Služby

Záleží vám na kvalitných službách, adekvátnom prístupe a výslednej spokojnosti? Poďte na istotu a prečítajte si reálne skúsenosti so službami rôzneho druhu. Pretože dvakrát meraj a raz rež platí pri službách dvojnásobne.

Hodnotenia a skúsenosti so službami

Máš skúsenosť so službami?

BikeUP: Predplatné ultraľahkých detských bicyklov a odrážadiel

Praktické riešenie pre rodičov, ktorí chcú ušetriť peniaze, miesto v pivnici aj nervy pri predávaní na bazároch

Keď som pre našu Hanku (má 2 roky a 4 mesiace) začala riešiť odrážadlo, z každej strany som počúvala tú istú pesničku: „Vôbec to neprežívaj, veď na tom len sedí a odráža sa. Je jedno, koľko váži, kúp hocičo z hračkárstva.“

Hanka mala dovtedy skúsenosť hlavne s trojkolkou a kolobežkou. Nad odrážadlom sme začali rozmýšľať len nedávno. Videla som už toľko detí, ktoré rodičia posadili na ťažké železné odrážadlo a dieťa to po piatich minútach hodilo o zem a presne toto som nechcela.

Keď som si však pozrela ceny ospevovaných prémiových ultraľahkých odrážadiel, skoro som odpadla. Pýtajú za ne aj vyše 200 eur! Dať toľko peňazí za niečo, na čom sa bude voziť pár mesiacov, kým prejdeme na bicykel, mi prišlo uletené.

Preto mi padol do oka BikeUP predplatné detských bicyklov a odrážadiel, kde odrážadlo nekupujete, ale máte ho za mesačné predplatné prenajaté (my sme zvolili ročný plán Premium, platím 6,29 Eur mesačne a neplatí sa absolútne žiadna vratná kaucia). Objednávanie na ich webe bolo super prehľadné a platba prebehla bez problémov. Keďže sme ale akurát cestovali preč, v poznámke som ich poprosila, či by nám odrážadlo vedeli odoslať až po našom návrate. Vyhoveli nám bez najmenšieho problému a balík prišiel presne vtedy, kedy mal.

Kuriér priniesol krabicu, ktorá prekvapivo vôbec nebola ťažká. Hanka hneď zvedavo nazerala dnu. Všetko vnútri bolo poctivo a starostlivo zabalené, aby sa to pri prevoze neoškrelo.

Bála som sa montáže, ale bicyklík bol takmer hotový. Podľa úplne zrozumiteľného návodu stačilo pripevniť len riadidlá 4 maticami. Imbusový kľúč bol priložený pri návode. Za dve minúty bolo hotovo.

Na BikeUP si môžete objednať aj doplnkové príslušenstvo. My sme zvolili zvonček, prilbu, rukavice, nálepky na bicykel. Úprimne? Rukavice našu dcéru vôbec neoslovili. Hoci má bohatú slovnú zásobu, obmedzila sa len na strohé „rukavice nechcem“ a viac sme s ňou nepohli (možno časom zmení názor). Prilbu si ale odskúšala, veľkosť S sa dala krásne prispôsobiť na jej hlavičku a vydržala v nej na prvý pokus asi 15 minút.

Čo bol ale úplne super nápad, boli nálepky. Bicyklík sme montovali asi o piatej večer. Hanka v ten deň poobede nespala, takže už bola dosť unavená, no vidina lepenia nálepiek na jej nové vozidlo ju úplne prebrala a veľmi sa z toho tešila. Niečo šlo na bicykel a niečo na prilbu. Potom ju už nechcela dať z hlavy.

Zvonček sa montuje krížovým šróbovákom, to jediné bolo treba nachystať naviac. Zvoní fajn, miestami slabšie, no pri deťoch, ktoré zvonia pre radosť (a často) a nie pri reálnej potrebe, je slabá hlasitosť viac ako vítaná.

Pre Hanku sme objednali 12-palcové odrážadlo. Hneď ako som ho vzala do ruky, pochopila som, čo znamená ultraľahká hliníková konštrukcia. Odrážadlo váži len asi 3 kilá a bolo naozaj extrémne ľahučké.

