Pre zdravie

Zdravie máme iba jedno, preto si ho vážme a chráňme. Ak sa chcete starať o svoje zdravie, nielen to fyzické, ale i duševné, ste na správnom mieste. Vitamíny či doplnky stravy vám pomôžu na ceste k lepšej pohode a zdravotnícke pomôcky vám uľahčia starostlivosť o seba či svojich blízkych. Urobte niečo pre svoje zdravie už dnes. Aj malý krok môže byť veľkou zmenou k lepšiemu a kvalitnejšiemu životu.

Hodnotenia a skúsenosti s produktami a prípravkami pre zdravie

Máš skúsenosť s produktami a prípravkami pre zdravie?

b_mommy  10. mar 2026 Overená recenzia

Chuť aj konzistencia veľmi príjemná

Skúšali sme už rôzne a okrem iného je pre mňa dôležitá aj výhodnosť balenia a dávkovanie, pretože je rozdiel (a myslím si že aj v účinnosti) keď je odporúčané dávkovanie 1-2 želé/deň a napr. 10 želé/deň... Chuťovo sú veľmi príjemné, žiadna pachuť umelou alebo niečoho a nie sú až tak veľmi žuvateľné ako iné gumíky - tieto sa po chvíli doslova rozpadnú v ústach 🤤 Cena si myslím že je taká primeraná vzhľadom na pomer počet gumíkov : dávkovanie 👌🏻

petra7797  9. mar 2026 Overená recenzia

Za mňa super a pokračujeme v nich naďalej

Za mna su aj tieto super ako aj tie druhe mali sme možnosť testovať 2 balenia a chut aj týchto je vyborna dievcatam sa najviac pozdávali pomarančové 😊 za mna super a pokračujeme v nich naďalej.

petra7797  9. mar 2026 Overená recenzia

Odkedy ich berú, neni sú choré

Kazde rano si dievcata pýtajú ked idu do skolky velmi sa na ne tešia lebo im chutia nieje to žiadna umelá príchuť ani nic a odkedy ich beru neni su chorého som velmi rada lebo predtym boli kazdy mesiac minimálne raz takze sme kúpili dalsie balenia .

lllinda  8. mar 2026 Overená recenzia

Ideálna podpora imunity a čriev pre detičky

S cmúlacimi tabletkami sme velmi spokojní. Dcerke chutia, pomahaju pri uživani Antibiotik a podpore Imunity. Velmi prakticke aj pred dovolenkovym obdobim. Určite odporúčam zaradiť do každodennej rutiny pred dovolenkou hlavne v cudzich krajinach na posilnenie odolnosti čriev a travenia.

BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN

Synovi chutia, aj keď je cítiť vitamínovú chuť

Syn si tieto želé vitamínové medvedíky obľúbil. Je pravda, že je v nich mierne cítiť takú typickú vitamínovú chuť, ale vôbec mu to nevadí. Páči sa mu, že sú rôzne farby, takže si každý deň vyberie inú a môžeme ich striedať.

BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY

Majú príjemnú ovocnú chuť + super zloženie

Syn si tieto želé vitamíny veľmi obľúbil. Majú príjemnú ovocnú chuť a berie ich skôr ako odmenu než povinnosť. Každý deň sa teší, že si môže dať svoje dve želé Beba a často mi ich aj sám pripomenie. Oceňujem, že sú mäkké a ľahko sa žujú.

cecilia29  8. mar 2026 Overená recenzia

Veselý multivitamín určite odporúčam

Deti farby bavia. Každé ráno sme si nejakú vybrali aby sme sa pripravili na náročné ubehané, bezslnečné dní. Kombinovali sme s prípravkom na Imunitu. Určite odporúčam ako mesacnu kúru, keď tých vitamínov v strave je už pomenej a obdobie chorôb v plnom prúde.

yvanielka  8. mar 2026 Overená recenzia

Cenovo dostupné a funkčné probiotiká z Fínska

Testovanie probiotík Lacto seven kids ku mne prišlo ako na zavolanie. Dva dni po obdržaní testovacieho balíčka dostali deti zápal horných dýchacích ciest a samozrejme k tomu antibiotiká, ktoré detské brušká dokážu potrápiť a zaťažiť. Lekárnička mi k nim ponúkala probiotiká, ale povedala som jej, že máme doma Lacto seven kids a taktiež ich schválila.

