Ryžovar Sencor SRM 1890SS
Ryžovar Sencor SRM 1890SS je spoľahlivý automatický hrniec na ryžu s objemom 1,8 litra, ktorý pripraví až 1 500 g ryže naraz. Vďaka technológii rovnomerného rozvodu tepla je každé zrnko uvarené jemne a rovnomerne. Pracuje na princípe varenia v pare, takže je vhodný pre všetky druhy ryže vrátane ryže na sushi.
Model Sencor SRM 1890SS ponúka funkciu Keep Warm až na 6 hodín, unikátny ventil na bezpečný únik pary a sklenenú pokrievku s otvorom na odvod pary pre jednoduchú kontrolu varenia. Samozrejmosťou je trojnásobná ochrana proti prehriatiu, vyvareniu vody a automatické vypnutie po dovarení. Nepriľnavá nádoba uľahčuje čistenie a protišmykové nôžky spolu s praktickými rukoväťami zaisťujú bezpečnú manipuláciu.
Hodnotenia a skúsenosti s ryžovarom Sencor SRM 1890SS
Máš skúsenosť s ryžovarom Sencor SRM 1890SS?
Napíš svoju skúsenosťNajlepší pomocník v našej kuchyni
Toto je moja „srdcovka“ v kuchyni – rýžovar Sencor SRM 1890SS je pre mňa jednoducho dokonalý pomocník 🌿. Už dlhšie som hľadala niečo, čo spraví “perfektnú” ryžu bez stresu — a tento rýžovar to zvláda s ľahkosťou. Krásne rovnomerne uvarí (ani raz sa mi nerozvarila ani nepripiekla), čo je pri množstvách, ktoré varia moji starší synovia (športovci s veľkou chuťou a potrebou energie), ozaj veľká výhoda.
A okrem ryže tento rýžovar perfektne zapadá do nášho jedálnička: Synovia denne varia ryžu a dusia brokolicu s mrkvou na tomto prístroji. S rýžovarom ide “zeleninové dusenie + ryža” ako z rukáva.
- Jednoduchosť obsluhy – nastavím, zapnem, a on sa sám postará o ryžu.
- Kvalita uvarenej ryže – nie príliš mäkká, nie tvrdá, presne taká, akú majú radi.
- Praktickosť – naplním, zapnem, odložím a nemusím už kontrolovať.
- Rýchle umývanie.
- Spoľahlivý a efektívny stroj.