Potvrdilo sa mi, že na váhe určite záleží. Hanka si to sama zdvihne, ľahko s tým manévruje a tým, že nebojuje s váhou navyše, ide jej to učenie rovnováhy naozaj oveľa lepšie a istejšie. Predovšetkým ju to baví. A teda sa na ňom vozí rada.

Páči sa mi aj to, že sa nemusím báť, ak malá niekde odrážadlo oškrie. BikeUP má skvelé podmienky, bežné škrabance z pádov vôbec neriešia, dôležité je len vrátiť to funkčné. Toto ma úplne zbavilo stresu.

Hanku to baví. Náš plán je, aby sa teraz na ľahkom odrážadle naučila držať stabilitu a keď bude na jeseň pripravená, jednoducho si online naklikám prechod na 14-palcový šliapací bicykel. Keďže máme plán Premium, celá táto výmena veľkosti je úplne zadarmo. Kuriér mi ho prinesie a toto malé odrážadlo si zase vezme späť.

sponka93  20. máj 2026

Klamlive reklamy

Preventivky su podmiene rtg snimkami, ak idete cela rodina tak sa nedoplatite a na recepcii su extra neprijemne zamestnankyne. Objednavaju na termin a zoberu vas az po pol hodine takze cakate aj ked mate termin na presny cas. A ze su drahi ani nemusim hovorit. Nemozem toto centrum odporucit.

svetlana_pristasova  19. máj 2026

Skvelý prístup k deťom!

Už dlhšie som pokukovala po ProSmile Clinic, len pobočka v Apolle bola pre nás dosť od ruky. Preto som sa veľmi potešila, keď otvorili pobočku v Petržalke, potom už bola voľba jasná!
Navštevujem kliniku so svojím 4-ročným synom a zatiaľ sme boli 2X na preventívnej prehliadke. Veľmi oceňujem milý a trpezlivý prístup personálu, vďaka ktorému sa syn cítil príjemne a bez stresu. Všetko nám pekne vysvetlili, od správnej starostlivosti o zúbky až po ďalšie odporúčania. Páči sa mi aj komunikácia kliniky, termíny si vždy potvrdzujú SMS správou a ešte pri objednávaní na prvý termín sa mi ozvali do pol hodiny, čo ma veľmi príjemne prekvapilo. Teraz nás čaká aj návšteva s röntgenom, ale myslím si, že je to veľmi dôležité, aby sa zistilo, či sa medzi zúbkami neskrývajú medzizubné kazy. Zatiaľ máme z kliniky veľmi dobrý pocit a určite budeme pokračovať aj ďalej!

kitkate  18. máj 2026

NIKDY VIAC

Z tejto predraženej kliniky som sa rozhodla odísť. Raz mi za 220e vytrhli zub... nemala som súhlasiť. (Nehas, čo Ťa nepáli.) Že má syn posunutú sánku mi určite omylom zabudli povedať... Šak pohoda, zistila som inde...
A to, že preventívku, ktorá má byť zadarmo podmieňujú RTG, ktorý stojí dospelého 90e a u decka 70e, tak to už bol strop!!!!!!

jaja228  12. máj 2026 Overená recenzia

TOP dentálna hygiena s ľudským prístupom

Na dentálnu hygienu chodím pravidelne, ale to, čo som zažila na Poliklinike Púpava, bol úplne iný level. Ak hľadáte niekoho, kto pracuje s absolútnou precíznosťou, ste na správnom mieste. Nikde inde som nezažila, že by si dali na každom jednom zube tak záležať – odchádzala som s pocitom, že moje zuby snáď ešte nikdy neboli čistejšie.

Čo ma však dostalo najviac, bol ten ľudský a nesmierne príjemný prístup. Poznáte to, keď niekde inde dostanete „prednášku“ za to, že máte niekde kameň alebo si zle čistíte medzizubné priestory? Tu nič také nehrozí. Žiadne súdenie, žiadne poukazovanie na chyby. Namiesto toho mi všetko krásne a v pokoji vysvetlili, ukázali a poradili bez toho, aby som sa cítila previnilo.

Ako bonus som dostala kopa vzoriek na domáce testovanie a k tomu super zľavu na sonickú zubnú kefku, čo ma veľmi potešilo. Za mňa je to totálna pecka a jednoznačne TOP v okolí. Ak máte strach alebo len chcete fakt poctivú robotu, choďte sem.

romanka93  28. apr 2026 Overená recenzia

Konečne som nebola ďalší pacient "na páse", ale dostala som odpovede na moje dlhoročné problémy

Novú polikliniku v Púpave som navštívila z dôvodu dlhodobých pretrvávajúcich problémov s chrbticou a bolesťou pod lopatkami. Z pohodlia domova som sa telefonicky objednala na presný čas, pričom som dostala na výber viac termínov do cca 7 dní.
Na úvod ma privítalo priestranne parkovisko s veľkým počtom parkovacích miest, kde som na rozdiel od iných zariadení, nemala problém zaparkovať. Následne som sa v príjemnom prostredí recepcie zaregistrovala a pokračovala do ambulancie.
Objednávala som sa na fyzioterapiu a čo hodnotím veľmi kladne špecialistom bol fyziater, teda lekár, nie fyzioterapeut. Pán doktor mal celistvý prístup k môjmu problému a na rozdiel od iných špecialistov, ktorý mi "naordinovali" menej stresu, zhodnotil reálny stav môjho pohybového aparátu a chrbtice, nastavil cvičebný režim a profesionálnym no najmä ľudským spôsobom vysvetlil, v čom tkvie môj zdravotný problém.
Hoci som na vyšetrenie čakala v čakárni kvôli staršiemu pacientovi objednanému predomnou, ktorému bolo potrebné venovať viac času, o trošku dlhšie, pán doktor sa mi ospravedlnil a napriek časovému sklzu mi venoval plnú pozornosť. Nemala som pocit naháňania sa a rýchleho vybavenia. Rovnako personál bol veľmi milý a nápomocný pri hľadaní ďalšieho termínu na predpísané rehabilitácie, ktoré môžem vďaka dlhším otváracím hodinám absolvovať pred aj po práci.
Hoci som odchádzala mierne šokovaná z môjho nálezu, konečne som dostala odpovede na otázky, ktoré boli prakticky celý môj život bagatelizované a bohužiaľ vyústili do stavu, v ktorom dnes som. Znovu sa mi potvrdilo, že nájsť dobrého odborníka síce možno stojí o niečo viac ako pokrýva zdravotné poistenie, ale oplatí sa hľadať a načúvať svojmu telu, keď máte pocit, že niečo nie je v poriadku.

Poliklinika Púpava

Zdravotnícke zariadenie na úrovni - stálo to za to!

Potrebovala som so synom navštíviť ORL ambulanciu. Po skúsenostiach s dlhým čakaním u lekárov, tŕpnutím, či sa mi ujde časenka a strávením hodín v čakárni som sa rozhodla skúsiť to v Poliklinike Púpava. A bola som v príjemnom šoku. Termín mi dali hneď na druhý deň! ORL lekárka bola milá, usmiata, profesionálna, všetko podrobne vysvetlila, predpísala lieky, ktoré boli hradené zdravotnou poisťovňou. Dokonca rada odpovedala aj na všemožné otázky môjho syna, ktorý sa pýta naozaj na všetko 😀. A mimochodom zdravotná sestra nás zobrala presne na čas a s ùsmevom, ktorý jej nezmizol z tváre počas celého vyšetrenia. Ambulancia bola vybavená prístrojmi a technikou s akou som sa doteraz u detského ORL nestretla. Bonus navyše sú fakt pekné, čisté a príjemné bezbariérové priestory, veľký výťah, do ktorého sa zmestí pohodlne aj kočík a parkovisko, kde nemusíte čakať kým niekto odíde, aby ste zaparkovali. Parkovacích miest je naozaj dostatok a sú bez poplatku. Cena vyšetrenia nebola vóbec vysoká a je vyvážená vyšetrením v dohodnutom čase, v peknom prostredí a príjemnej bezstresovej atmosfére. A namiesto niekoľkohodinového sedenia v čakárni sme tam strávili iba 20 minút. Už len kvôli tomu to stálo za to.

Poliklinika Púpava

Miesto a prístup, ktorý v Trnave chýbal - jedným slovom VÝNIMOČNÉ!

