Fitshaker.sk
Ušetri si cestu do fitka, čas aj peniaze a vyskúšaj účinné online cvičenie doma. Získaj chvíľku pre seba, pocit harmónie na tele i na duši, zdravší chrbát a zároveň vyformovanú postavu.
S našimi cvičeniami stačí málo - výsledky dosiahneš už od 15 minút denne. Vyber si z ponuky 900 rôznych cvičebných videí zameraných na to, čo potrebuješ.
Pridaj sa k viac než 60 000 žien, ktoré vyskúšali Fitshaker. Naučíš sa správne technicky cvičiť a zdravo sa stravovať už natrvalo.
Vytvorenie vlastného konta je prvým krokom k úspechu. Pretože máme radi rýchle a efektívne riešenia, nezaberie ti to viac ako niekoľko sekúnd. Zadaj si cieľ a poradíme ti cvičenie, ktoré ťa k nemu privedie. S nami sa ti podarí schudnúť, sformovať postavu, aj upokojiť myseľ. Cvičenia a tréningové programy máme pre všetkých. Už len začať cvičiť. Všetko, čo potrebuješ, je pripojenie na internet.
Každý z našich trénerov a výživových poradcov sa môže pochváliť dlhoročnými skúsenosťami a reálnymi výsledkami. Naučia ťa ako na zdravé, efektívne chudnutie a formovanie postavy.
Fitshaker PREMIUM má hneď niekoľko výhod:
- Doma na teba nikto nepozerá
- Cvičíš, kedykoľvek chceš
- Stačí ti k tomu zariadenie s internetom
- Môžeš si užiť viac času na rodinu a priateľov
- Počas cvičenia môžeš strážiť deti
- Cvičíš v pokoji aj v pyžame a nenalíčená
- Cvičenie môžeš kedykoľvek prerušiť
Motiváciu a podporu členov #fitshaker získaš na sociálnych sieťach. Nie si v tom totiž sama.
Hodnotenia a skúsenosti so službou fitshaker.sk
Fitshaker môžem nazvať aj mojou druhou rodinou
FITSHAKER je ako druhá rodina a stala sa aj mojou ❤ . Každý tréning je mojou súčasťou Fitshaker , u nich vyhľadávam recepty ,motiváciu v horších časoch ,ale aj so záujmom počúvam ich podcasty . Oni mi ukázali správny smer a ja v ňom pokračujem. Ďakujem Fitshakeru za nové JA ,ktoré je o 13 kg ľahšie.
- Nízka cena za členstvo
- Veľké množstvo cvičení
- Recepty
- Podcasty
- Jedálničky
- Fb podporná skupina
Konečne som si našla čas pre seba
- Cvičím kedy chcem
- Nemusím sa presúvať do fitka
- Cena za mesačne členstvo
- Chutné recepty na stránke ako aj zaujímavé články
- Výber programu či trénera, s ktorým chcete cvičiť
- Výzvy, ktorých súčasťou je aj jedálniček
Neobmedzené možnosti cvičenia u teba doma
Služba je cenovo dostupná, ponúka množstvo programov, videá sú max 35 minútové, takže nestrácate čas presunom, ale jednoducho si zacvičíte doma.
- cenovo dostupné
- prístup k cvičeniam 24/7
- možnosť cvičiť aj cez aplikáciu v mobile
- nepotrebuješ pomôcky na cvičenie
- časovo nenáročné
- veľký výber cvičení
- profesionálni trenéri zo Slovenska, Česka ale aj iných krajín (napríklad Kubánec Eliér)
- bonusy v podobe jedálníčkov pri výzvach
- pravidelné výzvy ako Novoročná či Plavková, ktoré trvajú 50 dní
- motivačné citáty
- pravidelné informácie ohľadom výživy v mailovej forme
- nenazvala by som to nedostatkom ale uvítala by som videá aj s cvičebnými pomôckami (činky,expandery)
- uvítala by som tréningové videá/ program s videami v dĺžke 45 minút+ ,
Posilka doma
- cvičenie z domova
- rôznorodé druhy cvičenia
- aj pre začiatočníkov
- rady odborníka ohľadom stravovania
- za málo peňazí, veľa muziky