icon

Tipy na aktivity pre deti v okolí Zvolena

minas5
28. máj 2025

Ahojte,

budúci týždeň k nám príde dievča z Čiech cez Erazmus , má 10 rokov ako naša dcérka. Vedeli by ste mi prosím poradiť nejaké aktivity cez týždeň ktoré by sme stihli od cca 16:00 do večera a jeden deň by sme potrebovali program už od 13:00.

Zatiaľ ma napadol len Bounce park v BB, laser aréna kde by sa dievčatá zabavili. Rozmýšľala som aj nad Bludiskom čo je v hoteli Tenis ale neviem. Poprípade sa okúpať, ma byť fajn počasie ale Kováčka sa mi nepáči, Brusno je ďaleko...a plaváreň v BB no neviem.

Budem rada za akýkoľvek tip kde sa da zabaviť poprípade aj najesť. Ďakujeeem 🙂

sara07
28. máj 2025

v bb tihanyovsky kaštiel pozri program
na pusty hrad opiect si , pozriet si ho
lanovy park stožok tam je aj pre menšie deti trasa
bábkové divadlo na razcesti v bb
prípadne by som šla do banskej štiavnici , tajchy , kremnica

madeincssr
28. máj 2025

@minas5 a ten sportovy areal (kupalisko) Orlik pri Zvolenskej priehrade? Nepoznam osobne, len davam tip.

madeincssr
28. máj 2025

@minas5 ...este mi napadol bufet Zapekanka, ze sme si radi dali cerstvu zapekanku/zapekacku. Myslim ze vo ZV ich robia vo viacerych stankoch/bufetoch.

minas5
autor
28. máj 2025
@sara07

@sara07 super dakujem za tipy, pozriem to 🙂

sara07
28. máj 2025
@madeincssr

@minas5 ...este mi napadol bufet Zapekanka, ze sme si radi dali cerstvu zapekanku/zapekacku. Myslim ze vo ZV ich robia vo viacerych stankoch/bufetoch.

@madeincssr neviem kedy si jedol v zv zapekanku ale toto nie je tá dakedy slávna, len slaby odvar

madeincssr
28. máj 2025
@sara07

@madeincssr neviem kedy si jedol v zv zapekanku ale toto nie je tá dakedy slávna, len slaby odvar

@sara07 hej, su to uz rokyyyy dozadu.

minas5
autor
28. máj 2025
@sara07

@sara07 pozerala som ten lanovy park na Stožku a je otvoreny len cez vikend, ako aj ten co je v Tajove..je to škoda, deti b sa zabavili 🙂

sara07
28. máj 2025
@minas5

@sara07 pozerala som ten lanovy park na Stožku a je otvoreny len cez vikend, ako aj ten co je v Tajove..je to škoda, deti b sa zabavili 🙂

@minas5 ešte ma napadlo donovalkovo a habakuk na donovaloch alebo hotel partizan na taloch tam maju take lezecké malo ihrisko , aj welnes pre deti

orgovan25
9. jún 2025

@minas5 Halušky v reštaurácii Stráže; bábkové divadlo v B.Bystrici, nákupné centrum Európa vo Zvolene a B.Bystrici, vystup na Pusty hrad, prehliadka Zvolenského zámku (pre Zvolenčanov zadarmo) a čaj v zámockej čajovni, bowling na priehrade, kúpalisko Kováčová, jazdenie na Královej, príp. v Z. Slatine, zámok vo Víglaši, zmrzlina a zákusky v niektorej z cukrárni v Európe, alebo na námestí...