petka575886
    3. jún 2018    Čítané 204x

    3 týždne mladej mamičky s Blendea SUPERGREENS 🙂

    Ahojte! 

    Volám sa Petra a som mladá  22 ročná mamička na materskej dovolenke, ktorá ešte stále dojčí svoju 18 mesačnú dcérku.

    Už asi 4 roky som túžila nájsť nejakú plnohodnotnú náhradu rannej kávy, ktorej som sa akosi nevedela vzdať (dokázala som to len na 9 mesiacov počas tehotenstva a počas mojich začiatkoch dojčenia). Hľadala som hlavne niečo zdravé, čo sa rýchlo pripraví, je prospešné pre moje telo, jednoducho nejaký ,,životabudič".

    A čo som nenašla raz večer pri prezeraní modrého koníka? No predsa Blendea SUPERGREENS! A tak som napísala komentár k príspevku o testovaní dúfajúc, že možno tentokrát to víde.

    Mali ste vidieť výraz tváre môjho manžela, keď som mu oznámila, že ma vybrali :D. Poznámky typu - veď kojíš, nebudeš jesť zelené gebuziny a pod. si neodpustil. Chlapi...

    No ale po dlhom presviedčaní mi to predsa len ,,dovolil" (veď sa to dostane cez mlieko k jeho dcére tak všetko s ním musím konzultovať ).

    Prišiel pondelok a zazvonil kuriér - mňa aj dcérku vyhodilo ako vždy :D. Doniesol balík a v ňom tento zázrak aj s nádobkou a lyžičkou, s ktorými sa moja dcéra zabavila asi pol hodinu (Ďakujem za to!).

    Moje prvé pocity, keď som otvorila ,,konzervu" boli, že to vonia presne ako senovka a benedikt (tie dve super tabletky, ktoré sa berú , keď máte málo mlieka počas dojčenia). No neodradilo ma to, a aj napriek tomu som sa rozhodla že idem do toho!

    Testovať som začala až v stredu, keďže som nemala doma všetko potrebné pre moje recepty a v utorok bol sviatok -  takže po novom zavreté obchody.

    Koniec koncov som si aj tak obľúbila iba jeden recept, takže som zbytočne čakala. Všetky ostatné pokusy mi akosi nechutili (alebo som len ľavá v kuchyni, neviem:D )

    V každom prípade musím uznať aj, že som bola lenivá si vymýšlať nejaké recepty a prípravy na blížiacu sa svadbu mi dali tak zabrať, že som bola rada, že asi na tretí pokus som objavila smoothie, ktoré mi naozaj chutí a keďže aj príprava bola jednoduchá, viac som nevymýšľaľa. Jednoducho som moje testovanie zamerala na jeho vlastnosť ,,životabudič".

    No a tu je môj ,, megazložitý recept" na smoothie, ktoré som poctivo pila každé ráno namiesto kávy:

    5 čajových lyžičiek ovsených vločiek

    250ml vody

    1 banán

    za hrsť jahôd alebo čučoriedok

    1 odmerka blendea supergreens

    -vločky namočiť na 10 - 15 minút do vody

    - všetko mixnúť v mixéry a vypiť 🙂

    A aký je vlastne výsledok môjho testovania?

    Úprimne si myslím, že za tie tri týždne na mojom tele nepoznať nejaké extra veľké zmeny, ale pre mňa je úspech, že som to vôbec vydržala bez kávy. Buď je to dobré znamenie, že ešte som nebola na nej až tak závislá, alebo to naozaj funguje. V každom prípade plánujem ešte v testovaní pokračovať a zakúpiť si Blendea SUPERGREENS ešte raz, aby som naozaj zistila, kde je pravda 🙂.

    A vám všetkým odporúčam tento zelený zázrak určite vyskúšať, už len pre jeho pozitívne vlastnosti a aby ste získali: 

    -viac energie

    -upravené trávenie

    -nižší tlak a cholesterol

    -lepšiu imunitu

    -čistejšiu pleť

    a vlastne celkovú podporu organizmu a ešte oveľa viac.

    Tým, ktorí sa dostali až na koniec môjho článku ďakujem za prečítanie a rovnako ešte raz ďakujem Blendea SUPERGREENS  za možnosť testovať 🙂.

    salwusa
    3. jún 2018    Čítané 291x

    Ako som začala zelené nápoje piť

    Ahojte, som taká skoro úplne normálna mamina, kt.má sem-tam pocit, že nič nestihla a niekedy zase, že vy toho mohla stihnúť o niečo viac. Som na predĺženej materskej, keďže môj syn nie je schopný tak nejak chodiť do škôlky. Nie je chorý, nenakazi, no máme problémy s dýchaním a s mandlami, hoci sme ich už dali vybrať aj orezať... No a keďže som do toho slobodná mamina, veru mám čo robiť a čo sa oháňať. Okrem toho, že sa moje dieťa samo nezahrá a v podstate ho nezaujme vôbec nič... Snažím sa variť po nociach sirupy, háčkovat, vypekať, venovať sa záhrade a do toho celého nestratiť zdravý rozum. Zdravá strava a bylinky sú neoddeliteľnou súčasťou môjho života a rovnako sa snažím vychovávať aj mojho syna. Práve preto som bola radosťou bez seba, keď si ma vybrali na testovanie práve tohto prírodného pruduktu na naštartovanie môjho utrápeneho a unaveného tela!

    Môj úplne prvý pokus, iba zmiešané 2 odmerky SUPERGREENS zelená zmes v 100% bio kvalite od blendea, voda a môj domáci sirup z mäty.

    2 odmerkySUPERGREENS zelená zmes v 100% bio kvalite od blendea, vajíčka, slnečnicove a ľanové semienka, hore syr.

    2 odmerkySUPERGREENS zelená zmes v 100% bio kvalite od blendea, banán, broskyne, hruška a voda...

    2 odmerkySUPERGREENS zelena zmes v 100% bio kvalite od blendea, jahodky, bezlaktozove mlieko a vločky vsetko zmixovane a dosladene mojim lipovym sirupom z hnedého cukru.

    Iba raz som zmixla banán, keshu, bezlaktozové mlieko, avokádo a pár listov žihľavy a dochutila domácim sirupom z Mäty s hnedým cukrom.

    Keďže avokádo milujem najviaaaaac a je veľmi zdravé... 2.pokus opäť s ním.

    Avokádo, banán, domáci sirup z bazy s hnedým cukrom, bezlaktozove mlieko, ovsenné otruby.

    2 odmerkySUPERGREENS zelená zmes v 100% bio kvalite od blendea, banán, ovs.vločky, goji,bezlaktozove mlieko.

    Pre mňa je žiaľ týchto par dní velmi krátka doba na posúdenie blahodárnych účinkov na moje telo, no čestne môžem vyhlásiť, že v pití zelených nápojov budem ďalej pokračovať. V jedle ako omeleta mi SUPERGREENS žiaľ vadil..no v napojoch sa chuť strácala a veľmi som si tento zdravý prášok nevšímala. Má špecifickú konzistenciu aj chuť. Ja som ho teda rozoznala všade, preto som ho dávala iba do nápojov, keďže aj zdravie musí chutiť.

    Tak hor sa do ďalšieho experimentovania a na zdravie🌸🌸🌸

    Silvi

    vipvip151
    2. jún 2018    Čítané 154x

    Testovanie BLENDEA SUPERGREENS

    Ešte ste nemali jarný detox? Ešte ste neurobili nič pre svoje zdravie a svoje telo? Tak teraz je ten pravý čas. Pretože Blendea ponúka jedinečnú kombináciu BIO produktov- zeleného jačmena, chlorely, spiruliny a mladej pšenice a to všetko v jednom balení. Odporúčam ho, pretože sú tam obsiahnuté zelené potraviny hneď 4 a nemusíte sa rozhodovať a pátrať po tom čo je lepšie... Keď mi prišiel balíček domov najskôr som sa naplašila že to bude hnusné že to nedám, priznám sa že doteraz som volila pre toto len tabletkovú formu chlorely. No viem že už nie nebojím sa ani ,,zeleného prášku,,. Veľa žien píše o tom aké to je ,,hnusné, nedá sa to vypiť samé , iba s džúsom a nv čím všetkým. NO DÁ SA TO!! a dokonca mne to CHUTÍ... dokonca mi by som si ešte dala :D dva deci je aj celkom málo. Po intenzívnom užívaní sledujem rozdiel na svojom tele.. prebehol proces detoxikácie a trošku som pomohla svojmu telu aj týmto spôsobom. A práve v tejto forme si tento detox zopakujem aj na jeseň. Maly by ste to urobiť aj vy čo váhate. Urobte niečo dobré pre svoje telo. Každý deň ho zaťažujeme toxickými potravinami, tažkými jedlami,... 

