Fisher-Price Spievajúca miska
Pripravte sa na zábavné a náučné chvíľky s touto pohybom aktivovanou, "magickou" Fisher-Price® Spievajúcou miskou! Tým, že budú vaši malí drobčekovia pridávať a odoberať z misky ingrediencie, budú sa rozsvecovať farebné svetielka a prehrávať veselá hudba a zvuky. Miska má rozžiarenú tváričku a tiež dve farebné tlačidlá! Tlačidlá učia abecedu, farby, čísla a oveľa viac pomocou pesničiek, fráz a zvukov.
Vek: 6m+
Foto-zdroj: www.altoys.sk
Hodnotenia a skúsenosti so spievajúcou miskou
Máš skúsenosť so spievajúcou miskou?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Vrelo odporúčam, zahrajú sa s ňou všetky deti či sa u nás objavia
Túto misku už využívame asi rok a naozaj je to jedna z mála hračiek čo zaujala rad radom všetky deti či bábätká či staršie čo sa prišli ku nám hrať.
- Síce je to zvuková hračka ale nevybuchne vám nej hlava👌
- Svetelné efekty záujmu najmä batoľatá, nás bol úplne fascinovaný
- Dá sa využiť v kuchynke pri hre so staršími súrodencami
Veselá hudobná miska pre všetkých malých kuchárov
Miska dieťatko naučí farby, počítať, používať slovíčka prosím a ďakujem, spievať a samozrejme požívať fantáziu a pamätať.
Zaznieť môže až 35 piesní
Je to skvelá hračka pre všetkých malých objaviteľov.
Zaznieť môže až 35 piesní
Je to skvelá hračka pre všetkých malých objaviteľov.
- 35 piesní
- Príjemná melódia, veselý tón hlasu
- Je náučná
- Upúta pozornosť dieťaťa
- Vhodné pre mladšie aj staršie deti
Spievajúca miska
Misku dostala naša malá na Vianoce,denne sa s ňou hrá ona,ale aj staršia(6ročná😀)
Melódie a piesne nie sú rušivé,veľmi príjemné.
Melódie a piesne nie sú rušivé,veľmi príjemné.
- Zaujme dieťa
- Príjemné zvuky
- Ľahko zapamätaľné texty
- Žiadne sme nenašli
Výborná hračka od Fisher-Price! Miska vydáva rôzne melódie, spieva melódiu, ktorá deti vyzíva ku vareniu(resp. Pečeniu) chutného koláčika.
Dvojročné dieťa očarila melódia hneď po zapnutí. Spolu so svetielkami priťahujú pozornosť dieťaťa aj krásne vytvorené ingrediencie ako vajíčko, mlieko, čerešničky a čokoláda, ktoré dieťa vkladá za sprievodu piesne do misky. Miska reaguje na každú vložený prísadu a tak dieťatko samo upečie chutný koláčik:)