Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Joolz Hub

9.3
9
Ľahko sa s ním manipuluje aj jednou rukou
recenziu napísala viki12821.10.2021
  • Ľahký
  • Skladný
  • Skvelý výkon
  • Úplný ľah
  • Bohaté príslušenstvo
  • Krásny moderný dizajn
  • Pruh na prenášanie na pleci
  • Značka
  • Je to mestský kočík, čiže určite nie do terénu
  • Slabšie odpruženie, ako na všetkých moderných kočíkoch
Doteraz som mala samé terénne kočíky, takže mestského som sa bála, ale z mestských kočíkov, čo som mala v rukách je tento najlepší. Bez problémov prejde nerovnosti. Je veľmi ľahký, čo väčšinou znamená, že nič neprejde, ale tu to neplatí. Keď potrebujem, odnesiem ho rozložený hore schodmi aj so synom. 😃 Ľahko sa s ním manipuluje aj jednou rukou. Keď sa zloží, zaberie minimum miesta. Bolo mi povedané inými mamičkami, že so snehom nemá problém, takže to uvidíme. Ešte k tomu je krásny. Ja mám rada dizajnovky, takže z Joolzom sa cítim vonku super.
10
Tento kočík bol láska na prvý pohľad
recenziu napísala danushka6629.8.2021
  • ultraľahký mestský kočík, ktorý s ľahkosťou zvláda aj terén
  • kvalitná holandská značka ručí za kvalitné prepracovanie
  • bezúdržbové kolieska
  • polohovanie až do úplného ľahu
  • skladnosť aj do kufra auta, kde zaberá relatívne málo miesta
  • predĺžená, paparazzi strieška, v lete nám nebolo treba ani clonu či slnečník
  • tichý, nič tam nevŕzga, nehegá
  • postačujúce odpruženie
  • veľmi ľahko manévrovateľný aj jednou rukou
  • madlo aj košík na kĺb
  • možnosť otočenia sedacej časti športového kočíka do oboch smerov
  • moderný, dizajnový, štýlový a neobkukaný kočík
  • relatívne málo príslušenstva, najlepšie pasuje od značky Joolz- to je však drahšie
❤ 🍀 ...pre mňa dokonalý.... 🍀 ❤
👶 Viem, že nie každému sa musí páčiť, nie každému musí sedieť, no u mňa to bola láska na prvý kuk. Náš prvý kočík pre prvého drobca a nemenila by som. Síce nemám s čím porovnávať, avšak na základe recenzií viem, že som sa rohodla správne a nemusela skúšať x kočíkov, kým by sa podarilo nájsť ten správny. Kúpili sme trojkombináciu, v hlbokej časti nám malý vydržal do siedmeho mesiaca, momentálne má rok a mesiac a myslím, že do 18-tich mesiacov sa tam bez problémov zmestí 👶

😍 Joolz Hub je dizajnovo prepracovaný, kvalitný, skladný mestský kočík, ktorý uchváti ľahkou manipuláciou, zvládaním akéhokoľvek terénu a navyše - vyzerá neskutočne štýlovo 😍
10
Som spokojna, len mi vadi, že malu (16m.) s bundou nezapnem
recenziu napísala kris_tina2530.12.2020
Ja som spokojna s kocikom, len jedina vec, ktora mi vadi - alebo som ja na to este neprisla... Ked dam fusak a mala ma bundu ju nezapnem 😩 Moj tvrdi ze je malej maly, ale mne sa nezda, mala ma 16 mesiacov.
10
Pre nás najlepši športový kočík
recenziu napísala 177veronika7.10.2020
  • Ľahký
  • Dobre sa s ním manipuluje
  • Malej sa v ňom výborne sedí
  • Sklopenie opierky
  • Nemáme zatiaľ žiadne
Top kočík. Pre nás najlepši športový kočík.
6
Dizajnovo je kočík nádherný... ináč nič iné
recenziu napísala lufinka4624.8.2020
  • Že nezaberá veľa miesta
  • Dizajnovo je veľmi pekný
  • Veľmi malý
  • Farby zvyknú vyblednuť
  • Košík na spodku kočíka je veeeeeľmi malý
  • Strieška labilná, nie je pevná
Za mňa je kočík dobrý v tom, že je menší a vojde všade, či výťah či auto.. nezaberá miesto. Ale čo sa týka terénu, hrôza, malého hrozne hegotalo v tom - každá jama, každá skalka...
Je to kočík pre menšie deti, takže do troch rokov nie je... ani do 2 rokov.