    Blendea supergreens detoxikujú telo, zmmierňujú únavu, zabraňujú prekysleniu organizmu a zlepšujú trávenie. Odporúčam !!! Neolutujete

    andrejka159
    1. jún 2018    Čítané 157x

    Ako som sa naučila super raňajkovať!

    #test_blendea a #recenzia

    Každé obdobie života je náročné na čas. Škola a všetky povinnosti. Práca a s ňou spojená všetka zodpovednosť. Deti a s nimi ten úplne bláznivý kolotoč, ktorý je parádny no náročný zároveň. Mám 2 zdravé a krásne dievčatá. Je to s nimi parádna jazda na horskej dráhe. Každý deň budíček o 5.15 hod. Kojím, prebaľujem, robím animátora, aby malá nezobudila muža a staršiu dcérku. O 7 príde jej prvý spánok a vstáva staršia. Ranný kolotoč – cikať, nachystať raňajky, umyť zuby, prezliecť, učesať, odpovedať na všetky tie „prečo“ otázky. To už vstáva mladšia po svojom pol hodinovom spánku. Znova kojenie, prebaľovanie, ... hráme sa všetky doma, potom smer ihrisko.... Rýchlo domov a ohrievať obed, dozrieť na jeho konzumáciu, kojiť, uložiť mladšiu, robiť animátora staršej... znova ihrisko, hranie sa... kúpanie, večera, ukladanie a ak mám šťastie tak večer je kľud a to som rada, že nemusím pohnúť ani vlasom tobôž prstom. Niekde medzi tým, varím, nakupujem, periem, žehlím a áno sem tam stihnem ísť aj na malú. Pre niekoho toto bude divné, ale mňa tento kolotoč baví a nemenila by som ho.

    Je len jedna vec, čo by som zmenila a to je tlačidlo „energia“. Neviem, kde ho mám stlačiť, aby sa ocitla v mojom tele.

    Netreba ďaleko chodiť, aby som vedela, prečo nemám energiu. Moje jedenie počas dňa je biedne. Som rada, keď na ihrisku zjem niečo zo sekcie „čo taška dala“. Preto som bola rada, keď som dostala možnosť testovať túto „super-potravinu“. Dajme si ruku na srdce. Neexistuje niečo, čo si raz dáme a máme energiu za 10tich. Ak áno, tak si to dám patentovať a ovládnem celý svet . Nechcem tým povedať, že som bola skeptická voči tomuto „zelenému prášku“. Skôr som bola v očakávaní, čo mi to prinesie. A hlavne som si povedala, že ak sa vyberú na testovanie začnem raňajkovať!

    Stalo sa! Balík dorazil... Po otvorení balíčka ma čakala „super potravina“ .... a išli sme nato.

    Prvý deň som bola strašne zvedavá, ako „to“ chutí. Osobne mi zelená farba nevadí priam naopak, milujem ju. No za seba môžem povedať, že SUPERGREENS + voda neboli kamaráti mojich chuťových pohárikov. Nemôžem povedať, že by sa to nedalo piť, ale ak mám niečo jesť/piť pravidelne – musí mi to chutiť. Áno, hovorí sa, že čo je zdravé nemusí byť dobré.. ale úprimne, prečo si kaziť niečo, čo sa dá robiť chutne?

    Na ďalší deň som nato išla inak. Zvolila som biely jogurt, zamiešala som do neho „zelenú super potravinu“, pridala ovsené vločky, sušené ovocie a jahody. Úprimne? Nevedela som tohoto druhu raňajok „dožrať“ (pardon, za výraz).

    Bol čas, keď som nemala priestor na miešanie, krájanie a preto som schmatla mixér a dala si kokosové mlieko, vodu, banán (alebo akékoľvek iné ovocie) a SUPERGREENS – samozrejme nesmela chýbať slamka a na ihrisku som si cuckala raňajky.

    S dcérkou pečieme muffiny. A pri miešaní cesta ma napadlo. Čo, keby som túto „super vec“ dala aj sem? A tak bolo. Len sa po nich zaprášilo.

    Na záver by som povedala. To k čomu som sa zaviazala (sama v sebe) som splnila a plním do dnes. Od prvého dňa som ešte ani raz nevynechala raňajky. Cítim sa lepšie. Pravidelnými raňajkami mám viac energie. Moje trávenie je na výbornú. Takže ja môžem povedať, že som spokojná. Blendea SUPERGREENS je pre mňa „tlačidlo“ energia.

    zoh2011
    31. máj 2018    Čítané 250x

    4x zelená pre Blendea Supergreens

    Zelené superpotraviny Blendea Supergreens zvládnu detox, pomáhajú pri chudnutí, bojujú proti únave a naštartujú imunitný systém. Nie nadarmo sa táto zelená superpotravina považuje za malý zázrak prírody.