Lacto seven kids sú probiotiká vyrobené vo Fínsku, kde dbajú na dodržiavanie zdravého životného štýlu, jedia zdravé produkty a snažia sa o spojenie s prírodou. A samozrejme zbožňujú Mooninov ktorých si vždy odtiaľ prinesieme v nejakej podobe :)

Tabletky sú žuvacie, majú sladkú chuť (sladené xylitolom), s príchuťou jahôd a malín. Ani najmenšia 2 ročná dcéra nemala problém s ich konzumáciou, staršie deti som musela krotiť lebo by ich zjedli ako cukríky.

Nemusia byť v chladničke, sú cenovo dostupné, balenie je veľké. Dokonca neobsahujú laktózu, ktorá staršej dcére, ani mne nerobí dobre (keďže som samozrejme pár kúskov otestovala aj ja).

V období choroby pomohli a po nej som pokračovala v dávaní probiotík všetkým 3 deťom naďalej kvôli regenerácii brušnej mikroflóry. A pokračujeme v užívaní naďalej keďže sa môžu konzumovať dlhodobo.

Ak hľadáte cenovo dostupné a kvalitné probiotiká pre vaše deti určite odporúčame všetkými desiatimi.

cecilia29  8. mar 2026 Overená recenzia

Jarné nakopnútie imunity vo forme vitamínov, ktoré deti milujú

Takúto formu vitamínov deti milujú. Vnímajú to ako sladkosť, no zároveň im pripomínam, že ide o vitamín . Teraz na prelome zimi a jari , keď sa snažia choroby ešte s posledných síl vybúriť, nám tieto vitamíny prišli vhod. Kombinovalala som ich s multivitamínom rovnakej značky aby sme mohli ísť s nadšením do tejto doby blatovej , ktorá tu bola koncom februára a aby sme ju prežili v zdraví.

lllinda  7. mar 2026 Overená recenzia

Odkedy ich berieme na striedačku aj s Immunity, ešte dcéra nebola chorá.

Dcerka sa každý deň teší na tieto vitaminy.
Sama si ich vzdy vypyta. Su jemne a nie prilis tvrde,bez pridaneho cukru,takže nie príliš sladke.
Od kedy ich berieme na striedačku aj s Immunity ešte dcera nebola chora.
Takže môžem hodnotit len pozitivne.

lllinda  7. mar 2026 Overená recenzia

Dcérka sa vždy na medvedíky teší a je to taký náš každodenný rituál

Testovať sme začali v období choroby a mám pocit,že priebeh bol lahší ako inokedy,od kedy vitaminy berie ešte nebola opät chorá. Dcerka sa vždy na medvediky teší a je to taký naš každonenný ritual.

LACTO SEVEN KIDS

Veľa muziky za málo peňazí

Každá mama vie, aké je náročné v období kašľov a soplov, udržať dieťa zdravé. Mám dve deti a užívanie LACTOSEVEN Kids sa stalo našou každodennou rutinou. Deti majú 7 a 4 roky. Mladšia dcéra nemala žiadny problém s konzumáciou.

Žuvacie tablety deťom hneď zachutili. Majú príjemnú jahodovo - malinovú chuť. Deťom som ich dávala vždy po jedle a po pár dňoch si ich aj samé začali pýtať. Obsahujú vitamín D a baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sú veľmi dôležité pre správne fungovanie čriev. V porovnaní s konkurečnými značkami ma veľmi príjemne prekvapila jeho cena. Sú bez laktózy, takže vhodný aj pre alergikov.

