Pre deti

S príchodom dieťaťa sa náš nákupný zoznam rozširuje o produkty a tovar, s ktorými doposiaľ nemáme veľké skúsenosti. Nechajte si preto poradiť od mamičiek a prečítajte si ich recenzie a postrehy k produktom, ktoré sú neodmysliteľnými pomocníkmi pri dobrodružstve zvanom rodičovstvo. V tomto detskom svete nájdete kompletnú výbavu pre vaše ratolesti každého veku. Pre ešte lepšiu orientáciu sme produkty rozdelili do menších podkategórií. Produkt, ktorý práve potrebujete, tak vyhľadáte jednoducho a efektívne.

Hodnotenia a skúsenosti s produktami pre deti

Máš skúsenosť s produktami pre deti?

GERBER Organic chewing wheels chrumkavé kolieska s banánom, 28 g

Chutná, praktická a osožná maškrta

Na chrumkavé kolieska GERBER Organic Chewing Wheels sme natrafili v tom najnáročnejšom období – keď malej začali rásť zúbky. Bola nervózna, uplakaná, všetko chcela okusovať, aby si poškrabkala nepokojné ďasienka. Práve vtedy sa kolieska stali naším záchranným bodom a odvtedy ich máme neustále po ruke.

Sú neoddeliteľnou súčasťou nášho jedálnička – zachraňujú ma vždy, keď potrebujem malú zabaviť, utíšiť alebo zaujať, aby pekne sedela v kočíku. Sú ideálne aj na cesty, keď rýchlo potrebujem niečo drobné „pod zub“, keď sa vraciame domov z prechádzky. Práve preto som pri výbere takýchto maškŕt dôsledná. Nestačí, aby chutili mojej dcérke – pre mňa je dôležité aj kvalitné, čisté zloženie.

A presne to GERBER chrumkavé kolieska s banánom spĺňajú. Majú príjemnú, prirodzene nasladlú chuť zrelých banánov (priznávam, občas si koliesko „ukradnem“ aj ja 😊) a obsahujú len prírodné cukry. Vďaka svojmu tvaru sa dcérke ľahko držia a otáčajú v malých ručičkách, čo ju veľmi baví. Sú pevnejšie, nerozmočia sa hneď, a preto si nimi môže poškrabkať ďasná, keď ju trápia nové zúbky.

HiPP 4 JUNIOR COMBIOTIK®

Batolecí mléko i po druhém roce? No jasně!

Moje dcera je milovnice mléka a své lahve s mlíčkem se nechce vzdát ani ve svých 2,5 letech. A já jsem za to jen ráda, chutnou formou tak dostává vše, co potřebuje, vitamíny, minerály a dokonce i pro a prebiotika. Od malička má totiž problémy s trávením a tak dodávání prebiotik je u nás zcela samozřejmé.
Každý den dostává večer a ráno své mléko a já vím, že dělám to nejlepší pro její imunitu a zažívání.

Mléko HiPP jsme tak velmi rády vyzkoušely a musím říct, že prošlo na jedničku, malé chutná dokonce natolik, že už ho dáváme i ke svačině 😅

Dobře se rozpouští a oceňuji i maličkosti jako úchytku na odměrku nebo samolepku na znovu zavírání sáčku. Sbohem, kolíčky, které se pořád někam ztrácí. U HiPPu už tak zůstaneme a děkujeme za tuto zkušenost.

paralela  11. jún 2025 Overená recenzia

NIelen do vane

U nás sú tieto hračky top záležitosč do bazéna. Deti sa vybláznia, tešia sa. Milujeme ich.

veverka84  8. jún 2025 Overená recenzia

Bibika

Odkedy máme túto krásnu rybičku, moja dcérka ju volá Bibika, máme veľa zábavy. Krásne sa naučila povedať „pláva, pláva“ a že je blue😍.

Nekončiaca zábava

Mnohostranná hračka, či už do vody, do piesku alebo ako vzdelávacia hračka (rozoznávanie, vkladanie, spájanie).
Deti majú radosť, syn robil dcérke spršku a dcérka prekladá a prelieva vo vode do aleluja. 👌🏽

svetliii  8. jún 2025 Overená recenzia

🧩Babylove poháre na hranie – zábava, ktorá nestarne

Tieto poháriky nás doma nesklamali. Hoci sú primárne určené pre menšie deti, zaujímal sa o ne aj môj skoro 9-ročný syn. Vymýšľal si s nimi rôzne hry, skladal ich, staval z nich veže, vláčiky, experimentoval s vodou… Vďaka tomu viem, že táto hračka má skutočne dlhú životnosť a podporuje tvorivosť aj u starších detí. Plus, super pomôcka do vane!

