konik_testuje
11. mar 2019
5016 

Vaše skúsenosti so šampónmi Milva

Vlasy sú korunou krásy – súhlasíte? Každá žena by chcela mať krásne, zdravé, husté a lesklé vlasy. No takmer každú z nás niečo na našich vlasoch trápi. Sú to poškodené, lámavé či rednúce vlasy? Bulharská vlasová kozmetika Milva sa postará o to, aby ste vašu korunu krásy nosili s hrdosťou a gráciou.

Čo budeme testovať

Tentoraz budeme testovať produkty, ktoré sú vyrobené na mieru. Doslova. Milva šampóny premium boli totiž vyvinuté špeciálne pre slovenský a český typ vlasov. Produkty Milva obsahujú tie najkvalitnejšie a najúčinnejšie prírodne zložky a špecializujú sa na kvalitné a inovatívne produkty, ktoré riešia konkrétne dermatologické problémy.

Testovať budeme šampóny na regeneráciu vlasov, proti ich vypadávaniu a na podporu ich rastu. Aj vďaka týmto prípravkom budú vaše vlasy žiariť a oslňovať:

Šampón s arganovým olejom a biokeratínom

Arganový olej v šampóne vyživuje rovnomerne každú časť suchých a poškodených vlasov, hydratuje ich a robí ich mäkkými, lesklými a hladkými. Zabezpečuje ich ochranu a lesk. Biokeratín upevňuje štruktúru vlasu, pomáha k jeho utesneniu a obnovuje hladinu prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky.

Šampón s makadámiovým olejom a chinínom

Makadámiový olej opäť oživí lámavé a rednúce vlasy. Zmäkčuje ich a vyživuje. Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a chráni ich proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast. Kombinácia makadámiového oleja a chinínu viditeľne zlepšuje celkový stav vlasov. Stávajú sa hustými, elastickými a zdravými.

Šampón s extraktom cesnaku a chinínu

Unikátna kombinácia extraktu cesnaku a chinínu podporuje stabilný rast vlasov a zastavuje vypadávanie. Natrvalo spevňuje korienky vlasov, utesňuje vlasy, robí ich objemnými, silnými a krásnymi. Zlepšuje samotnú štruktúru vlasu. Extrakt cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky vlasov a zlepšuje zdravie vlasov a vlasovej pokožky.

Šampón s extraktom cesnaku a babassu olejom

Extrakt cesnaku pomáha proti vypadávaniu, rednutiu a lámavosti vlasov. Odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky hlavy a posilňuje prirodzený rast vlasov.

Vlasom bez života dodáva objem. Babassu olej má zloženie podobné sebumu, vlasy vyživuje, hydratuje a obnovuje pevnosť vlasu. Dlhodobo zachováva vlhkosť vo vlasoch a robí ich mäkkými a elastickými. Vysoký obsah lipidov zlepšuje stav suchých a zauzlených vlasov, obnovuje ich životaschopnosť a lesk.

Koho hľadáme

Hľadáme 10 žien, ktoré sa rady starajú o svoju korunu krásy a chceli by jej dopriať potrebnú starostlivosť. Ak máte problematické vlasy, ktoré sú poškodené, vypadávajú alebo sú namáhané či chemicky upravované, hľadáme práve vás.

Ženy, ktoré hľadáme, by sa mali zaujímať o kozmetiku a mali by sa o seba rady starať. Mali by byť aktívne, komunikatívne, kreatívne a pripravené podeliť sa o svoje testovanie a skúsenosti – nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotiek.

Ako sa zapojiť

Ak by ste sa chceli zapojiť do testovania Milva šampónov premium, stačí napísať komentár pod tento článok, v ktorom nám napíšete niečo o svojich vlasoch. Prezraďte, aký máte typ vlasov, aké problémy vás trápia a aj to, ako sa o ne staráte. Presvedčte nás, že práve tie vaše vlasy potrebujú zachrániť.

Prihlásiť sa môžete do nedele 17.3.2018 a v pondelok 18.3.2018 vyberieme 10 žien, ktoré svojim vlasom doprajú tú najlepšiu starostlivosť.

Držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre.

Váš konik_testuje 

#test_milva2

Ahojte,
no napriklad moje vlasy su strasne 🙂 vzdy boli a asi aj vzdy budu 🙂
vlnite, raz mam na hlave vybuchnute hniezdo a raz su zase tak prilepene k hlave, ze otras 😅 dlzku mam asi 10 rokov rovnaku,
co mi narastie musim tak ci tak ocvakat, je to zachuchlene suche seno 😀👍🏻 a o hustote ala 4 vlasy na hlave radsej nehovorim nic😀

11. mar 2019

Super testovanie! Rada sa,ak budem mať tú možnosť,zúčastním.milva šampón poznám,ale iba ten klasický,s chininom.pouzivala som ho ešte pred pôrodom,naozaj vlasy viditelne menej padali.
Rada vyskúšam i tieto nove,mnou nepoznané šampóny,nakoľko hormonálne zmeny,pôrod..prispeli k tomu,že vlasy mi stále dost padajú,naviac sa mi dosť mastia.

11. mar 2019

Dobrý deň 🙂 Moje vlasy? veľmi rýchlo sa mastiace.....už dlho sa snažím zbaviť tohto problému, ale zatiaľ som nenašla ten správny pordukt / tú správnu značku, ktorá by mi pomohla. Preto veľmi rada skúsim Milvu 🙂

11. mar 2019

Ja mam vlasy huste, ale velmi suche, trpim ja, trpia moje vlasy. Staram sa o ne, davam si na ne zabaly na suche vlasy, taktiez aj masky (ci uz zo zltka a olivoveho oleja, alebo odporucene z obchodu), no stale to nie je ono. Snazim sa ich aj nesusit prilis horucim vzduchom z fenu, ale obcas to inak nejde.

11. mar 2019

Mám dlhé vlasy a citlivú pokožku hlavy, preto vždy používam kvalitnú vlasovú kozmetiku. Odkedy mám dieťa, už si vlasy toľko nežehlím a nefénujem, nie je na to čas🙂 nutnosťou je pre mňa dobrý strih. O šampónoch Milva počujem prvý krát, rada by som sa preto zapojila do testovania..

11. mar 2019

Rada sa zapojím do testovania so svojimi prirodzene vlniacimi sa vlasmi, ktoré nie a nie pozbierať sa po tehotenstve a to už prešiel pomaly rok. Sú suché, vypadávajú a sú krépovité. Snáď olejová rada šampónov ich povzbudí.

11. mar 2019

Moje vlasy sú husté, tvrdé a krepovite. Chodím kaderníčke ktorá mi to vždy preriedi ale aj tak si ich musím žehliť a tým ich mám zničené a vysušené. Preto by som chcela výskusat niečo nové a to šampónik od vás 🧡

11. mar 2019

Dobrý deň, už v minulosti som si chcela objednať šampón značky Milva, len som sa k tomu nevdela "dokopať" 🙂 Mám problém s nerastúcimi vlasmi. Proste nerastú alebo rastú veľmi, veľmi pomaly. Neviem, kde je chyba. Skúšala som všelijaké možné drahé šampóny a prípravky aj od kaderníčky. Nechcela som obyčajné šampóny, proste som im chcela pomôcť trochu rýchlejšie rásť. Možno sa to trochu zlepšilo, ale rada by som vyskúšala aj Milvu 😘

11. mar 2019

Ahojte😎Tak ja som na svoje vlasy citliva a teda nedam na ne hocico🙈Konecne som si ich dopestovala do dlzky,avsak vdaka zehleniu a farbeniu su dost suche a konceky sa lamu.Skusam vseliake sera,najnovsie sa snazim davat na konce a do dlzok oleje a teda pravidelne uzivam vitaminy na vlasky.Po Milve pokukujem uz dlho,len zakazdym ma odradilo,ze vo vela recenziach sa pise,ze strasne vysusuju pokozku hlavy,co by som ja teda nerada,kedze uz ju suchu mam a 2 dni po umyti vlaskov ma zvykne svrbiet.Alebo ma Milva riesenie aj pre suche,poskodene vlasky a suchu pokozku hlavy?Ak ano,velmi rada vyskusam😘

11. mar 2019

Dobrý deň. Moje vlasy ..... o v poslednom čase dosť katastrofa ☹ asi aj stresom, aj vekom a nie v poslednom rade farbením je ovplyvnená ich kvalita. Už nemajú takú štruktúru a nedajú sa tak dobre upravovať, ako dakedy. Padajú, končeky poškodené ... Rada by som vyskúšala nejakú fakt dobrú vlasovú kozmetiku a verím, že dostanem šancu testovať Milvu 😍 Ďakujem pekne

11. mar 2019

Moje vlasy su huste ale velmi tenke a furt mam jak metla, trosku fuka vietor a uz same guce, ktore nenavidim cesat. Pouzivam od kallos sampon a kondicioner. Vyskusala som uz viacere znacky ale veru stale hladam idealne pre moje vlasy kedze milujem dlhe vlasy ale furt mam kratke kedze nenavidim kefu 😂

11. mar 2019

Waau, tak toto je mile testovanie. Moje vlasy neznasam od kedy ich vnimam 😭 este som nenasla pripravok, ktory by mi pomohol zalaskovat si ich. Su suche, nepoddajne, krepovite, este od porodu mi vypadavaju 😂hroza no 😕 ako by som si priala aspon jeden vyrobok vyskusat 😌🍀🍀 kazdopadne vela stastia pri vybere a tesim sa na vyherkyne, rada si pozriem recencie 👍

11. mar 2019

moje vlasy boli super - pocas tehotenstva to bola ozaj hriva, bez ziadnych poskodeni :D avsak po porode a par tyzdnoch "po" hriva odisla a ostali vlasy, ktore mam niekedy chut schovat pod capicu a neukazat (preto su vacsinou v gumicke). Teraz mam vlasy ako chemlon, bez energie, nehovoriac o tom, ze mi ostali na hlave "sive miesta" bez vlasov :D (Ach tie poporodne hormony :D). uz som vyskusala skoro vsetky dostupne sampony, ale vysledok nulovy. vlasy su suche, k tomu este lupiny. (a to ich nemam ani farbene). Pockam si na recenziu, snad tam budu aj zeny s podobnymi "vlasmi" nech mam istotu, ze sampon zafunguje potom aj na mne 🙂

11. mar 2019

Po dlhoročnou farbením sú vlasy suché a jemné.. Používam rôzne prípravky, ktoré striedam.. Aj keď použijem masku, olejček, stále to nie je ono.. Mám dlhé vlasy a ostrihať sa nechcem v žiadnom prípade.. Ak by šampón sadol, bola by som moc rada😊

11. mar 2019

Moje vlasy su jemne, splyhle, po porode je ich menej a opat trosku vypadavaju.Nedaju sa ani natocit, vyfukat lebo efekt je za hodinu prec. Daju sa krasne vyzehlit, ale hned po vyzehleni natupirovat, aby nabrali ako taky objem a neboli lepenkou na mojej hlave.Nestazujem si na ne v gumicke pekne drzia 😂 Nemoze mat kazda zena co chce, ale s chininom mam dobru skusenost.

11. mar 2019

Milva produkty používam veľmi dlho sú kvalitné a výborne veľmi mi pomohli po pôrode keď som ich mala veľmi slabé a zničené. Na jeseň veľmi pomáhajú pri vypadávani vlasov. Veľmi rada by som testovala tieto nové výrobky. Keďže táto značka mi veľmi na pomohla k mojim krásnym vlasom, ktoré boli katastrofalne. Maju krásnu vôňu.

11. mar 2019

tak moje vlasy su jedna katastrofa :D mám ich mierne vlnité a strašne súche. snažim sa ich pravidelne podstrihovať a použivať olejčeky, lebo bez toho už by som bola asi plešatá.

11. mar 2019

Vždy som si vlasy farbila alebo odfarbovala z čiernej na svetlu. Tým sa mi vlasy poškodili a štiepky sa. Po 2 pôrodoch mi začali strašne vypadávať až sa mi manžel smeje že plznem ako pes 🙂 Rada by som vyskúšala aj tieto šampóny na svojich vlasoch a priniesla svoje skúsenosti s nim aj ostatným.

11. mar 2019

Chcem darovať vlasy na vytvorenie parochne pre okno pacientky no stale som nenašla šampon po ktorom by vlasy ostali dobre vhodne na darovanie ... Momentalne su suche a krepovite 🙂

11. mar 2019

Zdravim... No moje vlasy su katastofa sama o sebe... Nonstop ich mam mastne vecer umyjem, rano mastne... Teraz kojim takze my aj dost padaju a su splasnute zisiel by sa im nejaky ten objem... Skusala som uz velmi vela kozmetiky na vlasy a nic mi nepomohlo, zacinam z toho byt dost zufala... 🤦 S touto kozmetikou este skusenosti nemam tak je to mozno aj posledny pokus ich trochu dat dokopy... Rada by som sa zucastnila testovania, testujem kozmetiku velmi rada a fotky by boli samozrejmost 🙂

11. mar 2019

Doposiaľ som sa zaujímala o testovania, ktoré bolo venované najmä deťom.. A zrazu mi padol do oka oznam o testovaní šampónov Milva, wow! 😲Svojho času som mávala krásne vlasy, prirodzene tmavé, lesklé, dlhé.. Bývala som na ne právom hrdá. No a potom to prišlo... Najskôr moja túžba mať namiesto dokonale rovných vlasov, vlasy dokonale vlnité🤦‍♀️, takže prišla na rad trvalá, a krátko po tom dieťa č. 1,ktore ma stálo polovicu vlasov a onedlho dieťa č. 2, po ktorého pôrode som prišla aj o posledné kvalitné a pekne vlasy 😔 užívam vitamínové doplnky, rôzne ampulky atd,nakoľko po pôrode(teda oboch) mi vlasy veľmi vypadávali a keď aj rástli, tak kvalitou je to už úplne o niečom inom ako pred pár rokmi. Podarilo sa mi docieliť akú takú dĺžku vlasov, ale som zástancom názoru, že vlasy nestačí mat dlhé ale musia byť aj pekné, ošetrené a zdravé.😉 A to žiaľ moje stále nie sú. Skúšam rôzne prípravky a o týchto šampónoch som doposiaľ nepočula, preto ma zaujala ponúka ich testovať, verím, že moje vlasy by sa za príležitosť testovať odvďačili a určite aj na fotke by bolo možné porovnať rozdiel☺️ a hlavne moja hlava by už nebola toľko v smútku zo straty svojej bývalej "koruny krásy", zn. Nikdy to nevzdám a rada skúšam nové produkty 😎☺️

11. mar 2019

Mam kucerave tazko rozcesatelne vlasy ktore sa dost lamu - uz som jeden typ samponiku milva vyskusala a bola som spokojna s kvalitou vlasov a myslim ze mi dokonca aj podrastli a preto by som rada vyskusala a porovnala aj ine😊

11. mar 2019

Dobry den, toto je presne to co by som potrebovala. Po porode sa mi velmi zhoršila kvalita vlasov, veľmi mi padaju a mastneju sa. Este ked som pracovala, musela som si vlasy umyvat každy den, momentalne som na MD,vlasy si zmyvam kazdy druhy den,no ten druhy den je to uz velmi viditelne. Vyskusala som uz mnozstvo samponov lacnejsich aj drahych,no nic mi nepomaha.moje vlasy su huste a pomerne dlhe,a potrebujú pomoc;)

11. mar 2019

Ahoj, veľmi rada mam rôznu kozmetiku a veľmi rada sa hýčkam a rozmaznávam....S vlasmi mam problémy už dlhšiu dobu, nakoľko si ich často farbim, strácajú lesk a veľmi sa mi lámu končeky vlasov, niekedy aj od pokožky sa mi dolame vlas😭 skúšam neustále niečo nové, čo by pomohlo mojim vlasom, avšak zatiaľ bezúspešne 😕 umývam si ich 2x šampónom, potom nechám pôsobiť kondicionér a umyjem. Občas použijem aj masku na vlasy. Po uschnuti ich zehlim, keďže vypadajú ako metla😭 a nakoniec koncekom doprajem olej.... Preto by som rada skúsila opäť niečo nové, možno by mi kozmetika Milva pomohla s mojimi vlasmi.

11. mar 2019

Tak moje vlasy sú po pôrode katastrofalne a naozaj im nič nepomaha mam ich na druhy den mastne a o tom ze ich je na hlave asi "5" ani hovorit nemusim a viem ze nie som jediná čo ma tento problém ale naozaj som už skúsila všetko od lekárne po babské rady takže ja sa snáď už dám nahovoriť na hocičo čo sa mojich vlasov týka. A to som mala také krásne kedysi. Nevadí otvorím si staré fotky a kuknem sa ake boli. Avšak by som rada skusila tento prípravok ktorý mi pomôže (lebo treba verit v kazdu jednu vec) a už nebudem musieť otvarat staré fotky ale s pýchou robiť nové fotky a pozerať sa na tie ❤👼 a dokázať aj ostatným že s pevnou vôľou a skusanim nájdu úspech 💪🤗

11. mar 2019

Ahojte 🙂 Moje vlasy sú strašné, na vrchu sa mi mastia, konce mám suché. Keďže som si ich dala prefarbiť na hnedo, aby som nemusela riešiť odrasty, potrebujem pre ne aj nejakú výživu. Tiež nemám pri malej dcére dosť času sa o ne starať, takže si ich iba väčšinou umyjem a tým to hasne 😬 Tieto šampóny som teda ešte neskúšala, momentálne používam tie od Oriflame 🙂

11. mar 2019

Moje vlasy boli vzdy bez problemov 🙂 krasne leskle, huste a nadherne tmavohnede az cierne...ale po porode... :( des... neskutocne mi zacali padat, ostali mi uplne oslabene a najnovsie pribudli uz an sediny :( bezne pouzivam sampon a kindicioner istrn nemenivanej znacky, ale velmj rada by som vyskusala prave tie vase sampony...

11. mar 2019

Ahoj mam velmi jemne vlasy, rano umyjem a uz pobede su take mastne ze mozem vyprazat, pritom konceky su suche no hroza. Skusam vsetko mozne tonika, domace masky, vyzivove doplny, rada vyskusam aj vas produkt. 🙂

11. mar 2019

Ahojte moje vlasy su blind a dost dlhe, skoro po pas, casto ich farbim preto su dost vysusene a musim vela regenerovat aby toho nebolo malo lamu sa a semntam sa mi tvoria aj lupiny ... uz som toho skusala vela, dokonca aj vasu znacku ale iba sampon, rada by som toho vyskusala viac.

