Mne to pomohlo, ja mam pred kolacmi aj kazdym cestom velky respekt, tak ako upeciem a uvarim bars ake jedlo (maso, hl jedlo) tak kolac este ziaden 😀 urcite na t budem mysliet, ked sa odhodlam 🙂
to je presne jedna z tých "starých" trikov, ktoré zaručene pomôžu... Na takéto vychytávky treba mať školu.. sú fakt trefné.. ja to tiež stále takto robím 🙂
poznám a stále sa to snažím dodržať, aj keď, ak ma tlačí čas tak to občas nedodržím 🙂
Tiez to tam robim.. A pocula som toto aj o palacinkovom ceste.. Treba aby boli vajicka a mliecko rovbako "teple"
Mám rešpekt pred kysnutym cestom ale keď som ho robila, tak presne ako píšeš, všetky suroviny vytiahnuť a robiť po určitom čase..
áno, vedela som o tom, aj sa snažím dodržiavať 🙂
Dobré ránko kočky 🙂srdiečka sú už vaše ,ďakujem za každý váš tip ,názor a odpoveď .
Skúšam pre vás pripraviť niečo zaujímavé aj na piatok za srdiečka ale opačne ,vy budete učiť mňa🙂 🙂 a určite nie len mňa .Teším sa na vás zajtra 🙂
@radkatalajkova, @luciana896, @sisika007, @jankamin, @zelka13, @misifuska, @liveka, @lebo5, @lenadka, @katy1111, @sendy182, @lucinda7, @mytylka, @nathalis, @janellina, @dori2, @jarka727, @kattka5, @ciarkayarka, @schubertka, @tasiko, @kuratkokatka, @fra, @myrca_m, @wampik, @papalinka7, @jarula25, @moni244, @tamarik82, @dankaa78, @kamilecka, @mandarinka1980, @puskaruka, @kibuk
diky 🙂

Ka to tak robim. Najprv si vsetko nachystam, pockam ale 15 min. a hor sa robot 😉