16katka92
    4. júl 2019    Čítané 1039x

    Preč s bolesťou bruška!

    #test_colief a #recenzia

    Ahojte žienky moje, s veľkým meškaním pridávame aj my recenziu na produkty Colief. Boli sme všetci „mimo prevádzky“ prehnala sa u nás viróza ale už sme fit. Tak píšeme.

    Veľmi sme sa potešili, že sme boli vybraný do testovačky s produktmi od Colief, lebo našu Katarínku koliky neskutočne potrápili.

    INFANT DROPS

    Začali sme s kvapkami Infant drops, sú to super kvapky lebo rozkladajú laktózu a to bol u nás problém, že bežné kvapky na bolesť bruška veľmi u nás nefungovali. Vybrali sme ich do poslednej kvapky a dokonca sme jedno balenie dokúpili. Pred každým kojením sme nakvapkali na lyžičku do odstriekaného mliečka toľko kvapiek ako bolo písané v letáčiku. Prvé dva dni sme nepozorovali žiadnu zmenu, dokonca sme prešli jednej večer aj so silnou bolesťou bruška, preukrutný plač. Kojíme sa a dávam si pozor na papanie no naša slečna je veľmi citlivá na všetko. S obavou sme brali kvapky ďalej a musím povedať zafungovali. takto sme zvládli náš 4mesiačik života bez kolík.

    Žiadne štrajkovanie, žiadne odmietanie prska, ani večerný plač. No poviem vám aj som si vydýchla. Lebo náš druhý mesiac života bol veľmi ťažký. Každý večer sme museli cvičiť s nožičkami, mastiť bruško, a dávať kvapky od „výmyslu sveta“. A nefungovalo nič. Infant drops u nás zafungovali na tretí deň. Každé bábo je iné, na každého funguje niečo iné. No som rada, že práve nám takto pomohli. Škoda, že sme o nich hneď nevedeli.

    COLIEF MUM TO BE

    Ďalším v poradí produktom ktorý sme testovali bol tento krém pre mamičky. Krém sa pekne dal rozotrieť na pokožku, krásne hydratuje a aj tá vôňa super. Lenže moje strie :/ tie už nič neodstráni. Moje telo zažilo tri tehotenstvá a bohužiaľ som sa nemala ani pri jednom čas o seba starať. Tak budem mať takú pamiatku na tehotenstvá v podobe strií. Ale popravde nevadí mi to, som na ne hrdá. Veď nič na svete nie je krajšie ak byť mamou a toto k tomu patrí. Možno by krém zafungovať keby sa používať od začiatku tehotenstva. Treba vyskúšať ;).

    BABY SCALP OIL
    Vyskúšali sme aj tento olejček, keďže mliečna chrastička u našej Katarínky bola po celej hlávke aj som sa potešila, že vyskúšame niečo špeci na toto, lebo my sme ju len obyčajným olejčekom vyčesávali.

    A musím povedať olejček sme použili len dvakrát a bolo po probléme. Vôňa je dosť výrazná nie každému môže byť „pochuti“ no nám toto vôbec nevadilo J. S týmto produktom som bola veľmi spokojná.

    BREATHE EASY PATCH
    Moji chalani boli počas testovačky aj chorí  tak nám náplaste padli vhod. Musím povedať, že waw. Nikdy by som nepovedala, že takýto „papierik“ pomôže a verte či nie ÁNO funguje to a pomohol. Pekná výrazná vôňa celá spálňa mám voňala za mňa ďalší TOP produkt. Už máme spravenú zásobu.

    VITAMIN D3 DROPS
    Skúsili sme Vitamín D3 s obavou keďže malá má bruško citlivé a na každú zmenu nie vždy dobre reaguje ale počas týchto dní testovania nemala žiadny problém. Tak sme ostali už pri nich, nechcela som jej zase meniť za druhé.

    Vyskúšali sme všetky produkty, ktoré sme dostali a s každým jedným sme boli spokojný a milo prekvapený. Na záver sa chceme poďakovať, že sme sa mohli zúčastniť na našom prvom a dúfam, že nie poslednom testovaní. Produktom od Colief sme ostali verné, máme nový rozhľad a skúsenosti posúvame aj okoliu.

                                                Ešte raz Ďakujeme vaše Katky!!

    trinka
    26. jún 2019    Čítané 813x

    Ako nás zachránili "prdi kvapky"

    Ahojte, konikárky moje,

    ja viem, že som mala zverejniť recenziu pred tromi dňami, ale čo k nám Luky zavítal, som mala notebook zapnutý dvakrát, a kedže som nespala súvislejšie ako tri hodinky, môj "vykojený mozog" začal štrajkovať.