11. mar 2019

Ahojte ,moje vlásky su veľmi jemne a dost sa mochlaju ,po porode my ale rok velmi vypadavali nastastie teraz uz to neni take hrozne ale cakame druhe dietatko tak to bude asi zasa take iste ako po prvom porode . Teraz si nechavam vlasy vyrast ,mam ich nafarbene ciernou farbou uz sa tak dlho farbim ale nechcem si davat odfarbovace aby sa mi vlasky neznicili .tak hladam sposoby ako najrychlejsie mi budu vlasky rast preto by som rada vyskusala produkty Milva 🙂

11. mar 2019

Moje vlasy sú od pôrodu jedna veľká katastrofa.. Veľmi suché..velmi vypadávajú.. Lámu sa.. Niekedy boli skutočne mojou korunkou krásy ale teraz je to skôr hrôza.. Hanbím sa za ne.. Používam momentálne zihlavovy šampón.. Lebo okrem iného sa mu objavili j lupiny.. Vyskúšala som množstvo kondicionér ov, masiek.. Priznám sa ale, že Milvu som ešte neskúsila.. Možno by vyriešila vsetky moje problémy

11. mar 2019

Moja dcérka má 17 rokov. Husté vlasy .A aj suche. Kaderníčka povedala šampon s olejom.Potom dat kondicioner.A nakoniec na vlhke vlasy dať olej v speji. Ale aj tak sú vlasy husté. Ked sme išli ku kaderníčke a dala vštko - povedala ib ažehlička .To nie nechem jej spalovať vlasy. Skusili sme dost prípravkov ale žiaden jej vlasy neuhladil do normalneho tvaru.

11. mar 2019

Ahojte, ja mám riedke jemné vlasy, je to genetikou, ale teraz mi extrémne padajú, stravujem sa vyvážené, ale možno to je tým, že v januári som bola na operácii.. používam šampón vyzivujuci na striedačku s proti vypadávanie a po každom umyti regeneracnu masku, po umyti si dávam aj arganovy olejcek, krásne výživy.. som veľmi nešťastná z mojich vlasov momentálne, nosim ich len v drdole, riedke sú, moja mala 2rocna ma hustejsie vlasky ako ja.. Prosím o zachranu😍😘🤗🤩

11. mar 2019

Dobrý deň, ani neviem ako popísať tú svoju Slamu. Mám dlhé tmavé vlasy,ktoré uz pár rokov farbim,keďže som podedila priskoro sediny. Moje vlasy sa lámu,konce presusuju, ťažko sa rozcesavaju,.. no starosti viac než dosť. Skúšam v jednom kuse niečo. Používam kondicionér,masky, rôzne zábaly, bylinkové šampóny,...už som z toho fakt na nervy. Pred pár rokmi som sa z krátkych rozhodla pestovať dlhé,ale s týmito problémami je to veľmi náročné. Rada sa preto zapojím do testovania a budem dúfať,že sa aj na mňa usmeje šťastie.
Pekný deň

11. mar 2019

Moje vlásky boli krásne a husté kým som neprišla do puberty. Vtedy zredli a ostali také ťažké a nudné... Dosť mi vypadávajú, lámu sa a štiepia... Rozpustené vlasy nemôžem mať vôbec lebo sa mi urobia také chumace, že to neviem rozcesat 😕 takže len konský chvost alebo zapleteny... Skúšam stále rôzne šampóny a kondicioneri, masky,... Stále som nenašla niečo čo mi vyhovuje.. Dokonca po niektorých kondicioneroch mam vlasy po uschnuti akoby opat mastné.. Btw bez neho ich zase nerozcesem.. Trápenie je to ale milujem dlhe vlasy 😍

11. mar 2019

Vlasy si žehlím pomali každý deň už nejaký ten piatok 😃 prípravky od MILVA zbožňujem, používam pravidelne, či už šampón, kondicionér...vždy som s nimi spokojná a teda by som sa veľmi rada zapojila do testovania ❤️

11. mar 2019

Ahojte! Moje vlasy nie su ziadnou korunou krasy. Vzdy boli jemne, riedke, rozstiepene, bez lesku. Pocas tehotenstva a po porode mi aj velmi vela vlasov vypadlo. Zatial som nenasla pre mna vhodne produkty. Skusala som aj rady babiciek, oplachovat si vlasy zihlavovym cajom, ci vodou z lopuchou, davala som si na vlasy masky z vajicok, olivoveho oleja, kokosoveho ci domacej bravcovej masti. Ak by som mohla testovat vase sampony, rada by som sa podelila s mojimi skusenostami, fotkami s ostatnymi na fore. Pekny den.

11. mar 2019

Dobrý deň. Keďže sa blíži leto a je pravda, že vlasy sú korunou krásy aj ja by som tie svoje rada trošku rozmaznala. Moje vlasy sú strednej dĺžky, no mojim najväčším problémom je, že sú veľmi rýchlo mastné. Sú prírodné, nefarbené, ale také bez života. So značkou Milva som sa ešte nestretla a rada objavím nejaký kvalitný produkt na vlasy, ktorý v prípade spokojnosti budem veľmi rada odporúčať svojim kamarátkam. A že ich nie je málo 😉😉😉 ❤❤❤Krásny deň prajem

11. mar 2019

Ahojte. O moje vlasy sa starám veľmi rada, šampóny rada testujem a obmieňam preto by to bola pre mňa výzva vyskúšať niečo nové a porovnať. Moje vlasy sú naposledy melirované v decembri, nechávam si rasť svoje hnedé vlasy a vždy idem 1x, niekedy 2x za pol roka na melír cez čapicu a zastrihnutie končekov natom si potrpím každé 3mesiace. Ale aj napriek tomu mám vlasy suché, a používam šampony na hydratáciu alebo na poškodené vlasy. Používam po každom umytí kondicionér /masku ktorú nechám cca 5 minút pôsobiť aby sa mi ľahšie rozčesavali a ako mi vlasy schnú dam si olej aby boli pekne lesklé. Stále som nenašla šampón aby som kondicionér použiť nemusela. Bude práve niektorý z týchto? 🙂

11. mar 2019

Zdravim, mam 32 rokov, asi 10 rokov boli moje vlasy intenzivne farbene, a potom som im dala oddych bez farby v podstate doteraz. A tu zacina moj sucasny problem, s ktorym bojujem uz dlhsie. Od porodu mi vlasy zacali neuveritelne vypadavat a nijako mi to nejde stopnut, co uz su skoro dva roky. Mam ich dlhe, asi do polovice dlzky chrbta. Nepomohlo ani ich vyrazne skratenie pred rokom. Planujem dalsie babo a nechcem si ani predstavit, ci mi ostane nejaka zenska koruna krasy. Ja teda dufam, ze ano, ale to vypadavanie je naozaj zle. Cela rodina je uz z toho hotova, pretoze moje vlasy najdete skoro uplne vsade, a to vobec neprehanam.

11. mar 2019

Ahojte,rada by som sampon vyskusala ak budem mat tu moznost 😊 mam dlhsie vlasy ktore si farbim cize aj ich zatazujem. Aj vypadavaju ale hlavne by som chcela aby este rastli ale zdrave a krasne vlasy 😊 po umyti ich mavam aj rozlietane a take ako krepove 😫 no des dokym si nedam na ne nejaku masku ktore ich uhladia 😏 lebo inal vybuch... urcite sa potom rada podelim o recenziu aj s fotkami 😊 dakujem

11. mar 2019

Moje vlasy po druhom pôrode dostali zabrať. Pôvodne krásne,udržiavané vlasy sú kvôli každodenným starostiam bez lesku. Vypadávajú a nemajú taký ten šmrnc ako kedysi. Šampóny používam len tie drahšie a kvalitnejšie, no aj tak nevidím nejakú zmenu. Kolegyne šampóny Milva používali a chválili si. Ja som si ho nikdy nekúpila, pretože vždy idem proti prúdu, takže kupujem skôr veci, ktoré iní obchádzajú. Šampón by som takto mohla vyskúšať a zistiť, či mali pravdu, sama si ho však zo zásady nekúpim. Som už taká, čo už 🙂

11. mar 2019

Dobry den. Moje vlasy sú jemné, nepoddajné, ťažko sa upravujú, rastú pomaly. Roky si ich farbim. Vždy som riešila najmä objem vlasov, kupovala som si rôzne prípravky na zväčšenie objemu (šampóny, masky), avšak posledné štyri roky ma trápi vypadávanie vlasov a lámanie vlasov, neviem si vypestovať dlhé vlasy. Upravila a najmä spestrila som svoj jedálniček, každé tri mesiace si kúpim doplnok stravy určený na mesačnú kúru pre zdravé vlasy a nechty. Pravidelne používam vyzivne masky na vlasy a chodím častejšie ku kaderníčke vlasy trochu podstrihnúť. Popísaný problém ma však trápi naďalej, žiaľ.

11. mar 2019

Dobrý deň. Skvelá súťaž a veľmi rada by som sa do sútaže zapojila a vyskúšala produkty. 🙂
Po 7 rokoch som prešla zmenou a minulý rok som moje dlhé čierne vlasy odfarbovala viackrát a vyzerali otrasne. 🙈 Dnes mám vlasy po plecia, zničené a nepomáhajú mi ani masky čo používam a keď mi vlasy čo to narastú, musím ich podsrihnúť, lebo sú stále zničené a už by som si priala, aby mi konečne podtrástli o čosi viac. Už dávnejšie som rozmýšľala nad kúpou MILVY, pretože z okolia si ju len vychvaľujú.
Budem rada ak ma do sútaže vyberiete a ja konečne odskúšam vaše šampóny. 😊😊
Pekný deň Vám prajem. 😊

11. mar 2019

Vzdy som sa mohla chvalit krasnymi a pevnymi vlasmi. Boli mojou korunou krasy, ale po porode a uz je tomu vyse roka su moje vlasy strasne, vypadavaju mi velmi a robia sa mi na hlave lupiny a pri tom sa mi zda, ze mi aj skoro mastneju. Pouzivam drahe sampony a balzamy no nejak nepomahaju. Tak rada by som otestovala vase produkty, ci pomozu.

11. mar 2019

Moje vlasy sú dlhé. Som na ne pyšná, ešte nikdy neboli farbené. Čo ma ale trápi je mastenie, lupiny a vypadávanie. Často si vlasy musím umývať a to im nepomáha. A vypadávanie je kapitola sama o sebe. Ja mám plný vysávač vlasov. Hanbím sa pred návštevou, lebo, vždy sa nejaký ten vlas na dlážke nájde.

11. mar 2019

Dobrý deň, moje vlasy sú riedke, jemné a veľmi rýchlo mastné a preto by som rada otestovala tieto produkty. 😉

11. mar 2019

Ahojte, moje vlasy sú pre mňa veľmi dôležité, napr, ja si ich umývam každé ráno, vstávam kvôli tomu o hodinu skôr ako mám, číže 3.50 som už hore a začínam starostlivosť o vlasy, pretože mi na nich veľmi záleží. Mám dlhé, husté čierne vlasy až po zadok a veľmi mi záleží na tom aby vyzerali zdravo, čisto a voňali....ale rada by som vyskúšala šampón, pri ktorom mi vydržia takéto dlhšie ako len jeden deň... a výnimočne by som aj foto pridala, nakoľko ja fotky nepridávam vôbec.... 🙂 pekný deň želám

11. mar 2019

▶️Presne toto potrebujú moje vlasky pred letom, pred svadbou a po zime..
Vlasy mi pravidelne farbi kadernicka a doma sa o ne starám ako o poklad, však si to aj zaslúžia
🖤 Vlasy sú predsa korunou krasy 🖤
▶️Používam šampón, kondicioner, masku , rôzne oleje a spreje na ochranu pri fukani a zehleni..No v poslednej dobe sa snažím fungovať bez fenu a žehličky aby boli vlasky do svadby co najzdravšie
▶️Budem veľmi rada až budem vybrata na testovanie týchto uzasnych samponov, rada sa podelim o skúsenosti a postrehy, ktoré pri testovaní zistím 🧖‍♀️

11. mar 2019

Po vysadeni antikoncepcie som začala mať strašne problémy s vlasmi. Začali mi vypadávať , mám ich veľmi jemné, poškodené. Vyskúšala som všetky možné prípravky aj tabletky. Bojujem s tým už dva roky a rastu mi velmi pomaly. Bojím sa , že čoskoro pridem aj o to posledné čo mi na hlave ostalo...

11. mar 2019

Moje vlasy sú také pod ramená sú stále suché riedke tak rýchlejšie sa mastia...už toľko prípravkov som vyskúšala a vždy pomohlo len na nejaký čas...o tejto kozmetike som počula viacej a naozaj rada by som to vyskúšala nakoľko po porode mam ešte horšie vlasy a velma mi aj vypadali...rada by som mala opäť svoje dlhé husté vlasy presta len je to koruna ❤️ Umývaj si tak každý druhý deň šampón aj kondicioner a 2x týždene aj masku na vlasy...aj kúru na vlasy si davam raz mesačne no zatiaľ nepomáha nič..dokonca strácam aj vlastné kučery 😢

11. mar 2019

Ahojte, približne pred rokom som brala určite vytaminý na vlasy. Pretože mi veľmi padali boli slabé a riedke no hrúza. Odvtedy sa o vlasy starám, henujem ich, nepoužívam fén a ani žehličku. Sem tam maska na vlasy. Rada vyskúšam vaše produkty pretože som veľa o nich čítala.

11. mar 2019

Dobrý deň, ja mam veľmi jemné vlasy, skoro sa mi mastia, momentalne bez života ☹️. Rada by som vyskúšala tieto produkty , možno by som už potrebovala zmenu, šampóny väčšinou používam také, ktoré sú mi odporúčané. Mam aj dcéru s dlhými vlasmi, tak by sa hodili produkty aj jej.

11. mar 2019

Opat sa skusim zapojit do testovania s Milvou a snad to teraz aj vyjde. Moje vlasy su to najhorsie, co mi priroda mohla nadelit. Jemnucke ako u batolata, riedke a lamave. Objem je pre nich cudzi pojem, ale za to jemnost im nechyba a tym padom to, co mi narastie mi hned aj odpadne, kedze sa mi z tej jemnosti lamu. Po byte su vsade moje vlasy, kedze doslova plznem a bojim sa uz aj cesat. Nejake tie skusenosti uz s Milvou mam, ale nie s touto novsou radou. Ta "stara" mi dokazala spevnit a zabranit padaniu po peroxidovom odfarbeni, tak dufam, ze tato novsia bude o to lepsia a pomoze mi vlasy aspon spevnit. Aj ked vela ludi su s touto znackou skepticky, ja naopak, nemozem na nu povedat jedno krive slovo a to vlasom doprajem nadstandardnu starostlivost, investujem do nich najviac casu aj penazi a mali uz asi vsetky mozne masky, sampony, sera a vyzivy ake existuju. No stale svoj boj, boj za zdrave vlasy, nevzdavam.

11. mar 2019

Ahoj,rada by som testovala ☺️
Od malička mam problém s vlasmi a po pôrodoch je to ešte horšie. Moje vlasy sú rozlietane, večne suché a poškodené. Už som skúsila snáď všetky šampóny a výživové doplnky.
Vlasy majú byť korunou krásy a možno práve tejto rade, sa mi to podarí...
Prajem pekný deň 😘

11. mar 2019

Ahojte. Velmi rada by som aj s mojou dcerkou (6r.) chcela vyskusat tieto sampony. Ja mam vlasy od malicka tvrde, nepoddajne a suche. Nefarbim si ich, fen pouzivam len v zime, a moja starostlivost o ne je sampon, balzam, resp.kondicioner a raz do mesiaca olej aby neboli suche. Moja dcerka ma vlasy uplne ine ako ja, velmi jemné, rychlo sa jej pomotaju a potom sa to tazko rozcesava... jej davam sampon a tiez kondicioner. 😉rady by sme vyskusali nieco nove.

11. mar 2019

Ahojte😊
Ja by som svoje vlasy opísala tak,že sú riedke slabé a lámu sa😞 všade kam sa pozriem sú moje vlasy už sa bojím aj česať😞teraz pár dní používam túto kozmetiku ale skúsila by som aj túto novu radu šampónov🥰 hádam mi pomôže😊

11. mar 2019

Dobrý deň ja som si začala žehliť vlasy pred 8 rokmi a stala sa to rutina vlasy boli zničené a práve s Milvou sa ako tak spamätali po pôrode som sa vzdala aj žehličky aj farbenia vlasov ale stále su suché rozstiepene a hlavne krepovite😔😔 ja už vážne neviem čo na ne 😢😢😢 do testovania by som sa veľmi rada zapojila možno by to všetko do kopy pomohlo ako ma 😇😇😇 nech to dopadne akokoľvek ďakujem ❤️

11. mar 2019

Ahojte, rada by som sa zapojila do testovania Milva samponov. Moja kadernicka mi ich prave minuly mesiac chvalila. Po dvoch detoch mam totiz problem s vypadavanim vlasov a konkretne mi odporucala sampon s chininom. Velmi by ma potesilo, takouto formou ho otestovat 🙂

11. mar 2019

Ja používam milvu ale forte, mam pocit, že mi padajú menej. Avšak stále to nie je to co som mala na hlave pred 10 rokmi😣mam jemne vypadávajú e suché konce. Mastné korienky no hádam to najhorsie🤦‍♀️dom anemivka s železo nepomáha. Jem aj pantenop a stále padajú. Už sa ich bojím aj cesat😖takže by som bola veľmi rada sk by ste ma vybrali, aby som vyskúšala túto radu šampón ci ma nezachráni, aby som mohla nosiť aj rozpustené vlasy, takto nemôžem, mam pocit, že mi tam vidíš len cucky🤪😱

11. mar 2019

Zdravím 🙋‍♀️
Tak moje vlasy by zachránu určite potrebovali. Len pred nedávnom my prestali extrémne padať vlasy, teraz som už 10 mesiacov po pôrode tak sa to už ustálilo. Ale sú stále veľmi suché a lákavé, jednoducho bez života, lesku... Vlasy si už od 20 rokov dofarbujem, lebo som začala skoro šedivieť 🙈. Farbim si ich každé dva týždne a to je dosť veľká záťaž na moje vlasy...
Čo sa týka starostlivosti,vlasy si klasicky umývam šamponom proti lupinam, stále používam kondicioner na vlasy a keď su polosuche použijem ešte olej na vlasy.
Veľmi rada by som sa zapojila do testovania a vyskúšala produkty Milva 🙂

11. mar 2019

hmmm celkom by ma zaujimalo zlozenie samponov od minuleho roka pouzivam len tuhy sampuch nakolko nechcem mat v dome chemiu. presla som na iny zivotny styl ,snazim sa viac zit v duchu zero waste a dokonca uz par tyzdnov skusam umyvanie vlasov technikov nou poo...prirodny sampon ma v mojej kupelni ale stale miesto (keby som taky nasla) mam huste kucerave vlasy,ktore sa lamu a marne hladam idealny sposob umyvania.

