbem 3x denne, aj zub.niť a jednozväzkovú kefku používam.

@anonym_faef45 tiež som mal tak, že jeden zub mi reagoval na teplé a studené a potom zubárka povedala, že kaz ide až ku korenu, keď mi dala plombu tak je to už ok