Produktové hodnotenia, recenzie, skúsenostiKozmetika a hygiena
Kozmetika a hygiena
Svet kozmetiky a hygieny je blízky takmer každej žene. Okrem širokej ponuky dekoratívnej kozmetiky či kozmetických produktov pre starostlivosť o pleť a telo tu nájdete aj čistiace a pracie prostriedky. Vydajte sa na virtuálny nákup a vyberte si to pravé nielen pre vašu pleť a telo, ale aj pre dokonale čistú a voňavú domácnosť. Pretože tu nájdete všetko, čo potrebujete.
Hodnotenia a skúsenosti s kozmetikou a hygienou
Máš skúsenosť s kozmetikou a hygienou?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
LED maska so svetelnou terapiou Feel Pearls
Nekvalitna led maska
Su to uplne vyhodene peniaze je to nekvalitna led maska ked som ju chcela vratit tak ma začali ignorovat
Super
Je to super produkt. Kúpila som, lebo sa mi stavalo pri behu keď mám kratšie kraťasy, že si odriem stehná. Behám hodinu a spĺňa to čo to sľubuje. Taktiež som skúsila po holení v intímnych partiách a super.
U mňa spokojnosť
Ja som práveže s ním spokojná, že sa mi neroztopil v kabelke počas horúcich dní,,,
Na osvieženie počas dňa
Priznám sa, že dezodorant používam úplne inej značky, no milo ma prekvapil. Na osvieženie počas dňa určite skvelým pomocníkom do kabelky :)
Sprchovací gél po opaľovaní After Sun Balea
Toto je jeden z tých produktov, ktoré kúpim zas!
Bola som skeptická, keďže pri väčšine Balea sprchových mám pocit, že je moja pokožka málo hydratovaná. Tu som bola nadšená. Nielen skvelá vôňa ( o tom by som napísala samostatný príspevok) ale navyše naozajstný pocit čistoty, chladivý pocit a zároveň už pri roztieraní pocit hydratovanej pokožky. Toto je jeden z tých produktov, ktoré kúpim zas!
Gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml
Žiadne pálenie, jemné chladenie
Bohužiaľ, stalo sa nám, že nás trošku pripálilo slniečko. Musím ale povedať, že s týmto gélom,som bola naozaj milo prekvapená. Žiadne pálenie, jemné chladenie (na plieckach) a okamžité upokojenie pokožky. Je roztierateľné (čakala som možno trošku inú konzistenciu) ale naozaj skvelé. Odporúčam hlavne pri deťoch, ako prvú pomoc. Navyše naozaj cítiť sviežosť a aloe vera
Osviežujúci sprej na tvár Balea Litschi & Hibiskus, 150 ml
Toto si určite do kabelky kúpim opäť!
Toto si určite do kabelky kúpim opäť! Svieža vôňa, úplné osvieženie v horúcich dňoch, a navyše nemáš pocit, že si si niečo na tvár dal. Chladivý a osviežujúci účinok v horúcich dňoch, takže toto beriem aj na futbalové zápasy. Ak som si myslela, že takúto vec nepotrebujem, zistila som, že áno a hlavne, že ju chcem 🤭Áno, aj futbalistov som s tým osviežovala 😂
Ochranná tyčinka proti odieraniu alverde NATURKOSMETIK, 25 g
Využitie sme našli a na záhyby, pri nosení plaviek :)
Ja žiaľ(chvalabohu) nemám problém konkrétne s tým, na čo je produkt určený, avšak využitie sme našli a na záhyby, pri dcére, na miestach slabín, pri nosení plaviek :)
Balzam na pery alverde NATURKOSMETIK, OF 30, 4,8 g
Bez pocitu masnosti na perách
Musím sa priznať, že SPF na ústa nepoužívam, no mala som tú česť vyskúšať. Je to zrejme kúsok, ktorý by som si bežne nekúpila, ale len skrz toho, že ja balzamy nepoužívam vôbec :/
Tento balzam však majiteľa a častého používateľa našiel, je ním moja dcéra. Tá je maniak na balzamy, a pri hrách na ihriskách a dlhom pobyte vonku, za mňa super ochrana :)
Jemná textúra, ktorú oceňujem
Jemná textúra, ktorú oceňujem, voňa nevýrazná nevtieravá.
S pigmentovými škvrnami skúsenosť chvalabohu nemám, ale za mňa skvelá voľba, ako sa povie, za málo peňazí veľa muziky, navyše dodá pleti svieži look :)
Dámsky dezodorant v spreji Balea, 200 ml
Má kvetinovú vôňu a počas dňa ma nesklamal
Dámsky dezodorant v spreji Balea, 200 ml
Má kvetinovú vôňu a počas dňa ma nesklamal. Nezradil ma – cítila som sa sviežo a nemala som pocit nepríjemného zápachu. Vôňa je síce pre mňa trochu výraznejšia kvetinová, ale s účinkom ma príjemne prekvapil.
