Kam ísť na odber krvi s ročným dieťaťom?
Dobry den, chcela by som poprosit o radu, pripadne skusenost. Mam rocneho syna a nedavno absolvoval odber krvi, pricom urcite hodnoty mal zle. Sme z PP a momentalne sa nachadzame vo ZV dlhodobo. Potrebujem zistit, ci sa mu po case hodnoty zlepsili a neviem kam sa obratit na odber. Ci oslovit nejaku pediatricku ambulanciu a poziadat tam alebo existuje iny sposob kde budu vediet synovi urobit odber? Vsetky sukromne odberove miesta uvadzaju vekovu hranicu. Mate niekto podobnu skusenost alebo viete prosim poradit? Dakujem
vsak si vybehnite k svojmu podiatrovi aby to skontroloval, nesli ste cez 1/2 sveta
@kacena4 moja otazka bola trochu ina ako tato odpoved, ale dakujem velmi pekne, ze ste si nasli cas to okomentovat. nemusim snad dopodrobna rozvadzat moju situaciu a to, preco nemozem prejst 1/2 sveta.
@winonna ved treba ísť tam kde absolvoval prvý odber krvi. Na kontrolný odber.
Nakoniec som oslovila jednu pediatricku ambulanciu vo ZV a velmi ochotne nam odoberu krv, aj ked k nim nepatrime.
@winonna ved treba ísť tam kde absolvoval prvý odber krvi. Na kontrolný odber.
@bielasovicka keby som mohla ist na odber ku svojmu lekarovi, tak by som tuto otazku nemusela polozit

vsak si vybehnite k svojmu podiatrovi aby to skontroloval, nesli ste cez 1/2 sveta