Plná Peňaženka - Peniaze späť z nákupov

3 skúsenosti

Plná Peňaženka je cashbackový potrál, ktorý vám za nákupy u zmluvných partnerov vracia späť časť zo zaplatenej čiastky.

Jeto jednoduché:

🟢 Zadarmo sa registrujte
🟢 Vyhľadajte si obchod.
🟢 Prekliknite sa na e-shop
🟢 Získajte cashback

Schválenú odmenu si môžete nechať hneď vyplatiť.

Odmenu si môžete vyplatiť ihneď na svoj účet. Obvykle prichádza do 3 pracovných dní. Bonusy vám však môžeme vyplatiť iba vtedy, ak bude čiastka vyššia ako 4 €. Všetko nájdete prehľadne zobrazené vo svojom profile.

Na Plnej Peňaženke nájdete viac ako 710 obchodov.

Hodnotenia a skúsenosti s Plnou Peňaženkou

Máš skúsenosť s Plnou Peňaženkou?
viky173  9. mar 2024

Scam - rusia odmeny vernym klientom

Plnu penazenku som pouzivala roky bez problemov. Poslednou dobou vsak zacali bezdovodne stornovat odmeny aj ked som dodrzala vsetky podmienky tak ako vzdy a objednavka nie je vratena ani stornovana.
Na stranke uvadzaju, ze v pripade problemu s pripisanim odmeny garantuju spokojnost zakaznikov a vyriesenie ich problemu, ja mam vsak skusenost, ze ma len zakazdym odbiju s tym, ze dovod storna nepoznaju a neda sa s tym nic urobit.
Urcite v sucasnosti uz neodporucam nakupovat cez Plnu Penazenku, ocividne maju nejake problemy a zacina to zavanat scamom.
  • bezdovodne stornuju odmeny
  • je to obycajny scam
januska131  30. okt 2022

Získala som späť 26 eur za 2 mesiace nakupovania🙌

Nákup cez eshopy by som robila tak či tak, ale vďaka cashbacku od #plnapenazenka dostanem časť zo zaplatenej sumy späť.
  • Veľké množstvo zapojených eshopov
  • Bezplatná registrácia
  • Vyplatenie je možné hneď, netreba čakať na nejakú sumu, ako je to u konkurencie
  • Peniaze sú vyplatené rýchlo
  • Za každého ďalšieho privedeného kamaráta získate až 10 eur
tratatundra  3. aug 2022

Pre nákupné maniačky super

Pre ľudí, ktorí pravidelne nakupujú cez internet, je to paráda. Hoci je treba si v prvom rade zvyknúť na to, že pred nákupom je potrebné sa na e-shop prekliknúť z portálu Plná Peňaženka. Keď to ale máte už zaužívané, nie je nič ľahšie než zarábať nakupovaním. Hlavne, ak by ste nakúpili tak, či tak. Jednoducho nakúpite a necháte si cashback vyplatiť. Za mňa je to super vec, hlavne cez covid, kedy som nakupovala v podstate výhradne cez internet (okrem potravín). Dokonca aj v prípade akýchkoľvek pochybností, či problémov funguje zákaznícky servis na jednotku.
  • zákaznícky servis
  • jednoduché použitie
  • peniaze na účet z nákupov