    Áno, áno, včera mi volala naša lekárka: "Mamička, máte dnes poradňu - čakáme vás." Ja som bola úplne v tom, že poradňa je až zajtra. Ale dofrčali sme, povážili a pomerali nás, ako sa patrí. Len ja som mala celý čas pocit, že som na h***enko rodič...

    Ten pocit mám aj dnes, hoci som si s dobrým pocitom sadla za notebook, lebo sa mi podarilo uložiť moju vrieskajúcu lásku. Pocit skončil, keď som otvorila poštu a miesto 26., tam bol dátum 23. Som len ja fakt takto nemožná? Ale poďme k nášmu testovaniu - oneskorene, ale predsa.

    28.5. sme dostali balíček. Mňa prekvapil samotný obsah, a keďže sa priznávam, nie som zrovna ten, kto sa vyzná v značkach, tak som si hneď pogúglila, že čo to je. Čo obsahuje a podobne.

    Koliky... Ktorá si tým prešla, vie a pozná to číre zúfalstvo. Bábo plače, chcete mu pomôcť, no nedá sa.

    Zúfalý drobec a zúfala mama (veľmi často tento jav postihuje aj tatika, súrodencov a zasahuje aj k susedom). Mama je celý svet, a keď táto jediná "spasiteľka" nepomôže, tak kto potom?

    Skúsili sme mnoho prípravkov, a verte mi, pri našich drobcoch sme si prešli všeličím. (Občas mám pocit, že môžem písať detskú zdravovedu.)

    Preto ma hneď zaujalo testovanie antikolikových kvapiek. Vravím si - napíšem, uvidíme... Prvýkrát som sa zapojila a hneď nás aj vybrali.

    Pre mňa boli najpodstatnejšie teda "prdi kvapky".

    Skúsili sme. A neobanovali. Neviem prečo, ako, začo a ani načo, ale my sme prespali prvú noc (zatiaľ bola len jedna, ale to po dvoch mesiacoch táááák dobre padne). Takže používame a zatiaľ neprestávame.

    Všetky vieme, aké je "déčko" dôležité. Ak bude treba, dokúpime. Bála som sa, ako bábätka bolievajú brušká - nás nebolelo. Takže kvapkáme ďalej. Určite kvapôčky doužívame, a ak bude treba, dokúpime rovnakú značku. Nič už meniť nebudem.

    Pretože slniečko nie je Lukáškov kamarát...

    Olejček na vlásky sme vyskúšali iba dvakrát, pretože ho Luky nepotreboval. Bola som ale zvedavá. A čo musím uznať, že krásne vonia. Manžel sa teší, že keď si oholí hlavu, dá si tú voňavú nádheru a pýtal sa, či ho pomasírujem ako juniora... 😃

    Pomasírujem, čoby nie! Až bude čas. Myslím, že sa asi chvíľu načaká... Alebo sa môže napísať do kalendára, ale či mu to s mojím vykojeným mozgom pomôže, to neviem. Skúsila som aj krém pre ženy. Baby, ja fakt nie som na mastikovanie seba. Mala by som si nájsť čas, ale keď je čas, nie je chuť. Takže nespoznám rozdiel medzi inými krémikmi na podobné účely ako sú napr. strie. Pokožka bola príjemne hladká a krásne voňala, ale že by som si všimla nejakú zmeny, to by asi chcelo pravidelnejšie užívanie a dlhodobejšie.

    Zhodnotím to v závere asi takto. Ďakujeme, že ste si nás vybrali, lebo ste nás zachránili! "Prdi kvapky", tým ostaneme verní. Jo, a aby som nezabudla, za nás je určite TOPka aj tá mentolová naplasť. (Ja som ju nastrihala a dala mojim alergikom pod nosy a spali ako bábätká. A manžel aspoň jednu noc nechrápal!)

    slavka234
    25. jún 2019    Čítané 376x

    Už nás bruško nebolí

    1. Na Modrom koniku som sa prihlásila už do viacerých súťaži a testovačiek. A až teraz sa na mňa usmialo šťastie a bola som medzi vybranými mamičkami na testovanie produktov značky Colief a jej produktov.

    Medzi testovanymi produktami boli :

    Telové mlieko Mum To Be hydratačné telové mlieko ktoré pomáha predchádzať tvorbe strií. Telove mlieko som testovala už ako mama po pôrode. Telové mliečko sa ľahko rozotiera rýchlo vsiakuje do pokožky a krásne vonia.

