Fisher-Price Opasok na náradie

2 skúsenosti

Malý opravár či malá opravárka si užije veľa zábavy pri opravovaní vecí okolo domu s opaskom na náradie. Látkový opasok má veľa praktické priehradky na to najpotrebnejšie náradie pre malých kutilov.

Hodnotenia a skúsenosti s opaskom na náradie Fisher-Price

Máš skúsenosť s opaskom na náradie Fisher-Price?
cinky16  16. jún 2022

Spokojnost

Syn s nim chodi neustale a vsade :) za mna podarena vecicka
mapa  21. mar 2022

Takmer ako ozajstné nástroje

Počas rekonštrukcie domu sa náš najmladší veľmi zaujímal o pracovné nástroje, ktoré ale boli pre ňho buď veľmi nebezpečné, alebo ich niekam stratil, prípadne pri skúmaní niečo zničil. Na opasok sme narazili teda v pravý čas. Prišiel v papierovej krabici so štýlovými obrázkami nástrojov domáceho kutila a plastovým vnútrom, do ktorého stále nástroje ukladáme.
Najväčší úspech mal funkčný (látkový) navíjací meter a tiež pílka, ktorá mechanickým posúvaním "rezacej" časti vydáva autentický rapkavý zvuk.
Kladivko a šrubovák sadnú akurát do detskej rúčky a majú naozaj autentický vzhľad, tiež sa mi páčia rukoväte z pravého, makkého a jemne opracovaného dreva (to ale môže byť nevýhoda v zápale hry, pretože na ňom ľahšie urobia škrabance).
Látková šiška, ktorá akurát padne do jedného otvoru na opasku je najvtipnejšia časť hračky a používame ju prevažne v detskej kuchynke 😃
Plne naložený opasok je ale pomerne ťažký, takže sa z detského bruška ľahko zošuchne a preto sme ho na brucho pripevnili len raz, možno starším deťom bude sedieť lepšie.
Hračku odporúčam všetkým deťom, čo si nedajú pokoj s náradím a chcú, aby bolo v rámci možnosti funkčné a zároveň rodičom, ktorý chytajú stres pri pohľade na juniora behajúceho so šrubovákom a lámajúceho tretí navíjací meter.
  • Funkčný meter a pílka
  • Kombinácia plastu a dreva, veľmi príjemné na dotyk
  • Vtipný doplnok- mäkká, látková šiška
  • Pekné, funkčné balenie
  • Autentický vzhľad nástrojov
  • Opasok malým deťom padá z bruška