23lenka
23. máj 2021
37 

Zlatý Bažant 0,0 %

Na úvod by som sa chcela veľmi pekne poďakovať možnosť testovať naše obľúbené pivo Zlatý Bažant 0,0 %, ktoré u nás doma nechýba počas horúcich letných dní, práce na záhrade a, samozrejme, na každej grilovačke ho musíme mať. Každý, kto ma pozná, vie, že som veľký športovec, a že si občas doprajem aj nejaký ten radler, a keď je s nízkym obsahom kalórií, o to lepšie. Je skvelý na uhasenie smädu po športe.

Testovačka trvala dva týždne, kedy som mala možnosť, samozrejme aj môj manžel, skúšať tri druhy pivka, ktoré nám doniesol kuriér postupne. Najprv prišli príchute citrón a brusnica-ríbezľa. Pár dní nato prišiel grapefruit. Boli to dosť „nabité" balíčky a aj riadne ťažké. 😀 

Takže poďme na to postupne. U nás doma sa nikdy pivko nepilo, až pokiaľ sme neskúsili radler. Ten, samozrejme, od smädu počas letných dní u nás nechýba. Keďže som matka troch detí, snažím sa udržiavať si postavu. A preto radler, ktorý má vysoký obsah cukru, som si nemohla dopriať príliš často. Taký som si mohla dať len výnimočne, pretože som mala hneď výčitky, že načo bolo dobré piť niečo také sladké, keď som hodinu a pol „makala" vo fitku v daný deň.

Vďaka za radler s nižším obsahom cukru, bez pridaných konzervantov,  bez farbív a 100 % prírodný.

Zlatý Bažant radler 0,0 % Extra svieži Citrón

Začala by som radlerom s príchuťou citróna. Pre mňa bol citrón vždy ten, po ktorom som v obchode siahla a brala domov ako ,„tutovku", že to má rád každý. Samozrejme, že som siahla po tom s cukrom, pretože komu chutí niečo bez cukru? No omyl! Tento citrón bez pridaného cukru je naozaj osviežujúci, a ako sa na obale píše, je „extra svieži". 

Po práci v mojej záhrade, po behu alebo športe, v prírode či na grilovačke, si ho viem vychutnať úplne bez výčitiek.

Zlatý Bažant radler 0,0 % Ríbezľa-brusnica

Ďalší v poradí, ktorý som skúšala bol radler brusnica-ríbezľa, ktorý som v obchodoch videla, ale nejak vždy obchádzala. Keď som si ho prvýkrát otvorila, chuť ma nejak neoslovila, pretože som porovnávala hneď s citrónom, na ktorý som bola najviac zvyknutá. „Starú moju klasiku niečím nahradiť?" Ale jasné, že som tomu dala šancu znova a už mi neprišiel taký ako prvýkrát a vedela som si tú chuť vychutnať. Ale zo všetkých by som povedala, že je chuťovo taký najsladší. Výrobca udáva o 30 % menej cukru. Chuť brusnice a ríbezle je v tomto nápoji najvýraznejšia oproti ostatným dvom. 

Zlatý Bažant radler 0,0 % Grapefruit

Ako posledný prišiel grapefruit, na ktorý som sa tešila najviac, pretože grapefruit patrí medzi moje obľúbené ovocie. A samozrejme, ďalší taktiež bez pridaného cukru, ako stvorený pre mňa. Jupíííí... Veľmi ma prekvapil a určite mi chutil úplne najviac. Extra sviežosť, ako sa udáva je 100 % a chuť je naozaj super - mierne horkastá. V teplých dňoch je výborný.

Určite chutí najlepšie trošku zachladený, ale nie moc.

Za mňa by som toto testovanie určite hodnotila pozitívne, nakoľko som „milovníčka" radlera počas leta, grilovačiek a dlhých letných večerov. Samozrejme si ich veľmi rada kúpim, na striedačku s inými príchuťami, a nezostanem iba pri jednom, ako to bolo do teraz.

U mňa je víťaz, ako som písala vyššie, grapefruit. Naozaj výborná chuť. Druhé miesto by som dala citrónu spolu s brusnica & ríbezľa. Som veľmi rada za tieto „dobrotky" bez alebo teda so zníženým obsahom cukru. Konečne mysleli aj na nás ženy, ktoré športujeme a chceme si tiež dopriať. 

Perfektné testovanie - jedno z najlepších. Ďakujem 

#test_zlatybazant3  #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

Začni písať komentár...

Odošli