    Odkedy sa mi pred 7  mesiacmi narodil syn Filipko ani jedenkrát sa nestalo, žeby som prespala celú noc. Poznáte to, kojenie, prebaľovanie a o 6:00 hod. budíček. Vychystať staršiu dcéru do škôlky, potom kolobeh v domácnosti , no veru nie je to sranda. Nie som typ, ktorý rád sedí doma a  tak v rámci každodenného trávenia času na čerstvom vzduchu absolvujem behanie, korčuľovanie alebo sa celá rodinka vyberieme na nejaký cyklovýlet. Už dlhšiu dobu na sebe sledujem únavu a večer doslova padám do postele. Práve preto som sa začala obzerať po nejakom prípravku proti únave a spojiť to aj s  detoxom po dlhej zime. Keď sa mi naskytla možnosť 3-týždenného testovania Blendea Supergreens bola som naozaj veľmi zvedavá ako bude tento zázračný prášok fungovať na moje únavou vyprahnuté telo.

    Blendea je výnimočná tým, že ako jediná na trhu obsahuje 4 zelené superpotraviny v jednom obale - zelený jačmeň , mladú pšenicu, spirulinu a chlorellu. Zameriam sa na najdôležitejšie vlastnosti každej tejto skvelej potraviny.

    • Zelený jačmeň - bojuje proti stresu, vyrovnáva hladinu cholesterolu, podporuje fyzickú aj psychickú kondíciu, zlepšuje imunitný systém, detoxikuje a hlavne čo poteší každú ženu, omladzuje a pomáha pri chudnutí.
    • Mladá pšenica - potláča únavu, posilňuje imunitný systém  a hlavne (pre nás večne chudnúce bytosti) potláča chuť do jedla.
    • Spirulina - ma protirakovinové účinky, čistí tráviaci trakt, detoxikuje pečeň a ľadviny.
    • Chlorella - podporuje lepšie trávenie , pomáha pri bolestiach kosti a svalov, či problémoch s ekzémami a obsahuje tzv. molekuly mladosti.

    Balíček , ktorý som dostala na testovanie obsahoval okrem 90 gramového balenia zeleného prášku Blendea aj malý darček a to praktický shaker a brožúrku s receptami. Odporúčaná denná dávka je jedna plná odmerka, ktorá je súčasťou balenia.

    Testovanie sa teda mohlo začať. Blendeu som užívala každé ráno nalačno a musím sa priznať, že keď som zelený prášok ochutnala samostatne jeho chuť ma veľmi neohromila. Avšak ako už je známe čo je zdravé to väčšinou nechutí veľmi dobre. Na obale výrobca odporúča pridať 1-2 odmerky do čistej vody a to bohužiaľ opäť nie je nič pre moje chuťové poháriky. A tak som začala hľadať rôzne smoothie recepty.  Som veľkým fanúšikom ovocia a tak som zelený prášok primiešavala do rôznych zdravých variant ovocných smoothie štiav a kaší a tu už Blendea svojou chuťou skutočne vynikala.

    Mala som pocit ako keby som v smoothie cítila mätu a tak nápoje boli veľmi svieže. Skúšala som si aj sama vymyslieť rôzne kombinácie prísad do smoothie . Z tých, ktoré mne osobne najviac chutili odporúčam:

    1. kokosové mlieko, javorový sirup , banán, hrsť hrozienok a 1 odmerka supergreens.

    alebo

    2. ovsená kaša s odmerkou supergreens a rôzne bláznivo farebné kombinácie ovocia.

    Ak nie ste milovníkom kaší alebo smoothie, skúste si supergreens pridať do obľúbeného džúsu alebo šťavi, prípadne pridajte lístky mäty. Pokiaľ nemáte fantáziu a chuť vymýšľať si rôzne recepty, na stránke www.blendea.cz nájdete veľké množstvo chutných receptov.

    Príprava je veľmi rýchla, takže som si supergreens stihla pripraviť ešte pred odchodom do škôlky. Účinky som na vlastnom tele začala pozorovať približne po 2 týždňoch užívania. U mňa sa to najviac prejavilo menšou únavou a dokonca som úplne vylúčila rannú kávu, keďže ranná dávka supergreens mala na mňa účinky ako káva. Pred užívaním som mala najväčší problém so skorým vstavaním a tu musím priznať, že momentálne vstávam bez problémov, oddýchnutá a plná energie. Dokonca posledný týždeň chodím buď na prechádzky alebo trávim čas vonku so synom v cyklovozíku nejakou športovou aktivitou a večer okolo 20 tej hodiny vybieham ešte sama na cca 5 km beh. Čo sa pomaly začína pozitívne odzrkadľovať aj na mojej postave a schudla som 1.5 kg.

    Cena balenia je cca 20 € a objednať si ho môžete na stránke www.blendea.cz. Eshop posiela aj na Slovensko. Balenie vydrží asi 1 mesiac, ja s mojim balením pomaly končím, ale ja som si smoothie niekedy robila aj 2x denne. Pokiaľ si objednáte 2 balenia cena je o niečo výhodnejšia.

    Suma summarum s výrobkom som veľmi spokojná.  Zlepšilo sa mi trávenie a brucho nemám také nafúknuté a tak už nevznikajú domnienky či nie som opäť tehotná 🙂. Cítim sa  “odľahčená” a mám taký skromný pocit , že sa mi zlepšila aj pleť.

    Ako som už spomínala, najväčší palec hore za mňa má fakt, že nepociťujem takú obrovskú únavu a v užívaní budem pokračovať ďalej tak sledujte môj blog, kde vám prinesiem ďalšie skúsenosti.

    dori2
    29. máj 2018    Čítané 266x

    Moje dni s Blendea supergreens

    Už dlhšiu dobu sa zaoberám tým, ako popri domácnosti, dieťati, dvoch prácach a škole nezanedbávať svoje zdravie. Častokrát cítim únavu, stav bez energie, taký ten nijaký pocit, kedy vám nič hrozné nie je, no zároveň sa necítite komfortne. Všade plno chémie, a človek nevie, či produkty, ktoré si kupuje na detox len viac nezamoria jeho organizmus.

    Preto som naozaj rada, že som natrafila na prírodný produkt Blendea supergreens, ktorý kombinuje v sebe vyvážený pomer 4 zdravých potravín, vypestovaných v nedotknutej prírode Nového Zélandu a Taiwanu bez chemických prípravkov. Vďaka tomu dokáže telo prečistiť oveľa účinnejšie ako ostatné prípravky. Je tiež skvelým zdrojom dôležitých vitamínov a minerálov, ktoré človek potrebuje. Dodá vám tak chýbajúcu energiu a zabráni častým pocitom únavy.

    • Posilňuje imunitný systém účinným spôsobom.
    • Dokáže naštartovať samočistiaci proces tela, čím aktívne podporuje detoxikáciu.
    • Svojím zložením podporuje regeneráciu buniek.
    • Zabraňuje ukladaniu nadmerného množstva tuku.
    • Má antistresové účinky na ľudský organizmus, pre ktorý navodzuje pocit kľudu.
    • Prečisťovaním ciev znižuje telu-škodlivý cholesterol.
    • Má priaznivé účinky na trávenie a tráviaci systém.
    • Tlmí zápaly a pomáha proti žalúdočným vredom.
    • Bojuje proti nadmernému prekysleniu organizmu.
    • Dodáva telu energiu a obmedzuje pocit únavy.
    • Chráni telo pred novodobými ochoreniami.

    Priznám sa, pred užívaním som bola skeptická. Aby pár lyžičiek nejakého zeleného prášku toto splnilo, musel by to byť nejaký rýchlokvasený zázrak. A ak si myslíte, že keď si dáte na ráno smoothie, prípadne iné zdravé zelené raňajky čo ho obsahujú, a už na obed pristanete vo fast foode, splní vaše očakávania, asi ste tiež na omyle. Ide to ruka v ruke. Pretože ak sa zameriate na zdravšie stravovanie, sem tam si pri tom zacvičíte, tak účinky supergreens len podporíte. V opačnom prípade sa ním pcháte asi dosť zbytočne.

