Hodnotenia a skúsenosti so službami

Máš skúsenosť so službami?

blexy  15. mar 2025

Neskutočne dlho to trvalo

Dobrý deň tovar som objednal v jeseni 2024 a do dnes ešte mi neprisiel už je na Slovensku na colnom takže v skratke neskutočne dlho to trvá prešlo pol roka a tovar nemám doma nigdi viac od tejto firmy je to neskutočne

zussinka  24. feb 2025

Update k mojej objednavke

Písala som tu tiež, že zlá skúsenosť. Ja som objednávala na zač. decembra 2024. Žiadne info, žiadne trackovanie zásielky. Po niekoľkých e-mailoch s fotkami, odpoveď vždy automatická do minúty po odoslaní e-mailu. Nakoniec som žiadala o vrátenie peňazí okamžité inak podávam podnet na obchodnú inšpekciu. Dnes mi bol tovar doručený. Samozrejme to nie je originál ale napodobenina. Ale aspoň niečo došlo. Neviem či to bolo už na základe posledného mailu, ale skúste takto postupovať.

sarka16  24. feb 2025

Nikdy viac

14.1.2025 som objednala do dnešného dňa nemám tovar....nikdy viac ...otras

123dopyt.sk

martin19977  23. feb 2025

🌟 VEĽKÝ POZOR NA PODVODNÍKOV Z 🦧123 DOPYT🌟

V decembry mi volali či by som nemal záujem o ich službu. Odpovedal som im na to že nemám peniaze momentálne ale možno po novom roku. Povedali mi že pošlú faktúru s platnosťou do konca januára. Jasne som im povedal že ak nebudem mat peniaze sa to musí zrušiť. Odpovedali mi v poriadku. Dnes je koniec februára a bombardujú má s penalmy. Nedá sa to zrušiť a vyhrážajú sa. Plus ak vám povedia že ak nechytíte zákazku v svojom okolí tak vratia vám 500€ aj po roku. Nemal som žiadne zakazky a peniaze nechcú vrátiť. Veľký pozor na nich

laaco  20. feb 2025 Overená recenzia

DPD a ich kurér-dorucovanie z Alirexpress

DPD sa vyhnite. Objednávam aj z Alirexpress zatiaľ vždy všetko doručené. Teraz objednávka 4 veci z Alirexpress. 1 cez Poštu, dala poštárka do schránky, 2. doručil EXPRESS ONE-dostal som predom mail o doručení na ďalší den zavolal a dal mi to 3.a4.vec doručoval ŽIAĽ DPD, žiadna Sms ani mail predom, kuriér telefónom zvonil 11sekund nestihol som prebrať. Dohliadal som cez SLEDOVANIE ZÁSIELKY a zistil že to má DPD , písal som im , tak kuriér zaklamal, že zásielku som odmietol prevziať, a že ju preto vrátili na 2.den odosielateľovi, a kuriér že dostal napomenutie - čiže uznali vinu a ja si mám nahradu vymáhať u odosielateľa, niekde v Číne, ktorý chybu neurobil alebo cez policiu, to mi odporúčala p. KLÁRA z DPD. Čize som prišiel o hodnotu zásielky, ktorá je v Budapešti...na letisku...a DPD je v pohode a nahradiť to nemieni.

janka1008  14. feb 2025

Klamari, podvodnici, neobjednavat!

16.12. 2024 som vytvorila objednavku, tovar mi ani po 2 mesiacoch nedorucili, vyhovaraju sa. Poslali cislo na sledovanie zasielky, no nefunguje.
Nenechajte sa oklamat ako ja! Nic neobjednavajte!

noooooooom  6. feb 2025

Nanič

Nedávno som si tam objednala lebo som hľadala presne jednú vec a minula som tam spolu asi 40 € ale akože stále dobra cena mi to prišla byť lebo proste som si tam kupila merch a planovala som ho dať niekomu na Valentína ale teraz už ani neviem či príde a kedy lebo ako tak pozerám recenzie tak sa bojím čo sa stane . Na všetky e-maily čo im požlem kde sa pýtam čo a kde sa nachádza mi odpíšu iba že „platba bola potvrdená ” alebo mi povedia do kedy by mala prísť ale nedávajú mi žiadné číslo na sledovanie ani kde sa približne nachádza. Takže ak mi vôbec príde nikdy viac už tam nenakúpim nič

Invia.sk

erikeriik  4. feb 2025

3.2.2025 sme si zajednali dovolenku na jún kde sme si dali aj pripoistenie na storno a zaplatili sme zálohu 240euro ešte v ten deň. Na druhý deň 3.2.2025 sme našli lepší hotel a objednávku ktorú sme zaplatili zálohu 240eur deň predtým sme stornovali a za stornovanie nám zálohu nedali. Takže cez okrádačov od Invie nikdy viac!

enrul  2. feb 2025

Podvodníci

Objednal som tovar a nič :) hlavne že píšu do 24 hodín odošleme !

zussinka  31. jan 2025

NEKUPOVAŤ

Majú reklamy a zdajú sa byť dôveryhodni. Nie sú. Všetky predchádzajúce príspevky ako cez kopir. Ja som prišla o 30€.

didia  28. jan 2025 Overená recenzia

TOVAR NEDODAJU!!!