Sprchovací gél po opaľovaní After Sun Balea
Príjemná vôňa s chladivym účinkom
Sprchovací gél po opaľovaní After Sun Balea
Sme si obľúbili celá rodina . Príjemná vôňa s chladivym účinkom . Vôňa jemného kokosu proste dovolenková vôňa . Muž ho veľmi rád používa najmä po športe pretože ako spomínam je mierne chladivy keďže obsahuje mentol . Muž ma tendenciu sa spáliť slnkom . Takže môžeme len odporúčať vyhovuje nám .
Gél po opaľovaní alverde NATURKOSMETIK, 200 ml
Výborný gél po opaľovaní, ktorý príjemne chladí
Výborný gél po opaľovaní, ktorý príjemne chladí a upokojuje pokožku po slnku.
Manžel sa spálil a tento produkt mu pomohol zmierniť podráždenie a priniesol pokožke úľavu. Odporúčam zo sebou všade na cesty pomáha aj po uštipnutí hmyzom. Vychladené a chladničky najlepšie .
Osviežujúci sprej na tvár Balea Litschi & Hibiskus, 150 ml
Príjemne osviežujúci sprej na tvár
Príjemne osviežujúci sprej na tvár s ovocnou, sviežou letnou vôňou. Odporúčam skladovať v chladničke pre ešte príjemnejší osviežujúci efekt.
Miluje ho celá rodina aj psík
Miluje ho celá rodina aj psík
Ochranná tyčinka proti odieraniu alverde NATURKOSMETIK, 25 g
Skvelá ochranná tyčinka, ktorá chráni pokožku
Skvelá ochranná tyčinka, ktorá chráni pokožku pred odieraním a potením. Používam ju pod prsia, kde mi pomáha upokojiť podráždenú pokožku. Mám psoriazu .Je bez parfumácie a veľmi príjemná na používanie. Odporúčam
SUNDANCE mlieko na opaľovanie s podporou hnednutia, OF 30, 200 ml
Za mňa naozaj super
Opaľovacie mlieko, je síce hustejšie,za mňa ťažšie roztierateľné, ale vydrží aj vo vode. To je u mňa aj pri deťoch veľké plus. Opálenie do hneda síce u nás problém nie je, keďže máme tmavší pigment ale bledule to určite ocenia :)
Telový fluid s trblietkami Balea, 75 ml
Tento telový fluid s trblietkami musíš mať
Telový fluid s trblietkami Balea, 75 ml
Tento telový fluid s trblietkami musíš mať . Na opálenej pokožke vyzerá nádherne, krásne zvýrazní opálenie a dodá jej zdravý, žiarivý vzhľad. Trblietky sú jemné a nepôsobia výrazne.
Veľkým plusom je aj príjemná letná vôňa. Za mňa je to skvelý produkt, ktorý nesmie chýbať v letnej kozmetickej výbave každej opálenej ženy. Určite odporúčam , utekala som si kúpiť do zásoby ďalšie balenie 🤎🌞
Oceňujem ochranu pred slnkom
Balzam na pery alverde NATURKOSMETIK SPF 30 som vyskúšala, ale mne veľmi nesadol. Oceňujem ochranu pred slnkom, no po nanesení zanecháva na perách biely povlak. Nemá žiadnu výraznú chuť ani vôňu a ničím ma nezaujal.
SUNDANCE opaľovací pleťový fluid, 50+, 50 ml
Pleť zanechá jemnú na dotyk
Fluidum je bez parfumácie, čo je vhodné najmä pre citlivú pokožku. Je ľahké, jednoducho sa nanáša prostredníctvom pumpičky. Pleť zanechá jemnú na dotyk, bez pocitu "ťažoby" na tvári. Veľkým plusom je, že pleť ochráni pred vznikom pigmentových škvŕn. A vraj aj viditeľne znižuje už existujúce - neviem posúdiť, pretože ich nemám. Napriek tomu som s produktom spokojná. Produkt vyskúšali aj moje dcéry.
Ľahko sa nanáša a poskytuje vysokú ochranu SPF 50+
Mám citlivú a aknóznu pleť, preto som tento fluid chcela vyskúšať aj kvôli obsahu niacínamidu. Ľahko sa nanáša a poskytuje vysokú ochranu SPF 50+, no na mojej pleti som mala pocit, že mi trochu upchával póry. Inak pleť spoľahlivo chránil pred slnkom.