Tyčinkové difuzéry PUELLA

1 skúsenosť

PUELLA Tyčinkové difuzéry sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú elegantný a účinný spôsob, ako dlhodobo prevoňať priestor. Objavte exkluzívnu kolekciu vonných difuzérov, navrhnutých pre vytvorenie príjemnej a osviežujúcej atmosféry vo vašom domove či kancelárii. Vďaka špeciálnym tyčinkám, ktoré absorbujú vonné esencie a postupne ich uvoľňujú do vzduchu, poskytujú difuzéry neustále a jemné šírenie vône počas celého dňa.

V ponuke nájdete široký výber vôní, od sviežich citrusových až po upokojujúce kvetinové tóny, ktoré uspokoja aj najnáročnejšie zmysly. Každý difuzér je dostupný v elegantnom dizajne, ktorý dokonale doplní každý interiér a stane sa štýlovým doplnkom vášho priestoru.

jednoduché na použitie – stačí ponoriť tyčinky do vonnej esencie a nechať ich pôsobiť. Vysoká účinnosť a trvácnosť zaručujú, že váš priestor bude voňať presne tak, ako si želáte, po dlhú dobu.

Funkcie a odporúčania pre optimálne využitie

Tvar vonného difuzéra ho predurčuje na to, aby sa stal krásnym doplnkom interiéru. Môžete ho umiestniť do ktorejkoľvek miestnosti, položiť na rôzne dekoračné podložky a skombinovať s ostatnými interiérovými doplnkami.

Doprajte atmosféru relaxácie a pohody nielen členom vašej domácnosti, ale aj ľuďom, ktorí navštívia váš domov.

Čo obsahuje balenie?

V balení tyčinkového difuzéra Puella nájdete štýlový sklenený flakón s obsahom 100 ml exkluzívnej vonnej esencie a 6 špeciálne navrhnutých tyčiniek z vysoko kvalitného syntetického vlákna, ktoré majú za úlohu zabezpečiť efektívne a konštantné šírenie vône do okolia.

Ako dlho vôňa vydrží?

Doba, počas ktorej difuzér vôňu rozptyľuje, sa pohybuje od 50 – 80 dní v závislosti na počte použitých tyčiniek, frekvencii ich prevracania, umiestnení difuzéra, veľkosti miestnosti a jej podmienkach ako vlhkosť, teplota a prúdenie vzduchu (vetranie). Preto odporúčame udržiavať v miestnosti ideálnu vlhkosť vzduchu okolo 40 – 60 % a teplotu medzi 20 – 22 °C. Tieto podmienky umožňujú optimálny rozptyl a trvanlivosť vône, ktorá za dodržania uvedených odporúčaní by mala byť intenzívna a stála.

Ako veľkú plochu prevonia?

Difuzér pre prevoňanie a ozdobenie priestoru môžete umiestniť kdekoľvek, avšak pre využitie jeho plného potenciálu ho odporúčame použiť v miestnosti s rozlohou 15 – 25 m².

Ako regulovať intenzitu vône?

Intenzitu vône regulujte pridaním alebo odobraním tyčiniek z flakónu. Viac tyčiniek znamená intenzívnejšiu vôňu, menej tyčiniek jemnejšiu, pričom ich občasné prevracanie prispieva ku konštantnému rozptylu vône.

Vyberte si zo širokej ponuky vôní

• First Dream: Prenikavá levanduľa spolu s jemnou vanilkou vytvárajú sladkú harmóniu, ktorá poteší vaše zmysly.
  • JaLu: Kvety sa spájajú s osviežujúcimi tónmi citrusov, čo prináša do vašich priestorov príjemnú a sviežu atmosféru.
  • Double Y: Vôňa kvetu Ylang Ylang zabezpečí, aby váš dom vonial krásne a čisto.
  • Emija: Ovocno-korenistá vôňa dodá vašim priestorom hrejivú a exotickú náladu.
  • Frayo: Kvetinovo-ovocná vôňa zabezpečí, že váš dom bude preplnený vitalitou a životom.
  • Queenka: Ovocno-kvetinová vôňa, najsladšia zo všetkých, prinesie do vášho domova sladkú a neodolateľnú atmosféru.
Kde kúpim tyčinkové difuzéry PUELLA?

Hodnotenia a skúsenosti s tyčinkovými difuzérmi PUELLA

Máš skúsenosť s tyčinkovými difuzérmi PUELLA?
lucia286  10. nov 2025 Overená recenzia

Voňa domova

Difuzéry u nás veľmi populárne neboli, resp. Nie tieto tyčinkové. Ale aj vďaka Puelle som si obľúbila práve tento typ.
Najskôr som sa bála silnej vôni (hoc je to moja obľúbená, modrá Emija), a tak som dala tyčiniek menej ako bolo v balení. Potom som zatúžila po silnejšej a pridala zvyšok. Mám ju v kuchyni, a vôňa sa nevtieravo rozlieha po byte.
Avšak už ju musím nahradiť novou :)
  • príjemná
  • dostatok tyčiniek na reguláciu intenzity
  • ladiace vône k univerzálnemu čističu a olejom samozrejme
  • dosť dlhá výdrž