Kamistad® Baby HA
Kamistad® Baby HA je masážny gél na ďasná detí pri prerezávaní zúbkov. Upokojuje podráždenú pokožku a stará sa o citlivé ďasná, ktoré chladí a upokojuje. Obsahuje jemnú, vyživujúcu silu rumančeka a kyselinu hyalurónovú, ktorá má zvlhčujúce a regeneračné účinky. Gél má príjemnú medovú chuť, neobsahuje cukor ani alkohol a je vhodný od ukončeného 1. mesiaca života.

Vlastnosti
- Na masáž ďasien detí, ktorým sa prerezávajú zúbky.
- Upokojuje podráždenú pokožku.
- S jemnou, vyživujúcou silou rumančeka.
- Stará sa o citlivé ďasná, chladí a upokojuje podráždenú pokožku.
- Kamistad® Baby HA navyše obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá má zvlhčujúce a regeneračné účinky.
- Príjemná medová chuť.
- Od ukončeného 1. mesiaca.
Použitie:
- Niekoľkokrát denne naneste 1/2 cm prúžok gélu a jemne vmasírujte.
Kde kúpim Kamistad® Baby HA?
Hodnotenia a skúsenosti s Kamistad® Baby HA
Kamistad
Recenzia Kamistad Baby HA
Gél Kamistad som používala pri synovi ( 15 mesiacov ), nakoľko nás trápi prerezávanie zúbkov (momentálne má 6 zubov). Spočiatku syn protestoval, chuť gélu mu veľmi nesadla, ale jemu chuťovo nesadol žiadny gél. Po pár minútach po nanesení na ďasná prišla úľava a syn bol spokojnejší. Gél hodnotím kladne a keď sa nám minie určite si zakúpim ďalšie balenie.
- Rýchly účinok
- Chuť
Gél na detské ďasienka
Gél som dávala svojej ročnej dcérke, ktorá má už 16 zubov, ale tlačia sa jej ďaľšie stoličky. Býva mrchavá a všetko pchá do úst. Gélik vonia, dcérke chutil a radosťou mľaskala. Verím, že pomohol a upokojil ďasienka, ktoré má naliate a červené. Gélik som nanášala prstom a masírovala. Oceňujem zloženie, na ktoré si pri dcérke dávam pozor.
- Vhodné zloženie
- Ďasienka upokojí
Kamistad gél na zúbky
Počas testovania sme mali s ročným synom (zatiaľ vonku 8 zúbkov) iba dve noci náročné a použili sme kamistad gél na zúbky. Po prvej noci som bola presvedčená, že je úplne dokonalý. Malý v noci pomrnčiaval, nedalo sa mu spinkať. Skúsili sme natrieť ďasienka a po chvíľke sa malý upokojil, zaspal a už nemrnkal. Druhú noc tá istá situácia, ale po natretí malý zaspal asi na pol hodinku a opäť mrnčal. Takže neviem, či to bola iba náhoda alebo ho trápilo aj niečo iné. Každopádne určite pokračujeme ďalej a dáme mu šancu.
- Malé šikovné balenie
- Fajn aplikátor s trubičkou (gél ide pekne cielene)
- Dobrá konzistencia
- Nemám rada tvrdý obal, ktorý sa pomačká
Pomocník pri prerezávaní zúbkov
Tento gélik ma pozitívne prekvapil. Drobcovi dokonca chutí, len škoda, že sa nemôže aplikovať častejšie a nie je ho viac :). Príjemne chladí a upokojuje boľavé ďasienko. Vyhovuje mi aj konzistencia a jemná vôňa. Určite odporúčam mamičkám, ktoré si nevedia rady s uplakaným bábätkom :).
- Konzistencia
- Vôňa
- Zloženie
- Chladivý účinok
- Malé balenie
- Možno aplikovať len 2x denne
Rýchla úľava
Kamistad baby HA má jemné zloženie – obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá hydratuje a podporuje hojenie ďasien a harmanček, známy svojimi upokojujúcimi účinkami. Neobsahuje cukor, alkohol ani lidokaín, čo oceňujeme. Gél má mierne chladivý efekt a aj keď syn stále cmúľal prsty, po chvíli bol pokojnejší. Ľahko sa nanáša prstom a nelepí sa, ani sa nerozpúšťa príliš rýchlo. Keďže malé deti si dávajú všetko do úst, bolo pre nás dôležité, aby bol produkt bezpečný pri prehltnutí, čo spĺňa aj tento gélik.
Mali sme však pocit, že úľava nevydrží veľmi dlho, asi 30 – 40 minút, takže je potrebné aplikovať ho viackrát denne. Chuť nie je nepríjemná, čo syn hneď spozoroval a nebol nadšený, keď sme mu gél nanášali.