11. mar 2019

Moje vlasy? Farbim si ich pravidelne uz 10 rokov, takze chudatka su dost znicene. Zial, nikdy som nemala hustu hrivu, ale nastastie mi aspon nepadaju. Hormony sposobuju u mna to, ze si ich musim kazdy den umyvat, kedze rychlo mastneju, avsak zaroven mam konce suche, znizene. Vlasy si zehlim/fenujem len vynimocne, par krat za rok, ale to farbenie im dava zabrat. Rozmaznavam ich kondicionerom, roznymi maskami, olejcekom, je to sice trochu lepsie ako kedysi, ale stale hladam nieco lepsie 😊 snad sa na mna teraz stastie usmeje 😊

11. mar 2019

Ahojte 😉, tak toto je ako by ste mi citali myslienky... prave dnes som rozmyslala, ze si musim kupit cosi na padanie vlasov 😀
Od porodu mi asi od 5m padaju :( a dost mi to prekaza lebo kazdu chvilu zbieram vlasy odvsadial. Skusala som uz jednu znacku samponu ale neprestavali padat + si davam vytaminy na vlasy. Zo samponu sa mi akurat zacali viac mastit vlasy a vysledok ziadny. Jedine na dotyk mam lepsie vlasy.

Vlasy si odfarbujem na blond ale niesu znicene. Okrem samponu, kondicioneru a oleja na ne nic nepouzivam. Ani fen, ani zehlicku. Jediny problem, ktory ma trapi je, ze mi padaju.
Preto by som rada vyskusala Milvu 🙂 Uz som o nej citala, tak za vyskusanie by to stalo.

11. mar 2019

Vlásky mám husté a veľmi suché 😓nakoľko utrpeli pred dvoma rokmi radikálnu zmenu, keď som po dlhých rokoch pôvodnej farby prechádzala do fázy odfarbenia z fialovohnedej (skoro až čiernej) farby do zosvetlenia.
Vlásky skoro dlhé až po pás mám momentálne kúsok cez plecia ☹ Stále riadne padajú!!
Vaše šampóniky by boli ideálnym liekom a regeneráciou pre moje vlásky 🙏🙏🙏

11. mar 2019

Ahojte,moje vlasy, kedysi som ich mala dlhe huste a krasne, ale uz niekolko rokov si ich farbim a to je asi problem. Mam suchu pokozku vlasu mi nemastneju, nemusela by som si ich aj tyzden umyvat. A dokonca sa mi robia aj chrasticky. Konceky su stale suche, aj ked si dam vlasy podstrihnut kvoli conu ich mam stale kratcie a uz tak rychlo nerastu. Skusam vsetko mozne sampony kondicioneri olejceky ale nic. Preto by som rada vyskusala aj milvu a budem dufat ze mojim vlasom pomoze.

11. mar 2019

Ahoj.Moje vlasy by sa rady zapojili do testovania a ja spolu s nimi😀
Pestujem si dlhé vlasy ale najradšej by som šla nakrátko...Sú namáhané častým melirovanim, skoro mastneju ale konce sú suche-presuche. Používam masky,olejčeky ale bez očakávaného výsledku.Milva pomôžeš mi?

11. mar 2019

Ahojte, keďže som 4 mesiace po pôrode moje vlasy začali byť veľmi oslabené. Sú suché a padajú mi. Skrátila som dĺžku a nepomohlo. Rada by som, aby boli lesklé. Šampón milva mi doporučila aj kamarátka po pôrode, rada by som vyskúšala a znova mala lesklé, pevnejšie vlasy

11. mar 2019

Ahojte 🙂 rada by som sa zapojila do testovania 🙂 mam dlhé husté vlasy, vždy som mala vlasy krásne a objemné a počas tehotenstva sa mi kvalita vlasov zhoršila a teraz po pôrode si ich neviem dat do poriadku. Stále hľadám šampón, ktorý mi sadne a pomôže navrátiť mojim vlasom pružnosť a lesk. Sú suché, unavené a ja tiež😂 rada by som vyskúšala milva šampóny a zistila ci naozaj pomáhajú 🙂 rada potom všetko zreferujem a ukážem na mojich vlasoch ci naozaj milva šampóny su to co som hľadala 🙂 o milve som už počula mala som aj nejaké vzorky ale jeden krát asi nestačilo vyskúšať, vzorka je predsa len vzorka a mam dlhé vlasy, takže to v podstate ani nestačilo 🙂 ďakujem

11. mar 2019

Ahojte 🙂 Milvu by som rada vyskúšala veľa som o nej počula no nerada experimentujem keďže s mojimi vlasami mam samé trampoty a aj s pokožkou hlavy. Vlasy mam krepovite, odfarbene na blond. Padať mi začali teraz počas tehotenstva. Mojej pokožke hlavy tiez veľa toho nevyhovuje robia sa mi lupiny alebo taká supinata je moja pokožka hlavy po niektorých šampónoch.

11. mar 2019

Och, tak toto by bolo pre mňa šité na mieru. Mám celý život dlhé vlasy a neviem sa ich vzdať, žiaľ ich mám mastné hneď po prvom dni a ich umývanie sa stalo mojou rannou rutinou 🧖‍♀️ - väčšinou nasleduje aj fénovanie a žehlenie, po čom sú zas suché a polámané.
Veľa času trávim s dcérou vonku takmer za každého počasia a poveternostné vplyvy im dávajú riadne zabrať. Po pôrode dcérky mi začali aj riadne vypadávať, s čím vediem neúspešný boj až do dnešných dní.
Okrem toho si ich farbím, pretože neznášam stereotyp a potrebujem stále nejakú zmenu, aby som sa vnútorne cítila dobre.
Vlasy zas, ako všetci vieme, neskryjem pred zvedavými očami ostatných ľudí tak, ako napríklad ešte nevytrénované bruško po pôrode, a preto si na ich úprave dám záležať, aby pôsobili vždy zdravo a upravene. Doma ich zas nosím väčšinou len stiahnuté v cope alebo si na ne dám nejakú peknú čelenku 🙂
V skratke, rada s vlasmi vymýšľam, natáčam ich, žehlím, farbím, natáčam, češem, češem a zas češem (bez kefy v kabelke ani z domu nevídem).
Veeeeľmi rada by som vyskúšala Milva šampóny, s nimi som sa ešte osobne "nestretla" 🙏😍

11. mar 2019

Ooo ako veľmi by som chcela mať možnosť niečo nové skúšať a konečne prísť na to čo mojim vlasom pomôže 🙏 celé roky som si myslela že moje vlasy sú naozaj že pekne a kvalitne...ale ako som po prvom pôrode "stratila" z tých pár vlasov čo mám ešte mozno polovicu, síce postupne znova narástli, ale už nikdy neboli a dodnes nie sú "husté, pekne, kvalitné, nedržia tvar, konce sa mi veľmi rýchlo presusia". Potrebujú neustále strihať a dokonca postupné strihanie ako som zvykla mať celý život im vôbec nepridáva na kráse.naopak, vyzerajú omnoho tenšie, stále prilahnute , nedržia objem. ....ooo ako by som si priala naozaj " krásnu a hustú hrivu" 🙏🙏🙏 😊

11. mar 2019

Dobrý deň, mám po 40, vlasy farbené, vlnité stále sa borím s ich suchostou, sú ako keby bez života, vitality, dokonca sa v poslednom čase objavili lupiny a hodne vypadávajú.Uz som z nich skutočne zúfalá.Pouzivam prírodné šampóny a z lekárne, kondicionéry a masky a oleje značky Alterna.Verim, že Milva by mohla byť tým správnym riešením pre moje vlasy aj pre mna😉

11. mar 2019

Ahojte, tak moje vlasysu namahane, mam roky melir a teraz mi aj extremne padaju, kedze kojim. Zisla by sa regeneracia 🙂

11. mar 2019

Mam farbene vlasy a vyzeraju ako seno 🤦‍♀️ dost casto sa musim podstrihovat kvoli rozstiepenym koncekom a pravidelne musim umyvat lebo mi rychlo mastneju a sem tam sa tvoria aj lupiny 😤 a odkedy som porodila zacali vypadavat

11. mar 2019

Ahojte 🙂 rada by som sa zapojila do testovania nakoľko som vyskúšala veľa prípravkov na vlasy ale moje vlasy sa veľmi rýchlo mastia a keďže mam malinkú dcérku tak je náročné si každý deň umývať vlasy a je to aj nevhodné a aj napriek tomu ze si farbim na blond tak sú veľmi mastné. Preto by som veľmi rada bola ak by som patrila medzi tie vyherkyne

11. mar 2019

Momentálne som päť mesiacov po pôrode, takže vlasy trochu viac padajú, takže som na ne vytiahla milvu, ale staršej rady, a tak by som rada vyskúšala tieto nové.... už ich nemám kde kúpiť, lebo obchod kde ich mali sa presťahoval do iného mesta 😢

11. mar 2019

Ahojte.Kedysi som mala vlasy dlhe,huste,krasne.Posledne dva,tri roky moje vlasy stratili uplne vsetko.Vyskusala som.uz vela samponov,masky,kondicionery, no nic nepomohlo.Ked si umyjem vlasy uz na druhy den hroza.Vlasy mam jemne,elektrizujuce,mastne.Uz som vyskusala aj rady a pripravky kadernicky no zial nic mi nepomohlo.Som z toho dost nestastna kedze vlasy mam ake mam.Rada by som mala vlasky ako.kedysi.

11. mar 2019

Ahojte, rada by som vyskúšala, mám neposlušné vlasy. Tenšie, rýchlo Naštice,konce suché. Mám aj ďalšie adepta v rodine, syna, kučeravé, tvrdé, suchšie vlasy. U nás by sme si týmito výrobkami poradili 🍀👍

11. mar 2019

Mam jemne blond vlasy, ktore melirujem a po porode mi dost zacali padat mam pocit, ze mam o polovicu menej vlasov pouzivam od samponov, masiek cez rozne sera a aj vyzivove doplnky z lekarne, ale nevidim ziaden rozdiel rada by som vyskusala nieco nove a preto by ma testovanie vasej znacky potesilo
😊

11. mar 2019

Moje vlasy su suche a lamave a pri korienkoch mastne...vrlmi tazko sa rozcesavaju a kedze su dlhe tak ma to trapy....vyskusala som vsetko mozne a neviem sa zbavit problemu

11. mar 2019

Milva má super produkty... používala som ich nejaký čas...ani neviem prečo som zmenila značku..o svoje vlasy by som sa rada postarala viac... momentálne som vo fáze zúfalstva... prichádza jar vlasy mi v tomto období vypadávajú ako bláznivé a teraz v tehotenstve sú ku všetkému aj mdlé...splasnute...no katastrofálne...rada by som sa zapojila do vášho testovanie 😉

11. mar 2019

Mám mastny typ vlasov, nutné umývať každý deň, no keďže som na materskej skúšam aj neumyvat si ich denne, ale nevedie tok žiadnej pozitívnej zmene. Takže umývam si ich takmer denne, skúšam rôzne šampóny, používam aj suchý šampón, vodičky vtierajuce sa ku korienkom. Mám vlasy po ramená, farbené na tmavo hnedo, suché končeky.

11. mar 2019

Dobrý deň,chcem sa zapojiť do testovania Milva šampónov..veľa som o tom počula,no zatiaľ som si nezadovážila tento údajný zázrak ..Dlhé roky som mala svoju prirodzenú farbu..po pôrode som chcela zmenu..presvetliť..A však ostali mi oči aj vlasy pre plač😄 (Teraz sa už na tom smejem) ..ale to je po náročnom roku čo som si dávala vlasy dokopy..Bohužiaľ ostali suché,strašne mi vypadávajú a ostrihala som si ich pod plecia..aby boli zdravé😋Preto by som chcela otestovať Milva šampóny..hlavne kôli rastu vlasov..🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙂

11. mar 2019

Rada by som sa zapojila do testovania,pretože ešte stále som nenašla šampón,ktory by mi sedel "ako vyšitý" , stále skúšam rôzne značky... Moje vlasy sú prirodzene blond s nulovým objemom. :D

11. mar 2019

och tak to by mi asi moooc mohlo pomoct,mam farbene vlasy na tmavohnede a velmi ale velmi krepovite a suche stoja si ako oni chcu skrotim ich jedine zehlickou ale tej sa vyhybam len ked niekam idem tak prezehlim vlasy aby sa zbytocne nevysusovali inac pouzivam rozne sampony ...skusam ,hladam ten spravny no este som nenasla trebalo by mi taky co dobre hydratuje a mozno olej ,skusila som uz asi vsetko z drogerii a nic nezabera ,su stale moc suche a krepove ,priznam sa milvu som pocula uz o nej ale neskusila ..tak by som sa rada aj zapojila do testovania ..pridam vam aj foto mojich suchych vlasov a to su uz dnes olejovane ...a etse dalsi problem strasne mi padaju ...som sice 3r po porode ale padali aj pred aj po ..vek mam 43rokov mozno je to uz aj tym ...tesim sa ak nahodou sadne stastie n amna a rada skusim...krasny den prajem

11. mar 2019

O samponoch milva mi uz hovorilo par ludi.ja vsak stale vaham.preco?slubov uz bolo vela......ale ked je moznost nic neinvestovat a fakt vyskusat rada sa zucastnim.moje vlasy su dlhe jemne kucerave a v poslednej dobe mi dost padaju.

11. mar 2019

Aj keď som tu nová...,rada by som vyskúšala-testovala druh na rast ....už som vyskúšala asi všetko .....😪

11. mar 2019

Ahojte 😁 moje vlasy? Tie síce na prvý pohľad vyzerajú byť celkom OK ale ani zďaleka niesu...Sú síce dlhé ale stálym farbením a po 2deťoch dosť preriedené a zničené. Rada by som vyskúšala Milva šampóny a zachránila aspoň to čo mi ešte ostalo na hlave 🙈

11. mar 2019

Mam polokucerave vlasy - raz su viac kucerave, raz menej, konce mam znicene a suche aj napriek tomu, ze ku kaderníkovi chodim kazde 3 mesiace.. plus momentalne sa mi korienky viac mastnia. Pouzivam kvalitnu kozmetiku, ale ocividne mi to nepomáha, preto rada vyskusam niečo nove, mozno konecne pomoze.

11. mar 2019

@rearo uplne suche a krepov

11. mar 2019

mam vlasy pod plecia, pouzivam sampon, kondicioner, masku, ochranu pred zehlenim a fukanim. tym, ze si vlasy farbim, vyzeraju stale suche a nevyzivene. este ako tak prvy den po umyti vyzeraju lesklejsie, ale potom su ako krep. konceky sa mi rychlo postiepia a vlasy uz nechcu rast. davam ich kazde 2 mesiace podstrihnut.

11. mar 2019

Tak ak by skrotili sampony moje vlasy...to by bolo nieco....vlasy mam suche, vlnite....a dcera uplne dlhe kucerave....stale hladame pre nas tu najlepsiu vladovu kozmetiku

11. mar 2019

S mojimi vlasmy mám alarmujuce ťažkosti. Vždy vravím že moje vlasy sú "samostrihacie" . Rok čo rok sa mi skracujú a to nevravím o ich kvalite sú: riedké a suché.

11. mar 2019

Moje vlasy,hmmm. Pri korienkoch sa mastia,na koncekoch su suche. Skusila som vela samponov, ,balzamov,kondicionerov,masiek,olejcekov a sprejov roznych znaciek. Vlasy tiez farbim a kazdy den zehlim. pravidelne navsetvujem aj kadernicku na zastrihnutie koncekov. Kedze som po porode vlasy vypadavaju a lamu sa. Vela casu travim vonku s kocikom,takze su namahane vetrom,cele "zacuckane" ,tazko sa rozcesu. Umyvat ich musim kazdy vecer . To ma od koruny krasy veru daleko 😵

11. mar 2019

Rada by som sa zapojila do testovania práve preto,že moje vlasy nedávno prešli obrovským stresom.
Vypadali takým spôsobom,že som mala na hlave lysiny.
Rada by som tomuto predchádzala a bola vhodnou testovateľkou práve kvôli tomuto.

11. mar 2019

No moje vlasy sú strasneee) sú veľmi jemné a dosť sa mastia a samozrejme aj lupiny sa nájdu. Aj keď sa striham a farbim aspoň raz za 3mesiace tak moje vlasy väčšinou mam v cope pretože druhý deň po umytí vyzerajú ako mastné. Rada by som skúsila vašu kozmetiku zatiaľ mi nič extra nepomohlo (

11. mar 2019

Ked sa mi konecne vlasy ako tak dali po porode doporiadku, zacali ma trapit lupiny. V kadernictve som si na odporucanie kadernicky kupila drahsi sampon, ktory sice na lupiny zabral, ale uz vyse pol roka sa zas trapim s rychlo mastiacimi sa vlasmi. Predtym som nikdy tento problem nemala. Vlasy som mavala vzdy dlhe, po pas, bola to taka moja "korunka krasy" ale pred vianocami ma manzel ukecal, aby som si ich dala skratit viac, ako obvykle, tak som vyskusala, vsak v najhorsom pripade dorastu. Priznam sa, ze v ten den, ked som prisla od kadernicky, mala som aj slzy v ociach, ale teraz som s dlzkou velmi spokojna, hlavne pri dietati je to praktickejsie, ako take dlhe, ktore som nakoniec aj tak nosila stale v gumicke. Takze ja by som sa testovaniu velmi potesila, nakolko si na pripravky na vlasy dost potrpim a v tomto smere aj viac financii viem utratit 😊

11. mar 2019

Dobrý deň. Moje vlasky by som.opisala asi takto: vždy som mala.super husté vlasy s leskom ale až do čias kedy som.siich samozrejme nezačala farbit . Presnejsie zosvetľovať .a po tom.to.uz.slo. od jedného zosvetlovania k druhému a moje krásne vlasky vyzerajú ako jedna veľká metla. Bez lesku. Vlasky sa pomaly.dávajú dokopy kedze si uz nezosvetlujem len.davam jemny melir
. Skúšam na ne kadečo. Šampóny kadejakých znaciek, olejceky, prípravky na ochranu pred teplom aa tak stale dookola.Takže ak by boko možné určite by som uvítala zapojiť sa do tohto skvelého testovania. Krásny den

11. mar 2019

Ja mam dlhe vlasy ale velmi jemne. Som 3mesiace po porode a zacinaju mi dost padat. Farbim si ich hennou na vlasy tak by som rada videla ako budu moje vlasy reagovat na tuto kozmetiku. Nemam problem sa fotit a vsetko dokumentovat tu na MK.

