Domáce potreby

Chcete si zútulniť domácnosť? Alebo hľadáte užitočných pomocníkov? Všetko potrebné, od kuchynských a domácich potrieb, až po malé drobnosti, ktoré vykúzlia čaro domova, nájdete na jednom mieste.

Hodnotenia a skúsenosti s domácimi potrebami

Máš skúsenosť s domácimi potrebami?

gdu  10. apr 2026 Overená recenzia

Svieža, jemná vôňa s nastaviteľnou intenzitou, ktorá zároveň pekne doplní interiér.

Príjemne ma prekvapila svieža, nevtieravá vôňa, ktorá pekne oživila kúpelňu. Oceňujem aj možnosť regulovať intenzitu pomocou tyčiniek a elegantný dizajn, ktorý zapadne do interiéru. Za mňa dobrá voľba na dlhodobé prevoňanie domácnosti.

nikelca  9. apr 2026 Overená recenzia

Vôňa čo po zime nám priniesla jar

Na konci zimy som ju dala do obývačky a v priebehu chvíľky ju naozaj rozvoňala jarou. Na protesty prečo máme tak vyvíjaný obývačku som ju však presunula do kúpeľne kde už vyše mesiaca je, stále jej je dosť a stále príjemnú vôňu kvetov cítiť. Ja som veľmi spokojná a všetkým odporúčam.

b_mommy  8. apr 2026 Overená recenzia

Perfektný pomocník

Úprimne nedávala som tomu veľkú nádej,ale môžem povedať že prachovka fakt prekvapila! Utieranie prachu si užíva aj dcérka,keďže prach skutočne berie a nepráši všade navôkol ako mi to robí moja stará prachovka. Odporúčam, lebo hocikedy ju vyberiem a stačí fakt len utrieť a prach zmizne ako mávnutím čarovného prútika 🪄

Vileda Flex & Catch teleskopická prachovka

Som milo prekvapená, že aký dobrý je toto pomocník.

Som milo prekvapená, že aký dobrý je toto pomocník. Je to aj zabavné a tak mám aj väčšiu motiváciu upratovať miesta, kde oči tak často nevidia ten prach:) na skriniach to síce utrie len po dľžku prachovky, takže dozadu vrchu skrine sa človek dostane len pomocou stoličky. Ale inak super, použila som to aj pod nízke skrinky. Pre klasicky vysoké stropy je to super, no v našom dome by sa zišla ešte dlhšia tyč. Ale inak som rada a začnem používať aj túto pomôcku.

Radosť upratovať

Výborná, najlepšia prachovka akú som kedy mala. Veľmi dobre premyslené to že sa ohýba, je to veľká pomoc. A to že na prachovku sám prach naskakuje ani nemusím opisovať myslím že ho nerozvýri po celej izbe ale nalepí. Po prerábke mi veľmi pomohla a uľahčila robotu, idem hneď hľadať náhradné návleky.
Vrelo odporúčam!

Výborný pomocník

Ďakujem za možnosť testovania tejto prachovky...
V minulosti som používala takéto "prachovky", prinčíp tento istý, rúčka a vymeniteľný nástavec. Ale rúčka bola kratšia a ten "chlpatý" nástavec sa stále vyťahoval a Keď som prášila cez okno prachovku, veľakrát sa stalo, že proste odletel...
Pri tejto Vileda prachovke je tento problém vyriešený, "chlpatý" nástavec sa nevyťahuje, dá sa zafixovať, je ohybný, nemusíte mať obavu, že niečo poškodíte...Ja som s ním poutierala komplet svietidlá, kde som sa doteraz nedostala a naozaj výsledok super! Mám čisto!!!
A prach na klimatizácii tiež utretý!!! a ak máte sadrokartón s ledkami, tak všetko utriete 👍
Za mňa najlepšia prachovka na trhu!!!!!!! A to som poskúšala toho dosť :-)
ODPORÚČAM!!!!!!

Pekná ale slabá

Pekný dizajn, ktorý síce ohúri vzhľadom aj príjemnou vôňou,ale intenzita veľmi veľmi slabá. Máme malú toaletu a napriek tomu vôňu nebolo takmer ani cítiť.

Profissimo vonná súprava, 90 ml

Jemná vôňa, vhodná do každého interiéru

Som človek, ktorý nemá rád výrazné a silné vôňe a preto mi vonná súprava sadla.

