Vonné sviečky PUELLA
S Puella sviečkami si skrášlite domácnosť a doprajete si pôžitok a chvíle oddychu. Každá sviečka má svoj príbeh, ktorý vás prenesie do sveta pohody a radosti.
Od sviežich citrusových akordov až po hlboké, sladké tóny hrušky a jazmínu – PUELLA sviečky vytvoria dokonalé prostredie pre každý okamih. Nechajte sa obklopiť príjemnou a útulnou atmosférou, ktorú vnesú do vášho domova.

Hlavné benefity PUELLA vonných sviečok
- Obsahujú kokosovo-sójový vosk
Kokosovo-sójový vosk ponúka množstvo výhod, ktoré zaručujú výnimočnú kvalitu. Jednou z hlavných je rýchle uvoľňovanie vône, vďaka čomu sa váš interiér okamžite naplní príjemnou arómou. Tento vosk sa lepšie viaže na vonné oleje, čo zabezpečuje intenzívny a dlhotrvajúci vonný efekt.
- Vosk bez farbív
PUELLA sviečky neobsahujú žiadne farbivá, aby sa zachovala prirodzená kvalita a plný potenciál vosku. Tento prístup zaručuje čisté a rovnomerné horenie, ktoré vytvára harmonickú atmosféru vo vašom priestore.
Vonné sviečky Puella predstavujú harmonické spojenie estetiky a praktickosti. Každá sviečka je precízne navrhnutá s dôrazom na najvyššiu kvalitu, aby vášmu interiéru priniesla jedinečnú vôňu, šarm a optimálny komfort. Ich jedinečné zloženie s kokosovo-sójovým voskom zabezpečuje intenzívnu a dlhotrvajúcu vôňu, ktorá mení všednosť priestorov.
Vyberte si zo širokej ponuky vôní
- First Dream: Prenikavá levanduľa spolu s jemnou vanilkou vytvárajú sladkú harmóniu, ktorá poteší vaše zmysly.
- JaLu: Kvety sa spájajú s osviežujúcimi tónmi citrusov, čo prináša do vašich priestorov príjemnú a sviežu atmosféru.
- Double Y: Vôňa kvetu Ylang Ylang zabezpečí, aby váš dom vonial krásne a čisto.
- Emija: Ovocno-korenistá vôňa dodá vašim priestorom hrejivú a exotickú náladu.
- Frayo: Kvetinovo-ovocná vôňa zabezpečí, že váš dom bude preplnený vitalitou a životom.
- Queenka: Ovocno-kvetinová vôňa, najsladšia zo všetkých, prinesie do vášho domova sladkú a neodolateľnú atmosféru.
Hodnotenia a skúsenosti s vonnými sviečkami PUELLA
Na pokojné večery nielen ku knihe
Aktuálne mám doma už dve, no musím sa priznať, že vedie u mňa sladká voňa, takže Queenka je moja favoritka :)
- -nádherné a hlavne praktické balenie, čiže vhodná ako dar
- -intenzívna vôňa pri každom zapálení
- -dostatočný objem
- -veľký výber vôni, pre kombináciu s ostatnými výrobkami Puella