    Náplaste Breathe Easy Patch na lepšie dýchanie pri prechladnuti. Tento jediný produkt sme nestihli otestovať. Lebo počas ,,testovačky,, sme našťastie neboli chorí. Ale náplasti si nájdu svoj čas pri prechladnuti u staršej dcérky a otestujeme ich.

    Vitamín D produkt ktorý si nájde miesto u nás v lekárničke. Testovali sme ho po celý čas výsledky sa dostavili asi po 4 dňoch od začiatku testovania. Veľké plus u kvapiek je že nás bruško po nich nebolelo ako po inom vitamíne D predpísaným pediatričkou.

    Olejček  na mliečnu chrastu ,, Baby Scalp Oil,, veľmi dobrý produkt ktorý sme najskôr mysleli že ho ani nepoužijeme nakoniec sme otestovali aj ten. Chrastička nám zmyzla po prvom umytí. Jedina vec ktorá ma od jeho použitia odradzala bola jeho prenikava vôňa ktorú som na malom synčekovi cítila aj po ďalších dvoch umytiach hlavičky.

    A naj produkt z testovacej sady boli kvapky na štiepenie laktózy v materskom mlieku ,,Infant drops lactase enzyme,, pre nas naj produkt.

    Keďže patrím medzi tie mamičky ktoré majú malé bábätká,začali sme kvapky hneď v prvý deň skúšať. Výsledok sa nedostavil hneď po prvých štyroch kvapkách. Ale prvé výsledky sa dostavili asi na piaty deň od užívania kvapiek v mliečku.  Nečakala som až taký super výsledok ale bola som veľmi milo prekvapená, keď sme  v noci po týždni používania kvapiek prespali dlhšie ako 4,5 hodiny čo nás nezobudili bolesti bruška. Čo viac sme si mohli priať? Bábätko vyspinkane mamička oddýchnutá. Kvapky splnili to čo bolo o nich napísané. Som veľmi rada že som sa mohla testovačky na produkty Colief zúčastniť. Kvapky Colief infant drops lactase enzyme zostaneme i naďalej verní a budeme ich používať minimálne ešte dva mesiace pokiaľ neprejdeme tou pomyselnou hranicou štyroch mesiacov, čo sa koliky najčastejšie vyskytujú u takýchto malých detičiek.

    Na záver chcem veľmi pekne poďakovať Modrému koniku za to že som bola medzi vybranými mamičkami na testovanie a mohla tak vyskúšať produkty značky Colief.

    blondik85
    23. jún 2019    Čítané 539x

    COLIEF – a kolika je preč!

    Tak toto testovanie prišlo ako na zavolanie. Keďže som maminou 2 krásnych princezien, 2-mesačnej Julianky a takmer 4-ročnej Elišky, veľmi som sa potešila, že Modrý koník vybral práve nás na testovanie produktov Colief.

    V testovacom balíku sa nachádzali kvapky Infants Drops, náplaste Breathe Easy Patch, olejček Baby Scalp Oil, kvapky Vitamin D3 Drops, krémik Mum to be a krásny plyšový medvedík.

    1.KVAPKY INFANT DROPS 15 ml

    Počas prvých mesiacov života môžu mať niektoré detičky problémy s trávením laktózy v mliečku, čo môže byť jedným z faktorov spúšťajúcich koliku. Kvapky Infant Drops obsahujú vodný enzým laktázy a pomáhajú rozložiť laktózu v materskom alebo umelom mliečku, čím sa mlieko ľahšie strávi. Kvapky je potrebné podávať pri každom kŕmení a sú bezpečné už od narodenia. Balenie obsahuje 90 dávok po 4 kvapky.

    Tak ako mnohým babätkám, ani nám sa nevyhla obávaná kolika. Takže do testovania sme sa zapojili predovšetkým kvôli týmto kvapôčkam. Podávali sme ich spočiatku pri každom kŕmení a v priebehu pár dní sme spozorovali úžasné zlepšenie. Bruško prestalo bolieť a preplakané noci sa stali len zlou spomienkou. Teraz ich už dávame len ráno a večer a jediné, čo ľutujem, že sme ich nepoznali už pri staršej dcérke, u ktorej sme sa s kolikami trápili do 6 mesiacov.

