andrejka159
1. jún 2018
157 

Ako som sa naučila super raňajkovať!

#test_blendea a #recenzia

Každé obdobie života je náročné na čas. Škola a všetky povinnosti. Práca a s ňou spojená všetka zodpovednosť. Deti a s nimi ten úplne bláznivý kolotoč, ktorý je parádny no náročný zároveň. Mám 2 zdravé a krásne dievčatá. Je to s nimi parádna jazda na horskej dráhe. Každý deň budíček o 5.15 hod. Kojím, prebaľujem, robím animátora, aby malá nezobudila muža a staršiu dcérku. O 7 príde jej prvý spánok a vstáva staršia. Ranný kolotoč – cikať, nachystať raňajky, umyť zuby, prezliecť, učesať, odpovedať na všetky tie „prečo“ otázky. To už vstáva mladšia po svojom pol hodinovom spánku. Znova kojenie, prebaľovanie, ... hráme sa všetky doma, potom smer ihrisko.... Rýchlo domov a ohrievať obed, dozrieť na jeho konzumáciu, kojiť, uložiť mladšiu, robiť animátora staršej... znova ihrisko, hranie sa... kúpanie, večera, ukladanie a ak mám šťastie tak večer je kľud a to som rada, že nemusím pohnúť ani vlasom tobôž prstom. Niekde medzi tým, varím, nakupujem, periem, žehlím a áno sem tam stihnem ísť aj na malú. Pre niekoho toto bude divné, ale mňa tento kolotoč baví a nemenila by som ho.

Je len jedna vec, čo by som zmenila a to je tlačidlo „energia“. Neviem, kde ho mám stlačiť, aby sa ocitla v mojom tele.

Netreba ďaleko chodiť, aby som vedela, prečo nemám energiu. Moje jedenie počas dňa je biedne. Som rada, keď na ihrisku zjem niečo zo sekcie „čo taška dala“. Preto som bola rada, keď som dostala možnosť testovať túto „super-potravinu“. Dajme si ruku na srdce. Neexistuje niečo, čo si raz dáme a máme energiu za 10tich. Ak áno, tak si to dám patentovať a ovládnem celý svet . Nechcem tým povedať, že som bola skeptická voči tomuto „zelenému prášku“. Skôr som bola v očakávaní, čo mi to prinesie. A hlavne som si povedala, že ak sa vyberú na testovanie začnem raňajkovať!

Stalo sa! Balík dorazil... Po otvorení balíčka ma čakala „super potravina“ .... a išli sme nato.

Prvý deň som bola strašne zvedavá, ako „to“ chutí. Osobne mi zelená farba nevadí priam naopak, milujem ju. No za seba môžem povedať, že SUPERGREENS + voda neboli kamaráti mojich chuťových pohárikov. Nemôžem povedať, že by sa to nedalo piť, ale ak mám niečo jesť/piť pravidelne – musí mi to chutiť. Áno, hovorí sa, že čo je zdravé nemusí byť dobré.. ale úprimne, prečo si kaziť niečo, čo sa dá robiť chutne?

Na ďalší deň som nato išla inak. Zvolila som biely jogurt, zamiešala som do neho „zelenú super potravinu“, pridala ovsené vločky, sušené ovocie a jahody. Úprimne? Nevedela som tohoto druhu raňajok „dožrať“ (pardon, za výraz).

Bol čas, keď som nemala priestor na miešanie, krájanie a preto som schmatla mixér a dala si kokosové mlieko, vodu, banán (alebo akékoľvek iné ovocie) a SUPERGREENS – samozrejme nesmela chýbať slamka a na ihrisku som si cuckala raňajky.

S dcérkou pečieme muffiny. A pri miešaní cesta ma napadlo. Čo, keby som túto „super vec“ dala aj sem? A tak bolo. Len sa po nich zaprášilo.

Na záver by som povedala. To k čomu som sa zaviazala (sama v sebe) som splnila a plním do dnes. Od prvého dňa som ešte ani raz nevynechala raňajky. Cítim sa lepšie. Pravidelnými raňajkami mám viac energie. Moje trávenie je na výbornú. Takže ja môžem povedať, že som spokojná. Blendea SUPERGREENS je pre mňa „tlačidlo“ energia.

Začni písať komentár...

Odošli