11. mar 2019

Moje vlasy sú dosť zničené nakoľko som prirodzená hnedovláska a často sa odfarbujem na blond.Stále ich fénujem,žehlím,natáčam a tak by som rada vyskúšala vaše prípravky ktoré by vedeli mojim vlasom pomôcť.

11. mar 2019

Mne sas velmi vypadavaju a velmi rada by som vyskusala nieco na rast tak takato moznost by bola fajn na testovanie samponu a vyslusak ci to zabere aj umna

11. mar 2019

Mam dlhe huste vlasy... Ale rychlo sa mastia, a aj tie lupiny... Takze rada by som vyskusala novu kvalitnu vlasovu kopzmetiku od Milva. Bola by som rada, keby moje vlasy boli leskle a pekne ako kedysi

11. mar 2019

👋 Odmalička mam huste kučeravé vlasy, ale po pôrode mi tak padajú a tak sa znehodnotilj. Už som vyskúšala toľko produktov a nič mi nezabralo. O Milve som tiez počula, ale ešte som ju nevyskusala, takže by som sa potešila 💜

11. mar 2019

Ahojte 🙂 takže ako začať ...prvý krát som si začala farbiť vlasy ked som mala 15 rokov. Chcela som mať krásne blond vlasy za každú cenu, tak som každé dva mesiace skúšala inú farbu. Podarilo sa no po roku moje vlasy vyzerali hrozne zničené a prestali mi rásť. Skúšala som rôzne šampóny na farbené vlasy, masky z kokosového oleja a veľa ďalších babských receptov. Nepomohlo mi to veľmi. Rozhodla som sa prefarbiť opäť na hnedú farbu no tá sa mi vymila opäť do blond. Dnes chodím na melír ku kaderníčke a moje vlasy mám dosť riedke a často mastné. V práci mi kolegyne poradili Milvu šampón ježko, ktorý bol asi najlepší aký som skúsila. Keďže o chvíľku sa mi narodí dcérka a čakám, že po pôrode prídem zas o polovicu vlasov, veľmi by som sa potešila ak by som mohla testovať tieto šampóny od Milvy.

11. mar 2019

Skúšala som už veľa šamponov, keďže po presťahovaní dvoch potretocha tehotenstve sa moje vlasy zbláznili začali sa mastit narobili sa mi lupiny a a začali vypadavat vo veľkom, celkom dobre mi zabral šampón vás šampón pre deti. Ale tak určite by som rada vyskusala aj niečo pre dospelých. Bola by som rada keby ste ma vybrali

11. mar 2019

Ahojte, rada by som sa aj ja zapojila do testovania šampónov...mám strašne nepoddajné vlasy, strašne sa mi mastia, už som vyskúšala veľa šampónov, no nenašla som žiaden vhodný..z jedného sa mi robia lupiny, z druhého mi mastnejú ešte viac...v poslednej dobe mi ešte aj začali vypadávať strašne vlasy, po každom zmytí hlavy musíme čistiť sprchový, lebo nám ho vždy zapchá mojimi vlasmi :( :( sú jednoducho všade a preto by ma veľmi potešili tieto šampóny...

11. mar 2019

Takmer 3 roky na materskej, okrem svojej dcérky som nemala čas pomaly na nič, bola som rada, keď som si raz do týždňa umyla vlasy, raz za 3 mesiace odfarbila a úprimne, tak aj vyzerajú 🙂 Pomaly sa blíži čas, keď sa vraciam do "reálneho" života a, okrem iného, aj moje vlasy potrebujú generálku 🙂 ... rada by som šampóny otestovala, či by zvládli takúto výzvu 🙂

11. mar 2019

Ahojte 😊tak mne ako maminke 6 mesiacov po pôrode polka vlasov vypadala😁a aj kvalita sa zmenila taktiež vlasy pravidelne odfrabujem, pretože s ciernovlasky sa stala blondína 😂🤗takze potrebujem a hlavne budem vďačná za nejaký zázrak ktorý mi dá vlasky doporiadku 🙏🏼🤦🏼‍♀️S touto značkou mám veľmi dobre skúsenosti a BUDem rada inšpirovať maminky ..

11. mar 2019

Vlasy by mali byť korunou krásy a tie moje ňou rozhodne nie sú. V poslednej dobe mi vlasy veľmi vypadávajú a neviem si ich dokonale upraviť podľa svojich predstáv. Tak závidím babám, ktorých vlasy vyzerajú nádherne. Moje musím každý mesiac farbiť, lebo šediny sa už ukazujú a sú namáhané aj žehlením, aj keď to sa už v poslednej dobe snažím obmedzovať, nakoľko vidím a cítim, že moje vlasy v poslednej dobe nie sú také super ako bývali. Pomôžete mi s tým?

11. mar 2019

Dobrý deň. Moje vlasy sú riedke, jemné, od korienkov skôr mastnejšie a od polovičnej dĺžky suché. Od pôrodu mi zostala asi len tretina z mojej hustoty vlasov pred tehotenstvom. Dlho som si vlasy nezafarbila, aby som si ich trošku ochránila pred vypadaním. Skúšala som zatiaľ len prípravok so Zinkom ktorý dlhodobo užívam, ale zatiaľ bez účinku. Vlasy si nežehlím ani nefúkam. Rada by som vyskúšala tieto prípravky, možno mi pomôžu a budem sa cítiť opäť ako sebavedomá žena... Ďakujem

11. mar 2019

Veľmi rada by som sa zapojila do tohto testovania. Moje vlasy dostali zabrať vďaka dvom tehotenstvam, resp.skor dojciacim obdobiam rýchlo po sebe. A záchranu potrebujú aj kvôli tomu, že v auguste sa vydávam, takže by bolo skvele, keby sa dovtedy spamätali 🙂
Mam nepoddajne, dlhé vlasy, až po pas, ktoré bývali aj husté, ale rapídne vypadali, najmä po prvom pôrode. Nasledovalo 7m dojčenie a hneď po tom ďalšie tehotenstvo a 19m dojčenie..
A po svadbe mam v plane sa dat ostrihať na krátko a hlavne zapojiť sa do projektu výstrih aj sa Slovensko ;)

11. mar 2019

Ahojte 🥰 síce moja ratolesť má už rok a ďalšia nás čaká v októbri/novembri, tak mi samozrejme polovica mojich krásnych dlhých a hustých vlasov vypadla. Momentalne moja starostlivosť je klasika šampón, kondicioner a olejček na končeky vlasov, lebo tie žiaľ nevideli kaderníčku už skoro rok :( Rada skúsim značku, na ktorú som počula samé chváli a ešte radšej sa podelím o svoju skúsenosť 🙂

11. mar 2019

Tak toto je testovanie práve pre mňa 😉! Mam po pás dlhé, prirodzene tmavohnedé vlasy, ktoré sú po rokoch štúdia a hormonálnych zmenách (tehotenstvo a teraz dojčenie) dosť zničene. Som mladá a chcem byť atraktivnou mamičkou a manželkou ale moja koruna krásy sa musi pozviechať. Skušala som viacere značky vlasovej kozmetiky - od šamponov cez kondicionery a rozne vodičky a viditelne zmeny nenastali. Svoje vlasy nenamaham stylingom, fenovanim co kulmovanim. Najkrajsie su prirodzené, rozpustené ale zdrave! Len zdrave vlasy su korunou krasy. Ak mi vaša značka sadne, verte ze ju budem použivať a odporučim ju aj všetkym svojim znamym (aj neznamym 😉)

11. mar 2019

Moje vlasy sú kučeravé, zničené nepoddajné a suché ako slama. Skúšala som na ne už rôzne zázraky ako napr.domáce zábaly, od najdrahších až po najlacnejšie šampóny a kondicionéri a nepomohlo mi okrem kaderníckych nožníc nič. Keďže by som sa veľmi rada vyhla návštevy kaderníčky chcela by som sa zapojiť do testovania vašej značky na ktorú som počula pozitíva a rada by som pozitívne recenzie šírila aj ja na základe vlastnej skúsenosti. Túžim po krásnych lesklých vlasoch ktoré nemajú náznak poškodenia, verím v to, že mi v mojom sne pomôžete 🙂 😘 🍀🍀🍀

11. mar 2019

Ahojte mám husté kučeravé vlasy dĺžky asi tak do pol chrbta a niekoľko krát farbené no keďže som tehotná si vlasy nefarbim. No moje vlasy sú suché a krepovite snažím sa používať olej a aj masku ktorá obsahuje arganový olej ale hlavne mi dosť padajú a vždy po umytí si ich tepelne upravim pretože tie kučery sú kadejaké a ťažko sa mi upravujú. Je pravda že výrobky milva som ešte nevyskúšala ale chcela by som ich vyskúšať 😉

11. mar 2019

Dobrý deň. Keď mi tu zasvietilo testovanie Milva, mimoriadne som sa potešila. Priznám sa, že momentálne takmer polroka po druhom pôrode mám vlasy v hroznom stave. Niekoľko rokov si ich síce nefarbim, čiže sa tým dosť ozdravili. No hormonálne zmeny zapríčinili, že mi nadmerné vypadávajú, rýchlo sa mastia pri korienku a konce sú zas suché. Skúšala som už rôzne zábaly z olivového oleja, z ricinového oleja. Kondicionér nepoužívam, pretože sa mi zdá, že ich zaťažuje. A rýchlejšie sa mastia. Mám skúsenosti so šampónom Milva chinin, no ten dosť vysusoval moje už beztak suché vlasy. Rástli po ňom síce rýchlo, a vyrástlo aj veľa nových. Rada by som ale vyskúšala niečo iné.

11. mar 2019

Dobrý deň moje vlasy sú strašne nepoddajne ako umyjem siu všade stále skúšam njekae nové šampóny ale ešte som vyhovujúci nenasla. Milva šampón som ešte nevyskusala ale veľmi rada by som skúsila... Môj sen je mať krásne lesklé zdravé vlasy 🙂

11. mar 2019

Mám rada svoje vlasy (ako máločo na sebe). Preto sa o ne snažím starať. Práve dnes som triedila šampóny, ktoré som skúšala a nefungovali. Samú ma negatívne prekvapilo, ako veľa sa ich nazbieralo. Mám dlhé, husté vlasy, pri korienkoch sa rýchlo mastia, na koncoch zasa schnúva lámu sa - napriek olejom, maskám a naozaj drahej vlasovej kozmetike. Po Milve pokukujem posledný rok, zatiaľ ma odradilo pár negatívnych recenzií, ale sú možno nepravdivé - rada vyskúšam, posúdim sama a so skúsenosťami sa podelím.

11. mar 2019

Ahojte. Moje vlasy ake su? Strasne. Ale kazdy chce to co nema. Ze? Stale su rovne. Aj ked si ich natocim hned mi to padne. Ked som bola mladsia som si dala aj trvalu. No este horsie. Ked to zacalo vyrastat a nevedela som co s tym vlasy skoro pod zadok isli dole a boli len po uši. No od osemnastky som vyskusaka hadam vsetky farby a strihy. Bola som blond rysava cervena i cierna. Ale prirodzenost je prirodzenost a ostavam zatial verna hnedej. Sediny este nemam takze pouzivam len sampon farbiaci nie trvalu farbu. A momentalne som po 2 porodoch behom 21 mesiacov. Moje vlasy zredli a vypadavaju. A o rozcesavani ani nehovorim. Zauzlene a vytrhnem dalsich xxx. Asi aj za to ze su take suche ako cela ja 😁. Takze s mastnotou problem nemam skor z poriadnou suchotou. Jedine co sa mi masti je ofina ked je dlhsia a moc si ju chytam. Najradsej by som testovala nieco po com si ich lahko rozcesem a nieco od coho nebudu tolko padat. Niekedy je toho plne umyvadlo a zrn v kupelni. Budem rada ak mi date moznost otestovat tuto znacku a este stastnejsia ak mojim vlasom pomoze.

11. mar 2019

Vlasy - koruna krasy.veru slova pravdive ale realita zial ina.
U mna si vlasy teraz prechadzaju velkou zmenou.
Po dvoch porodoch a vypadavania uz nie su to co byvali.
Potrebovali by ozivit,zmenu.
Milvu velmi dobre poznam a mozem povedat ze mi uz velmi pomohla.
Tieto novinky vyzeraju velmi lakavo a myslim ze by bola obrovska chyba ich nevyskusat.😉

11. mar 2019

už pred pôrodom boli moje vlasy "oničom" jemné a lámavé. Po pôrode mi začali aj dosť padať. Túžim po tom mať vlasy v cope ktorý by bol silný a dlhý, nie ako teraz mať v gumičke 5 vlasov takmer doslova.. 😔

11. mar 2019

Ahojte takže mam od prírody husté dlhé kučeravé vlasy a nieje to sranda lebo tieto vlasy potrebujú veľa hydratácie a stále zábaly.... A masky aby boli vlasy pekne a výživene...... Mavam ich suché a vypadávajú mi vlásy... A preto sa zapája do sútaže kde by som bola veľmi rada ak by som vyhrala a produkty vyskúšať..... A pre mňa kučeravé vlasy im venujem dosť času aby mohli krásne vyzerať ale nie vždy to ide.... Keď je to náročné na úpravu vlasov... Ďakujem

11. mar 2019

Ahojte☺️
Moje vlasy vedia byť pekné po ich úprave.
Asi prvé, čo by som spomenula je to , že sa mi rýchlo mastnia. Ak chcem mať každý deň pekné vlasy, musím si ich aj každý deň umývať.
Ďalším ich problémom sú zničené končeky. Po každom umytí používam olejčeky, ktoré ich ako-tak zregenerujú a po následnom vyzehlení vlasov už vyzerajú k svetu. Žehlenie všeobecne vlasy ničí, ale vlasy po vyžehlení pôsobia zdravšie a krajšie.
V poslednom rade by som chcela spomenúť, že mám vlásky jemné a tenké- preto mi aj horšie držia hocjaké spoločenské účesy, všeobecne sa horšie rozčesávajú a pôsobia riedko.

Chcela by som vyskúšať testovanie už len kvôli jednej z týchto vecí.☺️

11. mar 2019

Moje vlasy su velmi dlhe a rada ich rozmaznavam takymi samponikmi pretoze od Milvy som uz jeden pouzivala. Je pre mna narocne sa o nich starat a budem rada ked mi pomoze z nich nejaky od Milvy. Dakujem

11. mar 2019

Skusim stastie aj ja🙂 Moje vlasky mam rada, ale najkrajsie boli ked som bola tehotna 😁 Podla mna su zatazene prave nevhodnymi samponmi lebo aj napriek tomu ze ich musim denne zmyvat su stale mastne a konceky prilis suche... Vysledne dielo je dost zaujimave 😜 Mala som kratke, ale kedze teraz sa snazim aby mi dorastli nedavam sa strihat. Dakujem za sancu a drzim palce nech to vyhra prave ta ktora to potrebuje 😉

11. mar 2019

Dobrý deň. Ja som Milvu používala a neviem si ju vynachváliť. Pomáhala mi najmä s mojimi mastnými vlasmi. Nemusela som ich tak často umývať a boli zdravé a hebké. Okrem toho keďže si ich farbím, potrebujem pre ne aj ochranu pre lámaním. Čo sa týka vlasov a starostlivosti som maniak 🙂. Prikladám poslednú fotku od mojej kaderníčky.

11. mar 2019

Moje vlasy sú hrozné suché a zároveň rýchlo sa mastiace. Nové šampóny skúšam neustále no taký čo by moje vlasy zachránil som ešte nenašla 😔😔😔

11. mar 2019

Páčia sa mi dlhé vlasy. Mám ich dlhé celý život. Sú však jemné, a aj vek sa už na nich podpísal. Sú redšie, lámu sa, a ešte viac sa zjemňujú, k čomu prispieva aj farbenie. Ja sa však nechcem vzdať, skúšam a hľadám tie pravé prípravky pre moje vlasy. Jedného dňa ich nájdem, a možno práve vďaka vám. 🙂

11. mar 2019

Skúsim šťastie 😊 Na vlasy som háklivá, pestujem si ich, starám sa o ne 🙂 Vždy mi hovorili “vlasy sú korunou krásy” a naozaj ich milujem! 💗 Mám veľmi husté, ťažké vlasy. Umývam, dávam rôzne zábaly, masky.. všetko 😊 rada by som vyskúšala práve túto značku, na ktorú som počula len samé dobre ohlasy 😊 Nenavštevujem veľmi často, kaderníčku. Ale prikladám fotku od mojej poslednej návštevy 🙂

11. mar 2019

Tehotenstvo bola u mňa reklama na vlasy a pleť. Také dokonalé neboli nikdy. Odvtedy už prešiel nejaký ten piatok a vlasy o niečo zredli, mám ich presvetlené melírom. Sú pravidelne farbené a teda namáhané a vysušované. Korienky sa rýchlo mastia. Skvelá kombinácia, že.. K tomu som si ešte vymyslela ofinu a strih po plecia, o ktorý sa treba aj postarať. Fén, žehlička či guľatá kefa, to sú moji kamoši. Vyskúšala som všelijaké šampóny, vrátane tuhých a kľudne si dám na hlavu aj cesnakový odór, ak to moje vlasy vráti do stavu počas tehotenstva, ale bez rastúceho brucha 🤣

11. mar 2019

Ahojte moje vlády sú hrozne jemne a veľmi mi padajú. Je z nich nešťastná aj moja kaderníčka. Nie je možné ich dokonca ani tepelné upraviť. Kulmovane vydržia asi hodinu aj keď použijem najlepší lak na vlasy . A krepovacka mi na vlasoch vydrží ale nie je to skoro vôbec vidno. Farba je taká nevýrazná, niečo medzi blond a slamou tak ich pravidelne farbim. Rada by som vyskúšala novú kozmetiku.