    2.NÁPLASTE BREATHE EASY PATCH 6 ks samostatne balených náplastí

    Ide o náplasti, ktoré obsahujú jedinečnú zmes prírodných zložiek - oleje z mäty priepornej, citrónika pre ľahšie dýchanie, borovice lesnej, pomarančovníka, eukalyptu, badiánu, rozmarínu lekárskeho a klinčekovca voňavého. Náplasť sa aplikuje min. 30 cm od nosa a účinkuje 8 hodín. Niesú vhodné pre detičky mladšie ako 3 roky.

    Ako „na objednávku“ sa počas testovania u staršej dcérky objavili soplíky a ani nemusím písať, aká nervózna bola z upchatého nošteka najmä v noci. Našťastie mi po prvej noci napadlo, že testovací balíček obsahuje aj túto vychytávku, a tak sme hneď začali testovať. Už prvú noc s nálepkou na pyžamku sme sa vyspali o 100 % lepšie a spomínané esenciálne oleje prevoňali nielen pyžamko, ale aj celú spálňu. Keďže upchatý nos Eli ako správnu škôlkarku trápi často, tieto náplasti budeme určite kupovať do domácej lekárničky pravidelne.

    3.OLEJČEK BABY SCALP OIL 30 ml

    Tento olejček hydratuje a upokojuje lupinatú pokožku. Obsahuje oleje z ruže, rumančeka a vitamín E. Je vhodný pre detičky od 2mesiacov.

    Olejček sme jemne vmasírovali do pokožky hlavičky s mliečnou chrastou a po krátkom pôsobení pomocou detskej kefy vyčesali. Boli potrebné cca 3 aplikácie, aby sme sa šupiniek zbavili. Tak ako väčšina mamičiek, aj ja dávam mínus za veľmi výraznú vôňu.

    4.VITAMIN D3 DROPS 20 ml

    Súčasťou balíčka bolo aj slniečko v kvapkách, alias vitamin D3, ktorý prispieva k udržaniu zdravých kostí a k správnemu fungovaniu imunitného systému. Taktiež prispieva k správnemu vstrebávaniu vápnika a fosforu. Je vhodný pre detičky od 1 mesiaca, no nie je vhodné podávať ho dojčatám a deťom mladším ako 12 mesiacov, pokiaľ nekonzumujú viac ako 500 ml mlieka. Denná dávka je 4-5kvapiek.

    Keďže používame vitamín D3 inej značky a Juli ho toleruje, obávala som sa zmeny, aby nebolo ovplynené testovanie kvapiek proti kolike. Preto tieto kvapky užívala staršia Eli a to bez akýchkoľvek ťažkostí, najmä teda v zmysle obávaných bolesti bruška.

    5. MUM TO BE MOISTURISING CREAM 200 ml

    Ide o hypoalergénny krémik bez parabénov, ktorý obsahuje zmes rastlinných olejov a vitamínov na výživu a hydratáciu pokožky počas tehotenstva a po ňom. Pomáha predchádzať výskytu strií, zmierňuje suchosť, rehydratuje a vyživuje pokožku. Obsahuje oleje z mandlí, nechtíka lekárskeho, avokáda, pupalky dvojročnej a z hroznových jadierok, vitamín E a provitamín B5.

    Strie sa mi v tehotenstve, našťastie, vyhli, no i tak som uvítala možnosť otestovať tento krémik. Má jemnú nevtieravú vôňu, dobre sa rozotiera a nezanecháva mastný film. Pokožka je po aplikácii jemná a prevoňaná, no pre posúdenie hydratačných účinkov bude potrebné zrejme dlhodobejšie používanie.

    EŠTE RAZ SA CHCEM SRDEČNE POĎAKOVAŤ za možnosť testovať produkty Colief. Všetky môžem s čistým svedomím odporúčať, no naše TOP sú predovšetkým kvapky proti kolike a náplasti na upchatý noštek.

    babinska
    23. jún 2019    Čítané 300x

    Keď nás bruško prestalo trápiť...

    Keď mI prišla správa, že ma vybrali na testovanie, nesmierne ma to potešilo, no zároveň som aj cítila nejakú tú zodpovednosť, keďže treba potom všetko opísať a úprimne poveda, či sa mi to páčilo alebo bolo dobré či nie.

    Keď mi balík prišiel, ešte v deň som sa pustila do testovania. Hneď po otvorení balíka ma milo prekvapil maskot macko, ktorý sa Martinkovi veľmi páčil 🙂 Ako prvé sme začali testovať kvapky Colief proti kolike, ktorá nás trápila s Martinkom od narodenia, bohužiaľ.