Môj syn by v tom bol tak max do 1,5 roka. Ale dizajnovo je kočík nádherný... ináč nič iné. 🙈
10
Veľmi dobrý, ľahký športový kočík
recenziu napísala visnacka23.8.2020
  • ľahký
  • ľahko skladateľný
  • ale vhodný pre menšie dieťa
  • málo priestranný
  • pocitovo som sa bála, že malý vypadne (zo začiatku)
Veľmi dobrý, ľahký športový kočík. Odpružený.
10
Najlepší kočík - a to ich boli desiatky
recenziu napísala zabka198710.8.2020
  • Ľahkosť
  • Skladnosť
  • Skvelá jazda aj po nerovnostiach 👍
  • Veľký košík
  • V podstate nič závažné - tá sieťka v strieške je také nešťastne riešenie, inak som fakt spokojná
Najlepší kočík, aký som doma mala - a bolo ich teda desiatky ❤️
10
Vynikajúci mestský kočík, ale využiteľný v pohode aj v teréne
recenziu napísala babystyle19.5.2020
  • ľahké ovládanie
  • výborne skladanie
  • v zloženom stave zaberá málo miesta
Vynikajúci mestský kočík, ale využiteľný v pohode aj v teréne. Malý, praktický, úplne ľahučko ovládateľný aj jednou rukou.
10
Značka Joolz ma veľmi milo prekvapila
recenziu napísala julinka1319933.5.2020
  • Určite ľahkosť :)
  • Predĺžená strecha
  • Nepáči sa mi, ako urobili skejtík, respektíve jeho odloženie, že si ho musím zapínať tou šnúrkou o strednú tyč, čo je dosť komplikované - napr. skejt pri Bugaboo drží úplne sám hore, keď ho nepoužívam - toto je pre mňa jediný mínus, ktorý má..
Som s týmto kočíkom najspokojnejšia. Ak budem mat tretie bábo, buď si k nemu kúpim vaňu, alebo pôjdem do Joolz Day 3. Značka Joolz ma veľmi milo prekvapila.
10
Za nas top kocik, zboznuje ho aj manzel - a to uz je co povedat
recenziu napísala olliviaa26.2.2020
  • Skladny
  • Lahko sa zlozi a rozlozi
  • Tichucky
  • Zvlada vsetky tereny
  • Ide celkom do lahu
  • Je lahky
  • Lahucko sa ovlada
  • Krasny dizajn
  • Pri predlzeni striesky by som uvitala tu sietovinu nejak prekrytu, aby dietatu nesvietilo slnko priamo do oci - da sa to kompenzovat polohovanim babatka
Dokym som ho nevyskusala, prekrucala som nad nim ocami 😂Za nas top kocik, zboznuje ho aj manzel - a to uz je co povedat. Vyuzivame sportovu cast a az bude druhe, tak posluzi s vanickou ako hlavny 🤗Uzasne lahko sa ovlada - vobec necitit, ze nieco tlacite, sikovny do uzkych vytahov, do auta, vyssie osoby lahucko rozlozia jednym pohybom ruky, urcite odporucam 😍
10
Náš 13. kočík - škoda, že ho nevyrobili skôr, mohli sme mať 1 😂
recenziu napísala jetotu13.2.2020
Najlepší, najúžasnejší, ľahučký a skladný... A hlavne nádherný... Náš 13. kočík - škoda, že ho nevyrobili skôr, mohli sme mať 1 😂 Za mňa úplne najlepšia voľba. ❤️
9
Chcela by som pochváliť hlavne šikovný podvozok, ktorý má parádne centrálne odpruženie
recenziu napísala kristina090912.2.2020
  • Super odpruženie
  • Jednoduché skladanie
  • Kočík je ľahký A skladný
  • Dobre sa ovláda aj jednou rukou
  • Kompaktné rozmery pred aj po zložení
  • Madlo na kĺb
  • Košík na kĺb
  • Sedačku možno otočiť v oboch smeroch
  • Má popruh, po zložení ho možno pohodlne odniesť
  • Tenká strieška
  • Pláštenku treba dokúpiť zvlášť
Joolz Hub je veľmi dobrý a šikovný kočík, patrí medzi moje obľúbené (mali sme už viacero kočíkov). Chcela by som pochváliť hlavne šikovný podvozok, ktorý má parádne centrálne odpruženie pre pohodlnejšiu jazdu. Prechádzky s týmto kočíkom ma veľmi bavia. Myslím, že je super aj na cesty - malý, šikovný, pekne sa zloží. Páči sa mi kĺb na nákupnom košíku, vďaka ktorému je do košíka lepší prístup. Nákupný košík je strednej veľkosti - nie je úplne veľký, no mali sme aj menší.

