Následné mlieko Hami 2
Následné mlieko Hami 2 je určené pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Vďaka špeciálnemu zloženiu OptiNutri je navrhnuté tak, aby uspokojilo nároky malých brušiek - spĺňalo výživové potreby vášho bábätka a poskytlo mu všetky potrebné vitamíny a minerály pre šťastný rast a zdravý vývoj². Okrem toho má vynikajúcu chuť, ktorú si obľúbia aj tí najmenší gurmáni.
Prečo už toto následné mliečko nedáte z ruky?
- Vláknina GOS/FOS
- Omega-3 mastná kyselina alfa-linolénová (ALA): Prispieva k rozvoju mozgu a nervovej sústavy.²
- Vitamín D a vápnik: Potrebné pre normálny rast a vývin kostí u detí².
- Vitamíny A, C a D: Podporujú imunitný systém a prispievajú k jeho správnej funkcii¹.
- Železo a jód: Prispievajú k rozvoju poznávacích funkcií u detí².
- Vynikajúca chuť
Jednoduchá príprava
Hami 2 sa rýchlo a jednoducho pripravuje – ľahko sa rozpúšťa a nehrudkuje. Mlieko je tak pripravené v priebehu niekoľkých minút, čo ocení každá mamička.
Starostlivosť o planétu
Hami tiež myslí na budúcnosť našej planéty. Obaly mlieka Hami sú 100% recyklovateľné a naše výrobné závody využívajú 100 % energie z obnoviteľných zdrojov.
Myslíme na vás v každom štádiu vývoja vášho dieťatka
Dobre vieme, že začínať s príkrmami môže byť celkom výzva. Aký príkrm zvoliť ako prvý? Akú lyžičku? Akú veľkú porciu? V Hami sprievodcovia príkrmami nájdete odpovede, návody, recepty aj vzorové jedálničky, ktoré vám prikrmovanie uľahčia.
¹ Vitamíny A, C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.
² Vitamín D a vápnik sú potrebné pre normálny rast a vývin kostí. Kyselina alfa-linolénová podporuje rozvoj mozgu a nervovej sústavy. Železo a jód prispievajú k rozvoju poznávacích funkcií u detí.
Dojčenie je najprirodzenejšou formou výživy dojčiat. Následné mlieko Hami 2 je vhodné ako súčasť zmiešanej stravy pre dojčatá od 6 mesiacov. Pred jeho použitím sa poraďte s pediatrom, ktorý vám poskytne najlepšie odporúčania pre vaše dieťatko.
Hodnotenia a skúsenosti s následným mliekom Hami 2
Mliečko s príjemnou vôňou
- Sladká chuť
- Príjemná vôňa
- Zloženie
- Nerozpúšťalo sa poriadne
- Papierový obal, aj keď bol eko, tak mne osobne to nevyhovovalo a mala som všade rozsypané mlieko
Výborné následné mliečko
Mléko s úžasným poměrem cena/výkon
Mléko jsme chvíli hledaly, po kojení nebylo žádné to pravé a odmítání bylo na denním pořádku. Hami ale bylo první, co dcera přijala. Pro mě je navíc důležité i to, že obsahuje prebiotika, omega 3 mastné kyseliny a vitamíny a tak když je den, kdy dcera nesní jiné stravy příliš, mám jistotu, že má vše, co potřebuje.
Příprava je opravdu snadná, mléko se výborně rozpouští i v náhodou chladnější vodě (občas voda v termosce v noci vychladne více), má příjemnou vůni a chuť a zasytí. Jako bonus navíc je i cena, která je i bez akce velmi výhodná.
Mínus je malé - papírová krabice není z mnoha ohledu ideální, na cesty sáček, který nelze znovu uzavřít je vyloženě nepraktický. Nejednou jsme omylem rozsypali prášek do věcí v tašce.
Jinak ale doporučuji!
- Složení s prebiotiky
- Neobsahuje palmový olej
- Příjemná chuť i vůně
- Dobře se rozpouští i v náhodou chladnější vodě
- Dobrá cena
- Balení - papírová krabice bez znovu-uzavíratelného sáčku
Dcérke chutilo :)
- Chutné a dobre rozpustné
- Dobré zloženie bez palmového oleja
- Cena
- Balenie by sa mohlo posunúť dopredu. Na cesty skôr nepraktické.
Hami 2
- Dobrá kvalita za super cenu
- Rozpustnosť mliečka
- Príjemná chuť
- Dobré uskladnenie
Hami 2 pokračovacie mlieko
Mlieko sa dobre rozpúšťa, rýchlo sa pripravuje.
Má príjemnú chuť aj vôňu. Má aj dobré zloženie.
Kvalita a cena sú bezkonkurenčné.
Odporúčame. U nás prešlo testom.
- Skvelá chuť
- Jemná vôňa
- Rozpustnosť
- Spokojné bruško
- Super cena
- Nekomfortný obal.
- Chýba ochrana proti navlhnutiu a ochrana dávkovača.
Testovanie s HAMI
Mliečko ktoré chutí
Dcérka a mliečko
- Veľmi rýchlo sa rozpúšťa
- Cena
- Ocenila by som praktickejšie balenie pre lepšie uchovanie a následnú prípravu. Vždy som si daný obsah mlieka musela presypať do nádoby.
Cenovo výhodné a milo prekvapí
- Nehrudkuje sa
- Ľahko sa zarába
- Prebiotiká
- Nízka cena
- Dieťa sa pohrá aj s pekným obalom
Mliečko Hami 2
Skvelé mliečko Hami 2
Prvá fľaška bola taký test - bude jej chutiť? Bude spokojná? A dopadlo to úplne super. Pila bez problémov, spokojne sa usmievala a po jedle krásne spinkala.
Som rada, že som siahla práve po Hami 2 - má dobré zloženie, malej sadlo a hlavne jej chutí. Takže u nás jasná voľba! 🙂
Pokračovacie mlieko 2
- výhodná cena
- nehrudkuje sa
- príjemne chutí
- dobre sa rozpúšťa
- bez obsahu palmového oleja
Splnilo naše očakávania
V prvom rade poviem, že naša Kikuš od narodenia mala reflux. Asi od 8. mesiaca sa jej to začalo upravovať.
Čo sa týka mliek, celkovo sme mali zo začiatku problém a nepomáhali ani špeciálne fľašky na reflux, vyskúšali sme toho viac.
Nakŕmiť malú bol zázrak. Noci sme boli na nohách, keďže malá sa pýtala iba na ruky a tak utíšiť.
Teraz sa z malej stal doslova jedák. " zje, čo nezje ju". 😁♥️
Hami 2 - pre nás splnilo požiadavky zloženia, keďže chceme, aby naše dieťa bolo najedené a spokojné. Bruško ju po skúšaní nebolelo, čo je pre nás asi najväčší bonus a zázrak. Pretože sme sa báli, ako bude reagovať na iné mlieko. Vypila ho celé 🥰.
Prikladám foto pred spaním, mliečko naozaj chutí.
Zatiaľ sme testovali len pár dní, ale vyzerá, že sme našli nášho záchrancu.
- Mliečko chutilo
- Žiadne umelé farbivá ani palmový olej alebo nejaké chemické látky, ktoré v mliečku nemajú čo robiť.
- Splnilo účel, ako mlieko pred spaním
- Spokojné, najedené bábätko
Vhodná aj pre dojčené detičky
- Zloženie, ktoré milo prekvapí
- Žiadne bolesti bruška
- Nízka cena
- Vhodné aj pri potrebe pri dojčení