    Od prvého dňa, ako sme ich užívali, môžem povedať, že som videla rozdiel. Deň čo deň bolo lepšie, Martinko bol kľudnejší, lepšie spinkal, bol usmiaty a naše dni boli konečne krajšie. Ani som neverila, že nám už niečo na koliku pomôže, ale tieto kvapky ma prekvapili a môžem len odporúčať ostatným maminkám pre ich detičky 🙂 Veď hlavne kvôli nim som sa zapojila do testovania, lebo už som bola vážne zúfalá, nič nám nepomáhalo. Poviem pravdu, neverila som ani tomuto, ale ako ich začal papať, všetko sa polepšilo a mám oveľa lepšie a hlavne spokojné bábätko 😍 Samozrejme, občas nás ešte bruško bolí, ale to len výnimočne 😍

    Ďalej to bol vitamín D, ktorý užívame dodnes, a ktorý je dôležitý aj pre imunitu bábätka, ktorá sa mu buduje odmalička 🙂

    Ako ďalšie bol na rade olejček na šupiny na hlavičke, ktorým sme sa tiež nevyhli. Vždy pred kúpaním som natrela hlavičku malým množstvom olejčeka, potom vyumývala, vyčesala a postupne nám všetky šupinky zmizli. Takže spokojnosť takisto s olejčcekom, jediné, že až tak pekne nevoňal 🙂

    A ušlo sa niečo aj dcérke na testovanie, boli to náplasti na lepšie dýchanie, ktoré krásne voňali od mäty. Tá vôňa bola úžasná, a keďže dcérku trápi nádcha a upchatý nos veľmi často, pred spaním som jej náplasť nalepila a spinkala kľudne celú noc bez upchatého nosa 🙂 Náplasti boli vhodné až od 3 rokov, preto boli pre dcérku 🙂

    A posledná vec na testovanie bola pre mňa 🙂 Bol to krém na strie, na suchú pokožku pred a po pôrode 🙂 Musím povedať, že ten ma hneď dostal, hlavne jeho nádhernou vôňou 😍 Používam ho takisto od začiatku a musím povedať, že pokožka je určite jemnejšia, natieram každý večer na brucho, boky a stehná, veď nech v lete v tých plavkách nejako vyzerám 😂👌💪😍

    A týmto sa naše testovanie končí. Chcela by som sa hlavne poďakovať za kvapky proti kolike, kvôli ktorým som sa, ako som už spomínala, prihlásila na testovanie. Ďakujem tímu Colief za to, že nás konečne bruško netrápi a že naše dni sú s úsmevom na tvári vďaka vám 💖

    Lenka

    stewusik
    20. jún 2019    Čítané 318x

    Testovanie produktov Colief®

    Bol to deň ako každý iný, veľmi rada sa zapájam do súťaží a skúšam šťastie. Ako tak dni išli prišla mi správa, že patrím medzi 10 ľudí čo vybrali do testovania produktov Colief, čo ma veľmi potešilo, aj preto že máme malého drobca, ktorého trápili koliky, ale aj preto že sa nás usmialo šťastie 🙂

    Tak čakali sme na balíček, ten dorazil a ostala som veľmi milo prekvapená keďže som čakala len kvapky na koliku, tak prišlo toho viac a aj s plyšovým mackom 🙂

    Balíček obsahoval:Colief Infant Drops - Lactase Enzyme Drops

                                      Colief Vitamín D3 kvapky

                                      Colief Detský olej na pokožku hlavy

                                        Colief Mum To Be Moisturising Cream

                                        Colief Breathe Easy Patch Eucalyptus & Peppermint

    Začalo testovanie 

    Ako prvé sme začali testovať Colief Infant Drops - Lactase Enzyme Drops - pomáhaju rozložiť laktózu v mlieku čím sa mlieko ľahšie trávi prečítala som si návod (čo to obsahuje a ako často to podávať) a začala som ich pridávať pred kojením, prve dni boli katastrofa, malý plakal a už som myslela že to vzdám ale všetko chce svoj čas. prešlo pár dni a bolo to už čoraz lepšie, každým dňom sa to jeho trávenie začalo dávať do normálu a už sme mali len pekne a pokojné noci a takto to je aj doteraz. Takže môžem len odporúčiť a nevzdávať to hneď po prvom vyskúšaní. ja si ich určite dokúpim 🙂

    Colief Vitamín D3 kvapky pre zdravé kosti a budúce zúbky

    tak čo k ním, keďže od narodenia dávam vit D a aj ho lekari odporúčajú tak nám už ten náš došiel, takže tieto nám prišli vhod, najprv som sa bála reakcie keďže sú vitaminy ktoré sadú a sú vitamíny ktoré nie, ale na moje prekvapenie nám tieto sadli ako uliate. Nemali sme ani bolesti bruška ani žiadne ťažkosti.  

