Skenar klinika

1 skúsenosť

Skenar klinika v Bratislave je moderné zdravotnícke centrum zamerané na celostnú medicínu a využitie Skenar terapie pri liečbe akútnych aj chronických ťažkostí. Terapia funguje na princípe biofeedbacku – špeciálny prístroj stimuluje nervové zakončenia a podporuje prirodzené regeneračné mechanizmy organizmu. Pomáha pri bolestiach chrbtice, kĺbov, migrénach, poúrazových stavoch či pri oslabenej imunite.

V Skenar klinike sa kladie dôraz na individuálny prístup k pacientovi a spojenie modernej technológie s princípmi celostnej medicíny. Terapia je neinvazívna, bezpečná a vhodná pre deti, dospelých aj seniorov. Klinika poskytuje príjemné prostredie, odborný personál a starostlivosť, ktorá smeruje k zlepšeniu zdravia aj celkovej vitality pacienta.

Hodnotenia a skúsenosti so Skenar klinikou

Máš skúsenosť so Skenar klinikou?
hapcika  26. aug 2025 Overená recenzia

Klinika, kde sa naozaj zaujímajú o vaše problémy a pomôžu vám vyliečiť sa

Fantastickú MUDr. Natáliu Sabovú a skenar terapiu som našla vďaka vážnejšej chorobe a dlhodobo slabšej imunite syna, ktorú som riešila a táto metóda, aj pani Dr. ma nadchla :) Okrem toho, že sa dôkladne zaujíma o váš chorobopis, zaujímate ju aj ako človek, čiže diagnostika znamená aj dlhý rozhovor a následná terapia je šitá na mieru. Diagnostiku a terapie som absolvovala napokon s oboma synmi (3 a 5), aj so sebou a vnímam každou terapiou zlepšenie.

Skenar je certifikované medicínske zariadenie, ktoré bolo pôvodne vyvinuté na liečbu kozmonautov. Funguje na princípe elektroliečby, ktorá aktivuje nervový systém a spúšťa samoliečiace mechanizmy tela. Ide o bezbolestnú metódu bez liekov a vedľajších účinkov.
Malý prístroj vysiela jemné elektrické impulzy do kože. Práve preto, že tieto impulzy sú podobné tým, ktoré využíva samotný mozog na komunikáciu so zvyškom tela, organizmus na ne dobre reaguje a spúšťa regeneráciu tkanív a orgánov.
Skenar funguje celostne, nielen lokálne a lieči celé telo presne v tých miestach, kde to najviac potrebujete. Pomáha na onkologické, autoimunitné, chronické ochorenia, genetické poruchy detí, oslabenú imunitu, aj akútne stavy. Klinika má množstvo malých pacientov s oneskoreným vývojom a robí aj tréningy imunity pre detí.
Samotná lekárka skenar objavila, keď jej 3-ročná dcéra mala chronický zápal obličiek a klasická liečba nezaberala. Odvtedy ním lieči svojich pacientov a za 22 rokov má výsledky v podobe stoviek vyliečených pacientov.
Som veľmi šťastná, že som túto (navyše krásnu) kliniku objavila a síce nevýhodou je vyššia cena, ktorú zatiaľ poisťovne nepreplácajú, ale investícia do zdravia je jedna z mála, ktorá sa vám vráti stonásobne. Navyše, v prípade zlej finančnej situácie, zamestnanci kliniky hľadajú riešenie, ako vám pomôcť.
Držím im palce, aby sa o nich dozvedelo čo najviac ľudí!
  • Individuálny, ľudský a hĺbkový prístup lekárok a terapeutov, terapia šitá na mieru, nepretržitá komunikácia ohľadne zdravotného stavu, celostná podpora zdravia bez liekov a vedľajších účinkov
  • Vyššia cena