11. mar 2019

Moje vlasy? Haha, to je nekončiaci príbeh začínajúci rýchlo sa mastiacimi korienkami a končiaci super suchými končekmi. Preto si musím starostlivo vyberať aké výrobky použijem. Zbožňujem pocit čerstvo umytých a voňavých vlasov. Pokúšam sa splniť si sen-mať naozaj zdravé, krásne a hlavne naozaj dlhé vlasy. A verím, že táto super značka by mi pri jeho plnení mohla pomôcť.

11. mar 2019

Vlasy??? Fu rychlo mastiace s lupinami. Huste, dlhe, tazke...ktore skoro pravidelne chodim strihat, aby sa trosku odlahcili.... Moje vlasy kricia hlasno o pomoooooooc. Kupujem slusam vselico a nic

11. mar 2019

Celý život mam dlhe vlasy. Starostlivost je dost naročna nakolko posledne roky sa vlasy často menili aj vplyvom hormonov z tehotenstiev. Počas tehotenstva krasna hriva, po pôrode a popri dojčeni mi na hlave ostala polovica z pôvodne hustých vlasov. A tak to ostalo 😔 Už neviem čo si na ne dat. Prirodzene mam vlasy jemne vlnte (rozumej ani vlny ani rovne proste aj ich uprava... no cele zle). Nefarbim. Žehlim vynimočne. Nenatačam vôbec ale konce sú suché a vlasy uplne bez života. O Milve premyšlam už dlhšie a učast na testovani by ma velmi potešila 👍

11. mar 2019

Ahoj.som.prave tesne pred porodom a nie hocijaku sampon mi sedi.po porode ocakavam ze to bude opat horsie a budu mi padat zas o zivot.preto by som privitala nieco naozaj dobre a kvalitne 🙂.dakujem

11. mar 2019

Konecne nieco aj pre mna 😉 k mojim vlasom po 3 tehu sa tazko vyjadrit...bohuzial kaderník max raz do roka... farbenie ma v rukach manzel...mam dost suche vlasy a lupiny a dokonca sa mi zacali robiť kuty ☹ z toho som najviac nestastna...par rokov som pouzivala klasicke zihlavove sampony teraz skusam vyzivujuci sampon s olejmi od katalogovej firmy..hadam sa na mna usmeje šťastie a vyberiete ma testovat 😉 drzme si prsty 🙂

11. mar 2019

Ahojte. S vypadavanim vlasov bojujem uz asi pol roka 😰😭😱 z mojej hustej hrivy zrazu zostalo len par vlasov... Kazde umyvanie je pre mna des, a obcas aj slza padne 😭😭 som 8 mesiacov po porode a stale to nie je v norme... Volakedy boli moje vlasy pekne, leskle i ked sa casto lamali. Podstrihnutie to vzdy napravilo... Preto by som rada novu milvu vyskusala 🙂 chininovy obcas pouzivam a je super 🔝🔝🔝

11. mar 2019

Ahoj mam jemne, riedke a odfarbovane vlasy, ktore velmi rychlo mastneju... Musim umyvat kazdy den rano lebo z vecera do rana zmastneju... Dcera ma zas huste, dlhe a kucerave vlasy

11. mar 2019

Ahoj, rada by som sa zapojila do testovania samponov zn.Milva, pouzivam rozne znacky, stale hladam pre mna ten najvhodnesi

11. mar 2019

Ahoj. Moje vlasy sú suché a potrebovala by som ich zregenerovať a dodať im lesk. Tak možno práve šampon Milva by mi pomohol to dosiahnuť. 😉😘

11. mar 2019

Mám blond vlasy, nikdy nefarbené a sú dlhé po pás. Starám sa o ne naozaj poctivo. Vlasy vôbec nefénujem, nechávam ich vyschnúť prirodzene, nepoužívam žehličku na vlasy a ani kulmu. Aj preto sa mi darí ich mať už roky tak dlhé. Ale po pôrode a kojením teda dostávajú zabrať, začali mi viac padať a teraz aj po zime sú suché a bez života. Preto by som bola zvedavá, či táto vlasová kozmetika zvládne aj takéto dlhé vlasy 😉

11. mar 2019

Ahojte
Nikdy ma nevybrali do žiadnej testovacky a táto by ma naozaj nesmierne potešila 🙂 vyskúšala som už veľa produktov na vlasy ale žiaden mi nesadol ako sa povie zadok na "serbel" 🙂 moje vlasy sú namáhané, krepovite a suché a po zime by si zaslúžili trosku lepšiu starostlivosť 🙂

11. mar 2019

Vyskusala som uz niekolko samp9nov, ale ked som vyriesila jeden problem s vlasmi, zacal druhy, cize stale vymyslam a skusam nieco nove. Moje vlasy sa rychlo mastia, avsak ked pouzijem sampon na mastne vlasy, potom sa mi robia lupiny. Kedze mam vlasy huste, casto mi vlasy vypadavaju a teda moj manzel z toho nemá radost, lebo tie vlasy mame vsade po byte. Pred par mesiacmi sa mi narodila druha dcerka a cca 2 mesiace po porode som zaznamena dost velke vypadavanie vlasov. Teraz mi uz vlasy zacali rast, avsak este stale to nie je to, co bývalo. Sampony by dom velmi rada vyskusala

11. mar 2019

Od malička mám jemnucke vlasy, ktoré stále strieľajú, na druhej strane po 2 dňoch sú mastné..skúšala som veľa strihov, farbiť vlasy-nefarbit, neskutočne veľa sér, rôznych sprejov kondicionéry. A nic aj tak su stále splastnute vrch strieľa ako u 2 ročného dievčatka .. vždy to skončí tým že si dám vlasy do gumičky lebo sa za ne hanbím..

11. mar 2019

Ahojte🙂 Moje vlasy sú síce husté a dlhé,ale strašne rozlietané, inak ako žehlením ich neviem dostať na poriadok, ak to neurobím, vyzerám ako lev 😀 a problém č.2-mám strašne suchú pokožku na hlave a to je asi pre mňa najväčší a najnepríjemnejší problém... velmi rada by som Milvu vyskúšala 🙂

11. mar 2019

Mala som krasne huste dlhe kucerave vlasy. Po dvoch tehotenstvach to uz nie je ono to prave orechove. Dala som si zazazok ze sa uz konecne zacnem okrem mojich dvoch pokladov starat aj konecne o seba. Tak teda zacináááám....😄😄😄

11. mar 2019

Ja a moja "koruna krásy": odkedy som ostala tehotná nedávala som si strihať vlasy (len zničené končeky) veď počas MD a RD je najpraktickejší účes drdol na hlave. 🙂 Potom som našla (tu na MK) krásny projekt VystrihajSaSovensko a rozhodla som sa, že sa dám po skončení RD ostrihať a vlasy pošlem na tento projekt. Moje vlasy sú jemné, lámavé, ani rovné ani zvlnené. Rada by som sa zapojila do testovania šampónov Milva, ktoré môžu moje vlasy zregenerovať a podporiť ich rast. 🙂

11. mar 2019

Zdravim všetkých,rada by som sa zapojila do súťaže a vyhrala nejaké šampóny na moju korunu krásy. Pracujem ako učiteľka a dobre vyzerať a mať krásne vlasy je pre mňa veľmi dôležité. Každé ráno sa snažím vykúzliť z nich niečo pekné,pretože sú jemné a dosť sa lámu. Mam ich po plecia a momentálne sú hnedej farby. Keďže už 40 a sem tam nejaké šediny,pravidelne si vlásky farbim. Najväčší problém s vlasmi sa začal keď som dojčila poslednú dcéru,a keďže to trvalo 2,5 roka,mala som ich dosť oslabené. Skúšala som všelijaké vodičky,krémy,masky,ale všetky priniesli požadovaný efekt len nakrátko. Rada by som podporila rast vlasov,pevnosť. Bola by som rada,keby som robila poriadok a svoje vlasy nenašla všade po koberci. Keďže mám dcéru,ktorá má 13 a má krásne husté vlasy skoro po pás,určite by sme niečo testovali obidve.

11. mar 2019

Ahojte! Vlasy- koruna krásy! Áno, ale bohužiaľ moje vlasy sú veľmi jemné skoro ako vlásky dieťaťa, aj keď môj vek tomu nezodpovedá 😝. Celý život s tým bojujem. Bohužiaľ, dodnes som nenašla spôsob ako by som im pomohla. Tridsať rokov nosím vlasy zapnuté v chvoste, prípadne zviazané do drdola. Je to pre mňa jediný spôsob ako to kamuflovať. Skúšam rôzne šampóny, balzamy, masky, domáce recepty, ale ich stav sa nelepší. Samozrejme ako každá parádnica, musím vyskúšať, či mi viac pasuje blond, hnedá, ombre... A moje vlasy? Okrem toho, že sú jemné a je ich málo, ešte sa začnú lámať, vypadávať a uzliť... Už som sa zmierila s tým, že mi nebolo nadelené mať úžasné vlasy a viem, že to už s pribúdajúcimi rokmi bude ešte horšie a začínam vážne premýšľať nad tým, že príde čas, kedy už nebude vhodné vlasy vyčesat, zapnúť a ísť. Preto stále skúšam, hľadám a verím... Mám kopec otázok : "Je Milva to pravé pre moje vlasy?" Či : " Boli by moje vlasy jej používaním zdravšie a pevnejšie?" Nevyskúšaš- nevieš!

11. mar 2019

Ahoj🌼 moje vlasy sú samostatná kapitola 😂
Ako menšia som mala vlasy brckave a hlavne v tej dobe sa mi to nepáčilo.. takze som žehlila žehlila žehlila (doteraz to ľutujem).
Momentálne vlasy mám kratšie tak pod ramena, každé dva mesiace farbim a aj podstrihujem. Vlasy mám tak 20 vlasov na hlave už to nie je hriva ako predtým... chcela by som preto vyskúšať Milvu #milva či by mi vedela dodať aspon objem a hlavne stratený život. Určite u mna neplatí že vlasy sú korunou krásy. Bojujem a dúfam , že raz prídem nato ako im pomôcť a dúfam, že tou pomocou bude aj Milva. 🙂

11. mar 2019

Perfektne testovanie, veeeeelmi rada by som vyhrala 😍 kedze doteraz sa mi nepodarilo najst pripravok na moje vlasy, s ktorym by som bola spokojna. Takze rychly opis : som cerstva mamicka. Vypadavanie vlasov mi uz nastastie skoncilo, no trapia ma mastne, tenke, lamave a nepoddajne vlasy. Rada by som si do leta vypestovala trochu dlhsie, avsak stale ich musim podstrihavat. Takze drzim palce sebe 🙋

11. mar 2019

Dobrý deň, moje vlasy sú velmi tvrdé nepoddajne a suché, v poslednej dobe mi aj veľmi vypadávajú po celom byte su moje vlasy, kupujem si rôzne prípravky z lekárne ale veľmi nepomáhajú, rada by som vyskúšala tento sampon.

11. mar 2019

dobry den, mam dlhe huste vlasy, pouzivam sampon kondicioner a obcas masku, vlasy mam kvalitovo krepovite

11. mar 2019

Moja koruna krásy vôbec nie je koruna 😁 pravidelne si vlasy farbim co im asi moc neprospieva.. Bežne sú ako perie lietajú kade také a sú veľmi jemnúčké... Veľmi radi sa spolu zapletajú i napriek tomu že som už vyskúšala milión prípravkov... Sú redšie a k tomu i radi vypadávajú... Po dvoch dňoch vyzerajú ako po vyliatí oleja ale konce sa štiepia. Pokožku pri koreňoch nemôžem zas veľa vysušovať nakoľko mám psoriázu ktorej sucho neprospieva. Možno sú moje vlasy také lebo som pre ne nenašla ešte to pravé aby vyzerali ako naozajstná koruna krásy 😉

11. mar 2019

Ja som už vyskúšala veľa šampónov na moje farbené, rovné a jemné, neposlušné a polodlhé vlasy, nezbadala som však žiadny rozdiel, takže možno tento bude iný a pomôže mi...😍 Samozrejme používam aj iné prípravky nielen šampón, aby moje vlasy vyzerali lepšie...

11. mar 2019

Moje vlasy sú veľmi riedke, veľmi mi padajú. Už naozaj neviem čím ich trochu oživiť resp dať im život.. trosku pomôže keď sa dam ostrihať ...
Vyskúšala som či šampón alebo lieky alebo všelijaké procedúry ale žiaľ nič nezabralo
Veľmi rada sa zúčastním skúšania opäť niečo nového 😀
Teším sa veľmi

11. mar 2019

Mám dlhé vlasy, len sú zničené od žehlenia. 😢😢Rada by som vyskúšala novú značku

11. mar 2019

Rada by som sa zapojila do testovania. Vždy som mala dlhé a husté vlasy, avšak v poslednej dobe mi začali strašne padať. Neviem či to je pôrodom,ale veľmi ma to trapi. Jeden deň povysavam a na druhý sú všade vlasy. A ešte mám jeden problém ale to mi snáď pomôže kožná. Zajtra idem na kontrolu. Môj otec ma psoriázu a dúfam, že som ju nezdedila. Mám veľké suché ložiská po celej hlave. Už som z toho zúfalá.. vyskúšala som u skoro všetko, a nič nepomohlo... 😟

11. mar 2019

Takže o mojej korune,, krásy,, 🤦‍♀️ mám vlasy kučeravé, neustále vyzerajú skrepovatelo(teda ak dlho nejdem ku kaderníčke ). Kvalita vlasov je hrozná, keby ich vyzehlim vyzerá ze mam ozaj 5vlasov na hlave... Husto len pôsobia.Dĺžka stále rovnaká rada by som mala dlhšie vlasy, ale vždy ako len trosku nárastu stihnú sa po lámať a konce skepovatiet 🤷‍♀️ takže zas musím strihať... Mil a šampóny poznám. Osobnú skúsenosť s nimi nemám, ale čítala som o nich veľa... Mohla by to byt super príležitosť na testovanie, aby som vedela ci ozaj ešte niečo môže zachrániť moje vlasy... Kupujem šampóny z lekárne momentálne a mam pocit, že tie mi ich vysušujú ešte viac... Skúšala som aj domáce receptiky na vlasovú kúru. Deň dva vyzerali v celku ušlo a vždy sa to vrátilo do pôvodného stavu... Preto by som sa rada zúčastnila na testovaní nakoľko sama mám rada kozmetiku, či vlasovú,telovú alebo pleťovú. S testovaním skúsenosti mám 👌
Teším sa samozrejeme na recenziu aj keď sama by som ju rada podala ďalej 😉

11. mar 2019

Takže,MOJE VLASY 😂
Ani neviem či sa to dá vlasmi vôbec nazvať. Vždy som ich mala strašne, suché,proste ako metla. Po počas tehotenstva sa zdalo že sa to zlepšilo no po pôrode som skončila na Tom istom ak nie ešte horšie a o lupimach ani nehovorím. Padajú mi stále,beh hlavy mastný a konce suché a rozstiepene. No človek sa zvykne. Vlasy do copy a ide sa.

11. mar 2019

Ahoj, mám vlasy husté a pevné, po zmytí sú skôr suché a mdlé, preto po umývaní si dávam prípravky na hydratáciu vlasov, rôzne oleje a spreje na lesk vlasov. Jedna výhoda je, že v kaderníctve sa s nimi dobre pracuje dajú sa dobre tvarovať a účes vydrží dosť dlho. Skúšala som rôzne značky šampónov a vôbec sa nebránim vyskúšať nejakú novú značku, kde by mi sadol šampón a dodal lesk mojim vlasom 🙂

11. mar 2019

Vlasy mám mastné skoro na druhý deň. Potrebujem šampón aby som nemusela každý deň umývať keďže som každý deň zo zákazníkmi v práci.

11. mar 2019

Moje vlasy sú polodlhé a čiastočne poškodené od žehlenia. Rozhodla som sa im viac venovať a dopriať im čo si zaslúžia, predsa len je to taká naša 👑 korunka krásy. Už nejaký čas skúšam rôzne šampóny, kondicionéry, olejčeky, zábaly.....a hľadám čo bude mojím vlasom vyhovovať čo najviac ☺ Rada by som vyskúšala aj MILVA "zázrak", ako ho niektoré moje kamarátky nazvali...😉❤

11. mar 2019

Som brunetka, vlasy mam za 29 rokov 4x farbene ale i napriek tomu su nepoddajne, rychlo mastiace sa a uplne vystihuju moje znamenie - Lev
Momentalne som na PN nakolko cakame druhe babatko a velmi by mi pomohla taka vlasova kura ktora by ich ozdravila a ozivila 🙂

11. mar 2019

Nakolko mám vlasy až pod zadok, tak starostlivosti o ne sa dosť venujem. O tejto značke som už niečo počula, no ešte som nevyskúšala. Bola by to dobrá príležitosť. Na umytie vlasov si musím vždy rezervovať cca 2 hodiny, nakoľko si vlasy nesuším, ale nechávam prirodzene vyschnúť. Farbené vlasy som už nemala asi 5 rokov. Takže sa starám aj o to aby mali lesk a boli zdravé. Ako mamičku dvoch malých detí, pri ktorých času nikdy nie je dosť, by kvalitné prípravky veľmi potešili 🙂

11. mar 2019

Na vlasoch si vždy dávam záležať, rada skušam nove pripravky na vlasy. Túto značku poznám, ale ešte ju nemám odskušanr tak testovanie by potešilo👌 Mojim najvačšim problemom sú vypadavajuce vlasy a to že mám vlasy bez objemu😑

11. mar 2019

No toto je na mňa nasite... Mam dlhé vlasy, ale po dvoch pôrodoch sa mi začali neskutočne lámať a vypadávat.. Uz som uvažovala o tom, že sa ostriham úplne na krátko, ale ešte som plánovala skúsiť Milvu. Odporúčala mi ju moja sestra po dobrých skúsenostiach.... Ak ma nevyberiete aspoň poraďte, kde tie šampóny zoženiem... Plánujem ich skúsiť tak ci tak 😉

11. mar 2019

Moje vlasy.su velmi suche riedke velmi mi vypadavaju.vsade ich mam.neda sa znich spravit ziadny uces.som z nich nestastna lebo by som chcela aby som ich mala krasne huste dlhe a krasne zdrave.potesilo by ma ak by som sa dostala medzi 10-tku stastnych na testovanie tychto samponov.ale aj ostatnym vela stastia. 🙂