    Colief Detský olej na pokožku hlavy, skvelý na liečbu bábätkovskch šupiniek

    Chrastičky na hlavičke boli moja nočná mora, bála som sa ich šupať, lebo som mala strach že mu ublížim, tak to bolo aj pri dcerke, ktorá ich mala doteraz. Tak som ho vyskúšala aj na dcerke aj na synovi  a musím povedať, že ano zaberá to, ale ta vôňa .... je to dosť cítiť, ale spravilo to presne to čo malo, chrasta zmizla a už po nej nieje ani len stopa.

    Colief Mum To Be Moisturising Cream (hydratačný krém pre budúce mamičky)

    Škoda že tento krém som nemala skôr, pretože po dcerke mam dosť stríí aj po synovi. Neviem, skúšala som, ale tak až také veľké zmeny som nevidela...Možno keby som to používala skôr, tak by to bolo viac vidieť.

    Colief Breathe Easy Patch Eucalyptus & Peppermint (náplasť pre ľahšie dýchanie)

    Tieto náplaste sú od 3 rokov, tak som ich vyskúšala na dcérke a zabralo to hneď prvú noc, pekne spinkala, nerušilo nás jej chrápanie a prevoňalo nám to celú spalňu takže aj nám sa lepšie dýchalo. to si este určite dokúpim.

    Ešte raz sa chcem poďakovať za možnosť testovania produktov Colief, a aj za milý darček maskota "medvedíka" ktorého sme si veľmi obľúbili 🙂

    miiceencoovaa
    18. jún 2019    Čítané 318x

    Testovanie produktov Colief

    Keď ma vybrali na testovanie produktov Colief, bola som veľmi prekvapená a nadšená zároveň. Strašne ma potešil balíček, ktorý mi domov prišiel. Testovať sme začali hneď v ten večer.

    Ako prvé sme otestovali olejček na mliečnu chrastičku. Ako som už predtým písala, mal strašne výraznú vôňu, ktorá sa mne osobne moc nepáčila. Strašne aromatizoval a aj po niekoľkých umytiach šampónom ho bolo stále cítiť. Ale keďže nejde len o vôňu, ale hlavne o účinok, tak musím napísať, že zabral okamžite a celú chrastičku už máme dávno dole.

    Výhoda je, že chrastička išla ľahko dole.

    Nevýhoda je len tá prenikavá vôňa.

    Ako druhé som takisto v ten večer začala testovať Infant Drops, ktoré som dala do mliečka na večerné papanie. Keďže sa majú testovať viac dní, tak som čakala. Do každého jedného mlieka som ich dala. Zo začiatku bol problém, malý bol viac nervóznejší, plačlivý. Ale chcela som im dať ešte šancu, tak som ich dávala ďalej. Treba ich asi papať dlhodobejšie, pretože teraz som s nimi veľmi spokojná. Malý mi prespí celú noc, až tak neplače ako predtým a bruško ho už nebolí. Ak by bol nejaký problém aj v budúcnosti, tak by som určite siahla po týchto kvapkách.

    Vyhoda týchto kvapiek je, že bábätko nebolí bruško a nevýhoda je asi to, že zaberajú až za pár dní.

    Ako ďalšie som si hneď po obednom uspatí môjho krpca spravila čas pre seba a vyskúšala som krém proti striám. Veľmi milo ma prekvapila príjemná vôňa krémika (po baby scale oil), bol príjemný a rýchlo sa vsiakol do pokožky. Výsledky zatiaľ nevidím, takisto je to na dlhodobejšie používanie, aj keď mne na tie moje strie už asi nič nepomôže. Výhodou je príjemná vôňa a vysoká absorbčnosť. Nevýhodu zatiaľ nevidím žiadnu.

    Poslednú vec, ktorú sme z nášho balíčka testovali, boli náplaste na pyžamko, ktoré sme, bohužiaľ, nemohli testovať priamo my, keďže sú od 3 rokov a my máme ešte len pol roka, tak ich otestovala moja 4-ročná sesternica, ktorá má od narodenia problém so soplíkmi.


    Vôňu majú príjemnú, chladivú. Dokonale jej odupchali noštek a vraj sa na další deň cítila o dosť lepšie. Keď budeme mať na to vek, tak ich určite vyskúšame aj my.

    Výhoda je chládková vôňa, ktorá skoro ihneď odupchá nosné dierky. Nevýhoda je to, že sú až od 3 rokov.

