Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    16katka92
    4. júl 2019    Čítané 1039x

    Preč s bolesťou bruška!

    #test_colief a #recenzia

    Ahojte žienky moje, s veľkým meškaním pridávame aj my recenziu na produkty Colief. Boli sme všetci „mimo prevádzky“ prehnala sa u nás viróza ale už sme fit. Tak píšeme.

    Veľmi sme sa potešili, že sme boli vybraný do testovačky s produktmi od Colief, lebo našu Katarínku koliky neskutočne potrápili.

    INFANT DROPS

    Začali sme s kvapkami Infant drops, sú to super kvapky lebo rozkladajú laktózu a to bol u nás problém, že bežné kvapky na bolesť bruška veľmi u nás nefungovali. Vybrali sme ich do poslednej kvapky a dokonca sme jedno balenie dokúpili. Pred každým kojením sme nakvapkali na lyžičku do odstriekaného mliečka toľko kvapiek ako bolo písané v letáčiku. Prvé dva dni sme nepozorovali žiadnu zmenu, dokonca sme prešli jednej večer aj so silnou bolesťou bruška, preukrutný plač. Kojíme sa a dávam si pozor na papanie no naša slečna je veľmi citlivá na všetko. S obavou sme brali kvapky ďalej a musím povedať zafungovali. takto sme zvládli náš 4mesiačik života bez kolík.

    Žiadne štrajkovanie, žiadne odmietanie prska, ani večerný plač. No poviem vám aj som si vydýchla. Lebo náš druhý mesiac života bol veľmi ťažký. Každý večer sme museli cvičiť s nožičkami, mastiť bruško, a dávať kvapky od „výmyslu sveta“. A nefungovalo nič. Infant drops u nás zafungovali na tretí deň. Každé bábo je iné, na každého funguje niečo iné. No som rada, že práve nám takto pomohli. Škoda, že sme o nich hneď nevedeli.

    COLIEF MUM TO BE

    Ďalším v poradí produktom ktorý sme testovali bol tento krém pre mamičky. Krém sa pekne dal rozotrieť na pokožku, krásne hydratuje a aj tá vôňa super. Lenže moje strie :/ tie už nič neodstráni. Moje telo zažilo tri tehotenstvá a bohužiaľ som sa nemala ani pri jednom čas o seba starať. Tak budem mať takú pamiatku na tehotenstvá v podobe strií. Ale popravde nevadí mi to, som na ne hrdá. Veď nič na svete nie je krajšie ak byť mamou a toto k tomu patrí. Možno by krém zafungovať keby sa používať od začiatku tehotenstva. Treba vyskúšať ;).

    BABY SCALP OIL
    Vyskúšali sme aj tento olejček, keďže mliečna chrastička u našej Katarínky bola po celej hlávke aj som sa potešila, že vyskúšame niečo špeci na toto, lebo my sme ju len obyčajným olejčekom vyčesávali.

    A musím povedať olejček sme použili len dvakrát a bolo po probléme. Vôňa je dosť výrazná nie každému môže byť „pochuti“ no nám toto vôbec nevadilo J. S týmto produktom som bola veľmi spokojná.

    BREATHE EASY PATCH
    Moji chalani boli počas testovačky aj chorí  tak nám náplaste padli vhod. Musím povedať, že waw. Nikdy by som nepovedala, že takýto „papierik“ pomôže a verte či nie ÁNO funguje to a pomohol. Pekná výrazná vôňa celá spálňa mám voňala za mňa ďalší TOP produkt. Už máme spravenú zásobu.

    VITAMIN D3 DROPS
    Skúsili sme Vitamín D3 s obavou keďže malá má bruško citlivé a na každú zmenu nie vždy dobre reaguje ale počas týchto dní testovania nemala žiadny problém. Tak sme ostali už pri nich, nechcela som jej zase meniť za druhé.

    Vyskúšali sme všetky produkty, ktoré sme dostali a s každým jedným sme boli spokojný a milo prekvapený. Na záver sa chceme poďakovať, že sme sa mohli zúčastniť na našom prvom a dúfam, že nie poslednom testovaní. Produktom od Colief sme ostali verné, máme nový rozhľad a skúsenosti posúvame aj okoliu.

                                                Ešte raz Ďakujeme vaše Katky!!