Stávkové Poradenstvo My Ti Poradíme

1 skúsenosť

Stávkové Poradenstvo My Ti Poradíme prináša overené tipy a stratégie pre športové stávkovanie. Zameriava sa na presnú analýzu zápasov, štatistiky a aktuálne informácie, ktoré pomáhajú znížiť riziko a zvýšiť šancu na výhru. Obsah je určený pre začiatočníkov aj skúsených tipérov, ktorí hľadajú spoľahlivé odporúčania a chcú mať prehľad o najlepších príležitostiach na trhu.

Hodnotenia a skúsenosti so Stávkovým Poradenstvom My Ti Poradíme

Máš skúsenosť so Stávkovým Poradenstvom My Ti Poradíme?
rudi310  11. jún 2025 Overená recenzia

POZOR na podvodníkov mytiporadime

Dobrý deň,
chcem Vás upozorniť na podvodnú stránku Stávkové poradenstvo My Ti Poradime. Kúpil som u nich členstvo VIP premium, kde mi garantovali zisk a v prípade nespokojnosti vrátenie peňazí za členstvo. Prezentujú úspešnosť cez 70%, avšak realita je úplne iná, úspešnosť majú ani nie 20% a z 31 tiketov vyšlo iba 6. Keď som poukázal, že nezverejňujú reálne výsledky a zverejňujú iba pozitíva, tak ma zablokovali a ešte si vymysleli, že ich tipy posúvam ďalej a chceli odo mňa náhradu škody 600 Eur :) Dávajte si pozor a zvážte kúpu ich služieb a spoluprácu s nimi ! Aj mi písali, že mi vrátia peniaze do 10 dní, no zase to bolo iba klamstvo ! Všetko mám zdokladované a v prípade záujmu pošlem. Ak Vás táto správa nezaujíma, tak sa ospravedlňujem za spam, len som potreboval na nich upozorniť ďaľších ľudí, ktorí zvážujú kúpu ich služieb :) Ak máte nejakú skúsenosť s nimi alebo nejaké info, tak mi kľudne napíšte. Ďakujem.
  • Bez
  • PODVOD