Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Joolz Day 3

8.5
7
Kočík nie je pre väčšie detičky
recenziu napísala brunetkas18.7.2021
Tento kočík bol môj vysnívaný. Je super aj ľahko sa s ním kočíkuje len pre väčšie detičky nie je. Ja som sa pri výbere kočiara, priznám sa, zapodievala dizajnom a vôbec mi nedošlo, že budeme mať veľké dieťa, keďže sme s manželom obaja vysokí. Tým pádom nám aj vanička, aj šporotová časť vydržali pomerne krátko na to koľko ten kočiar stojí.
9
Super kočík, som maximálne spokojná.
recenziu napísala iwettkal7.4.2021
  • Dizajn
  • Velka vanicka
  • Prakticky a lahko umyvatelny
  • Lahko ovladatelny a prejde aj narocnym terenom
Super kocik, som maximalne spokojna.
9
Po vyskúšani viacerých kočíkov musím povedať, že síce stojím za negatívami, čo som už napísala, ale dala by som lepšie hodnotenie
recenziu napísala kika_konec24.1.2021
  • Jazdné vlastnosti
  • Možnosť dokupovania doplnkov
  • Výška umiestnenia detského madla
Keďže som sa pred rokom v svojej recenzii troškou rozohnila a napísala som iba negatíva. A to ma dosť mrzí. Po vyskúšani viacerých kočíkov (krátkodobo) musím povedať, že síce stojím za všetkým čo som napísala, ale dala by som mu jednoznačne lepšie hodnotenie. Malý ma skoro dva roky a stále ho používame, lebo lepší som aj tak nenašla. Dizajnovo ma tiež neomrzel. A čo by som chcela vypichnúť ako najväčšie pozitívum tohto kočíka sú jazdné vlastnosti 👍👍👍. Proste terén zvláda skvele. A ďalšia úžasná vec, aj keď je nutné ju dokúpiť, je letné sedatko a prizipsovatelľná slnečná clona ☺️

A aby som tento krát nespôsobila zas nadmieru optimisticky, nasla som aj ďalší mínus - a to je umiestnenie detského madla. To mohlo byt o 3-5cm nižšie.
10
Nemohla som si vybrať lepší
recenziu napísala janafhr30.9.2020
  • krásny dizajn
  • jednoduchá manipulácia pri skladaní
  • dobre nastaviteľná rúčka aj pre vyšších ľudí
  • hlboká vanička s jemným sklonom
  • 3 polohy v športovej verzii - ľahko ovládateľné
  • v prípade kúpy 2-kombinácie sa mení len stredná prizipsovaná časť, čo je veľmi fajn pre uskladnenie
Nemohla som si vybrať lepší 🙂
8
Az na par nedostatkov, na ktore som prisla az pouzivanim, hodnotim kocik ako vynikajuci
recenziu napísala engynka18.7.2020
  • skvely na ovladanie - v pohode jednou rukou aj po rozbitych chodnikoch, prejde aj horsi teren
  • dizajn - je proste krasny, luxusny
  • velky nakupny kosik
  • vhodny aj pre vyssich rodicov, kedze rukovat sa da naozaj vysoko vytiahnut, tiez vanicka je polozena vyssie v porovnani s inymi kocikmi v rovnakej triede
  • chyba predlzena strieska - da sa vsak riesit original slnecnou clonou (ta vsak nezatemnuje)
  • skladanie kocika na dve casti - sedenie/vanicka sa musi dat dole a podvozok sa zlozi na placku
  • nepohodlne polohovanie kocika - dvomi rukami stlacit gombiky a napolohovat sedadlo - v porovnani s Joolz Hub je toto riesenie velmi nepohodlne
Za rok intenzivneho pouzivania aj po horsom terene kocik nema ziaden nedostatok, hlavne s kolesami a podvozkom. Kocik urcite odporucam. Az na par nedostatkov, na ktore som prisla az pouzivanim, hodnotim kocik ako vynikajuci.