    K zloženiu:

    • BIO zelený jačmeň – Výťažok zo zeleného jačmeňa chráni ľudské bunky pred karcinogénmi. Zelený jačmeň použitý v prípravku Blendea sa pestuje na Novom Zélande bez použitia chemických prostriedkov.Prispieva ku kvalitnejšiemu spánku, čo má za následok viac potrebnej energie počas dňa. Rovnako dobre pomáha pri znižovaní nadváhy a prečisťuje pleť nielen od akné ale aj slabších kožných ochorení. Posilňuje imunitný systém a chráni tak pred nepríjemnými ochoreniami. Taktiež je vynikajúcim zdrojom potrebných vitamínov ako B1, B2, B6 a B12 a dôležitých minerálov ako vápnik, magnézium, železo alebo zinok.
    • BIO mladá pšenica – Rovnako ako zelený jačmeň aj mladá pšenica pochádza z oblasti Nového Zélandu, kde príroda nie je poškvrnená chemickými prípravkami. Tým sa zabezpečí jej maximálna čistota a pozitívne účinky na zdravie človeka. Medzi najžiadanejšie vlastnosti patrí jej schopnosť účinne detoxikovať organizmus. Je bohatá na rôzne minerály, antioxidanty, aminokyseliny a vitamíny, dôležité pre zdravie ľudského organizmu. Podobne ako zelený jačmeň posilňuje imunitu, potláča pocity únavy a navyše dokáže stabilizovať hladinu cukru v krvi.
    • BIO chlorella – Japonci už dlhé roky poznajú jej blahodárne antioxidačné účinky. Okrem toho obsahuje veľké množstvo minerálov, vitamínov a ďalších látok prospešných pre ľudský organizmus ako chlorofyl, karotenoidy, či chlorellový rastový faktor. Vďaka skvelému spracovaniu chlorelly ju telo dokáže bez problémov spracovať a vstrebať. Taktiež zvyšuje energiu a vitalitu tela.
    • BIO spirulina – O tejto zázračnej rastline bolo vykonaných už pomerne veľké množstvo štúdií. Vďaka jej preukázaným pozitívnym vlastnostiam ju užívali aj napríklad astronauti NASA. Je bohatá na bielkoviny viac, než akákoľvek iná rastlina. Obsahuje ich totiž až 70%. Napomáha zdravému chudnutiu, podporuje imunitný systém, dodáva organizmu energiu a obsahuje veľké množstvo vlákniny. Okrem toho obsahuje až 18 rôznych druhov aminokyselín.

    Nuž ale späť k testovaniu. Po otvorení krabičky na mňa doslova „vypafol“ zelený obláčik tohto jemného prášku. Zašpinila som tak biely obrus, ale všetko sa z neho pekne opralo. Vôňa je celkom vábna pre tých z nás, ktorí máme radi leto, more, a vôňu, ktorá je s tým spojená.

    Testovať som začala trocha v zhone, takže prvýkrát len voda a prášok. Rozmixovala som, a pila. Takto to žiaden gurmánsky zážitok nebol, ale dalo sa. Takže na ďalší deň som si pripravila smoothie s mrazeným banánom, stopkovým zelerom a mliekom. Keďže banány milujem, tu som si už aj pošmakovala. A takto som pokračovala denne. S drobnými obmenami som si takého raňajky pripravovala takmer každé ráno.

    Najobľúbenejším sa stal chia puding s ovocím a blendeou. Vyskúšala som ho pridať aj do bežného jedla, ktoré som si chystala na obed, a okrem toho, že pozmenilo farbu do zelených odtieňov, som rozdiel nepocítila. Takže môžete jesť aj chutne, aj zdravo naraz. Musím povedať, že som si na tú chuť zvykla, a nápoj ma aj dosť dobre zasýtil. Už po pár dňoch som pociťovala „ľahkosť“ na žalúdku, a skvalitnené trávenie. Nafúknuté brucho už nie je môj problém. Občas dokonca pociťujem hlad, čo je naozaj výborný pocit. Nevýhodou môže byť jedine veľkosť balenia, ale to sa dá pomerne jednoducho vyriešiť kúpou viacerých balení, kedy je to zároveň ekonomickejšie. Produktu určite ostanem verná.

    salwusa
    28. máj 2018    Čítané 109x

    Opat s jahodkami

     2 odmerkySUPERGREENS zelena zmes v 100% bio kvalite od blendea,jahodky,bezlaktozove mlieko a vlocky vsetko zmixovane a dosladene mojim lipovym sirupom z hnedeho cukru

    salwusa
    27. máj 2018    Čítané 136x

    Jahodky

     2 odmerkySUPERGREENS zelena zmes v 100% bio kvalite od blendea,jahodky,jablcko a voda

    salwusa
    21. máj 2018    Čítané 139x

    S hruskou

     2 odmerkySUPERGREENS zelena zmes v 100% bio kvalite od blendea,banan,broskyna,hruska a voda...

