amadora
15. júl 2019
170 

Pre tých, čo nespadli z višne...

    Do súťaží o testovanie sa nezvyknem zapájať. Úprimne, nikdy mi to neprišlo ako niečo zaujímavé. Až kým mi nepadla do očí táto... Posledné roky pre mňa Radler a leto patria neodmysliteľne k sebe. Je to niečo, čo skrátka od mája do septembra patrí do našich pravidelných nákupov. Túto vášeň máme s manželom spoločnú. 

    Keď nám kuriér doniesol balíček, netrpezlivo sme ho otvárali celá rodina. Prekonal moje očakávania, keďže som čakala "len" krabicu plnú pív 😀 

    Bolo mi úplne jasné, ktorá plechovka bude tá šťastná a príde na rad ako prvá. Veď som predsa nespadla z višne... Okukávala som ho z reklamy, ale akosi som v obchode ostávala pri klasike. Preto tmavá višňa bola moja jednoznačná voľba. Keď sa degustuje víno, hodnotí sa najprv vôňa a farba. Tieto boli to, čo ma u višne oslovili ako prvé. Spojenie višňa a pivo bolo naozaj zaujímavé a vyvážené. Túto príchuť odporúčam tým, ktorí majú radšej sladké príchute. Za mňa cukru ale trochu priveľa.

        Tmavý citrón ma neprekvapil. Je to dlhodobo môj favorit. Osviežujúci, jemne horko-kyslý, za mňa Radler ako má byť. Skúšala som aj viaceré značky, ale tie mi prišli presladené, takže tmavý citrón od Zlatého Bažanta naozaj no.1!

    Veľmi milo ma prekvapil grepfruit+rozmarín! Grepové Radlery mám celkom rada. Rozmarínu som sa obávala, v jedle mi dosť vadí jeho výrazná chuť. Ale toto spojenie výrobcom naozaj vyšlo, prinieslo mi neskutočné osvieženie, chute vyvážené, ponechaná horkosť piva, ktorá by sa pri radleroch podľa mňa nemala stratiť, aby sa z nich nestala malinovka. Takže našla som si nového obľúbenca a tomu som za toto testovanie najviac vďačná.

No a niekto musí byť aj posledný... U mňa to je z týchto štyroch čučoriedka a šalvia. Mne vadila príliš kyslá chuť, ktorá mi prebila všetko ostatné. 

    Ale ako sa hovorí, 100 ľudí, 100 chutí a zo širokého výberu Radlerov si každý nájde to, čo vyhovuje jeho chuťovým pohárikom. A keďže sa leto ešte len rozbieha, tak ja sa teším na to, že s testovaním nekončím, ešte na mňa čaká veľa príchutí, ktoré som neobjavila. 🙂 Takže letu zdar a na zdravie a s 0,00 % spokojne a bez výčitiek.

#test_zlatybazant #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli