Hodnotenia a skúsenosti so službami

Máš skúsenosť so službami?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia

predeti.sk

makii11  13. jan 2024

Obchod predeti.sk nikdy

Objednala som obliecky,bohuzial bez toho aby som ich riadne prezrela som ich hned oprala,ked som ich sla zehlit obliecky boli katastrofalne,sikme sitie,zle nasity zips,tak som volala obchodu a ze mam ich poslat spat na reklamaciu.Samozrejme po neviem presne akom case napisali,ze obliecky zodpovedaju vyrobnej tolerancii a zasielaju mi ich spat.No maju velice siroku vyrobnu toleranciu,no ale co uz.Avsak ani po 3 tyzdnoch mi obliecky spat neprisli,tak som pisala mail,ze co to ma znamenat,o dve hodiny na to dosla sms od dopravcu ze prebrali od obchodu zasielku pre mna,na mail sa ani neracili odpovedat,avsak zasielka mi aj tak nedorazila,pretoze zadali zlu adresu a vratila sa imspat....takze stale cakam.Takze obchod neodporucam v ziadnom pripade.

Rayray.sk

kvetoslava2007  31. dec 2023

Podvodníci

Neobjednavajte, zaplatíte a tovar nepríde.3mesiace čakám a nič!!Peniaze mi nechcú vrátiť!!! Údajne som súhlasila s podmienkami že dĺžka dodania vo výnimočných prípadoch môže byť až 365dni!!!

vipfashion.sk

tatiana111  19. dec 2023 Overená recenzia

Nikdy viac

Katastrofálny prístup k zákazníkovi, hlavne pri vrátení tovaru.
Arogantná pani, ktorá nemá absolútne ľudské jednanie so zákazníkmi, ktorí ju vlastne živia.
Človek sa snaží byť slušný v každej situácii, ale takíto ľudia dokážu vytočiť aj najväčšieho flegmatika.
Urobte si svoj vlastný názor, prikladám konverzáciu.
V každom prípade už nikdy viac a nikomu, kto si nie je istý na 100% , že si veci nechá, tento eshop neodporúčam!!!!

E-shop ASKO - NÁBYTOK

Dva nákupy v jednom - Prvý aj posledný

Ako hodnotím nákup cez online shop ASKO? Najskôr spomeniem to pozitívne. Tým bol telefonát priamo z predajne potom, čo som prešvihla termín vyzdvihnutia. Veľmi milý pán mi zavolal s tým, či mám stále o tovar záujem a ochotne termín vyzdvihnutia posunul o týždeň. Takže za toto palec hore. Ale to je, žiaľ, jediné pozitívum celého nákupu. Začnem tým, že výber tovaru dostupného na e-shope je žalostný. Navyše, keď si otvoríte 10 produktov, z ktorých všetky sú dostupné len na predajni, v podstate to ani nezistíte. Chýba tam totiž info, že produkt na e-shope dostupný NIE JE. Informácia o dostupnosti online je len pri produktoch, ktoré na e-shope sú, preto ak ste videli zatiaľ len také, ktoré nie, netušíte, že ak tam informácia “Skladom na e-shope” nie je, znamená to, že online produkt neobjednáte. Odporúčam teda doplniť widget “Nie je dostupné na e-shope”, pretože “Dostupné na XY predajniach” stále tomu, kto je na eshope prvýkrát, nepovie, že ONLINE NIE! Takýto widget by predišiel situáciám, kedy si naložíte plný košík tovaru a pri ukončovaní objednávky z 10 vecí je možné objednať 1. Ostatné však je možné nakúpiť osobne, čo by sa možno aj oplatilo viac, keďže v konečnom dôsledku som do predajne aj tak osobne zájsť musela, pretože 7,90 za poštovné? To ako vážne? Pri objednávke za 20 eur je to fakt komédia. Takže celkový dojem z nákupu je zlý zlý zlý.

Jednu hviezdičku dávam za snahu priblížiť sa k zákazníkom prostredníctvom e-shopu, druhý za super milého pána na zákazníckom servise a tretí za komunikáciu e-shopu po uskutočnení objednávky.

E-shop ASKO - NÁBYTOK

V niečom dobre, v niečom menej

Keď som zistila, že budem mať možnosť nakúpiť so zľavou v Asku, sprvu som sa potešila, lebo som mala na pamäti viacero vecí, ktoré by sa doma zišli. Keď som však uvidela tú horibilnú sumu za dovoz (7 eur za drobnú vec), zistila som, že sa to bude dať zrealizovať jedine nákupom online s osobným vyzdvihnutím na predajni. (Keby v mieste môjho bydliska predajňa nebola, určite by som tam žiadne drobnosti nenakúpila, ale je pravda, že inak by som asi rozmýšľala pri veľkom a ťažkom nábytku). Postupne som povyraďovala väčšinu z premyslených vecí, pretože buď neboli vôbec, alebo neboli na pobočke, kde som si ich chcela vyzdvihnúť. Prípadne boli za sumu, ktorú som za to nebola ochotná dať ani so zľavou. Po troch dňoch prehľadávania internetovej stránky Aska som predsa len objavila favorita, ktorý mi už robí doma radosť. Nehovorím, že stránka je úplne neprehľadná, ale predsa sa mi nezdá úplne intuitívna a niektoré položky som hľadala inde, resp. sa mi ťažšie orientovalo v rámci kategórií. V rámci výberu som prehľadala kategórie textilu, kuchynských a kúpeľnových doplnkov a záhradného nábytku. Napokon som si vybrala jesenného pomocníka do kuchyne, kde trávim reálne najviac času. Hrniec, ktorý som si vybrala, má tú výhodu, že je použiteľný prakticky na čokoľvek, keďže má špeciálnu pokrievku, vďaka ktorej sa dá voda pekne zliať bez toho, aby človek riskoval obarenie. Stal sa z neho môj dobrý pomocník, varila som v ňom už vajíčka, cviklu, zemiaky v šupke, kompót, a samozrejme špagety. Je to nemecký výrobok, čo vo mne pri kúpe vzbudilo dojem kvality a zatiaľ som s ním veľmi spokojná a dúfam, že mi bude dlho slúžiť.
Od momentu, ako som nákup zrealizovala, už nemôžem Asku nič vytknúť. Ešte v ten deň, ako som nákup cez internet zrealizovala, mi prišla notifikácia, že tovar je pripravený na vyzdvihnutie a keďže som bola dostatočne nedočkavá, šla som si hneď preň. V predajni ma poslali dozadu na výdaj tovaru, kde mi veľmi milý pracovník pobočky hrniec hneď doniesol a ešte mi dal aj tašku, aby som nemusela hrniec niesť domov autobusom pod pazuchou :-)
Takže keď to mám zhrnúť, vybrať vhodný tovar mi trvalo trochu dlhšie, ale zvyšok nákupu už išiel ako po masle.

CEWE FOTOKNIHA

piatni  7. nov 2023

Zla skusenost

Stiahla som si aplikaciu. Vytvorila som v nej foto knihu, objednala, vsetko bolo v poriadku.
Potom som sa rozhodla robit druhu knihu. Ta uz objednat nesla. KEd som pisala na support, napisali mi, ze kniha je velka, ze aplikacia je len na male veci, ze to nepojde objednat.
S knihou som sa babrala naozaj dlho a support mi len odpisal, je nam luto, nepojde to. Ze aplikacia je na male veci a mala som to robit v softwari. 'dakujem' za taku odpoved a stratu casu, ktory som nad tym stravila. Neponukli mi ani ziadnu zlavu na dalsi nakup za strateny cas. Nikde v aplikaci nemaju napisane, ze tam sa daju vytvarat len male veci. Vraj ju mam spravit v softwari a nejde to nijak inak len ju znova vytvorit......spravila som ju na novo, ale uz v inej firme

E-shop ASKO - NÁBYTOK

andy1985  28. okt 2023 Overená recenzia

Testovanie e-shopu

Eshop Asko nábytok je prehľadný a má veľký výber. Objednala som obliečky na posteľ.
V blízkosti nemáme Asko Nabytok, takže som to musela dať doviezť kuriérom. Zarazilo ma, že majú až také vysoké náklady na poštovné. Škoda, že nemajú aj inú možnost dopravy, aspoň na poštu alebo packeta. Pravdepodobne už iné veci odtiaľ neobjednám. Doprava bola v poriadku a bola aj dosť rýchla od zaplatenia.

E-shop ASKO - NÁBYTOK

vikusjk  9. okt 2023

Posteľ

V ASKO nábytok som naposledy online nakúpila pred viac ako rokom, kupovala som čalúnenú posteľ pre mamku a bola som spokojná. Tovar mi dopravili do vybranej predajne, kde som si ho vyzdvihla, personál mi bol veľmi nápomocný, čo ma milo prekvapilo. Aktuálne presne túto posteľ si vybrala aj moja dcéra do svojej vynovenej detskej - už študentskej izby, takže ju znova kúpim online v Asku. Za mňa spokojnosť.

Wolt

Rychle dorucenie

Som chorá a preto sa mi neda ani nechce ist do obchodu. Rozhodla som sa urobit si nakup cez Wolt. Vyber super, nasla som vsetko co som potrebovala (aj co som nepotrebovala). Nakup jednoduchy, platba este jednoduhsia a dorucenie super rychle.
Naozaj som bola velmi milo prekvapena. Taska prisla vesele pokreslena 😄. To mi spravilo den a este som dostala aj pochutinu Rybky ako darcek. Malo blbosticky, ale potesia.

Rayray.sk

Klamari

Pred 5 mesiacmi som si objednal tovar stále mi neprišiel stále sa vyhovaraju nechcú vrátiť peniaze

bonky.sk

sensei  21. aug 2023

Superlove.sk

Je to podvod, odstúpiť od zmluvy prakticky nemožné,hoci ponúkajú túto možnosť ale skúsenosti sú negatívne. Klamú ťa, že môžeš podať odstúpenie od zmluvy na ich tlačive ale ťa odbiju. No proste faloš.Vrátiš produkt nepoužitý, ale rozbalený, lebo je normálne, že chceš vidieť, čo si zaplatil a po vrátení v dobe ťa odmietnu. To sa stáva len v tomto eshop. No Nie, Nie.

Rayray.sk

lub58  18. aug 2023 Overená recenzia

Nedodany tovar (vcas) - riesenie

Aj ja som si objednala tovar a nebol mi doruceny do dnes.
Slovenska obchodna inspekcia tu nepomoze, ale pisem skusenost ako postupovat v tomto pripade.
Obchod som 2x kontaktovala mailom, raz som im posielala odstupenie a raz som sa informovala, kedy planuju tovar dorucit, pricom dobu dodania predlzovali. Po dvoch mesiacoch som teda podala reklamaciu na platbu kartou do mojej banky a poskyla som im vsetky maily. CSOB banka moju reklamaciu presetrila a vyhovela mi, peniaze stiahla naspat od obchodnika.

bonky.sk

PODVODNÍCI !!! : BONKY, FINLANDO, SHOPEE, Lafinestra a iní

Veľa objednavam cez net, tak ma po vybornych skusenostiach nenapadlo preverit recenzie na "BONKY"!!!. Namiesto peknych eleg.siat, ktore boli vyobrazene, prisla jedna nenositelna handra a zo siedmych piercingov mi prislo len 5, aj to nie take ako som objednala podla fotiek.
Telefon zdvihne len automat .
Reklamacia samozrejme "NEBOLA UZNANÁ"


Šaty žial, vobec nezodpovedaju ani zdaleka kvalite, stryhu, pouziteho materialu ako je vyobrazene na fotke!
Tkanina je vhodna len na lacny detsky karnevalovy kostym, stryh je "lacno" zmeneny,
zle usité, švy ťahajú a sú nevhodne vytočené rôznymi smermi, saty nie su dlzky ako na fotke; nazberanie nepekne odstáva a su priesvitné, co material na fotke rozhodne nie je! Material je podobný ako ked kupite tkane polyesterove velke vreco kapustových hláv, len saty su utkane s troska jemnejsich motuzov. CISTA HANBA (vid. foto)

Wolt

Parada

Neskutocne vdacna som za tuto sluzbu :) Vyuzivam velmi casto. Nie je nad to, ked pridete z prace a posledne, na co mate chut je este robit velke nakupy. Toto je top. Odporucam!

E-shop ASKO - NÁBYTOK

balkica  6. aug 2023 Overená recenzia

Prvý a posledný nákup

ASKO nie je nikde v mojom okolí a s poštovným 7,90€ ma to neláka ani k nákupu online. Trvalo mi niekoľko dní vybrať si niečo v určitej hodnote. Keď som našla kategóriu kufre, potešila som sa a v sekunde hneď aj sklamala, keďže v nej bola jedna jediná skladacia nákupná taška. Tak som hľadala ďalej. Ked som našla opäť niečo pekné, tak sa to nedalo doručiť, len osobný odber. Trvalo niekoľko dní, kým som našla aspoň zopár drobností. Nákup prišiel o 4 dni. Všetko v poriadku. Vybrala som si jeden košík, plastové dózy, utierku a sviečky. Ceny v pohode. Na to, že dodanie majú jedno z najdrahších, doručenie bolo najnezodpovednejším dopravcom akého poznám. Za mňa, online tu už nenakúpim.

E-shop ASKO - NÁBYTOK

Môj online nákup v ASKO

Z online obchodu ASKO sme sme si vybrali kvetináč, mám rada betón a hodil sa nám do nášho bývania. Obchod ASKO mám 5 min. autom od bytu, tak to bola moja prvá online objednávka u nich. Sadli sme do auta a ja som rýchlo vyklikala čo chcem. Bolo to veľmi jednoduché. Všetko prebehlo ok až po dokončenie objednávky. Cez lupu som napísala čo hľadám a hneď mi vybehla ponuka. Rozmery mali rôzne, my sme vybrali najväčší na náš nový prírastok. Po príchode prišla fakt príjemná predavačka (tú musím vypichnúť do popredia) bola Ukrajinka, ktorá bola fakt veľmi ochotná a milá. Povedala som jej, že akurát som vytvorila objednávku a či si tovar vieme aj hneď vziať. Skontrolovala objednávku a povedala nám, aby sme si kvetináč išli vybrať, aby náhodou nebolo z neho niekde odbité. Išli sme na pokladňu a tam to už hladko nešlo, lebo jej kolegyňa asi na 7x nechápala, že ja iba doplatím zvyšok a ten ďalší vybraný tovar zvlášť. (učarovala mi šálka). Nakoniec prišla ešte jedna a nablokovala nám nákup. Po ceste domov sme prehodnotili, aké sú prázdne obchody, lebo sme tam boli len my dvaja a personál. Alebo všetci nakupujú len online? Lebo ja som človek, čo ide radšej osobne a môže daný tovar vidieť pred zakúpením, ale aj online je to veľmi rýchle.
Kvetináč spĺňa naše podmienky a je naozaj krásny :)

E-shop ASKO - NÁBYTOK

Pekný výber, fajn ceny, to je Asko

Cez Asko eshop som objednávala prvý krát. Eshop je pekne prehľadne rozdelený do kategórií. Je to fajn, keď človek hľadá konkrétne veci, môže použiť aj vyhľadávanie na základe kľúčových slov. Ja som vyberala len nejaké drobné dekorácie, kvietky a vázu, no stalo sa mi, že veľa vybraných produktov nebolo možné odoslať v jednej objednávke, nakoľko neboli skladom alebo nebol možný ani osobný odber v mnou vybranej predajni. A to aj napriek tomu, že v predajni som ich neskôr videla skladom.
Vytvorenie objednávky bolo jednoduché, aj jej dokončenie. Nestretla som sa so žiadnym problémom, teda okrem dostupnosti k osobnému odberu na predajniach. Objednaný tovar som mala nachystaný na predajni v Nitre hneď na druhý deň, o čom som bolo upovedomená e-mailom a tuším aj s smskou. Personál pri pokladni bol veľmi milý a ústretový. Na vybavenie som čakala pár sekúnd. Nakoniec som nakúpila ešte pár chýbajúcich drobností pri pokladni.

Wolt

henrikir  3. aug 2023 Overená recenzia

Super

Velmi som spokojna s touto sluzbou, chvalim a ocenujem, ze aj u nas uz konecne mozeme vyuzivat nakup potravin cez aplikaciu, je to skutocne velka pomoc! najprv sa mi do toho velmi nechcelo, nedoverovala som, ze mi pride kvalitne ovocie ci zelenina, ale vsetko zakazdym chodi v absolutnom poriadku. odporucam jednoznacne :-)

Invia.sk

cukero  31. júl 2023

18.7.2023 zaujem o dovolenku v Turecku ktoru poriadala nemecka FTI cestovka v ponuke invie

Absolutne tychto babrakov nedoporucujem !!! , takto mi este ziadna cestovna agentura nepokazila dovolenku ako tito, no neskutocne nervy nam narobili.
Opisem: v druhej polovici Jula 2023 som objavil na Invia.sk dovolenku v Turecku ktora sa nam pozdavala ( takto neskoro preto lebo som mal zdravotne problemy ), oslovil som ich, dohodli sme zmluvu a zaplatili cca 4000€.
Zhruba po hodinke-dvoch mi zavolali spät ze zo strany nemeckej cestovky nam to bolo zrusene ( pravdepodobne oblubeny hotel nemcov ) a ze ci nam najdu nieco podobne takze som suhlasil. Do druheho dna vecera neprisla ziadna ponuka tak som poziadal o storno a vratenie penazi, lebo o par dni nam mala zacat dovolenka a medzi tym som objavil ine ponuky od inej agentury. Peniaze prisli az cca o 5 dni co znamenalo ze nam to uz absolutne nevyhovovalo a nemali sme ako zaplatit nahradny zajazd, takze sme nikam nesli a hnijeme doma. Neskutocne nieco, naco ponukaju nemecku cestovku ktora Vas moze vykopnut ? na tuto otazku mi nevedeli ani odpovedat !!!

E-shop ASKO - NÁBYTOK

drobec105  30. júl 2023

Za mňa maximálna spokojnosť

Kupovala som pred 2mi rokmi kuchynskú linku u nich. Vybrala som si podľa letáka akciovú zostavu skriniek, s predajkyňou kuchýň som objednala, na druhý deň bola k dispozícii na vyzdvihnutie. Počas skladania sme zistili, že chýbajú úchyty k jednej skrinke, na čo som zaslala reklamáciu online, náhradné úchyty boli doručené v krátkom čase a nakoniec sme našli aj tie pôvodné.. 🙈
S linkou som spokojná, výborná kvalita a za naozaj dobrú cenu.