Dodací lhůta je stanovena na 5-30 pracovních dní, přičemž 95 % zásilek dorazí do 14 pracovních dní od odeslání.
I když se může výjimečně prodloužit až na 180 dní, toto je nejdelší možná lhůta ze zákona na dodání zboží. Avšak i v maximálně 0.3% případů, kdy je dodací lhůta prodejcem prodloužena doposud nikdy nepřesáhla 3 měsíce.

Nič neposlali!!!

ifanko  27. jan 2025

Podvodnici

Na stranke dorucenie do 3 pracovnych dni cakam uz mesiac a nic volal som sa infolinku objednavka sa zrusit neda lebo je na ceste...

Wolt

pesuexpr  25. jan 2025

Drzost

Dnes 25.1.2025 cca medzi 12,15 - 12,45 pri vstupe do HyperTesco Presov som sa tesne minal s pracovnikom (spolupracovnikom) fy. WOLT- taska cez rameno . Drzo mi odrazil vozik - na moj pohlad - reagoval "skoro si ma zrazil" co bolo tesne lebo sa tlacil do dveri ale nebola to pravda - povedal som, ze ale nezrazil a nemusi nastvane drgat do vozika. On na to "Nechci ma nasrat" samozrejme po Sarissky - velmi surove jednanie a na to ze som podstatne starsi mi Tykal. Ak tak funguje Wolt aj k zakaznikom, tak radsej od nich ziadnu sluzbu nechcem. Vyber spolupracovnikov by mal byt zakladom prezentacie fy. WOLT asi ide vylucne o prachy ako vsade.

zepa5  24. jan 2025

Podávam podnet na SOI.Je to podvod

rebeca2731979  19. jan 2025

Zlé

Objednaný tovar za 35 eur po mesiaci som tam zavolala že to príde do 3 mesiacov do dnes nič už prešlo pol roka takže určite nič neobjednavat ak nechcete prísť o peniaze ako ja

janula1959  16. jan 2025

Nekupovať

Objednala som tovar, poslali nepouziteľny kod. Tovar nemam. Karma je zdarma, nech sa na nich vyzuri

bajadera11  14. jan 2025

Neskoré doručenie

Od tejto firmy som objednávala mikinu dňa 8.11.2024 a následne dvakrát písomne urgovala dňa 18.11.2024 a dňa 4.12.2024, nakoľko hneď po zaplatení mi prišiel e-mail, že platbu obdržali a tovar bude teraz odoslaný. Keďže do Vianoc nič neprišlo, už som bola zmierená s tým, že som prišla o peniaze, avšak včera, 14.1.2025 mi poštárka doručila balíček, no ešte som musela doplácať clo 3,00 €. Tovar som teda nakoniec obdržala, ale už nikdy nič z tejto firmy neobjednám.

ytan  10. jan 2025 Overená recenzia

Nebola doručená objednávka

Dobrý deň, dňa 4.12. som objednávala z tejto stránky dva náramky, ktoré mali byť vianočným darčekom.....dodnes mi tovar neprišiel a na každý e-mail mi odpovedajú dlhým ospravedlním, že doručenie trvá viac než očakávali a že doručí sa do 30 dní....zaplatila som za objednávku vopred, keďže to majú tak nastavené a inak by sa nedalo objednať.
V živote by som si už nič z tejto stránky neobjednala, beriem to ako podvod voči kupujúcim a to, že sa neustále vyhovárajú, že objednávka je z Číny neberiem ako ospravedlnie.
A dokonca, poslali mi kód na sledovanie zásielky a keďže je zásielka doručovaná na Slovensko, vraj je to iný link....no link mi ani len nefungoval a napísala mi stránka, že taká zásielka ani len neexistuje....
Neviete náhodou niekto, či sa dá objednávka ešte stornovať alebo niečo s tým spraviť, aby bola vrátená platba?
Vopred ďakujem za odpoveď :(

dagsim  9. jan 2025

Podvodníci, nekupujte

Na začiatku decembra som si objednala tovar ktorý mal byť vnúčatám pod stromček. Na stránke píšu odoslanie do 24 hodín! Dodnes (január) mi nič neprišlo. Písala som im tri emaily o ich podvode o 24hod odoslaní,ze chcem vrátiť peniaze keďže tovar mi neprišiel. Na prvý email mi odpísali také bláboly čo píšu určite všetkým dookola.
No viackrát mi už neodpísali, tovar nemám a ani peniaze nevrátili. PODVODNÍCI!

AMAkids Akadémia pre rozvoj intelektu

lily21_7  9. jan 2025

S mentálnou aritmetikou od Amakids máme skvelú skúsenosť!

Môj syn navštevoval centrum AMAkids v Nitre a veľmi sa mu tam páčilo. Lekcie boli nielen zábavné, ale aj mimoriadne efektívne. Naučil sa veľa nových vecí, zlepšila sa mu koncentrácia a školské výsledky. Po kurze bol oveľa šikovnejší a obratnejší, a to nielen v počítaní, ale aj v každodenných situáciách. Viditeľný pokrok v jeho výkone a sebadôvere nás veľmi potešil.

Ak chcete pre svoje deti niečo užitočné a zároveň ich nadchnúť pre učenie, určite odporúčam mentálnu aritmetiku od Amakids. Pomáha deťom rásť a rozvíjať sa na viacerých úrovniach.