GraviFit Predpôrodný kurz

1 skúsenosť

Intenzívna predpôrodná príprava, dojčenie a starostlivosť o novorodenca v počte 10 hodín celkovo.
Skúsené pôrodné asistentky a laktačné konzultantky v jednej osobe Vás prevedú tehotenstvom, pôrodom aj obdobím šestonedelia, dojčenia a starostlivosti o bábätko. Súčasťou kurzu je aj poučenie partnera, ako budúceho otecka, na lekcii novorodenec, a sprevádzanie k pôrodu. Vyberte si osobné alebo online stretnutie – variant predpôrodná príprava v štúdiu alebo online predpôrodná príprava, cez live aplikáciu ZOOM. Prípravu na pôrod pre budúce mamičky odporúčame absolvovať od 25. týždňa tehotenstva až do pôrodu. Ideálne je zúčastniť sa kurzu predpôrodnej prípravy do ukončeného 36. týždňa tehotenstva, ale nie je to podmienka 🙂.

Foto-zdroj: gravifit.sk

Hodnotenia a skúsenosti s GraviFit Predpôrodným kurzom

Máš skúsenosť s GraviFit Predpôrodným kurzom?
kristina938  16. sep 2022

Veľmi dobry kurz najmä pre prvorodicky

Kurz som absolvovala pred narodením svojej prvej dcéry. Trval pár hodín počas oboch dni víkendu, pričom jeden deň bol bez partnerov a druhý deň bol s partnermi. Bolo to veľmi obohacujúce, vsetko som si zapisovala a verte či nie, v deň pôrodu som po poznámkach siahla. Dostali sme vzorky spolu s informačnými letakmi týkajúce sa výrobkov nevyhnutných k pôrodu a k obdobiu po ňom. Vysvetľované nám to bolo s veľmi milou inštruktorkou. Kurz by som odporučila všetkým budúcim mamičkám, ktoré možno úplne presne nevedia, do čoho idu, čo ich čaká.
  • Prierez kazdym obdobím tehotenstva a pôrodu
  • Milá prezentujúca
  • Obsiahnutá teória aj prax
  • Konkrétne situácie, prípady, riešenia na základe skutočnosti