Hodnotenia a skúsenosti s produktami a prípravkami pre zdravie

Máš skúsenosť s produktami a prípravkami pre zdravie?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg

simca_96  20. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Magnesium

Som tehotná a v tomto tehotenstve ma trápila únava či kŕče. Magnézium proti týmto dvom veciam funguje zázračne, kŕče aj únava ustúpili. Páči sa mi čisté zloženie a že obsahuje aj B6. Trochu mi vadila veľkosť kapsúl.

Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX

simca_96  20. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Fertility + Pregnancy

Som tehotná a vyskúšala som tieto vitamíny. Páči sa mi, že obsahujú všetky potrebné vitamíny a minerály, ktoré by mala žena v tehotenstve dopĺňať, ako kyselina listová, zinok, jód, železo a ďalšie. Taktiež ženy, ktoré sa snažia o bábätko, môžu všetko dopĺňať. Veľkosť kapsule tak akurát.

Beggs Omega-3, EPA+DHA

simca_96  20. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Omega-3

Som tehotná, vyskúšala som Beggs Omega -3 kapsule a bola som spokojná. Majú prírodné zloženie čo sa mi páčilo, doplnené aj o vitamín E a iné. Čo mi však vadilo je veľkosť kapsúl, ja mám problém s prehĺtaním väčších liekov, takže to bolo ťažšie. Žiaľ som ich užívala len týždeň aj pol, nakoľko mi z nich začalo bývať ťažko na žalúdku.

Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX

sabkafolto  20. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Fertility + Pregnancy

Mala som možnosť testovať tieto vitamíny. Vitamíny obsahujú kyselinu listovú, Vitamín D, zinok, jód, železo a ďalšie. Kedže som tehotná, tieto vitamíny sú pre mňa a moje bábätko veľmi dôležité, aby sa bábätko správne vyvýjalo :-). Za mňa je výhoda, že jedna tableta obsahuje toľko vitamínov a minerálov a nemusím každý vitamín užívať samostatne. Vitamíny sú vhodné aj pre ženy, ktoré sa snažia otehotnieť.

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg

sabkafolto  20. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Magnesium bisglycinate + P5P COMPLEX

Som tehotná a v tomto tehotenstve ma trápila častá únava a vyčerpanie. Vitamíny obsahujú magnésium a vitamín B6, ktoré bojujú proti únave a vyčerpaniu. Po mesiaci užívania únava a vyčerpanie ustúpilo. Užívam 2 tablety denne.

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg

16oriesok  20. feb 2024 Overená recenzia

Skúsenosť s Beggs Magnesium

Tieto vitamíny s horčíkom a vitamínom B6 sú balené v praktickej sklenenej nádobe, ktorá sa dá opakovane použiť. Užívajú sa 2 kapsuly denne. Nemajú žiadnu pachuť. Vitamíny sú vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Po týchto vitamínoch sa cítim menej unavená. Za mňa odporúčam.

Beggs Omega-3, EPA+DHA

16oriesok  20. feb 2024 Overená recenzia

Skúsenosť s Beggs Omega

Vyskúšala som Beggs Omega -3 kapsule a som spokojná. Veľkosť by mohla byť menšia, ale dajú sa prehltnúť. Deťom sa dajú vytlačiť na lyžičku. Zloženie je prírodné, veľmi kvalitné. Obal je sklenený a praktický. Po užívaní kapsúl sa cítim lepšie, mám viac energie. Dávkovanie je jednoduché.

Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX

16oriesok  20. feb 2024 Overená recenzia

Skúsenosť s tabletami Beggs

Beggs Fertility+Pregnancy COMPLEX ma potešili veľkosťou kapsúl, ktoré sa ľahko prehĺtali. 2 kapsuly raz denne nie je problém a obsahujú všetko potrebné, najmä aktívna kyselina listová mi príde super. Posúdiť prínosy je ťažké, ja som žiadnu zmenu nezaznamenala.

Beggs Omega-3, EPA+DHA

sabkafolto  20. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Omega-3

Kedže som tehotná, chcem pre seba a svoje bábätko len to najlepšie. Vitamíny obsahujú rybí olej a taktiež vitamín E. Zloženie vitamínov sa podiela aj na správnom vývoji očí a mozgu bábätka v brušku :-).

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg

quixinecka  19. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Magnesium

Magnézium je v tehotenstve veľmi potrebné a užíva ho takmer každá žena. Tento výživový doplnok okrem magnézia obsahuje aj vitamín B6, ktoré sú výbornou dvojkou v boji proti únave a vyčerpaniu. Okrem toho magnezium je v chelátovej forme, ktorá je rýchlo vstrebateľná. Kapsule sa dobre užívali, balenie vydržalo mesiac. Vyzdvihnút chcem opäť čisté zloženie.

Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX

quixinecka  19. feb 2024 Overená recenzia

Beggs fertility + pregnancy

Výživový doplnok, v ktorom nájdete vitamíny a minerály vhodné pre tehotné a rovnako aj pre dámy, ktoré sa snažia otehotnieť. Doplnok obsahuje kys.listovú, myoinositol, vitam.D/C, B3, zinok, železo, jód, magnézium a ďalšie.
Pri uživaní som sa nemusela báť, že by mne, alebo môjmu drobčekovi v brušku niečo chýbalo.

Beggs Omega-3, EPA+DHA

quixinecka  19. feb 2024 Overená recenzia

Beggs Omega-3

V týchto tabletkách sa nachádza kvalitný rybí olej zo sardiniek, zloženie dopĺňa vitamín E.
Pri dávkovaní 2-3 tabletky denne Vám balenie vydrží jeden až jeden a pol mesiaca. Zloženie ktoré je vhodné pre tehotné, dojčiace, vegánov, celiatikov, proste pre každého bez obmedzenia.

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg

evka221  19. feb 2024 Overená recenzia

Magnezium

V tehotenstve od 4. mesiaca som mala dosť časté kŕče a bolesti hlavy. Užívaním týchto vitamínov sa moje starosti stratili. Odporúčam 🙏🙏🙏

Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX

evka221  19. feb 2024 Overená recenzia

Vitamín pre tehotné

Výborná skúsenosť s užívaním týchto vitamínov. Odporúčam všetkými desiatimi.

Beggs Omega-3, EPA+DHA

evka221  19. feb 2024 Overená recenzia

Omega3

Odporúčam pre všetky ženy, ktoré už majú svoj vek a čakajú bábätko.

Brufen 400

alica_matejka  14. feb 2024

Zabera velmi rychlo, je ucinny

S Brufenom mam skvelu skusenost, pouzivam ho na bolest zubov. na tuto bolest mi nic ine nezabera, skusala som fakt kadeco. cize mozem odporucit.

Avita BlueIron tekuté železo

lucka_l  14. feb 2024

Vyborna skusenost s Avita BlueIron

Tento doplnok som užívala v dobe, keď som mala problém so zníženou hladinou železa a mne osobne pomohol :)

SiderAL® Folic 30 mg

luma1  11. feb 2024 Overená recenzia

Super testovanie SiderAL Folic

Do testovania som išla, musím priznať, neveriacky. Trpela som únavou od prekonania Covidu už vyše dva roky. Bola som slabá, večne by som spala alebo len tak ležala, nemala som vôbec energiu. Užívala som SiderAL Folic poctivo každé ráno a asi po 3 dávkach som si všimla, že mám oveľa viac energie, som živšia, viac ma veci bavia a viac sa mi chce. Za mňa je to top produkt, ktorý sa stane mojou súčasťou aj po testovaní, aj napriek vyššej cene. Čo sa týka balenia, je za mňa úplne super, mám pár kusov v aute, pár kusov v kabelke vždy keď ráno vstávam do práce a zabudnem užiť SiderAL Folic. Užijem ho tam kde som, či v aute alebo v práci alebo na výlete. Prvé tri balenia pri otváraní boli náročné, ale naučila som sa ho otvárať aj bez nožníc, dá sa to 😊. Nasypem do úst a užívam si tú perfektnú sladkú, pomarančovú, jemnú chuť. Cítim sa plná energie, spokojná. SiderAL Folic odporúčam vyskúšať všetkými 10timi 😍

SiderAL® Folic 30 mg

abriela  10. feb 2024 Overená recenzia

Malý zázrak v malých vrecúškach

Pred rokom som zistila, že dôvodom mojej bežeckej stagnácie a zhoršovania, bol nedostatok železa. Po dvoch týždňoch užívania sa moja kondícia začala zlepšovať. Preto železo považujem za malý zázrak. Prípravok Sider AL obsahuje 30 mg železa, takže jeho dopĺňanie bez lekárskeho predpisu neuškodí. Oceňujem, že prípravok obsahuje aj vitamín C, ktorý podporuje absorpciu železa. V malých vreckách je sladkastý prášok s pomarančovou príchuťou, ktorý stačí vysypať do úst a nechať rozpustiť v ústach. Pri otváraní vrecúška sa však bez nožníc nezaobídete. Po užívaní prípravku som nepociťovala nežiaduce účinky, ako pri iných prípravkoch obsahujúcich železo. Prípravok Sider AL odporúčam všetkým aktívnym ženám.

SiderAL® Folic 30 mg

lucanka49  10. feb 2024 Overená recenzia

Železo pre fit deň 😊

Novinka ma veľmi oslovila hlavne praktickým balením aj na cesty. Železo som si poctivo dávala každé ráno a potom hurá do práce. Keďže už dlhodobo užívam železo, mala som prakticky rovnaký pocit pri užívaní - dostatok energie,bez migrén, bolestí hlavy... Problémy s trávením neboli žiadne 🥳. Chuť je príjemná😊.
Myslím že odporúčam všetkým, ktorí za využívanie krabičky nedajú až tak veľa, prídu si na svoje hlavne ľudia bez energie a teraz keď všade začne jarná únava - o to viacej radím -skúste 😀