Kočík prešiel aj sneh aj nerovný povrch, rozbité cesty. Na mačacích hlavách prípadne rozbitej ceste môžu klepať predné kolesá, čo mi až tak nevadilo, nakoľko mnoho iných kočíkov vydáva oveľa horšie zvuky. Inak ide kočík hladko, ľahko a potichu. Vďaka odpruženiu kočík pôsobí ľahšie než iné kočíky so skoro rovnakou váhou. Kočík sa teda ľahko dvíha aj jednou rukou - či už do výťahu, alebo na obrubník.

Športová sedačka je síce dlhá, no trošku užšia - kedže ide o menšiu cestovnú verziu kočíka Joolz Day a je to zároveň otočný kočík, je to v poriadku. Avšak ak by bolo niečo, čo by mohli v Joolze upraviť, určite je to strieška. Je veľmi tenká - vo vetre veje ako vlajka. Sedenie mi príde trošku tvrdé, to však vyrieši podložka do kočíka.

Celkovo hodnotím kočík veľmi pozitívne a myslím si, že za tú cenu skvelá voľba.
8
Mestský, ale zvláda aj prírodu 👌
recenziu napísala radkapill26.11.2019
Skladny, ľahko ovládateľný, šikovný. Mestský, ale zvláda aj prírodu 👌 Začali sme Hubom s vaničkou a odkedy sme prešli na športiak, tak jediné jedno mínus, ktoré som našla je, že mi chýba šilt, aký je na hlbokej vaničke. Športiak ma síce predĺžiteľnú striešku, avšak keď si ju odzipsujeme, je tam vetranie (sieťka) - na zimu nič moc.
10
Zatial spĺňa všetký očakvania
recenziu napísala nikasamko8.11.2019
  • Ľahký
  • Skladný
  • Priestranný
  • Dlhá strieška
  • Velký košík
Ľahký, skladný. Zatial spĺňa všetký očakvania.
9
Naozaj dizajnovo prepracovaný, moderný, a aj praktický a funkčný - ale nemyslím, že má niečo špeciálne, aby si zaslúžil takú vysokú cenu
recenziu napísala baja1511.9.2019
  • moderný dizajn
  • veľmi dobre sa s ním manévruje, schádza-vychádza na obrubník
  • odpružený
  • skladný (aj so sedadlom v oboch smeroch)
  • poťahy, na ktorých nevidno špinu
  • predĺžiteľná strieška
  • nosnosť 20kg
  • od nova má vôľu v hlavnom kĺbe
  • pre mňa nepraktické zaisťovanie/odisťovanie zloženého kočíka
  • smer jazdy sa nedá meniť s dieťaťom v kočíku
  • polstrovanie pásov sa zasekáva do zapínania
  • strieška z tenkého materiálu - nechráni pred chladom
Tento kočík bol láska na prvý pohľad, ale po vybalení z krabice prišlo sklamanie...

V prvom rade ma prekvapilo, že nemá žiadne vyvýšené okraje (sedadlo vyzerá ako stolička). Pripadalo mi to veľmi neútulné. Druhé nepríjemné prekvapenie bolo, že kočík má v kĺbe skladania vôľu - kýve sa rúčka a zároveň s ňou sedačka. Chápala by som to, keby bol kočík používaný, ale na novom kočíku (ktorý stojí pomaly toľko, čo staršie ojazdené auto) som to fakt nečakala 😞

Mesiac stál v spálni a ja som každý deň váhala, či ho začať používať, alebo poslať späť do obchodu. Nakoniec som si ho nechala a neľutujem. Získal si ma po druhý krát 🙂 Kočíkuje sa s ním perfektne. Manévrovanie, schádzanie a vychádzanie na obrubník zvláda na 1*. Je fakt dobre odpružený, kolieska sú tiež pomerne veľké. Skladanie chce trochu praxe, prvé razy to bolo také kostrbaté - ale potom sme si zvykli a šlo to hladko. Jednoznačne však k tomu treba obe ruky, takže s dieťatkom na rukách to nejde. Výhodou je, že sa dá zložiť so sedadlom v oboch smeroch, a rozmery po zložení sú na tento typ kočíka minimálne.

Športová časť, ako som už písala nemá nemá okraje, ale v podstate nám ani nechýbali. Práve naopak - mala som pocit, že dcérka je spokojná, lebo má väčší výhľad. Smer jazdy sa nedá meniť s dieťaťom vo vnútri - čo mi trošku chýbalo, lebo som to pred tým často využívala na iných kočíkoch. Dcérku som vozila v smere jazdy a keď zaspala, otočila som si ju k sebe. Sedadlo pôsobí užšie, ale nejako nám do šírky nechýbalo - ani v zime nie je problém s fusakom.