    Ďalšiu a zároveň poslednú vec z nášho balíčka, ktorú sme testovali, boli D vitamín kvapky. S nimi som bola od začiatku spokojná, pretože nám predtým nesadlo veľa D vitamín kvapiek a z každých sme mali koliky a horšie sa nám tlačilo. A keďže sa D vitamín musí babätkám dávať, tak som nemala inú možnosť, než “vyhadzovať peniaze do vzduchu na kvapky, ktoré nikdy nezaberali”. Takže výhodou týchto kvapiek je to, že nám veľmi dobre sadli, nemáme po nich žiadne koliky a ani zápchy. Nevýhodou je asi to malé balenie kvapiek. 

    Takže na záver testovania by som chcela napísať akurát to, že som bola s testovaním veľmi spokojná a značke Colief ostanem určite verná aj naďalej. Ďakujem krásne Modrému koníku, že ma vybrali na testovanie a takisto ďakujeme krásne aj za super darček k balíčku Colief - plyšový medvedík, ktorému sa môj drobec veľmi potešil a hneď ho vybozkával.

    #test_colief
    Vďaka kvapkam na štiepenie laktózy sú naše noci konečne kľudné a spokojne si spinkame budime sa na papanie 2x za noc 🙂
    Vrelo odporúčam kvapky Colief Infant drops.
    Skvelý vynález a vďaka tomu čo to vymyslel 🙂

    #test_colief

    Ahojte, Vitamín D od Colief je super, bruško nás po ňom nebolí ako po vitamíne D iných značiek.
    Pre nás top aj s Infant drops. Aj po ukončení testovania zostaneme verní značke Colief.

    #test_colief

    Stále pokračujeme v testovaní prípravkov Colief. Kvapky do mliečka super vec v noci si pospime už o niečo dlhšie. Skúsili sme aj ,,Déčko,, a bruško nás z neho nebolelo. 🙂 Som spokojná s produktami.
    Krásne ránko všetkým 🙂

    #test_colief

    Včera som na sebe začala skúšať telové mlieko pre mamičky a budúce mamičky 🙂 Mliečko má príjemnú ľahko rozotieratelnu konzistenciu s príjemnou vôňou,pokožka po natretí zostava jemná. 🙂 Foto z bezpečnostných dôvodov nedám 😁aby náhodou koník nepadol zo siete 🙂
    Dnes pokračujeme s testovaním ďalej 🙂

    #test_colief

    Od včerajšieho dňa začíname testovať kvapky
    Colief. Keďže máme doma 6 týždňového mládenca ani nám sa bolenie bruška a koliky nevyhli. Dúfam že mu kvapky do mliečka pomôžu a uľavia od bolesti bruška 😊

    (2 fotky)

    #test_colief
    Dostala som tú možnosť testovať produkty značky Colief. Pred chvíľou u nás zvonil kuriér a odovzdal mi balíček na testovanie. 😉

    konik_testuje
    19. máj 2019    Čítané 2715x
    Image title

    Vaše skúsenosti s produktami Colief®

    Prvé okamihy s dieťatkom sú neopakovateľné. Do života vám vstúpi nový človiečik, menia sa vaše priority, stávate sa mamou... Nie vždy je to však celkom ružové. Prídu ťažšie chvíle, plač, neistota. Veľakrát je za tým postrach všetkých mamičiek – dojčenská kolika. Teraz jej však veľmi ľahko, rýchlo a bezpečne predídete. Aby ste si tie krásne chvíle s vaším malým pokladom vychutnali naplno.

    Čo budeme testovať

    Tentoraz budeme testovať kvapky Colief®, ktoré sa postarajú o to, aby bolo bruško vašich drobcov spokojné. Pretože nie je nič horšie, ako nespokojné bábätko, ktoré niečo trápi. Prijmite pomocnú ruku a zatočte s kolikou jednoducho, bezpečne a účinne.

    Novinka Colief® Infant Drops Lactase Enzyme je celkom iná ako prípravky, ktoré už možno vaša domáca lekárnička obsahuje. Tieto kvapky sa totiž nesnažia iba uľaviť od príznakov koliky, ale priamo odstraňujú jej príčiny. Dojčenská kolika je často spojená s nedostatočným trávením laktózy. Kvapky Colief® pomáhajú rozložiť laktózu v materskom mlieko či v dojčenskej výžive na jednoduchšie cukry, vďaka čomu  bábätko mliečko ľahšie strávi a nebude ho bolieť bruško. Ide o výživový doplnok bez vedľajších účinkov, obsahujú iba prírodný enzým, ktorý sa prirodzene nachádza v ľudskom tele.