Balenie obsahuje až 70 tabliet a preto oceňujem, že vydrží dlho.

Počas užívania deti boli zdravé a v náročnom jesennom, či zimnom období sa určite stale LACTOSEVEN Kids našou súčasťou.

b_mommy  6. mar 2026 Overená recenzia

Chuťovo sú veľmi príjemné,

Chuťovo vynikajúce farebné vitamínky

Vitamíny sú chuťovo vynikajúce, ovocné, žiadne iné pochute po umeline, a ešte k tomu sú krásne farebné. Naši chlapci sa veľmi tešia keď doraňajkujú a môžu si “cukríček” vybrať.
Plus super zloženie je taký bonus pre nás mamičky 😂

BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY

Deti ich majú rady a ráno sa už pri raňajkách pretekajú kto prvý zje

Vitamíny sú výborné! Úžasná chuť ovocia, žiadna pachuť po umelinr alebo iných rušivých chutí.
Vyskúšali sme viaceré značky, aj drahšie aj lacnejšie ale žiadne nechutili takto “ovocne” ako tieto. Naše deti ich majú rady a ráno sa už pri raňajkách pretekajú kto prvý zje aby si mohol zobrať vitamínovu bombu 🤩

BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN

Skvelé farebné vitamíny aj do detskej rúčky

Tieto vitamíny sa stali už za pár dní veľmi obľúbenými. Samozrejme sme ich vyskúšala celá rodina a boli sme príjemne prekvapený chuťou aj konzistenciu. Taktiež nám zapasovali skvele do chrípkové ho obdobia a ako mama teda oceňujem,že bez boja si ich detičky každé ráno pýtali ku raňajkám.
Určite odporúčame. ☺️

BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY

Myslím, že imunitu určite podržal

Tieto medvedíky sme na trhu videli po prvý krát. Napriek tomu sme im dali šancu a rýchlosťou blesku sa u nás udomácnili. Čo sa týka účinku,po dvoch týždňoch je to ťažko zhodnotiť,ale zapasoval nám do obdobia prechladnutia a myslím,že imunitu určite podržal. 😉

gujami  2. mar 2026 Overená recenzia

Výborný produkt, istotne odporúčam každej maminke

Moja dcérka má momentálne rok aj pol.Bol čas,že sme sa borili so soplíkmi,kašľom,tiež kakanie bolo v jeden čas rozhádzané.Tento konkrétny tabletkový produkt som v dlani lámala na štyri časti,aby si malá slečna mohla vziať a vycmúľať pekne sama.Užívala na dennej báze a konečne mi začala aj papať viac,kakať pravidelne každý deň 🤌🏻 a hoci bolo práve počasie viac ako na hojdačke,dni kedy snežilo,fúkalo,žiadna slasť teda,ostala zdravá.Za mňa istotne odporúčam každej maminke.A tá vôňa 🥰 vždy keď som vylupla tabletku,krásna ovocná vôňa 🥰

sidney427  2. mar 2026 Overená recenzia

Výborná voľba ako podporiť imunitu najmenších

Vitamínova bomba v podobe gumených medvedíkov s príjemnou chuťou a bez pridaného cukru.
Mojim synom veľmi chutili. Su dobre konzumovatelne aj pre menšie deti.
Uzáver sa ťažšie otvára, čo ja ale vidím ako výhodu, ak máte deti, ktoré by si ich chceli dávkovať samé:-)

sidney427  2. mar 2026 Overená recenzia

Mojim chlapcom tieto gumené medvedíky veľmi chutili. Poctivo užívali 1ks denne. Všetky príchute si pochvaľovali.
Počas užívania neboli vôbec chorí, napriek tomu, že my rodičia sme boli nachladení. Čiže prísun vitamínov mal dobrý dopad na ich imunitu.
Oceňujem uzatváranie, ktoré nejde ľahko otvoriť a tak sa nedokázali sami k nim dostať :-)