    U mna vyuzitie do napojov uplny top

    salwusa
    19. máj 2018    Čítané 106x

    Dnes s goji

     2 odmerkySUPERGREENS zelena zmes v 100% bio kvalite od blendea,banan,ovs.vlocky,goji,bezlaktozove mliecko 

    Tak sa tesim, ze takmer po roku byvania v novom domceku sme boli schopni dokoncit terasu a pristresok a tak si mozem tento skvely napoj od Blendea vychutnavat uz aj v dazdivom pocasi na teraske 😊🌿☘💦 #test_blendea

    Moja dnesna davka energie - ovsena kasa s lyzickou zeleneho zivotabudica od Blendea , mojim oblubenym ovocim a bielkovinovou tycinkou. #test_blendea

    salwusa
    13. máj 2018    Čítané 124x

    Ked som zmixla 3.raz

    Takze ranajky...teda....ja asi az veceriam 😄

    3 vajicka,2 odmerky mojho zeleneho zazraku,lanove a slnecnicove semienka.

    Hore trocha syra a zeleninka 👍

    zoh2011
    Správa bola zmenená    12. máj 2018    

    Moje dnesne ranajky s Blendea 🌱Nielenze dobre vyzeraju, ale aj vyborne chutia 😍 #test_blendea

    salwusa
    12. máj 2018    Čítané 136x

    2.pokus

    Kedze avokado milujem najviaaaaac a je velmi zdrave...

    2.pokus opat s avokadom

    Avokado,banan,domaci bazovy sirup s hnedym cukrom,bezlaktozove mliecko,ovsene otruby a 2 odmerky SUPERGREENS blendea zelena zmes v 100% bio kvalite

    salwusa
    12. máj 2018    Čítané 127x

    Iba raz zmixla a 3 razy si pochutnala

    Prve pokusy boli naozaj jednoduche,kedze sme sa este len spoznavali.

    Zmixovala som zihlavu,2 odmerky SUPERGREENS zelena zmes v 100% bio kvalite od blendea,za hrst nesolenych kesu,pridala domaci matovy sirup s hnedym cukrom,1 zrele avokado a bezlaktozove mliecko.

    1.zmes zmiesala s chia a vznikol puding.

    2.zmes bez chia dala zachladit ako nanuky.

    3.pridala viac mlieka a vznikol top napoj

    zoh2011
    Správa bola zmenená    10. máj 2018    

    Dobre rano 🌞 Dnes som vyskusala pridat 4-kombinaciu superpotravin od Blendea do cisto citrusoveho smootiecka a opat som si vyborne pochutila 👌😋 #test_blendea

    Dnes 2.ranajky s Blendeou!🌱☝️ Ja som sa rozhodla tuto 4-kombinaciu superpotravin pridavat do smoothie a musim povedat , ze chuti uzasne. A ak mi dojde fantazia na stranke www.blendea.cz najdem vela inspirativnych receptov na pripravu zdravych jedal🤗 #test_blendea

    zoh2011
    Správa bola zmenená    8. máj 2018    

    Pekny sviatocny den vsetkym, zacinam 3 tyzdne zdravych ranajok a zdravsieho stravovania s Blendea. Dnes to bola ovsena kasa s proteinom, ovocim a zelenym zazrakom Blendea.
    Blendea obsahuje 4 superpotraviny 🌱zeleny jacmen, 🌱mladu psenicu , 🌱spirulinu a 🌱chlorellu. #test_blendea

    matulya
    Správa bola zmenená    8. máj 2018    

    Dobré ránko mamičky.. Vy ako začínate deň?
    Zloženie:
    🌿 1 banán,
    🌿 hrsť čučoriedok,
    🌿 pár kvapiek citrónu,
    🌿 1 odmerka sepergreens,
    🌿 2 dcl vody

    Prvy den s Blendeou a moje prve ochutnavacie smoothie - skutocna pastva pre chutove pohariky 😋 #test_blendea

    Mamičky, napíšte nám do komentára, aké zdraviu prospešné účinky majú mladá pšenica, zelený jačmeň, spirulina a chorella.

    Neviete? Nevadí, pomôcku nájdete tu: https://www.blendea.cz/

    Do konca týždňa máte šancu sa zapojiť do možnosti testovať Blendea SUPERGREENS, která kombinuje všetky štyri zelené superpotraviny.