8
Kočík tak do 1-1,5 roka, potom už začne byť jeho veľkosť a váha trochu na obtiaž
recenziu napísala baja1517.7.2020
  • Dizajn
  • Hlboká vanička veľmi detailne prepracovaná - vetracie okienka s možnosťou výhľadu pre bábätko
  • Vanička aj športová časť majú spoločný rám a striešku, takže tá časť, ktorú nevyužívate, zaberie minimum miesta
  • Vanička aj športová časť sú vysoko umiestnené
  • Športová časť s vysúvateľnou podnožkou vhodná aj pre naozaj dlhé deti (odskúšané mojou takmer 4ročnou dcérou)
  • Pevná odpružená konštrukcia
  • Vhodný aj pre vyskoých ľudí
  • Veľký výber dokúpiteľných doplnkov
  • Vyššia váha
  • Veľké rozmery po zložení
  • Madlo je vysoko a ďaleko od dieťaťa v športovej časti
  • V sede by som uvítala klasické polohovanie nožičiek do hora
  • Nákupný košík je veľkosťou fajn, akurát je do neho horší prístup v niektorých pozíciach sedadla - pomohlo by keby bol aj medzi prednou "vidlou" otvorený
  • Skladanie si vyžaduje dve ruky a aj trochu cviku
  • Poskladaný kočík sa nedá zaistiť proti rozloženiu!!!!
  • Všetko príslušenstvo sa dokupuje samostatne, čím sa cena kočíka navyšuje
Výborný kočík tak do 1-1,5 roka. Potom už začne byť jeho veľkosť a váha trochu na obtiaž.
8
Zvládol aj les aj Tatry
recenziu napísala jerona2.3.2020
  • jazdné vlastnosti, zvládol aj les aj Tatry
  • pruženie
  • celoprateľný
  • možnosť sieťovanej striešky
  • všade sa zmestí (je úzky)
  • 5bodový pás, zapíname len spodné
  • skladanie z dvoch častí, u športového ma to po čase otravovalo a zaberie to veľa miesta
  • pri väčšom dieťati zlé polohovanie, naozaj z toho bolia prsty
  • žiadna výbava v cene
Výborné jazdné vlastnosti a manipulácia.
7
Ťažko sa polohuje s dieťaťom, mám už také svaly na prstoch 💪
recenziu napísala kika_konec4.1.2020
1. Zlá geometria, keď je plná taška, prevažuje sa, a navyše tam tá taška dobre nevojde, dotýka sa rámu korby.
2. Keď je športová časť otočená smerom k tebe, dieťa sedí v tej tretej polohe, nedá sa dobre dostať do košíka.
3. Ťažko sa polohuje s dieťaťom, mám už také svaly na prstoch 💪
4. Športová časť otočená do smeru jazdy (teda dieťa chrbtom) sa prakticky nedá dať do ľahu, keď máš čo i len organizér zavesený na madle.
5. Nacvakávanie vajíčka... čistá katastrofa. Vajco je asi o 0,5 cm užšie a aj keď sú tam adaptéry, strašne zle sa odklikáva (Cybex Aton 5).
6. Skladanie podvozku do kufra auta, všetko čo je v koši sa vysype a rúčka je cela špinavá od kolies.
9
Vyborny, s perfektnymi jazdnymi vlastnostami
recenziu napísala kaia5.7.2019
  • Jazdne vlastnosti
  • Skladanie
  • Pohodlie
  • Kratka strieska
Vyborny kocik s perfektnymi jazdnymi vlastnostami.
10
Dokonalý ❤
recenziu napísala mimka1614.7.2019
Dokonalý ❤ Ľahko sa ovláda, ľahko sa skladá, ľahko vykladá z kufra; veľkostne akurátna vanička, ľahká vanicka, ľahká konštrukcia... Košík tiež fajn veľký. Kolesá zvládajú terén a bonus je dokonalý dizajn ❤ ❤
9
Hrdo zvládne aj naše Tatry 😉
recenziu napísala zuzkab16.5.2019
  • Veľa drobných vychytávok
Výborný mestský kočík, ktorý hrdo zvládne aj naše Tatry 😉 Praktický, skladný a hlavne ľahko ovládateľný.