Najprv som vyskúšala všetkých sedem vonných tyčiniek, ktoré boli v balení, aby som zistila, ako najvýraznejšie môže voňat. Nakoniec som ich tam aj nechala. Vôňa je príjemná, nevtierava kvetinová. Nie každému môže sadnúť, ale mne sa páčila.

Balenie je dostatočné veľké, sklenené a pôsobí luxusnejšie. Výhodou je, že si môžete intenzitu prispôsobiť reguláciou množstva tyčiniek.

mojmacik  5. apr 2026 Overená recenzia

Príjemná vôňa, ale slabá

Hneď plná očakávania som ju otvorila a ovoňala. Za mňa veľmi príjemná vôňa. Tyčiniek je dostatočné množstvo, rýchlo nasiakli a začali voňať. No trvalo to len jeden dva dni čo som pri príchode domov zacítila aj vôňu Mám ju umiestnenú v chodbe, čo je pomerne malý priestor a teda očakávala by som ďaleko výraznejšiu intenzitu.Teraz sem tam zaregistrujem vôňu , hlavne ak vznikne väčší pohyb vzduchu, prievan. Dobra vec sa dobrým úmyslom ale už nekúpim.

mravenek  5. apr 2026 Overená recenzia

Menej intenzívna vôňa

Pri tomto produkte som mala väčšie očakávania, keďže vône milujem. Nie úplne intenzívne, ale toto je naozaj slabučké. Vo veľkom priestore ako je obývačka naozaj vôňu necítiť.

manus19  5. apr 2026 Overená recenzia

Skvelý pomocník

Vileda Flex & Catch teleskopická prachovka je skvelý pomocník. Doteraz som mala skúsenosť s malou prachovkou s vymeniteľnými utierkami, avšak teraz už automaticky siaham po Vilede s dlhou teleskopickou rúčkou. Zdá sa mi oveľa praktickejšia, nakoľko mám pocit, že sa pri upratovaní vôbec nenarobím. Dosiahne všade kam chcem, a nemusím sa ani zohnúť 😄 Utriem v pohode vysoké skrine v spálni, žalúzie, čo sa mne veľmi páčilo napríklad pavučiny na schodišti, jedným šmahom televízor a pri utieraní poličiek si ju ľahko zmenším na praktickú mini veľkosť. Ľahko ju vyprášite a skladovanie nezaberie takmer žiadne miesto. Určite Vám ju odporúčam, budete sa cítiť ako Harry Potter s čarovným prútikom 😄

jaja228  4. apr 2026 Overená recenzia

Jemná vôňa, krásny dizajn

Týchto paličiek som sa už nakúpila neurekom, ale táto naozaj nenarúša domácu pohodu, je jemná, príjemná, netreba tých paliečiek veľa, ja som dala len jednu a už to cítim tak akurát, každý si samozrejme môže regulovať a dlho to vydrží a hlavne na báze vody, takže super a ešte aj krásny doplnok. Používam v kúpelni.

jaja228  4. apr 2026 Overená recenzia

Všetok prach zachytí!

Ak ste prachoviek už pár vyskúšali, tak pri tejto zistíte, čo je uioerať prach, ktorý sa aj naozaj zachytí a nie že iba zhrnie špinu alebo ju rozvíri po dome. Neskutočne ma prekvapila, jednoducho sa ovláda, je ľahučká, dostanete sa s ňou aj tam, kde ozaj bežne neutierate a všetko sa na nej zachytí. Ľahučko ju aj zložíte a nezaberie skoro žiadne miesto. Už nemám z prachu žiadny stres :D nepreháňam.

Vileda Flex & Catch teleskopická prachovka

Prach zachytáva výborne, nevíri ho do vzduchu a povrchy zostanú pekne čisté.

Vileda Flex & Catch teleskopická prachovka je pre mňa novinka.
Najväčšiou výhodou je teleskopická rukoväť a ohybná hlavica – vďaka čomu sa dostanem aj na menej dostupné miesta a hlavne vysoké miesta bez použitia rebríka alebo stoličky.Prach zachytáva výborne, nevíri ho do vzduchu a povrchy zostanú pekne čisté. Aj keď mierne zanecháva vlákna na nábytku. Prispôsobí rôznym tvarom, takže sa dostane aj tam, kam sa klasická prachovka nedostane. Teleskopická rukoväť by mohla byť dlhšia a lepšie ovládateľná pri nastavovaní dĺžky. Úchytka na jeden háčik mi príde nedostatočná,