11. mar 2019

Tak moje vlasy sú suché a poškodené farbením i keď si ich už minimálne 2 roky nefarbim. 🙂 Musím si ich stále strihať po plecia lebo keď sú dlhšie tak už sa tvoria chumáče a nedajú sa rozčesať na končekoch, jednoducho slama. 🙂 Inak sú husté, len nedržia vôbec pekný tvar a nevyzerajú ani náhodou zdravo. Používam rôzne domáce masky alebo oleje. Vždy čo najviac prírodnú kozmetiku, ale stále sú rovnaké. 😢

11. mar 2019

Vlasy,koruna krasy,kazda zena by chcela mat tie naj.....🙂 Moje vlasy su ťažšie rozcesatelne,nenosievam rozspustene,len zopnute,inak by mi hned zmastneli,inak farbim len odrasty,kazdy mesiac,chcela by otestovat sampony Vasej značky...s radosťou a nadšením.....🙂

11. mar 2019

U mňa téma č. 1 vlasy. Po pôrode jedna katastrofa. Vlasy mi padajú v chumáčoch. Síce si ích farbím ale sú pekné len pár dní po nafarbení potom už nie. Mastnejú my čiže každý druhý deň umývam so šampónom a kondicionérom. Ale aj tak sú bez objemu a lesku. Žehlenie musí byť inak by bol každý vlas inde. Rada by som vyskúšala šampón s cesnaku či nespraví zázrak. Ďakujem aspoň za prečítanie mojich skúseností. 🙄

11. mar 2019

Ahojte 🙂 ja som mala krásne zdravé dlhé vlasy,ktoré som si farbila na čierno , rozhodla som sa ale prejsť na blond farbu , čo sa síce podarilo ale neustále zosvetlovanie vlasov sa na nich patrične podpísalo , z mojich dlhých čiernych vlasov po pás mám dnes vlasy po plecia zničené ,presusene , teraz som sa rozhodla ,že vzhľadom k mojmu veku kedy ešte nemám šediny si chcem nechať vyrásť svoju farbu ale vlasy mi rastu šialene pomaly ,na jednom mieste mám dokonca pocit ,že prestali rast úplne starám sa o ne naozaj precízne pracovala som v obchode špecializovanom na profi kadernícke výrobky takže ani nepoužívam bežnú radu vlasových prípravkov z obchodný reťazcov za rok ošetrovania a sedem mesiacov nefarbenia síce pociťujem zlepšenie ale stále je to veľká bieda , používam olejčeky masky zábaly kury vlasove séra no rastú veľmi pomaly ešte ma čaká dlhá cesta ,preto by som sa veľmi chcela zúčastniť testovania ,milva ma láka už veľmi dlho ,avšak ešte stále som sa k nej akosi neodhodlala pretože mnoho žien tvrdili že priserne vysušuje vlasy ja sa rada presvedcim ako je to v skutočnosti 😋😋budem sa tešiť na testovanie ❤️

11. mar 2019

Mám husté, suché vlasy .. momentálne s poškodenými a lámajucimi končekmi. Taktiež v poslednom období viacej vypadávajú, co sa snažím rôznymi fintami, pripravkami minimalizovať . Snazim sa robit si domáce výživné masky, nesusit fenom, nezehlit,umyvam raz za týždeň.. setrim ich ako sa len da...ale niekedy to nejde podľa predstáv...ale ak sa o ne poriadne starám,su naozaj korunou krásy 😍 ..no stale hľadám výrobky, ktoré by mi pomohli v starostlivosti o ne a v minimalizovani lamania, dodali im silu,lesk a hebkost🙂 ..od Milvy používam teraz najnovsie chininovu vodu a zatial som spokojná, nejaky ten pokrok tam vidiet je a teším sa tomu🙂❤️ rada by som otestovala tieto výrobky...aby som sa vedela podelit o objektívne, vlastné skusenosti a
vedela napisat recenziee pre dalsie zienky, samozrejme s pridanymi fotkami

11. mar 2019

Takže moje vlasy su čisto na regeneráciu...mám ich suché, rozpirene, odfarbene, cize potrebujú neustálu výživu. Používam šampóny značky Carpathia a samozrejme masky na vlasy ktoré sú na regeneráciu, ale stále hľadám niečo čo by bolo wau na moje vlasy.takze rada vyskúšam čokoľvek nové 😍

11. mar 2019

Po pôrode mám o polovicu menej vlasov ako pred tehotenstvom. O vlasy sa snažím starať aj pri bábätku, ale každá žena vie aké je to ťažké. Po klasickom umytí šampónom si doprajem aj masku na vlasy a potom olej. Mám suché vlasy na koncekoch avšak mastné pri korienkoch. Budem rada ak si ma vyberiete a pomôžete mi s mojou korunou navrátiť jej bývalú slávu

11. mar 2019

Moje vlasy sú jemné, rýchlo sa mastiace. Tým že sú dlhé po pás sú aj dosť namáhané.Rozčesat ich po umytí je riadna makačka, pretože sa mi robia uzlíky. Končeky sa často lámu a stiepia. Určite by dom bola šťastná keby som mala možnosť vyskúšať tieto nové produkty.

11. mar 2019

mam huste, elektrizujuce,málo farbené, rychlo rastúce vlasy nijakého strihu, suche konceky, rada by som vyskusala tieto pripravky,

11. mar 2019

Ahojte.. mam polodlhe kucerave suche vlasy so sklonom ku krepovateniu.. este sa mi nepodarilo najst sampon, ktory by mi pomohol ozivit moje vlasy.. ☹ uz som skusala kadeco.. ale nikdy to nebolo uplne ono.. bola by som velmi rada, keby mam moznost vyskusat tuto novinku a velmi rada by som sa s vysledkami testovania podelila aj s ostatnymi babami, ktore maju tento problem.. este radsej by som bola, keby to fakt aj zaucinkovalo a ja by som mala vlasy krasne ako z reklamy 🙂

11. mar 2019

Ahojte som veľmi rada že sa momentálne Testuje dačo aj pre nás ženy a hlavne pre tie ktoré by veľmi chceli mať vlasy krásne ale vôbec to nejde tak ako mne. Ja osobne Som snáď vyskúšala už všetko možné aspoň to čo mne je dostupné či už v okolí alebo aj finančne. Kedysi som mala vlasy krásne dlhé husté rovné lesklé, No teraz sú ošarpané matné lámavé bez lesku občas suché občas mastné a momentálne som to treťom pôrode Tak mi neskutočne veľmi vypadávajú namiesto vlasov má momentálne na hlave hniezdo. A to sa teda snažím zo všetkých síl či už rôznymi šampónmi maskami vodička mi olejček mi zabalmi ale Ako sa vraví zatiaľ som nenašla to pravé orechové.🤔😏 bohužiaľ vlasy mám v katastrofálnom stave Tak už ich nenosím ani rozpustené Iba ich zapnem do copu beriem kočár Ide sa na prechádzku. Už ani farbami na ne nechytá tak ako kedysi.

11. mar 2019

Moje vlasy sú síce husté a mierne kučeravé, no veľmi suché, tvrdé
a nepoddajné. Potrebujem na nich keratínove prípravky, aby som s nimi mohla byť aspoň trochu spokojná. 👧

11. mar 2019

Celý život mám na hlave 10 vlasov,, ktoré mi ale ešte aj neustále padajú. Už dávno sa snažím nájsť nejaký produkt, ktorý by dodal mojim vlasom energiu a zregeneroval ich, prípadne mi dopomohol k tomu aby ich bolo na tej hlave aspon 15. 🙂

11. mar 2019

Rada by som vyskusala co by pomohlo mojim vlasom a hlavne im pomohlo rast. Mam vlnite az kucerave blond vlasy co je snad asi najhorsia kombinacia kvoli kvalite. Su velmi suche, stiepia sa a lamu a samozrejme ze nepomohli ani 2 deti ktore ich s radostou natahuju a vytrhavaju. Tym ze sa mi lamu tak asi nikdy nezazijem pocit dlhych vlasov, kazdu chvilku sa musim dat podstrihnut, aby vyzerali aspon trosku zdravsie. Pomohla som im aspon tym ze som ich prestala zosvetlovat, ale aj tak to este nie je ono...

11. mar 2019

Milujem svoje vlasy ❤️keď mám povedať niečo čo si na sebe najviac cením sú to vlasy ❤️milujem sa o neho starať,chodiť upravená,skúšať nové veci čo ich urobia ešte krajšie ❤️potešilo by testovanie práve teraz po zime keď sú vlasy oslabené a unavené po mraze a vetre 😉👍

11. mar 2019

Dobry den, mam polodlhe vlasy, ktore som po porode pred 2 rokmi musela skratit kvoli padaniu vlasov, odvtedy opat "pestujem" dlzku a tak sa snazim o ne starat pouzivanim prirodnych samponov, kondicionerov a ser na podporu rastu vlasov. Vlasy sa snazim nefenovat, aby som ich zbytocne nevysusovala, kedze su suchsie od farbenia a meliru. Testovaniu by som sa potesila, bavi ma skusat rozne kozmeticke znacky. dakujem.

11. mar 2019

Vždy som mala krásne vlasy ♥ každá žena mi ich zavidela 🙈
No prišli deti a.... Moje vlasy uz neboli na prvých priečkach v mojich prioritách. Bola som rada, že som ich stihla umyť a zmyt balzam. 😂 Niekedy to bolo aj na dva krát, lebo potom nemal pochopenie, že i mama sa musí o seba postarať... 😂
Našťastie už teraz stíham si ich letecky umyť, občas aj použijem masku na vlasy. Chce to však dobre načasovanie 😉
Moje vlasy pri deťoch dostávajú zabrať, preto si zaslúžia extra starostlivosť.
Doprajem im kvalitné prípravky, aby prežili všetky nástrahy (dcéra sa hra na kaderníčku a maly drobec občas sa so svojím obedom veľmi rád podelí so všetkým v jeho blízkosti. Tak uz som vo vlasoch mala kadečo... 😂)
Takze ja s mojimi vlaskami, ktoré sú skôr suché a náchylné k lámaniu, sa veľmi rada obetujem na testovanie niečoho iného... Nového, možno aj mojej náročnosti vyhovujúcemu.... 😉😍

11. mar 2019

Veľmi by ma potešilo zúčastniť sa tejto testovacky 🙂 veľmi rada sa starám o vlasy 🙂 moje vlasy sa dosť rýchlo mastia, ale na druhej strane mám problém s lupinami. Bolo by úžasne skúsiť tieto krásne nové šampóny 🥰

11. mar 2019

Milvu som už raz skúšala no nejak ma neoslovila rada by som teda vyskúšala jej vynovené produkty vzhľadom k mojim znicenym vlasom.. Okrem toho ze ich farbim už asi 11 rokov a každý rok mam potrebu zmeniť farbu najlepšie radikálne sú dosť zničené nedorastaju vôbec na dĺžku akú by som si predstavovala stále mi to stagnuje maximálne po lopatky po pôrode mi vypadavaju viac ako by bolo treba..

11. mar 2019

Ahoj. Moje vlasy sú dosť suché a padajù..milvu som vyskúšala a zatial len pozitívna skúsenosť. Rada by som pokračovala v používaní Milá výrobkov.

11. mar 2019

Dobrý deň. Mám 4 mesačne bábätko a za posledný mesiac mi začali poriadne vypadávať vlasy. Mám ich dlhé asi 50cm občas nepoddajne a rýchlo sa mi ničia, aj napriek tomu že používam šampón balzam alebo masku a olej na končeky. Starám sa o ne každý deň pretože si to vyžadujú no trápi ma momentálne to nadmerné padanie preto by som rada skúsila Milvu a mala späť svoje husté nepadajuce vlasy. Veľmi nerada by som strihala tie vlasy. Radšej sa snažím o dôkladnú starostlivosť. Žiaľ som ešte nenatrafila na spravne produkty. Poteším sa keď sa budem môcť zapojiť do testovania. 😊

11. mar 2019

Mám strašne dlhé vlasy po zadok , mierne kučeravé. Starostlivosť o ne dáva zabrať 🙂 hlavne teraz po pôrode neviem prečo začali byť mastné a robia sa lupiny už som vyskúšala kadejaké šampóny no zatiaľ mi nič nepomohlo . Vlasy si umývam každý druhý deň , rozčesat ich je umenie no vždy si nastriekam detský sprej na ich rozčesanie .. veľmi rada by som preto chcela vyskúšať vašu značku , o ktorej počujem samé chváli .

11. mar 2019

Po pôrode dvojičiek sa mi zhoršila kvality vlasov a veľmi mi začali padať vlasy. Sú suché a bez života. Ja som dala život dvom drobčekom no na oplátku moje vlasy zostali bez života. Aj napriek tomu to neľutujem a dúfam, že vlasom sa vráti vitalita opäť vďaka šamónom od firmy Milva 😉🙂

11. mar 2019

Ja a moje vlasy 🤣 ..mám husté vlasy aj keď po pôrode mi dosť padali...problém je skôr v kvalite nakoľko rada experimentujem s farbenim 🙂 dávam im riadne zabrať..sú lamave a konce suché a stiepiace ...takže moje vlasy sú na testovanie ako stvorené 🤣

11. mar 2019

Vlasy som mala vzdy riedke a jemne... po porode je to este horsie... su este redsie a nejak nove nerastu... da sa na ne pozriet akurat v den umytia, na druhy den uz vyzeraju splasnute a mastne cize moja zachrana je gumicka do vlasov. Rada by som vyskusala sampon Milva..mozno by mi pomohol prave on..kedze vsetky ostatne znacky zatial 0bodov.

11. mar 2019
Komentár bol odstránený

Nepatrím medzi tie, ktoré majú krásne dlhé,husté a zdrave vlasy.Nemam ich veľmi veľa a vždy som si ich chcela nechať narásť,ale rastie to len po jednu dĺžku a potom sa mi konce odlamuju.Farbit si nefarbim,väčšinou si dávam odfarbit konce,ktoré dlho vydrží.Po prvom tehotenstve mi začali extrémne padať vlasy tak som vyskúšala milvu sampon-na padanie vlasov,po istej dobe aj pomohol a objavili sa nové vlásky,zlepšila sa mi aj kvalita a zhustli mi celkom slušne,ale teraz bohužiaľ začali zas padať,kvôli druhému tehotenstvu a už to trvá vyše 2mesiace,tak dúfam,že nebudem plešatá.Bola by som veľmi rada,o vyskúšanie ďalších milva produktov a tým padom,že som kaderníčka,tak by som svoje skúsenosti podávala ďalej 😊

11. mar 2019

Suche a lámeve vlasy, ktoré sa rýchlo mastia... Ma niekto horšie 😅🙈🙊

Rady som som našla liek na super hrivu. Aj ked aby som to neprezentovala prilis negatívne, su dost huste 🙂

12. mar 2019

Skúsim aj ja keďže moje vlasy su jemne a lamave a to nevidím o vypadavani mam vyskúšaných vela samponov ale žiadna zmena tak rada by som vyskúšala toto možno by sa to konečne zmenilo a ja by som už nemusela hľadať

12. mar 2019

Tak ja som si farbila vlasy 20rokov každý mesiac. Dva roky dozadu som si povedala, že už je toho dosť a tak som prestala. Dnes mám už svoje vlasy a momentálne po pôrode a úprave hormónou mám vlasy v katastrofálnom stave. 😣
Padajú, mastné, vysušená pokožka...
Rada by som vyskúšala niečo nové. 😊

12. mar 2019

Moje vlasy si vzdy zili svojim zivotom...raz suche,potom rychlo sa mastiace...kazdopadne vzdy dlhe,no bez objemu. V tehotenstve sa to zmenilo. Moje vlasy boli zrazu absolutne dokonale,huste,objemne,prisposobive,leskle...bola som stastna-prestastna...no a potom som porodila...dnes som 5 mesiacov mama a, okrem inych poporodnych trapeni, mam o polovicu menej vlasov :( su neprisposobive,vsade lietaju,padaju...kazdy den vysavam svoje vlasy a citim sa ako moj jarne plznuci pes :( vacsinou su vo vrkoci,lebo okrem vypadavania,mi ich s velkou radostou kmase aj moj maly syn...chyta ma mierna panika,lebo tymto tempom coskoro zacnem nosiť patochnu :( svojom vlasom urgentne potrebujem zabranit vo vypadavani a vratit im zivot,ktory si zasluzia,lebo si ho zasluzia...roky som pracovala ako modrlka a tam teda dostavali slusne zabrat...zasluzia si starostlivost a rozmaznavanie,za to vsetko,cim si museli prejst 🙂 tolko k mojej korune "krasy" (momentalne su vsetko len nie koruna )

12. mar 2019

Veľmi rada by som sa zapojila do tejto súťaže keďže mám za sebou dva pôrody a moje vlasy sú v zlom stave okrem vypadávanie sú ako bez života žiaden lesk a nič mi nepomáha. Rada by som vyskúšala tieto vaše produkty

12. mar 2019

Shooter vsetci.Rada by som sa zapojila, kedze dost dlhu dobu ma moje vlasy zlostia...velmi mi vypadavaju a zacinam sa bat , ze ostanem so styrmi na hlave.Najprv som si myslela , ze po kojeni to skonci, lenze nekojim uz pomaly 2 roky a vlasov stale menej.Vyskusala som uz kadeco a nic nepomaha...takze som skvela adeptka na vasu Milvu 😉
Budem rada ak ma vyberiete.

12. mar 2019

Dobry den. Dakujem za moznost zucastnit sa 🙂
Moje vlasy...hmmmm...ani neviem ako by som ich opisala 🙂 su stredne dlhe blond a nefarbim si ich.. Su velmi jemne a dost cadto sa mi mastnia :( uz som prestala pouzivat kondicioner lebo to bolo este horsie ;( ale aj napriek tomu obcas malinko dam pripravok vo forme speju na rozcesavanie lebo su obcas ako slama a neviem ani tie jemne vlasy rozcesat :( a dost mi vypadavaju :(
Rada vyskusam nieco nove a mojm vlasom to pomoze ;)
Dakujem a pekny dnik prajem ;)

12. mar 2019

Ahojte, vždy som túžila po dlhých vlasoch ale časom som ich farbami zničila a potom hľadala prípravky ktoré by mi ich opravili. Keď som si ich už prestala farbiť tak po niekoľkých mesiacoch som otehotnela. V tehotenstve vlasy rástli a žiarili. No po pôrode je to čistá katastrofa. Vlasy mám dlhé, nechcem ich strihať ale padajú a padajú. Často sa mastia. A končeky mám suché.

