Mivolis roll-on na bolesti hlavy, 1 ks
Mivolis roll-on na bolesti hlavy je malý pomocník, keď vás prepadne bolesť hlavy. Vďaka obsahu mentolu príjemne chladí a jeho vôňa pôsobí uvoľňujúco a zmierňuje bolesť. Je to prírodná alternatíva v prípade, že nechcete siahnuť hneď po tabletkách.
Kde kúpim Mivolis roll-on na bolesti hlavy?
Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis roll-onom na bolesti hlavy, 1 ks
Máš skúsenosť s Mivolis roll-onom na bolesti hlavy, 1 ks?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Odstráni bolesť hlavy
Kúpila som úplne náhodne v dm drogérii na bolesť hlavy tento fajn výrobok, samozrejme skepticky či to niečo urobí. Ale ku podivu, keď už cítim bolesť potriem čelo a spánky a zaberie, niekedy vyžaduje možno 2x potrieť. Skúsila som to aj členom rodiny, tiež potvrdili pozitívny účinok. Samozrejme asi ak je už bolesť veľká, tak to už asi bez lieku nejde, ale na bežné potiaže super!
- Výhodné balenie do kabelky
- Pozitívne účinky na bolesť
- Rýchla nenápadná aplikácia kdekoľvek
Mivolis roll-on na bolesti hlavy
Mivolis roll-on na bolesti hlavy, veľmi na bolesti hlavy teda neúčinkuje 😁, teda aspoň na moju nie. Nemala som ani silné bolesti hlavy a vyskúšala som, či sa mi uľaví po natretí na šiju a čelo. Ale bol to len taký príjemný chladivý pocit. Od bolesti neuľavilo. Skôr by som to zaradila medzi produkty na schladenie pokožky.
- Super balenie, ktoré sa zmestí aj do malej kabelky
- Chladí pokožku
- Určite neuľaví od bolesti hlavy
Skvelý refresh
Je to super pomocník, naozaj dodá mojej hlave taký refresh, keď mám mierny diskomfort. Pri silných bolestiach nezaberá, samozrejme, na to sú lieky. Ale aj deti si ho obľúbili.
Roll on na bolesť hlavy
Malý pomocník pri bolesti hlavy. Príjemne vonia a sviežo chladí. Zmestí sa do každej kabelky. Dá sa použiť kdekoľvek. Netreba hneď siahnuť po tabletke od bolesti. Veľmi som s ním bola spokojná a zabalila som ho aj dcére do tábora. Tá ho používala aj na osvieženie, nie len pri bolesti hlavy.
- Príjemný
- Chladivý
- Osviežujúci
- Malý
Skvelá prvá pomoc
Malý pomocník Mivolis roll-on na bolesť hlavy
Chladivý efekt spríjemnil horúce dni na dovolenke. Keď sa objavila prvá mierna bolesť hlavy, hneď som siahla po roll-on. Po aplikácii na spánky a šiju odoznela do pár minút. Takže u mňa funguje naozaj skvelo. Obsah mentolu je primeraný, nepáli, iba príjemne chladí. Plusom je jemná vôňa levandule ktorá upokojuje. Mám kúpené ďalšie balenie 👍.
- Veľkosť balenia (aj do vrecka nohavíc)
- Chladivý pocit
- Nízka cena
- Jemná vôňa
1 človek považuje za užitočné
Roll-on Mivolis na bolesť hlavy
Mentolová prvá pomoc
Roll on na bolesti hlavy
Malý zázrak do dlane Mivolis roll-on
Určite to poznáte, nedostatok spánku a stres, keď ste so svojim špuntom opäť v nemocnici. Pobalený aj Mivolis roll-on pre prípad, že hlava zabolí. Mňa v nemocnici pravidelne prepadne silná bolesť hlavy. Stres, nedostatočný pitný režim a deficit spánku robí svoje. Siahla som do môjho batôžku Mamaleto, lebo aj ten nám robí spoločnosť a vytiahla som malú krabičku s roll-on z dm. Nenápadný, ľahký a mentolový zázrak. Vodička obsahuje príjemnú mentolovú vôňu a kovovú uličku, ktorá masiruje spánok, čelo a šiju. Vhodné od 6 rokov a preto pred spánkom chcel vyskúšať aj synátor. Vraj na dobrý spánok. "Placebo efekt"
Moja bolesť neprešla, ale len čiastočne sa zmiernila. Dôležité opätovne aplikovať po 15 minútach.
- Šikovné balenie, vhodné do kabelky
- Mentolová vôňa
- Relaxácia
- Vhodné aj pre deti od 6 rokov
- Pre ľahšie zaspávanie
- Malý ukľudňujúci efekt
Mivolis roll-on na bolesti hlavy
Mivolis roll-on na bolesť hlavy je malý pomocník, keď vás prepadne bolesť hlavy. Vďaka obsahu mentolu príjemne chladí a jeho vôňa pôsobí uvoľňujúco a zmierňuje bolesť. Je to prírodná alternatíva v prípade, že nechcete siahnuť hneď po tabletkách.
- roll-on zmierňujúci bolesti hlavy od Mivolis
- aplikuje sa na čelo, spánky, šiju
- uvoľňuje svalové napätie, zmierňuje bolesť hlavy
- príjemne chladí vďaka mentolovej aróme
- malé balenie vhodné do tašky