Belini
Belini je poľský výrobca nábytku s priamym predajom od výrobcu. V ponuke nájdete kuchynský, kúpeľňový, obývačkový, spálňový a predsieňový nábytok, skrine s posuvnými dverami, obývacie steny či kuchynské linky. Obchod ponúka ceny výrobcu, bezpečné nakupovanie, bezpečnú prepravu a jednoduchú, rýchlu montáž**. Nechýba inšpiračná galéria, akcie, výpredaj a outlet, ani B2B spolupráca.
K dispozícii je horúca linka konzultanta, obľúbené bestsellery a série Belini Premium/Euphoria/Serenity. Nakúpite pohodlne online s doručením a podporou v celej Európe (CZ, PL, HU, RO, DE, FR, IT, AT). Pre tipy a návody sledujte blog so štýlovými inšpiráciami a DIY radami.
Hodnotenia a skúsenosti s Belini
Objednávka kuchynskej rohovej linky čistá katastrofa
Obchod belini nábytok neodporúčam čistá katastrofa recenzie na Herueke super ale objednávka bola riešená cez belini tím telefonický a cez mail to bola asi chýba, za 3 mesiace sme počúvali len samé klamstvá , peniaze neplatiť dopredu klamú zavádzajú sľubujú termíni doručenia že tovar je na ceste a nič 3 mesiace nás naťahovali pozor na nich ledva sme dostali peniaze naspäť už sme chceli podať trestné oznámenie na políciu a riešiť to súdnou cestou pozor na tento obchod nikdy viac 😡