12. mar 2019

Mám dlhé svoje odfarbene vlasy na blond veľmi rada sa o ne starám kupujem im výživu aby boli dlho krásne. Na milvu som počula len dobré ohlasy a chcela som skúsiť produkt s chinínom, lebo som počula že po ňom rastú maximálne rýchlo a túžim mať vlasy ešte dlhšie 😍😍😍

12. mar 2019

Ahojte, dlhe roky som si vlasky farbila, prestala som s tym cca pred rokom.vlasky mam preto poskodene (hlavne konceky) snazim sa ich dat pomaly dokopy.Vlasky sa snazim vyzivovat, nechavam si podstrihavat konceky. Rada testujem novinky, kedze som kozmetiku Milva este nepouzivala, rada by som ju vyskusala. Testovanie produktov ma bavi hlavne z toho dovodu, ze mozem vyskusat nieco nove, a ked som s produktom spokojna, rada odporucam dalej. Uz par krat sa mi stalo, ze po testovani, sa produkt stal mojou povinnou vybavou😉, a kupujem si ho pravidelne🌻

12. mar 2019

Rada by som testovala všetky premium milva sampony 🙂. Po dvoch IVF kach mi začali vlasy neskutočne vypadávat. Okrem toho sú aj zničené melirom 😢. Prosto jedna veľká katastrofa. Snažím sa robiť čo sa dá, pomaličky sa mi vlasy zlepšujú, ale je to beh na dlhé trate.

12. mar 2019

Dobry den.
Rada sa zapojim a skusim vase samponymeno.hoci mam uz skusenost s chininovym samponom od vas a musim povedat teda ze vlasy mi ovela menej padaju.som po porode a aj po operácii a velmi mi pomohol.rada by sim.skusila i iny druh samponu kedze z tohto mam trosku lupiny.ale hlavne ze padanie ustupuje.dakujem

12. mar 2019
Komentár bol odstránený

Presne táto súťaž je ako stvorená pre mňa. Mám hrozné vlasy. Krépové,suché rožtiepené končeky a ešte aj vypadávajú.. neviem čo ešte horšie by sa im mohlo stat... veľmi rada otestujem prípravky a ešte radšej by som bola keby pomôžu a budem to môcť ukázať svetu ;)

12. mar 2019

ahojte, ja by som sa rada zucastnila testovania a tym zlepsila aj kvalitu svojich vlasov. Mam vlnite melirovane vlasy, ktore sa zvyknu velmi mastit pri korienkoch ale zaroven tym, ze su farbene a vlnite su vysusene na koncekoch. Milvu som zacala pouzivat v aprili 2018 a je pravda, ze sa mi kvalita vlasov pomaly upravuje (potvrdila mi to aj kadernicka 🙂, predtym som totiz vlasy riadne vytrapila tym ze som ich pravidelne farbila, zehlila, fenovala) ale z tychto samponov som zatial ziaden neskusila. Velmi rada by som si dopestovala dlhe a zdrave vlasy. Budem stastna ak si ma vyberiete a budem moct nielen Vam napisat (urcite len dobru) recenziu ale pomozem aj sama sebe 🙂 dakujem

12. mar 2019

Ahojte. Tak začnem asi tak že...Moje vlasy su des a hroza... Stale striedam značky šamponou. Najviac ma trapi to že su velmi skoro mastne a objavia sa aj lupiny. Takže hladam stale novy a novy šampon a zatial sa mi nepodarilo najst vhodny. Dokonca aj ked mam melir co vysusuje stale sa mastia.A potom dalsie ma ešte napada roštiepene končeky atd. Snad sa podari mi konečne nieco vyhrat a testovat sampony a najdem v nich to co moje Haro potrebuje :D

12. mar 2019

Dobrý deň. Rada by som vyskúšala tieto šampony, nemám s nima skúsenosť, hladám niečo nové na koľko sa mi dosť mastia vlasy.Bola by som rada ak by som si našla pomedzi týchto nejaký vlastný šampon čo by mi zapadol a bol vhodný na môj typ vlasov.

12. mar 2019

Moje vlasy sú melirovane. Vlasy nezehlim ani nefenujem no napriek tomu mi strašne padajú a tým, že ich mám ťažké a jemné vyzerám ako s 3 vlasmi. Rada by som vyskúšala výrobok ktorý mi vlasy rozžiari a dodá im objem a pocit spokojnosti 😉

12. mar 2019

Odkedy používam Milvu môžem povedať, že som so svojimi vláskami spokojná. Začali mi krásne rásť, lesknú sa a aj kvalita sa zlepšila. Nedám dopustiť na Chinínový šampón a vodičku 🙂 a bolo by super vyskúšať aj ďalšie Milva šampóny, ktoré by moje vlásky urobili ešte krajšími 🙂

12. mar 2019

mam kucerave vlasy a tie potrebuju dostatok vyzivy a vlhkosti. nezehlim, nefenujem ich, susim iba uterakom na hlave, nepouzivam ziadne kozmeticke pripravky ako sprej ci tuzidlo, max. krem na kucerave vlasy ci vlasovu vodu. obcas im urobim nejaku masku ci natriem kokosovym olejom pred mytim. okrem toho mam suchu pokozku hlavy, takze musim pouzivat sampony bez parabenov atd a co najviac naturalne

12. mar 2019

Po šampónoch MILVA pokukujem už dlho. Moje vlasy sú s časti zdravé, lesklé a rovné, ale v spodnej časti sú rozstrapkané, jemne kučeravé a suché. Potrebovala by som dosiahnuť ich zjednotenie. Nepomáhajú žiadne šampóny, krémy, balzamy. Dokonca ani prírodné bez parabénov, silikónov a SLS. Žeby bola Milva moja záchrana a moje vlásky dostali druhú šancu? :D

12. mar 2019

Moje vlasy produkty Milva potrebuju 😍😍😍
Po tehotenstve a teraz počas dojčenia mi často vypadávaju, nemajú žiaden ,,tvar”’. Na druhý deň po umytí ma zachraňuje gumička pretože vyzerajú otrasne. Čas kedy vyzeraju fajn je tak 2 hodiny po umytí a to len v prípade ak si ich usuším. Ako náhle ich nechám vyschnúť ,,same” vyzerajú ako keby som ich ani neumývala. Skúšala som už aj masky, no žiaden efekt. Konce i napriek strihaniu su otrasne.
Veľmi by som chcela vyskúšať produkty Milva, počula som o tejto značke no od každého iný názor. Rada by som vyskúšala na svojich vlasoch

12. mar 2019

pouzivam sampon milvus chininom.je dobry,vlasy prestali padat,no mam suche a lamave.mam dlhe vlasy az po pas..musim pouzivat oleje.aby ako tak boli aspon co troska vlhke a nejak vyzerali.

12. mar 2019

Moje vlasy jednoznačne potrebujú pomoc 😣 netuším akú presne, ale radikálnu určite. Počas tehotenstva sa z mojich husto hustých vlasov stal tenký chumáčik 😣😣😣 namiesto poriadneho závažia, ktoré som nosila v gumičke je pár nemožných chĺpkov, ktoré si robia čo chcú. Jeden deň sú mastné, padnute, bez života. Iný deň elektrizuju, alebo vysia ako suchá slama, ktorá odpudzuje aj veľmi hladné srnky, ktoré napriek únave a neúprosnom hlade po vyčerpávajúcej zime radšej odkráčajú ďalej s povzdychom... Ach, prosím pomôžte!!! 🙏 😇 ❤️

12. mar 2019

Moje vlasy majú suché a lámavé končeky a zle sa rozčesávajú. Používala som už rôzne prípravky, ale účinok sa dostavil len na chvíľku, tak snáď má Milva lepšie a trvácnejšie riešenie🙂

12. mar 2019

Ja som mala vlasy stále ako tak pekne, dlhé ale ako som sa prefarbila na blond, stále každý jeden mesiac odfarbovala peroxidom bolo to hrozné, začali mi vlasy padať, boli suché, nedali sa poriadne rozcesat, tak som ich musela podstrihnut a znovu prefarbiť na hnedo, potom som musela používať špeciálne šampony, kondicioner, olej aby sa mi ako tak zregenerovali, no nič nepomáhalo. Po pôrode to opäť prišlo, vlasy mi začali neskutočne padať, po umyti som si vycesavala zamotané chumace a prestali mi rásť. Teraz ich mám takmer po zadok, no sú take “bez života” a aj keď ich umývam každý deň, vlasy mám vecer hneď mastné a končeky úplne suché, nepoužívam nič extra, len sem tam si dám masku, pripadne olej ale ajtak bez účinku. Veľmi rada by som vyskúšala vaše produkty značky Milva, verím tomu, že mi pomôžu a budem spokojná🙂❤️

12. mar 2019

Ahojte ja mam hnede vlasy po kríže mam ich dost suche lamave a sklon k vypadavaniu vlasov. Teraz pouzivam milva coffein sampon zatial som velmi spokojna s milva samponom niekomu nesadne sampon niekomu ano . Momentálne mam vlasy ako keby uplne zhorete skarede 😟

12. mar 2019

Dobrý deň 🙂
Myslím si, že sú to aj moje vlasy, ktoré potrebujú zachrániť. Sú naozaj dlhé, husté a hrubé. Po ostrihaní mám do týždňa dĺžku vlasov ako som mala predtým, začo som každopádne vďačná.. aj keď je pravda, že posledné farbenie dalo mojim vláskom dosť zabrať. Lámu sa, končeky sú dosť suché a celkovo by potrebovali oživiť.. Dodať lesk, spevniť a regenerovať.
O vlasy sa starám, kedže si myslím že je to naozaj koruna krásy. Každá by sme ich chceli mať krásne dlhé, ale aj zdravé.. práve preto by ma veľmi potešilo ak by som mala možnosť testovať Milva produkty a dodať trochu života mojim pestovaným vláskom.. 🙂

12. mar 2019

Dobrý deň, mám jemné, rovné, dlhšie vlasy a dosť sa mi preriedili v poslednom čase, možno to súvisí aj so zdravotnými problémami a stresom, som aj na kortikoidoch a methotrexáte (cytostatikum). Nedržia mi tvar, čiže nejaká denná úprava nemá zmysel, pretože ako vietor fúkne, je po účese. Farbím si ich, fúkam príležitostne, nekulmujem. Mala som problémy aj so suchšou kožou, aj psoriázou vo vlasoch, z času na čas sa mi objaví, v závislosti aj od použitého šampónu. Veľmi rada by som si našla nejaký ten svoj, vyhovujúci. Budem rada za túto možnosť 😉, ďakujem!

12. mar 2019

Ahojte.musim sa priznat,ze som zatazena na svoje vlasy.su huste,vlnite,malokedy ich nosim ale rozpustené lebo su vsade.potrpim si aby boli hydratovane,pouzivam na ne hádam vsetko mozne 😁ked netrafim spravnu znacku tvoroa sa mi lupinyvlasy su zachuchvalcovane a rozcesanie trva hodinuuuu.rada skusim nieco nove a hlavne prirodne😉

12. mar 2019

Ahojte, moje vlasy po porode sa strašne mastnia, skúšam už všetko možné a nič nezabera. Tak by som skusila aj značku Milva, tak isto by som chcela aby mi vlasy podrastli a zhustli.

12. mar 2019

ja teda nezačnem svoj príspevok s tým, aké sú moje vlasy strašné a na nič a aké mám s nimi problémy. Viem, že to chcete počuť, ale ja ich v prvom rade mám rada. vždy som mala či som s nimi mala problémy alebo nie, vždy som sa o ne s láskou starala. nevravím, že sa mi vždy odvďačili ako by sa patrilo, ale žijú si svojím životom a snažíme sa vzájomne akceptovať. aj preto ich mám rada. a práve preto by som im chcela dopriať (a teda veď samozrejme, že aj sebe) tú najlepšiu starostlivosť. pravdou je, že už dávno nie sú tým, čo bývali, ale ruku na srdce, kto z nás s pribúdajúcim vekom je, všakže? keď kedysi boli bezúdržbové, teraz si údržbu vyžadujú. boli obdobia, keď som ich charaterizovala ako mastné, potom namáhané, teraz sú farbené a asi najlepšie im momentálne sedí katerória normálne = nemastné/nesuché (ale skôr mastné ako suché). stále hľadám ten najvhodnejší model šampónu, strihu a farby ktorý by im vyhovoval najviac. žial zatiaľ nemám poriešené ani jedno z toho. ..ale nenacám sa odradiť ani prípadnou nevýhrou testovacieho balíčka. 🙂 pekný deň všetkým

12. mar 2019

Urcite by som chcela vase sampony vyskusat. To comu som vzdy venovala najviac pozornosti v starostlivosti o seba boli moje vlasy. Momentalne ich mam dlhe pod zadok asi do poly stehien. No odvtedy co mam dve krasne deti nemam seba tolko casu. Vlasy su po zime suchsie bez zivota a lesku. Po sustavnom noseni v gumke bez objemu. Poporode aj celkom vypadávajú. Mam orirodzene tmavsi blond nefarbene. A zacali sa mi hrzne chlpit asi tym ze su suche a drsne. Prosim potrebujem zachranu.

12. mar 2019

❤️👍

Mam suche kudrnate poskodene mega huste vlasy,nikdy farbene prirodene blond❤️❤️👍👍

12. mar 2019

Mám mikádo a dost jsou vysušené. Dřív jsem měla hodně husté a mastnější vlasy. V důsledku kojení trochu prořídli, ale pořád je to husté, za což jsem ráda, ale poslední dobou spíše vysušené.

12. mar 2019

Asi žiadna žena nie je spokojná so svojimi vlasmi. Keď ich má rovné chce ich mať kučeravé a naopak, ak ich má svetlé chce ich mať tmavé a podobne...Priznávam, k takýmto ženám som patrila aj ja. Vždy som chcela mať to, čo som nikdy nemala a to krásne dlhé, rovné, tmavé a husté vlasy... A aké boli moje vlasy? Boli suché, jemné, stáále ale naozaj stále sa motali a pomaly rástli.
So šampónmi značky Milva mám však pozitívne aj negatívne skúsenosti. Keďže mám kúty a dosť mi vypadávali vlasy, trápilo ma to a skúšala som všeličo. Po asi troch mesiacoch používania prípravkov Milva som bola milo prekvapená, začali mi rásť nové vlásky 🙂 a tiež začali rásť rýchlejšie. V súčasnosti mám dĺžku vlasov akú som už dlho nemala.
Avšak je tu aj isté negatívum a to, že často po umytí šampónmi Milva ostali moje vlasy suché a ťažko sa rozčesávali. To ma však ale neodradilo od ich používania, stačilo si dokúpiť keratín na vlasy a bolo. Takže v súčasnej dobe sa nechystám zmeniť značku! 🙂

12. mar 2019

Vlasy mám síce dlhé, no veľmi problematické. Nadmerne sa mi mastia - hlavne pri korienkoch. Musím ich umývať takmer každý deň, no aj tak sú úplne bez života, len taká "visiaca slama." Vlasy mám tiež farbené, čo neprospieva mojím zničeným končekom. Skúšala som už veľké množstvo vlasových prípravkov, no zatiaľ bez nejakého výrazného zlepšenia. Určite by som preto rada vyskúšala práve Milva kozmetiku. 🙂

12. mar 2019

Ja uz problemy nemam lebo pouzivam Milva sampon,kondicioner a ženšenovy sprej. Je to výborna znacka! Mala som problem s vypadavanim vlasov a uz po tretom pouziti som zbadala ucinky. Velmi pekne dakujem Milve a na 100% odporúčam❤❤👍👍

12. mar 2019

Dobrý večer, chcem sa zapojiť do testovania. Mám doma 9 mesačnú bambulku ktorú stále kojím. Je to krásne a úžasné no odnášajú si to hlavne moje vlasy, ktoré mi neskutočne vypadávajú. Bola by som veľmi vďačná za možnosť vyskúšať či mi Milva pomôže. Ďakujem Katka

12. mar 2019

Dobrý večer,no ja som momentálne 3mesiace po pôrode,a hrozne mi začali padať vlasy,boli také krásne husté,teraz padajú,lámu sa,bolia😕😢aspoň keby menej padali a to mam pekne dlhé vlasy a chcem aby aj take pekne dlhé ostali,veľmi by ma potešilo testovať,a kedže zajtra mám narodeniny,bol by to pekný darček😍🙏🍀vlasy sú koruna krásy,treba sa o nich poctivo starať,no niekedy ani to nepomôže.

12. mar 2019

Dobrý deň, mám vlasy, ktoré dosť vypadávajú a konce sú rozštiepené. Čo sa týka úpravy sú nepoddajné a ťažké, takže nejaké komplikované účesy si nemôžem dovoliť. Vlasy mám premelírované, inak nie sú farbené a taktiež nepoužívam fén. Rada si doprajem domácu masku (použijem vajíčko, banán, med a urobím si zábal) a tiež kondicionér je môj kamoš ;). Rada by som vyskúšala niečo iné a porovnala čo je pre mňa lepšie ;)

13. mar 2019

POMOOOOC-to kričia moje vlasy
kedysy bujná hriva na ktorej gumičky praskali,teraz tri vlasy deda vševeda :(
po porode strašne vypadali,stratili lesk a su suche ako slama...
su síce prirodzene kučeravé,ale farbím si ich na čierno...štiepia sa im končeky a miestami mi vidiet pokožku,už málo,málo nosím rozpustené práve koli tomu :(..opat tužim po svojej hrive 👧

13. mar 2019

Moje vlasy boli kedysi dlhé,husté a krásne. BOLI už nič z toho neplatí. Pred pár rokmi so vyfasovala psoriazu,mám ju na hlave,čiže o supinach ani písať nebudem. Na tmavo hnedych vlasoch super. Vlasy som si nikdy nefarbila,boli leskle. Po pôrode mi zacali veľmi padať ako asi všetkým ženám. Dala som sa ostrihať a vlasy kus ožili ale na moje vlasy už mám len spomienky.Chyba im lesk,šmrnc veď by mali byť korunou krásy no nie?? 🙂

13. mar 2019

Potrebujem zahustiť,oživiť,posilniť a zregenerovať...jojjj

13. mar 2019

Toto testovanie je ako pre mna idealne. Bojujem s vypadavanim vlasov po tretom porode. Uz skusam vselico, rada by som vyskusala tuto novinku. Moje vlasy su bez lesku, suche a bola by som rada, keby som sa mohla zucastnit testovania tychto samponov 😉

13. mar 2019

Po treťom dieťati moje vlasy sú v stave, ze rozmýšľam, ze si dám vyholit hlavu. Moje vlasy sú jemné, vypadávajú mi a mám suchú pokožku. Dúfam, že sa to zlepší. Možno mi pomôže naozaj kozmetika Milva 👍

13. mar 2019

Uz dlho hladam sampon, ktory by mi sadol, nakolko mam jemne vlasy, ktore dost padaju, ale su aj namahane farbenim. Rada by som preto vyskusala Milvu, ak by som mala takuto moznost.