Polstrovanie pásov je naozaj prepracované a pohodlné, akurát mi kúsok látky z polstrovania medzi nožkami pravidelne zavadzal. Pri zapínaní pásov bol moc blízko zacvakávania a vtedy to nešlo. Poťahy sú z nejakej zláštnej zmesi, ktorá doslova pohlcuje špinu. Nikdy som ho nemusela prať, a to prežil naozaj všeličo 😃 Strieška je na dvakrát predĺžiteľná - absolútne netreba žiadne clony, slnečníky atď., perfektne schová dieťatko pred slnkom. Je však z veľmi tenučkého materiálu, takže pred chladom a vetrom moc neochráni. Košík je podľa mňa tak akurát - nie je obrovský, ale je dosť hlboký, takže sa tam toho zmestí dosť.

Výrobca udáva nosnosť 20kg, ale pochybujem že sa doň reálne 20kilové dieťa vôjde. Pár ráz v ňom bola staršia dcérka (3roky - 16kg) a vyzerala v ňom naozaj vyrastene, hlavne do výšky. Opierala sa hlavou o striešku a nohy jej viseli. Kočík je naozaj dizajnovo prepracovaný, moderný, a aj praktický a funkčný - ale nemyslím, že má niečo špeciálne, aby si zaslúžil takú vysokú cenu - je to len daň za značku (ako pri väčšine drahých kočíkoch 😉).
10
Perfektny skladny a maly kocik, s ktorym sa dostanete vsade
recenziu napísala natalyia2.8.2019
Perfektny skladny a maly kocik, s ktorym sa dostanete vsade. My ho pouzivame kazdy den a sme spokojni. Ked bude druhe babo, dokupime hlboku vanicku a budeme vyuzivat dalej. Za mna uplne super 👍🔝
9
Super jednoduchá manipulácia a perfektné jazdné vlastnosti
recenziu napísala kddd20.4.2019
  • Jazdné vlastnosti
  • Váha
  • Skladnosť
  • Štýlový kočík
  • Je menší
  • Bledne v čierne farbe
  • Je nízky, nevhodný pre vysokých ľudí - posobi smiešne
Najlepší kočík, čo som mala. Ľahký, skladný, super jednoduchá manipulácia a perfektné jazdné vlastnosti. No má aj pár nevýhod - je dosť nízky a na mojom v čiernej farbe vybledla strieška aj po krátkom používaní. Vhodný pre nižších rodičov.
10
Tento kocik milujem
recenziu napísala sastek28.11.2018
  • skladnost
  • relativne nizka hmotnost
  • papparazzi strieska
  • priestranny kosik
  • lahka manevrovatelnost
  • odnimatelna pratelna vlozka aj popruhy
  • mierne komplikovane zapinanie pasov
Ja tento kocik milujem... Vzdy som bola proti zbytocne drahym kocikom, ale zmenila som nazor. Skusili sme rozne znacky, zakazdym kocik nenadchol a posunula som dalej. Ale tento nechavam aj pre druhe a dokupim hlboku cast. Idealny na cestovanie, ale male rozmery nie su na ukor jazdnych vlastnosti. Ten kocik ide sam. Lahucko sa s nim manevruje aj jednou rukou, zvladne aj narocnejsi teren.
6
Som si istá, že za 670€ sa dá kúpiť lepší kočiar
recenziu napísala axusha7.9.2018
  • skladný
  • ľahký
  • veľmi príjemné/jednoduché ovladanie
  • predĺžená strieška
  • položenie sedačky k sebe aj od seba
  • odpružené kolieska
  • bezdušové kolesá
  • ramenný pás na prenos kočiara
  • dá sa dať do úplne ľahu
  • extrémne vysoká cena
  • žiadne príslušenstvo
  • úzky priestor na nohy
  • úzky/krátky odkladací priestor
  • drahé príslušenstvo
  • malý kočiar
  • zložité zapínanie bezpečnostných pásov
  • zložité skladanie/rozkladanie kočiara
Kočiar ako taký hodnotím priemerne. Keď vezmem do úvahy jeho vysokú cenu, tak podpriemerne. Je užasný na presuny v aute, keďže skutočne zaberie málo miesta. Je vhodný pre deti, ktoré už vedia sedieť. Ja som ho začala používať, ked dcéra mala 10 mesiacov. Ajj keď Joolz sa chváíli, že kočiar je vhodný pre deti do 3 rokov, ja osobne neverím, že sa tam trojročné dieťa vojde. Za najproblematickejšiu časť celého kočiara považujem priestor na nohy, ktorý je nielen úzky, ale aj krátky. Som si istá, že za 670€ sa dá kúpiť lepší kočiar.
10
Všetko je super
recenziu napísala katarina16025.6.2018
  • Žiadne
Všetko je super.