Keepi – online účtovníctvo

1 skúsenosť

Keepi je moderné online účtovníctvo, ktoré zvládne používať každý – od živnostníkov až po majiteľov menších firiem. Umožňuje bezplatne vystavovať faktúry, viesť jednoduché aj podvojné účtovníctvo, spravovať sklad a daňovú evidenciu. Všetky funkcie sú dostupné kedykoľvek a kdekoľvek, stačí pripojenie na internet. Vďaka prehľadnému rozhraniu a intuitívnemu ovládaniu je Keepi ideálnym riešením pre začínajúcich podnikateľov aj účtovníkov.

Službu využíva viac než 11 500 firiem a 18 000 používateľov, ktorí ocenili jej jednoduchosť, bezpečnosť a spoľahlivú podporu. Keepi od spoločnosti SOFTIP ponúka plnú funkčnosť úplne zadarmo – bez časového obmedzenia, vrátane pomoci cez online chat či fóra. Ak chcete účtovať rýchlo, efektívne a bez zbytočných nákladov, Keepi je riešenie, ktoré zvládne všetko, čo potrebujete.

Hodnotenia a skúsenosti s Keepi - online účtovníctvom

Máš skúsenosť s Keepi - online účtovníctvom?
simona_sim  13. jún 2025 Overená recenzia

Neodporúčam ! veľmi zastaralá služba a žiadna technická podpora.

Objednala som si balíček na účtovanie v online účtovníctve keepi.eu. V prvom rade, chcem iba podotknúť, ak vám ide iba o bežné vystavovanie faktúr, tak to nieje až také zlé. No ak chcete účtovať v podvojnom účtovníctve, tak absolútne neodporúčam. Vygenerované xml výkazy niesu kompatibilné s finančnou správou, takže čo vám keepi.eu vygeneruje, nieje zaručené, že vám finančná správa zoberie. Napríklad, daňové priznanie prešlo , ale účtovná závierka nešla vôbec. Takže neviem aký je teraz spoľah na takúto službú a či sa môžem vôbec spoľahnúť , že majú v systéme zapracované aktuálne novely a daňové zmeny. Keď som sa chcela poradiť s nejakou technickou podporou, tak úplne bez výsledne. 4 dni čakáme na jednoznačnú odpoveď a do teraz sme sa nič nedozvedeli, tým sme zbytočne strácali čas na niečo čo nefunguje poriadne. Ak chcete mať svoje účtovníctvo v poriadku a nechcete mať žiadne stresy, tak za mňa by som už viac do keepi.eu nešla.
1 človek považuje za užitočné