Balea hydrogélové vankúšiky pod oči s kyselinou hyalurónovou a magnóliou, 2 ks
Balea hydrogélové vankúšiky pod oči, 1 pár - intenzívna hydratácia a rýchla pomoc pri unavených očiach! Extra mäkké hydrogélové vankúšiky pod oči s kyselinou hyalurónovou a magnóliou príjemne chladia jemnú pokožku okolo očí a pôsobia proti opuchom a tmavým kruhom. Kombinácia účinných látok hyalurónu a osviežujúceho extraktu z magnólie dodáva pokožke intenzívnu vlhkosť a vyčaruje osviežené a žiarivé okolie očí. Hydrogélová textúra výrobku skvele priľne na kontúry okolia očí a pleť si z nej vezme všetko, čo potrebuje.

Kde kúpim Balea hydrogélové vankúšiky pod oči s kyselinou hyalurónovou a magnóliou, 2 ks
Hodnotenia a skúsenosti s Balea hydrogélovými vankúšikmi pod oči s kyselinou hyalurónovou a magnóliou, 2 ks
Máš skúsenosť s Balea hydrogélovými vankúšikmi pod oči s kyselinou hyalurónovou a magnóliou, 2 ks?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Príjemné povzbudenie
Po skúsenostiach s podobnými záchranármi, pre ľudí pracujúcich za počítačom som ich dala na chvíľku do chladničky. Unavené oči boli po 15 minútach opäť ako po dobre prespatej noci. Vankúšiky neštípu, dobre držia a to hlavné: naozaj mi fungovali! :)
- Dobre držia
- Neštípu
- Kruhy pod očami sa stratili
- Odporúčam ich pred použitím dať na krátko do chladničky
Hydrogélové vankúšiky pod oči
Prvýkrát som vyskúšala takéto vankúšiky. A možno práve preto som očakávala, že moje kruhy pod očami, a taktiež mierne opuchy, zmiznú hneď. Pleť v očnom okolí bola síce zhydratovaná a oddýchnutá, no kruhy a opuchy nezmizli. Pre pocit z príjemne ukončeného dňa však stačilo aj to, že som len ležala s vankúšikmi pod očami a užívala si chvíľku pre seba.
- - pekne priľnú
- - jemné
- - mne opuch ani kruhy pod očami nezmizli, ani sa nezmiernili
1 človek považuje za užitočné
Hydrogélové vankúšiky pod oči zn. BALEA
Vankúšiky pod oči
Takéto vankúšiky pod oči používam často. Tieto dobre držia pod očami a dá sa pri ich používaní robiť aj niečo iné. Pokožku zjemňujú a jemne hydratujú. Ja mám očné okolie citlivé a suché, preto si rada doprajem aj takéto vankúšiky. Make-up potom vyzerá lepšie a celkovo aj pokožka.
- Zloženie
- Kyselina hyalurónová hydratuje čo ja potrebujem
- Vitamin E je dôležitý pre pokožku
- Dostatok produktu (šťavy)
- Materiál, s ktorým treba opatrne zaobchádzať
Vankúšiky pod oči
Vankúšiky pod oči poznám, pravidelne ich používam. Mňa neštípu, pekne zhydratujú očné okolie. Príjemne chladia, čím sa zmierni opuch po prebdenej noci s malým. Pre mňa je to prvá pomoc, a taký menší relax pri káve. 😊
- Chladivý efekt
- Redukcia opuchu
- Cena
- Dobre držia, nešmýkajú sa po pleti
- Mohli by predávať balenie, kde ich je viac
2 ľudia považujú za užitočné
Príjemné vankúšiky pod oči
Rýchla pomoc vždy poruke
Žiaľ nič pre mňa
Balea vankúšiky pod oči
Balea hydrogélové vankúšiky pod oči