Dnes som navštívila novú polikliniku v Trnave (ambulancia všeobecného lekárstva). A bolo to jedným slovom VÝNIMOČNÉ.
Nádherné, čisté, vzdušné priestory. Milý, ochotný personál s úsmevom. Človek sa tam cíti výborne, nie ako v iných zariadeniach, na ktoré sme bohužiaľ na Slovensku zvyknutý. Na vyšetrenie som sa dostala 2 dni po objednaní a to boli dokonca v ponuke aj skoršie možné dátumy. Na recepcii ma už čakali, vedeli o mne. Nečakala som
ani 5 minút. Vybavenie ambulancie bolo nad očakávania, dokonca bola priamo v ambulancii aj toatela pre pacientov.
Personál vyzeral, že svoju prácu miluje a to veľmi pozitívne vplývalo aj na mňa, ako pacienta. Myslím si, že sme sa konečne dočkali miesta, kde sa nebudeme ako pacienti cítiť ako niekto, kto prišiel lekára otravovať a obťažovať.
Prišla som sem kvôli infúzii a určite si sem prenesiem celú zdravotnú kartu.

andreavar  21. apr 2026

OKRADNÚ vás o peniaze i tovar, vinu hodia samozrejme na vás

Priateľ mi poslal na narodeniny kyticu kvetov. Riešil to zo zahraničia ....Bolo to pre mňa mimoriadne dôležité. Nebudem rozprávať príbeh prečo.....NEMÁM ANI KVETY ANI PENIAZE
( teda peniaze kvetinárstvo má ) Viete koľko dnes stojí poriadna kytica kvetov. V app. WOLT uvedené , že vraj ,, doručené,, . Šla som do kvetinárstva, kde bola kytica robená - že odovzdali kuriérovi. Kuriér že : pani , už je to pasé.... Prosím ???!!! Kde sú kvety ????? ... že volajte podporu WOLT. Podpora na telefóne neexistuje, môžte si vypisovať s neviem kým, do neviem kedy..... že som porušila nejaký ich článok a nečakala ako zamestnaná v pozore len na nich. Bola som celý deň i večer doma.... Som sama s 3 deťmi, mala som od kuriéra až 1 jediný hovor, 1 brnknutie, ktoré som žiaľ nepočula. Nechal tak, kvety dal neviem komu, neviem kam. Vybavené. Fakt som sa rozplakala. Nie som 20ka ktorá fičí na Valentínoch a pod. somarinách. Tieto kvety pre mňa boli viac než dôležité. NORMÁLNE FIRMY ako napr. DHL a pod. skúšajú volať aspoň 2-3-4x, idú si medzitým vybaviť okolie a vrátia sa v ten istý alebo nasledujúci deň.
NEHODIA po prvom pokuse TOVAR, KYTICU KVETOV DO KOŠA ANI TO NEROZDAJÚ KAMOŠOM.
A vy čakajte na tovar na ktorý sa tešíte a ktorý je dávno zaplatený.
V posratých Košiciach sa nedočkáte.

michal6666  13. apr 2026

Zlodeji peniazi , od 2 mesiaci neposlali peniaze za prácu . Komunikácia 0bodov

Veľmi zlá skúsenosť . Vďaka ním prišiel som o svoje zarobené peniaze. Od 2 mesiaci nesú schopní poslat peniaze na účet , komunikácia žiadna nikto kompetentný sa mne neozval na x krat riešených problémoch , vždy posúvajú problém na svoje oddelenie a do dnes nikto sa neozval. Okradli mňa preto budem nútený riešiť cez zodpovedne orgány . Mailová či komunikácia cez aplikácia , telefonická komunikácia , proste nič , všetko Poslane aj do Fínska tu ešte čakám na odpoved či vedia mne v tom probléme pomôcť lebo WOLT Slovakia žiaľ sprava sa neprofesionálne a okráda svojich kuriérov. Samozrejme ukončil som teraz aj spoluprácu lebo keď nemám svoje zarobené peniaze tak pre zlodejov nebudem pracovať .

