MUDr. Martin Almáši - Zvolen
Skúsenosti?
@baxira ja by som potrebovala vidieť cenník konkrétne koľko stojí vytrhnutie 1 zubu...
Tak to neviem. Naposledy mi trhal zub minulý rok, ale neplatila som nič, pretože to bol zub, ktorý sa mi snažil zachrániť rôznymi spôsobmi. A keď sa to nepodarilo, vytrhol ho.
Je dosť necitlivý. Na to že je chirurg, nevie bezbolestne pichnuť injekciu pri trhaní zubov. V Banskej Bystrici pichá bezbolestne skoro každý zubár injekciu. Umŕtvia si to a potom to roztrasú prstom z vonkajšej strany, z vnútornej trocha bolí. Na to, že je Almáši chirurg a toto nevie-nevyjadrujem sa. My chodíme do DUODENT Banská Bystrica, tam sú skvelí dvaja chirurgovia a jeden šikovný mladý zubár. Proste v BB sa robia zuby modernejším spôsobom bezbolestne, nie bolestivo staromodne ako tu vo Zvolene.
Vo Zvolene platí pravidlo - starý zubár, skúsennosti - a bolesť treba vydržať, prípadne dať vytrhnúť.
V Banskej Bystrici platí - mladší zubár - moderné ošetrenie, čo najmenej bolí, treba zachrániť, netrhať.
To je moja strašná skúsennosť s Almášim a Križanskou zo Zvolena. Nikdy viac.
Je dosť necitlivý. Na to že je chirurg, nevie bezbolestne pichnuť injekciu pri trhaní zubov. V Banskej Bystrici pichá bezbolestne skoro každý zubár injekciu. Umŕtvia si to a potom to roztrasú prstom z vonkajšej strany, z vnútornej trocha bolí. Na to, že je Almáši chirurg a toto nevie-nevyjadrujem sa. My chodíme do DUODENT Banská Bystrica, tam sú skvelí dvaja chirurgovia a jeden šikovný mladý zubár. Proste v BB sa robia zuby modernejším spôsobom bezbolestne, nie bolestivo staromodne ako tu vo Zvolene.
Vo Zvolene platí pravidlo - starý zubár, skúsennosti - a bolesť treba vydržať, prípadne dať vytrhnúť.
V Banskej Bystrici platí - mladší zubár - moderné ošetrenie, čo najmenej bolí, treba zachrániť, netrhať.
To je moja strašná skúsennosť s Almášim a Križanskou zo Zvolena. Nikdy viac.
@sijana vieš mi prosím povedať mená tých dvoch chirurgov v BB? Synovi kvôli strojceku treba vytrhnúť 4 zuby a máme to riešiť cez zubnú chirurgiu. Dr.nam dala kontakt na Almasiho vo zv,ale po Tom čo som si tu prečítala zvažujem iného chirurga
@sijana vieš mi prosím povedať mená tých dvoch chirurgov v BB? Synovi kvôli strojceku treba vytrhnúť 4 zuby a máme to riešiť cez zubnú chirurgiu. Dr.nam dala kontakt na Almasiho vo zv,ale po Tom čo som si tu prečítala zvažujem iného chirurga
@chichua www.duodent.sk oni robia aj strojčeky. Asi by som sa poradila aj s druhým zubarom ohľadne toho trhnia, či by to nevyriešil zložitejší strojček. Ale drahší.
Veľmi šikovný lekár aj všetky sestričky, dobrá organizácia práce, myslím si že kvalitné ošetrenie aj dobré ceny. Mám silnú fóbiu zo zubárskych zákrokov, bojím sa, býva mi zle, dokážem sa vydesiť až do odpadnutia, ošetriť ma je naozaj výzva pre všetkých zúčastnených. Napriek tomu tu boli všetci vždy veľmi milí, ochotní, a nápomocní. Robia maximum čo môžu, naozaj klobúk dole. Neviem si predstaviť, že by som išla niekde inde.

Ja mám dobré skúsenosti.
Už na základnej škole mi musel dvakrát rezať ďasná a nemám na to zlé spomienky. Žiadna trauma sa nekonala 😀. Je to môj zubár už mnoho rokov a vždy mi pomohol. Nikdy ku mne nebol nepríjemný.
V ordinácii je aj dentálna hygienička, s ktorou som tiež spokojná.
No má naozaj veľa pacientov.
A tie ceny... to je sila. 🤦 Ale to je tak asi u všetkých zubárov.