Gamechanger v upratovaní

Vileda Flex & Catch teleskopická prachovka je za mňa úplný gamechanger v upratovaní. Naozaj som nečakala, že ma taká „obyčajná“ vec tak nadchne, ale rozdiel je obrovský.
Najväčšie plus je teleskopická rukoväť a ohybná hlavica – dostanem sa úplne všade bez námahy. Vrch skríň, lustre, rohy pri strope či miesta pod nábytkom už nie sú žiadny problém. Nemusím nič presúvať ani liezť na stoličku, čo je obrovská úspora času aj energie.
Prach zachytáva výborne, nevíri ho do vzduchu a povrchy zostanú pekne čisté. Navyše sa prispôsobí rôznym tvarom, takže sa dostane aj tam, kam sa klasická prachovka nedostane.
Používanie je rýchle, pohodlné a fakt efektívne – upratovanie mám hotové za polovicu času. A neskutočne ma prekvapilo to, ako upratovanie začalo baviť môjho 10-ročného syna. Za mňa jeden z najlepších pomocníkov do domácnosti, akých som za poslednú dobu vyskúšala. Určite odporúčam všetkými desiatimi.

Profissimo vonná súprava, 90 ml

Vôňa, ktorá nemusí každému sadnúť 🌸

Vonnú súpravu som vyskúšali, cieľ bol prevoňať domácnosť, no tentokrát ma produkt až tak nepresvedčil 🙂‍↔️
Difuzér funguje na princípe tyčiniek, ktoré postupne uvoľňujú vôňu do priestoru.
Výhodou je možnosť regulovať intenzitu podľa počtu tyčiniek a tiež pekný, minimalistický dizajn, ktorý sa hodí do každého interiéru.
Vôňa je jemná, elegantná a nevtieravá.
Bonusom je aj samotný dizajn! ⚱️ sklenená fľaštička pôsobí dekoratívne a pekne doplní interiér.

Za mňa však vôňa nebola dostatočne výrazná.
Pôsobila veľmi slabo a v priestore ju bolo takmer vôbec necítiť, čo je pri takomto produkte pre mňa kľúčové. 😏
Očakávala som intenzívnejší a dlhotrvajúci efekt, ktorý by bol citeľný hneď po otvorení aj počas používania.

Celkovo za mňa ide o produkt, ktorý by som si znovu nekúpila, pretože ma vôňa vôbec neočarila a efekt prevoňania bol minimálny.
Dávam však 3⭐️⭐️⭐️ za príjemnú vôňu a dizajn.

bebusik  2. apr 2026 Overená recenzia

Vôňa je decentná, príjemná a vytvára v priestore veľmi peknú atmosféru.

Profissimo vonná súprava ma zaujala pekným dizajnom, ktorý sa hodí takmer do každého interiéru. Vonia veľmi príjemne, nie je rušivá a jej vôňa vydrží dlho. Je to milý doplnok do domácnosti aj pekný tip na drobný darček.

bebusik  2. apr 2026 Overená recenzia

Moja nová záchrana pri upratovaní

Priznám sa, že utieranie prachu na vysokých skriniach a lampách bola vždy moja nočná mora. Buď som musela vyťahovať rebrík, alebo som to proste ignorovala (veď tam nikto nevidí,
však? 😄).
Teraz som ale testovala túto teleskopickú prachovku Vileda Flex & Catch a úprimne – je to obrovský rozdiel.
Je to šikovná vecička, ktorá mi šetrí čas aj nervy. U mňa si svoje miesto v skrinke na čistiace prostriedky rozhodne zastala! Táto prachovka ho do tých vlákien fakt zachytí. Na jeden ťah je čisto a nemusím to po nej ešte dočisťovať handrou.
Ak máte doma vysoké stropy alebo veľa lapačov prachu na nedostupných miestach, určite ju vyskúšajte.

sidney427  2. apr 2026 Overená recenzia

Super pomocníčka na upratovanie

Použitie tejto teleskopickej prachovky mi veľmi uľahčuje upratovanie. Som nízka a doteraz som používala stoličku, aby som mohla utrieť prach na vyšších miestach.
Perfektná na čistenie žalúzií, rámov obrazov, garniží a podobne.
Handrička sa dá kúpiť náhradná. Prach sa na ňu dobre chytá. Ja som s ňou nadmieru spokojná.

dejzy  2. apr 2026 Overená recenzia

Super pomocník v domácnosti

S Viledou Flex & Catch som maximálne spokojná. Pri utieraní prachu sa dostane aj na ťažko dostupné miesta vďaka teleskopickej tyči a ohybnej hlavici a tým uľahčuje upratovanie.👍👍👍 Určite odporúčam 😉