Medicínske centrum Doktorpro Bratislava

zofiap7  25. feb 2026

Počas jednej návštevy zistili príčinu krvácania a jasne vysvetlili plán liečby

Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť s návštevou gynekológa v Doktorpro Bratislava. Obrátila som sa na kliniku kvôli krvavým výtokom mimo menštruácie. Najprv som tomu neprikladala veľký význam a snažila sa situáciu ignorovať, ale keď sa výtok opakoval, začala som cítiť paniku. Rozhodla som sa teda neodkladať návštevu a objednala som sa na vyšetrenie.
Objednanie prebehlo rýchlo a bez problémov, na recepcii ma privítali slušne a vybavili všetky potrebné dokumenty. Na vyšetrení sa lekárka najprv pýtala na moje sťažnosti, trvanie a charakter výtokov, osobitosti cyklu, prekonané choroby a operácie. Taktiež zisťovala, aké lieky užívam a či sa podobné príznaky objavili už predtým.

Po konzultácii nasledovalo vyšetrenie. Najprv prebehlo bežné vyšetrenie s pomocou zrkadiel, pri ktorom si lekárka hneď všimla zmeny na krčku maternice. Potom mi odobrali stery, aby sa vylúčil zápal alebo infekcia. Súčasťou bol aj ultrazvuk panvových orgánov. Vyšetrenie bolo transvaginálne, ale pani doktorka mi priebežne vysvetľovala, čo vidíme na obrazovke a na čo si dáva pozor, takže som sa cítila informovane a pokojne. Vyšetrenie potvrdilo, že príčinou krvavého výtoku je pravdepodobne polyp na krčku maternice.
Lekárka mi vysvetlila, že polyp je neškodný útvar, ale odporúča jeho odstránenie, aby sa zastavili krvácania a predišlo možným problémom. Podrobne mi vysvetlila, ako zákrok prebieha – ide o maloinvazívnu procedúru, väčšinou ambulantnú, pod lokálnou alebo krátkodobou anestéziou. Odstránený polyp potom posielajú na histologické vyšetrenie, aby sa potvrdilo, že je naozaj neškodný.

Samozrejme, zo začiatku som mala obavy, pretože som nemala žiadne skúsenosti ani s maloinvazívnymi zákrokmi. Pani doktorka ma však upokojila a vysvetlila, že mnoho žien touto procedúrou prechádza a vedľajšie účinky sú málo pravdepodobné. Tiež mi dala odporúčania k príprave na zákrok, vysvetlila možné pocity po odstránení a dobu rekonvalescencie. Spoločne sme prebrali aj potrebné vyšetrenia pred zákrokom a vhodný časový harmonogram vzhľadom na cyklus.

Celkovo návšteva zanechala vo mne pozitívny dojem. Pani doktorka bola veľmi pozorná, priebežne mi vysvetľovala, čo robí, zodpovedala všetky moje otázky a ani ma nesúrila. Celá diagnostika prebehla počas jednej návštevy – hneď bola určená príčina krvácania a navrhnutý jasný a zrozumiteľný plán liečby, takže za mňa super a veľká vďaka.

trinity1405  24. feb 2026

Nemám zlú skúsenosť

Boli sme s touto cestovkou 5 x - Kréta, Rhodos, Tunisko, Egypt, Djerba - Tunisko. Nikdy sme nemali problém, izby sme dostali také aké sme si zaplatili. Nakoľko je to akoby sprostredkovateľ, vždy sme si vyberali buď Kartago alebo Fisher - je to uvedené s kým cestujete . Delegáti v pohode, ak sme niečo potrebovali poriešili. Nakoľko máme už deti väčšie, už nepotrebujeme cestovku na dovolenky. Ale keď boli menšie, bolo to pre nás jednoduchšie cestovať cez cestovku.

poleva  23. feb 2026

Neodporučam

5* hotel v bulharsku, ktory ponukala Invia, pulty pokazené, Doslova sme hladovali, obsluhovali nas študenti ktorí vkuse rozbíjali riad, vsetko som spísala, vsade spina, pavuciny, jedlo sme dokupovali za peniaze z domu ,neuznali nam ani cent, odvtedy sa Invii vyhybame

Mini Tech MBA

hsussie88  28. jan 2026

#perfektny kurz

Perfektný kurz, ktorý postupne ide naozaj od základov až po náročnejšie témy. K tomu ako pridaná hodnota podporujúca komunita super žien. Veľmi odporúčam mamičkám na materskej "dovolenke", aby sa vedeli vrátiť do práce so sebavedomím alebo možno aj na lepšiu pozíciu. 🤞❤️

Mini Tech MBA

dianaaaaaaa13  28. jan 2026

Skvelé rozhodnutie

Dlhšie som premýšľala nad rôznymi kurzami, no pri Mini Tech MBA u mňa rozhodlo to, že sľubovali komplexný balík (vedomosti, networking a konzultáciu ohľadne kariéri). A nesklamali! Do kurzu som vstupovala s minimálnymi technickými znalosťami, no vďaka skvelým lektorom, ktorí vedia všetko vysvetliť úplne polopatisticky, som sa rýchlo zorientovala. Dnes tie zručnosti používam v práci a cítim sa v IT oveľa istejšie. A verím že aj certifikát z kurzu mi dopomohol zažiariť na pohovore.Ja môžem len vrelo odporúčať. Stretnete tam kopec úžasných žien a odídete nielen múdrejšie, ale aj s novou dávkou energie. Taktiež som v kontakte s babou, ktorá išla na online kurz od Mini Tech a nedávno ju povýšili. Čiže určite je to dobrá investícia.

dianaaaaaaa13  28. jan 2026

Super

I keď vidím dosť legitimných negatívnych recenzií, tak ja za seba môžem povedať, že som s ich donáškami ako tak spokojná. Najmä keď to porovnám s ostatnými. Určite je donáška potravín rýchlejšia a praktickejšia, ako napríklad cez kosik a využívam aj keď som v zahraničí.

Castingová agentúra FAME Management Group

tajomnavila  28. jan 2026

100% spokojnosť

Spravili sme si online registráciu, do 2 dní sa ozvali, dcéra vycestolava už do turecka, fotí, veľmi sa jej páči.

alenajuraj  26. jan 2026 Overená recenzia

Reklamacia dovolenky

Moja skúsenosť s cestovnou agentúrou Invia je veľmi negatívna. Od prvého momentu riešenia reklamácie po príchode na hotel dávala agentúra od prípadu ruky preč a neustále sa odvolávala výlučne na nemeckú cestovnú kanceláriu.

Invia počas celého procesu vystupovala len ako pasívny sprostredkovateľ bez snahy aktívne zastupovať klienta alebo niesť akúkoľvek zodpovednosť. Reklamácia trvala viac ako jeden rok a agentúra neposkytla vlastné stanovisko ani reálne riešenie.

Z tejto skúsenosti mám jednoznačný pocit, že Invia v rámci sprostredkovania dovolenky za nič neručí a v prípade problému klient zostane bez reálnej ochrany. Takýto prístup považujem za neakceptovateľný a neprofesionálny.

Služby tejto agentúry už v budúcnosti neplánujem využiť a ostatným zákazníkom odporúčam dôkladne zvážiť, či chcú riskovať podobnú skúsenosť.

pavol380  22. jan 2026

Rovnaký problém, iné riešenie.

Čítam tu viac skúseností, kde keď nastane problém, človeka často prehadzujú medzi sprostredkovateľom a cestovkou a nakoniec si to rieši sám.
My sme riešili veľmi podobnú situáciu, len cez Travelco a musím povedať, že prístup bol úplne iný. Všetko riešili proaktívne, mali sme jednu kontaktnú osobu, ktorá nám pomohla s podkladmi na kompenzáciu, priebežne nás informovali.
Za mňa veľký rozdiel v prístupe - keď sa niečo pokazí na dovolenke, nechceš ping‑pong a stres, ale niekoho, kto ti pomôže a poradí. Travelco vrelo odporúčam.

zjedene.sk

Neodporucam - zaplatil som 731€ a nedorucili mi jedlo!

Male porcie, obcas nechutne kombinacie.

Navyse dookola problemy s uctom.
Zaplatil som kartou 731€ a jedlo mi nedorucili!

Az na zaklade viacerych vyziev a zasielania potvrdenia z banky vytvorili objednavku.

Vyhnite sa tomuto neprofesionalnemu timu.
Za 3 mesiace som zaplatil 1.000€.
Za tuto cenu neodporucam, su aj lepsie alternativy.