    Keďže vieme, že starostlivosť o dieťatko nie iba jednou z najkrajších, ale je aj jednou z najnáročnejších úloh, máme pre vás ďalšie produkty, ktoré vám zjednodušia každodenné chvíle s vaším dieťatkom:

    Colief® Vitamín D3 kvapky prispievajú k udržaniu zdravých kostí, k správnemu fungovaniu imunitného systému a k správnemu vstrebávaniu/využitiu vápnika a fosforu.

    Colief® Detský olej na pokožku hlavy hydratuje, a upokojuje pokožku hlavy. Olej pomáha zmäkčovať lupinatú pokožku a odstraňuje mliečnu chrastu. Obsahuje oleje z ruže, rumančeka a vitamín E.

    Colief® Mum To Be Moisturising Cream pomáha predchádzať výskytu strií, zmierňuje suchosť, rehydratuje a vyživuje pokožku. Obohatené rastlinnými extraktmi a vitamínmi, ktoré udržujú pokožku jemnú a pružnú. Obsahuje oleje z mandlí, nechtíka lekárskeho, avokáda, pupalky dvojročnej a z hroznových jadierok, vitamín E a provitamín B5.

    Colief® Breathe Easy Patch Eucalyptus & Peppermint sú náplasti s obsahom zmesí prírodných zložiek. Náplasť pripevnená na pyžamo, najlepšie blízko hrudníka, vplyvom tepla tela uvoľňuje pary esenciálnych látok majúcich priaznivé účinky, ktoré trvajú až 8 hodín. Obsahuje oleje z mäty priepornej, citrónika, borovice lesnej, pomarančovníka, eukalyptu, badiánu, rozmarínu lekárskeho a klinčekovca voňavého.

    Pre potešenia k vám pricestuje aj plyšový medvedík, ktoré nie je iba maskotom, ale veríme, že sa stane aj malým priateľom vášho drobca.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek s drobcami vo veku do 6 mesiacov, ktorých trápia bolesti bruška. Mamičky, ktoré hľadáme, by si mali naplno užívať materstvo a hľadať riešenia všetkých problémov, ktoré sa im pripletú do cesty. Mali by byť aktívne a s chuťou sa púšťať do spoločných dobrodružstiev, ktoré ich aj s ich malým prírastkom čakajú. Samozrejme, musia byť komunikatívne a o testovanie produktov sa s nami nadšene podeliť.

    Ako sa zapojiť

    Potešil by vás a vaše dieťatko tento balíček praktických pomocníkov? Stačí, ak nám pod týmto článkom necháte komentár, v ktorom nám napíšete niečo o prvých týždňoch či mesiacoch s vaším malým drobčekom. Popíšte nám, ako ste si na seba zvykali, čo vás trápilo alebo naopak, čo vás príjemne potešilo. Nezabudnite pripísať ani to, koľko mesiacov má váš malý poklad.

    Čas na zapojenie máte do nedele 19.5.2019 a v pondelok 20.5.2019 vyberieme mamičky, ktoré oslovíme internou poštou a budeme ich informovať o priebehu testovania.

    Držíme vám palce a tešíme sa na vaše komentáre

    konik_testuje

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    16. máj 2019    

    Bolesť bruška vie potrápiť nielen bábätko, ale aj mamičku. Ak ste mali tú „česť“ so strašiakom menom dojčenská kolika, ako ste sa proti nej snažili bojovať?

    A) Masážou bruška, cvičením s nožičkami či teplými obkladmi.
    B) Siahla som po kvapkách a iných doplnkoch z lekárne.
    C) Počas dojčenia som obmedzila svoj jedálniček.
    D) Používala som špeciálne dojčenské mlieka.

    Za každú odpoveď vám poletia 3 srdiečka 💙

    My vám prinášame testovanie, vďaka ktorému sa bolesti bruška môžete vyhnúť: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-produktami-colief-6mlyh7/ 🙂

    #test_colief

    Mamičky, dajme hlavy dokopy ;) Možno to krásne obdobie prvého polroka práve prežívate, možno budete musieť zaloviť v spomienkach. No máme na vás malú otázočku za 3 srdiečka ❤

    Čo bolo pre vás a vašu rodinku v prvom polroku života vášho bábätka najťažšie?

    Už budúci týždeň vám predstavíme testovanie kvapiek Colief®, ktoré vám pomôžu zvládnuť jednu z nástrah prvých mesiacov vášho bábätka, dojčenskú koliku.

    #test_colief