    #test_blendea

    konik_testuje
    26. apr 2018    Čítané 3520x

    Vaše skúsenosti s Blendea SUPERGREENS

    Aktualizácia:

    Mamičky našli svoj ranný nakopávač. Ich recenzie na zelený detox Blendea SUPERGREENS si môžete prečítať v diskusiách

    ---

    Cítite sa ráno unavená a bez života? Kvalita vášho spánku je stále horšia a horšia? A ani tá šálka kávy vás už nezachraňuje? Stres, ktorý zažívate, vám tiež neprídáva na úsmeve. Chcelo by to niečo zdravého, aby vás to poriadne nakoplo.

    Hľadali sme a hľadali, až sme našli zelený životabudič, silnú štvorku plnú zdravia - Blendea SUPERGREENS.

    Všetky unavené mamičky, vitajte pri novom testovaní.

    Čo testujeme

    Blendea SUPERGREENS je zmesou zeleného jačmeňa, mladej pšenice, chorelly a spiruliny. Tieto superpotraviny detoxikujú organizmus, zlepšujú trávenie, posilňujú imunitu, zabraňujú prekysleniu a obmedzujú pocit únavy.

    Len jedna lyžička denne zaistí vášmu telu prísun dôležitých látok pre pevné zdravie.

    Všetky suroviny sú navyše 100 %  v BIO kvalite, bez lepku, bez laktózy, bez cukru a sú vhodné pre vegánov.

    Zelené superpotraviny obsiahnuté v Blendea pochádzajú z panenskej prírody Nového Zélandu a Taiwanu, kde sú pestované pod priamym slnkom bez použitia akýchkoľvek chemických prípravkov.

    Aké zdravotné benefity vám spirulina a chorella prinášajú?

    • posilňujú imunitný systém
    • stimulujú samočistiace procesy a podporujú detoxikáciu
    • urýchľujú metabolizmus a pôsobia proti nadmernému ukladaniu tuku
    • podporujú regeneráciu buniek
    • zlepšujú trávenie a zvyšujú počet zdraviu prospešných baktérií v črevách
    • bojujú proti prekysleniu organizmu
    • tlmia zápaly, zlepšujú stav žalúdočných vredov a podporujú ich hojenie
    • znižujú hladinu cholesterolu v krvi, čím čistia cievy
    • pomáhajú pri dýchacích problémoch
    • zmierňujú stres
    • skvalitňujú spánok

    Čo dokáže zelený jačmeň a mladá pšenica?

    • chránia pred civilizačnými chorobami a znižujú počet voľných radikálov
    • zvyšujú obranyschopnosť organizmu
    • podielajú sa na detoxikácii tela
    • pozitívne ovplyvňujú proces trávenia
    • regenerujú bunky a spomaľujú proces starnutia
    • čistia cievne steny a udržujú srdce v kondícii
    • optimalizujú hladinu krvného cukru
    • pomáhajú udržiavať zásadité pH
    • obmedzujú pocit únavy a zlepšujú trávenie

    V zelenej zmesi Blendea nájdete množstvo rôznych aminokyselín, minerálov a vitamínov, ktoré sa nachádzajú v jednotlivých superpotravinách.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 z vás, ktoré chcú viac energie, upravené trávenie, nižší tlak i cholesterol, mladší vzhľad, lepšiu imunitu a kvalitnejší spánok. Jednoducho, chcú byť fit, aby mohli tráviť so svojou rodinou deň aktívne a bez pocitu únavy.

    Hľadáme ženy, ktoré pre svoje zdravie robia maximum, žijú aktívne a majú prehľad v sortimente zdravých a BIO potravín.

    Ako sa zapojiť

    Do možnosti testovať silnú zelenú štvorku Blendea SUPERGREENS, se zapojíte len napísaním komentára. Napíšte pod tento článok, prečo by ste mali testovať práve vy.

    Čas na napísanie zaujímavého a kreatívneho komentára máte do nedele 29.4. 2018 a v pondelok 30. 4. 2018 vyberieme ženy na testovanie, ktoré oslovíme internou poštou my.

    Držíme palce a prajeme dni plné energie s Blendea,

    Váš konik_testuje

    Ruku hore tie z vás, ktoré trápi trávenie, nedostatok energie alebo zlý spánok. A ruku hore tie z vás, ktoré by chceli vyzerať mladšie a krajšie, ale predovšetkým byť zdravšie a plné života.

    Napíšte nám do komentára, čo vás z vyššie spomenutého najviac trápi. Každú z vás potešíme 3 srdiečkami.

    A už o týždeň vám predstavíme testovanie Blendea SUPERGREENS, čo vám s problémami vie pomôcť.

    #test_blendea