- rýchla úľava
- jednoduchá aplikácia
- bezpečný na prehltnutie
- chuť
- krátkodobý účinok
Kamistad Baby
Gelik pri prerezávaní zúbkov
Keďže má dcéra už 2 roky, mnohým veciam už chápe. Idú jej posledné stoličky a povedala, že gél je fajnučký a zubček po natretí nebolí 😀. Pozitívne hodnotím chuť, pretože sama si ho pýta a nechá natrieť. Možno vôňa je pre mňa až príliš, ale to je pre každého inak. A balenie je super, je dosť veľké oproti iným gélom na trhu.
- - chuť
- - veľké balenie
- - bez cukru
- - jednoduché nanášanie
- - príjemná textúra
- - vôňa
Rýchla pomoc so zúbkami
Kamistad, gél pri prerezávaní zúbkov - recenzia
Kamistad gél pri prerezávaní zúbkov už poznám. Mám 3 deti (8 ročného syna, 3,5 ročnú dcéru a 6 mesačného syna) a pri starších dvoch som ho používala. Teraz pri najmladšom som začala tiež. Synovi zaberá hneď, ako mu natriem ďasienka. Keď zostane nervózny, viem, že gélik vždy zaberie. Stačí mu kvapkou potrieť ďasná a ukľudní sa. V čase testovania sa mu prerezal prvý zúbok a ja ani neviem ako. Pripisujem zásluhu aj gélu nakoľko ho naozaj vždy upokojí. Má príjemnú chuť a aj chladivý účinok. Tento gél pri prerezávaní zúbkov určite odporúčam.
- Rýchly nástup úľavy
- Chladivý účinok
- Dostatočne veľké balenie
- Bez cukru
- Bez alkoholu
- Prírodný produkt
Gél, ktorý uľaví 😊
Naša dcéra má najhoršie stavy pri prerezávanie zúbkov najmä pred nočným spaním. Pomôže jej, keď jej v masírujeme gél, úľava je viditeľne takmer okamžitá. Upokojí sa po ňom a zaspí. My však gél skladujeme v chladničke, takže aj to určite dopomáha rýchlejšej úľave.
- Zloženie bez cukru a alkoholu
- Príjemná vôňa
- Rýchla úľava
- V noci postačí natrieť len raz na zaspatie, ale cez deň uvádzané 2 razy určite nestačia.
Recenzia na Kamistad Baby gélik
Kamistad gél
Kamistad baby gél na zúbky 🦷
Vôňa gélu je jemná - medová ( pre niekoho možno rušivá), samotná textúra gélu sa ľahko nanáša na detské ďasná. Neobsahuje cukor ani alkohol. Mini balenie je praktické.
Avšak, po nanesení gélu som nebadala u syna žiadnu, alebo len miernu zmenu v správaní a upokojení.
- Príjemná textúra
- Bez cukru
- Vôňa ( pre niekoho sa môže zdať príliš )
Kamistad Baby
Kamistad
Gél na zuby Kamistad ma veľmi prekvapil príjemnou príchuťou a keďže dcére momentálne rastú asi všetky zuby naraz, neváhala som ho hneď vyskúšať. Dcére sa po nanesení gelu na ďasná uľavilo a zrejme jej aj chutil, pretože si ho chcela nanášať sama. Som veľmi spokojná s týmto gélom a určite mu ostanem verná.
- Jednoduchá aplikácia
- Dostatočná velkosť balenia
Kamistad pre bábätká
Wau, super!😍
Rýchly účinok
Prekvapil ma rýchly účinok tohto gélu. Už pár minút po nanesení sa moje dieťa upokojilo. Navyše gél má príjemnú prírodnú arómu.
- Príjemná vôňa
- Rýchly účinok
Testovanie kamistad baby
Musím úprimne napísať, že ma tento výrobok prekvapil. Malý doteraz všetky prípravky pri prerezávaní zúbkov odmietal, ale tento má krásnu vôňu a tak nebol problém ďasná natrieť. Po zhruba 15 min pôsobenia som zbadala na ďasnách, že prestali byť silno červené, takže mu určite stiahlo bolesť. Pri ďalšom natieraní sa tešil. Určite odporúčam, nakoľko nášmu Jakubkovi ide naraz 6 zubov horných a 2 dolné a toto bol jediný prípravok, ktorý akceptoval.
- Vôňa
- Balenie
- Naozaj pomáha
- Celkovo ho odporúčam
Tento produkt určite odporúčam.
Tento produkt určite odporúčam, pretože som mala mnoho gélov a len to dcére zaberá.
- Rýchly účinok.
Úľava pri rastúcich zúbkoch
Zázrak na detské "skoro" zúbky 🦷👄
2 ľudia považujú za užitočné
Účinný gél na zúbky ktoré robia problémy
Najlepší gél na zúbky pri ťažkom prerezavani.