SauBär zvieratko do kúpeľa, 1 ks

Pekná a bláznivá hračka pre deti

Mojej dcérke robí radosť pri kúpeli. Pekne sa s ňou zakaždým zahrá. Keď sa natiahne, rozkošne pláva k nej. 😊 Na fotke robí dcérka s hračkou “baran, baran buc”.

albi81  8. jún 2025 Overená recenzia

Super poháriky

Človek by neveril, že sa s nimi zahrá aj 7-ročné dieťa. Je to super hračka, ktorá je nadčasová. Kvalitný materiál a celkové prevedenie robí z hračky skvelú hračku do vody.

albi81  8. jún 2025 Overená recenzia

Zábava vo vani pre malých aj väčších

Moje deti už sú síce väčšie, ale tento typ hračiek u nás nestráca popularitu. O zábavu je postarané, keď oboplávava celú vaňu.

tincek12  7. jún 2025 Overená recenzia

Skvelá súprava do vody i do piesku

Tieto poháriky už doma máme, len inej farby. A sú skvelé. Hrá sa s nimi aj 4ročný aj ročný.
Určite odporúčam 😊. Každé dieťatko sa s nimi vyhrá 😊.

tincek12  7. jún 2025 Overená recenzia

Rybka 🐟

Rybka nás potešila, veľmi. Chlapci ju dávajú do každého kúpeľa a už sme ju mali aj v bazéne. Budeme mať veselé leto.

mravenek  6. jún 2025 Overená recenzia

Žabka vaňová :)

Týchto zvieratiek máme doma viacero, je to príjemné spestrenie kúpeľa. Vhodné skôr pre menšie detičky. Milé vyhotovenie určite poteší.

mravenek  6. jún 2025 Overená recenzia

Malé a hravé nielen do vody

Hračky vo vode u nás nesmú chýbať :). Tieto od Babylove sú veľmi milé, vhodné akurát pre drobnú detskú rúčku a hlavne skladné. Dajú sa pekne ukladať jedna do druhej a určite ich vezmeme aj na blížiacu sa dovolenku k moru :).

b_mommy  3. jún 2025 Overená recenzia

Veselé zvieratko

Milé zvieratko do kúpeľa na natiahnutie kľúčika. Zábava hlavne pre menšie detičky, ale aj moja 6 ročná sa s tým zabavila a páči sa jej 😊.

dolka899  3. jún 2025 Overená recenzia

Poháriky do vane aj na dovolenku

Skvelá hračka do vane aj na dovolenku! Stohovateľné poháriky s vodným mlynom deti zabavia aj hodiny, alebo kým je teplá voda. Naše deti si s nimi vytvárajú vlastné vodné hry. Ja ako mama oceňujem, že hračka je aj bezpečná, hygienická, náučná.

dolka899  3. jún 2025 Overená recenzia

Top žabka do kúpeľa

Výborná hračka do kúpeľa, ktorá si deti okamžite získala. Roztomilý dizajn a funkčnosť z nej robia skvelý doplnok do vane. Naša žabka bola hitom – deti ju zbožňovali a výborne sa bavili pri pozorovaní jej plávania. Aj po viacerých kúpeľoch je stále pekná a plne funkčná.

nikita151  2. jún 2025 Overená recenzia

Hravé formičky

Tieto hravé formičky sú úžasné do vane. Malá sa s nimi dokáže prehrať aj mimo kúpeľa, kde sa učíme rozoznať farby, takže sú viacúčelové. Nie sú vyrobené zo škodlivého plastu a ani farbiva.

stanusenka  2. jún 2025 Overená recenzia

Zábavné zvieratko

Rybička pekne plávala vo vode, no po jednom kúpeli sa nám pokazila a viac nepláva plutvičkami, pretočil sa mechanizmus.

lucinka563  2. jún 2025 Overená recenzia

Plávajúce zvieratko

Zaujala aj 8 ročnú, odskúšali sme vo vani, teší sa na ňu v bazéne.

sidney427  2. jún 2025 Overená recenzia

Babylove poháre na hranie

Sada veľmi pekných pohárikov v tvare morských zvieratiek rôznej farby. Vyrobené sú z kvalitného plastu vhodného pre deti.
Moji synovia stále radi prelievajú vodu v kúpeli, takže sa s nimi vyhrali. Všetky poháriky majú dierky, čiže voda vytečie von.