13. mar 2019

Moje vlasy su velmi jemne a rychlo sa mastiace. Po porode mi vlasy velmi vypadavali, no teraz, 10 mesiacov po sa to trochu upravilo, avsak stale to nie je to, co bolo predtym. Stale hladam vlasovu kozmetiku, ktora bude pre moje vlasy vhodna a ktora im vrati tu ziarivost a objem. Velmi rada skusam nove veci a kedze som tieto vyrobky zatial nemala moznost skusit, velmi sa potesim, ak na toto testovanie vyberiete prave mna a budem rada, ked sa o svoje skusenosti budem moct podelit s ostatnymi. Dakujem 🙂

13. mar 2019

Ja sa o svoje vlaay staram, pravidelne pouzivam masku, kondicioner, kvalitny sampon a vodicku proti vypadavaniu vlasov. Napriek tomu vlasy padaju, su riedke, pichlave a nepodajne. Cakam uz iba na tekuty zazrak, ktory si s mojimi vlasmi poradi a bude ich mat ppd kontrolou. Milva to zvladne!?

14. mar 2019

Zdravím Vás 🙂 Moje vlasy sú suchšie, ako vidíte prirodzene sa vlnia a keďže sa s tým nie vždy stotožňujem, tak príde na rad žehlička, čo im tiež neprospieva. Zároveň sú v nich stopy po melíre, no ďalšiemu farbeniu sa momentálne vyhýbam, keďže som tehu. A v (ne)pravidelných intervaloch sa mi objavujú aj lupiny.. Rada vyskúšam prípravky Milve -už sa teším a ďakujem 😉 .

14. mar 2019

Prajem pekny smutno uprsany den... nuz prave dnes mi moja 5. rocna dcerka chcela, tak ako dievcatka maju radi ucesat vlasy... no tak to bola hroza, mam totizto kucerave a momentalne veeelmi vysusene vlasy, ktore sa doslova pri kazdom cesani zauzluju... a to neprehanam na konci vlasov vycesem uplny kusok uzlika vlasov, ktore su tam akoby navyse prirobene... moje dievcatko ma vlasky uz po pas a rado by si ich nechalo aj ked veru cesanie byva neraz horor, ale rada sa foti a ostrihat ich nechce... no a veru jej rozcesavaci horor ma len velmi daleko od mojho, takze to je uz co povedat 😉 tuto znacku zatial nepoznam, takze rada by som vyskusala a pofotila a povychvalovala nielen fotkami, ale aj slovne 😊

14. mar 2019

P.S. A este som zabudla, ze kadernicky sa vzdy tesia, ze ako sa pohraju ake super vlasy, no domaca starostlivost je doslova horor, uz neviem aky sampon vyskusat, aby bolo lepsie...

14. mar 2019

Moje vlasy? Podla mna katastrofa. Uz som vyskusala vselico mozne aby som mala krasne leskle a zdrave vlasy. Podari sa to len vtedy ked odchadzam od kadernicky. Cerstvo ostrihane zamalovane kraasnee. Potom uz len snivam o tom mat take vlasy ako v televizii. Mam rychlo sa mastnuce vlasy a ulizane😢akokeby. Objem sa niekde pozabudol😃 . Neviem uz ze co by som mala s nimi robit.

14. mar 2019

Svoje vlasy milujem a odmietam sa ich vzdať v súčasnej podobe napriek tomu, že ma na to mnohí nahovárajú. Sú tým, čo mňa robí mnou. Bez mojej dlhej, hustej, ťažkej, nepoddajnej, tvrdej koruny by sa mi žilo asi aj nudne 😅
A keby ste ma aj nevybrali na testovanie, naše každodenné chvíle, kedy mi manžel venuje hodinku v snahe rozčesat to, kedy sa mi postihnutý syn rukami zabori až ku korienkom a láskyplne škrabká , poťahuje, keď mi 4 ročná dcéra povie, že chce mať také nádherné vlasy ako maminka a ked sa s 2 ročnou predbiehajú, kto mi pripne viac pukačiek a vždy je to remíza 😍.... Tak tie chvíle mi nik nevezme

14. mar 2019

Rada by som sa zapojila do testovania výrobkov.Vlasy si farbím dlhé roky na blond,sú síce dlhé,ale veľmi vysušené a zničené.Používam šampon,kondicioner,1x do týždňa masku na vlasy,oleje na vlasy,ale aj tak je to čistá katastrofa

14. mar 2019

Ja mam celkovo huste vlasy s cim som aj spokojna jedine co ma trapi je ze su az prilis suche, nenormalne vela vlasov mi za ten den vypadne. Nechcem to moc riesit noznickami a ostrihat ich aby zosilneli ale asi inu moznost mat v blizkej dobe nebudem . Ak by som mala testovat niektory sampon od Milvy bola by som urcite velmi rada nakolko uz skusam vsetko mozne aj nemozne.

14. mar 2019

Ťažko opísať moje vlasy. Po umytí sú skôr brckave ako rovné, ale konce sú dosť suché,farbené tak raz do roka,celkovo sú také nepoddajne, bez života. Stále dorastu tak do po lopatky a ani o cm dlhšie. Husté by aj boli, len som smutná z tej dĺžky, asi ako každá žena túžim po dlhých krásnych vlasoch. Stále hľadám šampón na skrotenie mojej" koruny krasy"Vyskúšala som už šampóny masky kondicionéry od výmyslu sveta. Počula som veľmi dobre recenzie na Milvu, ale nemala som ešte tu cest skúsiť ju.

14. mar 2019

Ak môžem zhodnotiť moje vlasy tak dosť mi vypadávajú vyskúšala som už množstvo šampónov ale ani jeden nepomohol vlasy si farbim, fukam sú dosť namáhané a preto rada by som vyskúšala tieto šampóny a snáď ma zbavia vypadávania a ja budem mať oveľa hustejšie vlasy

14. mar 2019

Aj ja by som sa rada zapojila do testovania, keďže som už vyskúšala veľa znaciek šampónov, masky no skoro z každého sa mi robili lupiny a vlasy veľmi rýchlo zmastneli a svrbela ma celá hlava. Na rozcesavanie používam sprej, na končeky olej aj tak sú moje vlasy
suché a ako keby som sa o ne nestarala. Keďže moje vlasy sú skoro po zadok a vôbec ich nefarbim, nesusim fénom ani kulmou a dokonca ich ani nezehlim kazdy vlasy chváli no pre mňa sú vysušené a tak ich radšej zapnem do copu alebo zapletiem do vrkoca 🤔

14. mar 2019

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania. Moje vlasy sú veľmi slabé a strašne pomaličky rastu. Starám sa o ne tak že ich umyjem šampónom a dám kondicionér nič viac. Chcel by som skusit niečo nové čo dúfam že mi už konecne pomôže.

14. mar 2019
Komentár bol odstránený

Nikdy som nebola spokojná so svojimi vlasmi...hneď na druhý deň po umytí sú mastné...tak isto keď ich mám pekne upravené, vyfukane...nevydrží to viac ako niekoľko hodín, potom si vlasy ako prilepené k hlave. Vyskúšala som množstvo šampónov či drahších alebo len obyčajné ako napr. zihlavovy,ale moje vlasy sú také bez života, nie lesklé,lámavé....čiže určite by som uvítala niečo čo som ešte neskúšala,snáď mi niečo ešte pomôže 😉

15. mar 2019
Komentár bol odstránený

Vlasy mi dosť padajú, odjakživa ich mám mastné a musím ich veľmi často umývať, čo je môj dlhodobý problém. A po nedávnom pôrode sú oslabené, preto by som rada vyskúšala prírodné šampóny Milva a som na ich efekt veľmi zvedavá 🙂

15. mar 2019

Veľmi rada by som skúsila produkty Milva. Chcem zregenerovať svoje vlasy, nie som spokojná s ich kvalitou. O vašich produktoch som už počula, rada ich skúsim a o svoj názor sa podelím foto a recenziou 🙂

15. mar 2019

Moje vlasy potrebujú výživu. Neskutočne veľa mi ich vypadalo, sú poškodené, našuchorené, a nepoddajné, ešte sa aj ľahko mastia. Potrebujú veeeeeeľa trpezlivosti. 😉 Používam rôzne prípravky, ale stále to nieje ono. 😐

15. mar 2019

Ahoj 🙂, ja som maminka momentálne ročného dievčatka .. počas tehotenstva som mala pekne pevne vlasky avšak po pôrode mi veľa vlasov vypadalo a začali sa mi tvoriť kúty.. verím , že by mi toto testovanie opäť pomohlo a dodalo silu mojim vlasom. Dakujem .

16. mar 2019

Ahoj moje vlasy mne moc začali padať po pôrode na koľko mám riedke vlasy ešte aj to málo mne vypadáva a na koľko každý deň si musím umývať vlasy kvôli praci lebo som v prachu tak sa moc ničia veľmi by mi pomohlo vlasy asi dostali silu ďakujem

16. mar 2019

Moje vlasy boli kedysi pekne zdravé husté, po prvom pôrode mi asi polka vlasov vypadala, po druhom pôrode mi vlasy opäť začali padať takze aj z tej Poľky čo mi zostalo mam teraz na hlave NIC, už som vyskúšala všetko možné ale moje vlasy už asi nikdy nebudú take ako kedysi.

17. mar 2019

Moje vlasy sú dlhé, ale po pôrode mi začali padať. Skúšala som už všetko možné, vitamíny, šampóny, ale veru Milva šampóniky som ešte neskúsila. O vlasy sa starám nielen šampónom, ale mám aj masky, olejčeky a ampulky. No nejako nevidím že by mi prestali padať. Takže toto testovanie by ma určite veľmi potešilo 😍

17. mar 2019

Ahojte mam rada svoje vlasy veľmi. Prechádzame spolu rôznymi zmenami. Cca každých 7-19 rokov mi obrčkavejú a potom sa po čase zasa vyrovnajú... Nechápem síce prečo je to tak ale keď sú také brčkavé - milujem ich! Ale aj rovné sú fajn. Momentálne si zvykáme na to že už celkom slušne šedivejú a teda som sa rozhodla po 32 rokoch ich zafarbiť. Je to nová skúsenosť a obávam sa že z tejto cesty už návrat nehrozí. Práve preto by som im chcela dopriať tu najlepšiu starostlivosť akú si zaslúžia. ❤️🍀

17. mar 2019

Tak toto je testovačka pre mňa ☝️👌.. pretože ja a vlasy sme ako staré manželstvo 🤔🤭.. raz je to ok a inokedy nie... na strednej som bola niečo ako chameleón.. ale ja som menila farbu vlasov podľa nálady (podľa puberty? 🤔🤫😉).. a tým sa vlasy samozrejme odsúdili na mierne občas aj dosť poškodené.. hlavne keď som si zmyslela ja rodená ciernovlaska dat si na hlavu peroxid blond (i'm barbie girl, bez urážky 🤦‍♀️len mne to proste nešlo ku... obočku, dajme tomu )... nemôžem povedať, že mám zle vlasy, naopak mne vlasy veľa ľudí chváli.. ale ja človek pedantny.. rada skúšam rôzne prípravky (lacné ci drahé) medzi obľúbenými mam aj lacné veci... o Milve som pocula neraz... ale nikdy som túto značku nevyskusala.. tak bolo by mi potešením vyskúšať niečo nové určite.. hlavne keď je to to voňavé (milujem rôzne voňavé vecičky na vlasy či telo 😍).. lebo aj keď nemám vlasy kvôli ktorým by som mala chodiť s vrecom na hlave tak nejaké poškodenie tam je (hlavne po tom mojom vysnivanom balayage čo mám momentálne na hlave asi pol roka a zvažujem návrat ku mojej obľúbenej Black farbe).. budem si teda držať prsty 😂😂😂🤦‍♀️🤔🤭ale aj vám všetkým baby 👊💪

17. mar 2019
Komentár bol odstránený

Moje vlasy su nefarbene, ale keďže si ich každý deň žehlim, tak velmi zničené a tym padom veeelmi pomaly rastú 🙄 na Milvu som počula len velmi dobre ohlasy ale nikdy som sa neodokopala k tomu zaobstarať si šampóny od nich 🤔 preto by som chcela skúsiť šampón ma rast vlaskov ci by fakt pomohol 😊 nooo a velmi radi sa aj s dcerkou fotime a zapajame do takychto testovačiek 😊 sme aj na instagrame @doriss_eli takže aj tam by sme mohli produkty nafotit a zrecenzovať ❤ kozmetiku používame čisto prírodnú aj pre dcérku, tak velmi rada by som aj ja skúsila tieto Milva prírodné šampóny ❤️

17. mar 2019

Moje vlasy su cierne farbim si ich uz som si 2x stahovala ciernu farbu takze su bohuzial slabe a poskodene 😫😫 vyskusala som vela samopnov a stale sa mi mastneju preto by som chcela teraz vyskusat Milvu ci sa mi vlasy daju dokopy a budu zivsie a zdravsie 😁😁

18. mar 2019

Ahojte, mamičky. Toto je oznam o ukončení výberu 🙂

Ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol 🙂

Ženy, ktoré boli vybraté na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@jarka26011, @onmaria, @bobacinkamajova, @11miska07, @dextella14, @puskaruka, @kikula85, @poly1, @kittyjuliette, @berny74, @dina2402, @radulienqaaa, @majah212, @bella2211, @bubulikk, @slawka2208, @adrienka180, @bryan1123, @kika1208, @tatiana1329, @5esicko, @petra_em, @ave_eva, @zajinkakoni, @m1shulka, @monca_24, @simsinel, @beebzz, @28lele28, @barus92, @ludkai15, @noelosopius, @lucinka563, @zabka1611, @lucinka12356, @buba7, @elka017, @telly4, @kuukii, @michi2912, @miselka007, @kikulienka19, @livizi, @sindla, @11hviezdicka11, @katarina414, @jahodka84, @vilki, @matulya, @jana1511, @matulaa88, @norita, @evica30, @bendinko, @elen83j, @deli06, @michaelaemma, @paty277, @monikamalinka, @jovka, @milacik65, @tinusiatko, @suzi33, @micinka1981, @zanetkap, @elen73, @fidorka221, @paulinaprokopova, @comka, @ksara, @rennqa, @tinaadama29, @jaruska6, @kristina113, @adoska717, @bojkovskasona, @misajelka, @jess31, @77endyka, @haidi, @rachel36a, @martinka2005, @keyneska, @teduazemer, @krpatakristina, @rearo, @janusik615, @thc, @vika0308, @bejkastar, @greys, @hagarka, @selyla, @natalia_1, @kokorunecka, @maty1, @dtinuskad, @22janus, @sonkaxxx, @reabullow, @lucinka10011, @espresso, @zuzinapipina, @moniqa123, @36evina36, @lenkaa222, @dzulli1980, @kika147, @livinka1111, @vedkom, @moncach, @jullietlife, @cecilia29, @denisa94, @mojekrasne, @pruderna, @lenkamartin, @motylikova, @2708, @sade88, @bavlnka92, @cucoriedkafiha, @pejka13, @vivien9, @sonka80, @ivetka2007, @vesijka, @xarra, @klaudi2412, @mazura, @dominikakoll, @babyface32, @joja55, @beababy, @pufflerka, @marosusu, @lucinka37, @6janka62, @arabellka1, @aeowyn22, @kate_cs, @colormoda, @luciana2213, @mata7171, @17zuzka6, @ondrejkovaj, @jana858, @kajkajanka, @tita1107, @monika19861986, @lulukaka, @zermm, @ericenecka, @monicka119, @greta123, @bubo27, @natalll, @marymart, @23lenka, @janlucka, @baboadel, @ajka4, @katlak, @majtika89, @anibrano, @nikolurbanska, @laura1804, @michaelad1994, @tinkakirka, @maria0809, @niky7287, @radanna11, @bielakonvalinka, @martinagnidova, @smzuzka, @angietka, @malinovka333, @oriesok, @sonickasonka, @tulycen, @werah, @katarinamars, @lucanka49, @matahan, @cvirenka, @lasinko, @chicky09, @da_nie_la, @dsivcak, @mariatokarova, @martinam1812, @bodka26, @janta07, @aniko23, @penelope10, @mysula, @mrkvicka0xxx, @lafemme8, @dijanaaa, @adriel, @cupakabricka, @sibrez, @kajkach, @ready880, @lulululienka, @nezabudka8, @v3rca11, @dzejna333, @zuza2307, @nikyci, @ssmilee, @dianes, @jackie94, @barbie77, @veronickamrazova, @adnilsam, @janulilienka, @elgee19, @mimka8383, @lkll, @beatris0777, @reinicka, @barca000, @mikulova92, @katkaform, @velamon, @sawushka, @krupik87, @pauli456, @isval, @mamicka3000, @katka_katuska, @zuzana080, @sperka, @ludka140281, @mufa1987, @mama21, @27petulka27, @luciana36, @radka2312, @andrea901, @nemmat, @alenocka83, @beat, @zuzanatl, @mandinka, @dajana555, @betkaamartin, @alexandrag1, @lenushka27, @somelierka, @vikulienkal25, @bodka1411, @marta852, @moncici7777, @hanney, @1987martina, @mandarinka799, @nicol678, @monnm, @nikki2201, @dorota104, @simeab

21. mar 2019

Dakujem.

21. mar 2019
21. mar 2019

Ďakujem

21. mar 2019

Dakujem 😊

21. mar 2019

Ďakujem 🙂

21. mar 2019

Dakujem 😁

21. mar 2019
21. mar 2019

ďakujem

21. mar 2019

Ďakujem 😘👍

21. mar 2019

Dakujeeem

21. mar 2019

Ďakujem🙂

21. mar 2019

A kde ste poslali pokyny?

21. mar 2019

Ďakujem ❤❤❤

21. mar 2019

dakujem ♥

21. mar 2019

Ďakujem krásne za ❤-ka aj za šancu vyskúšať šampóny 😊😊

21. mar 2019

Ďakujem ❤️🙏🏼

21. mar 2019

@vivien9 ahoj. Vybratym maminkam posielali IP 🙂

22. mar 2019

@konik_testuje dobry den 🙂 dakujem za srdiecka 🙂 ❤️

22. mar 2019

Začni písať komentár...

Odošli