icon

Kde nájsť podprsenku pre veľké prsia vo Zvolene?

5. sep 2025

Poraďte kde v okolí Zvolena a Banskej Bystrice je nejaká predajňa kde mi dokazu poradiť s výberom správnej podprsenky na velke prsia? Bola som aj v BA v atracttive a nesedela mi tam ani jedna. Podla predavačky práve tu ktorá by mi určite sedela akurát nemali 🙈

anonym_270f17
5. sep 2025

@anonym_autor v bb INtimissi v europe mali vyber a aj sme kupili. Samozrejme cena vyssia a le maximalna spokojnost. Skuste.

autor
5. sep 2025
@anonym_270f17

@anonym_autor v bb INtimissi v europe mali vyber a aj sme kupili. Samozrejme cena vyssia a le maximalna spokojnost. Skuste.

@anonym_270f17 vyššia cena mi nevadi keďže kupujem vzdy drahšie. Chcem aby mala širšie ramienka z ktorých ma nebudú brutálne bolieť plecia

nasasa_1
5. sep 2025

A z Astratexu si neskúšala objednať?

tanyan
5. sep 2025

Ja nepotrebujem drahé, radšej mám viac a rýchlejšie obmieňam, takže mi vyhovuje veľké tesco v BB. Mám odtiaľ viac typov. Síce mi tam nikto neporadí, ale môžem si slobodne v priestrannej kabínke vyskúšať všetky vybrané a nikto ma tam nenaháňa a nepresviedča o tom, že mi sedí niečo, v čom sa necítim pohodlne.

ivka21
5. sep 2025

@anonym_autor ja kupujem v bonprixe sú tam do F

sara07
5. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_270f17 vyššia cena mi nevadi keďže kupujem vzdy drahšie. Chcem aby mala širšie ramienka z ktorých ma nebudú brutálne bolieť plecia

@anonym_autor dobrý vyber ,predavačka vie poradit perfektne, myslim Zuzana sa to vola , vo wizmanovom dome kde bola dakedy medika oproti divadlu v tej uličke - ulička ako sa ide z centra na námestie
na prvom poschodí ma aj vykladik
zvolen

123juno
5. sep 2025

Tchibo.sk má veľmi dobré a aj kvalitne podprsenky.

katikaba
5. sep 2025

@anonym_autor ja mam dobre skúsenosti bonprix a astratex,tam je aj bezplatna vymena

anonym_270f17
5. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pozri internet na ich stranke ake modely maju v ponuke. Ak tak v europe v bb si aj ine predajne na pradlo. Este v terminali na autobuske je Lindex tak skus tam.

julia_romeo
5. sep 2025
@123juno

Tchibo.sk má veľmi dobré a aj kvalitne podprsenky.

@123juno oni maju vsetko ine len nie kvalitne podprsenky...

nevenka
5. sep 2025
@tanyan

Ja nepotrebujem drahé, radšej mám viac a rýchlejšie obmieňam, takže mi vyhovuje veľké tesco v BB. Mám odtiaľ viac typov. Síce mi tam nikto neporadí, ale môžem si slobodne v priestrannej kabínke vyskúšať všetky vybrané a nikto ma tam nenaháňa a nepresviedča o tom, že mi sedí niečo, v čom sa necítim pohodlne.

@tanyan nebola som tam davno. Ake celkosti maju? Aj kombi 85F/G? Lebo toto je vsade problem v tychto obchodoch, ze mas maly obvod/maly kosik a teraz nepotrebujem sice tak maly obvod, ale 80-85 a tam D kocik je o nicom, aj E male...

123juno
6. sep 2025
@julia_romeo

@123juno oni maju vsetko ine len nie kvalitne podprsenky...

@julia_romeo ja si kupujem 95D a som spokojná.

julia_romeo
8. sep 2025
@123juno

@julia_romeo ja si kupujem 95D a som spokojná.

@123juno to je v poriadku samozrejme. ja som len podotkla ze to co oni maju nie je kvalita...

tanyan
8. sep 2025
@nevenka

@tanyan nebola som tam davno. Ake celkosti maju? Aj kombi 85F/G? Lebo toto je vsade problem v tychto obchodoch, ze mas maly obvod/maly kosik a teraz nepotrebujem sice tak maly obvod, ale 80-85 a tam D kocik je o nicom, aj E male...

@nevenka Ja si kupujem 85G a v tescu som vždy našla.

katuska1987
10. sep 2025

Ja mám 75I a kupujem jedine v Astratexe, tam ked nesadne vrátim, čo sadne, si nechám 🙂 Ale už približne viem, ktorý typ strihu mi sedí, aj plavky aj podprsenky. Moja mama tiež kupuje v INtimissi a ešte v Triole.

1angelika
13. okt 2025

@anonym_autor objednajte si zn. Triola..veľký výber a kvalitné podprsenky

1angelika
Autor odpoveď zmazal