andy57
15. jún 2018
255 

Ako sme testovali kozmetiku HiPP

Som veľmi rada, že som sa zúčastnila súťaže, a dostala tak možnosť otestovať kozmetiku HIPP pre moju malú 5 mesačnú slečnu. So značkou HiPP mám už nejaké skúsenosti. Pri staršom synčekovi som používala umelé mlieko HiPP BIO combiotik, ktoré môžem len a len odporúčať.

Hneď v ten deň, ako nám dorazil balíček na testovanie, som otestovala vlhčené obrúsky HiPP, ktoré ma príjemne prekvapili. Vlhčené obrúsky majú úžasne jemnú, nevtieravú vôňu. Balíček obsahoval  10ks obrúskov, ktoré som minula hned na 2x 🙂

Priznám sa, že s týmito vlhčenými obrúskami som doteraz nemala žiadnu skúsenosť. Používam lacnejšie obrúsky, ale možno pouvažujem nad zmenou. Vlhčené sa mi zdali fajn, neboli  suché, ani príliš mokré a nepenili ako niektoré obrúsky. A veľké plus, že sú naozaj jemné a majú príjemnú vônu.

Vlhčené obrúsky HIPP Babysanft ako som sa dočítala, obsahujú výťažok z BIO mandlí. Sú napustené jemným pleťovým mliekom, vhodné pre jemné očistenie citlivej detskej pokožky a pokožky so sklonom k alergiám. 

Neskôr večer prišiel na rad sprchový gél  HiPP. Dcérka má kúpanie veľmi rada, pri kúpeli vždy ožije. Doteraz som nepoužívala žiadne sprchové gély ani mydlá, a to už má dcérka 5 mesiacov. Tak sme sa spoločne pustili do testovania sprchového gélu .  Po otvorení  som ucítila príjemnú mandlovú vonu.  Je naozaj jemný ako o ňom píšu, veľlmi dobre sa rozotiera, po pokožke doslova klže, takže malinká bola natretá  veľmi rýchlo. Nie je vôbec hustý, takže ho stačí ozaj málo. Pri staršom synovi používam inú značku, nebudem menovať ktorú, ale ak ich mám porovnať , tak HiPP sprchový gél u mňa určite vyhráva. A tým, že dcérka ma naozaj citlivejšiu pokožku ako starší syn, určite budem pokračovať v používaní  tohto sprchového gélu aj naďalej. 

Po kúpeli prišiel rad na pleťový olej, ktorý už nejaký čas máme doma, ale zatial som ho ešte na malej nevyskúšala.  Tak som sa rozhodla, že najskor otvorím vzorku, ktorú som vyhrala v súťaži. Pleťový olej má takisto príjemnú mandlovú vonu. Konzistenciou mi príde skôr ako pleťová voda zmiešaná s olejom. Dokonca som ho vyskúšala aj na svojej tvári, a môžem povedať, že je naozaj dobrý.  Nie je príliš mastný, takže sa mi tvár až tak neleskla 🙂

Naliala som si trošku oleja na vatový tampón a opatrne som ním prešla po dcérkinej tváričke. Netvárila sa veľmi nadšene, ale to už tak po kúpeli býva. Vie, že už je pomaly čas na mliečko a na postielku. Pleťový olej HiPP je vhodný aj na ošetrenie suchej pleti pre dospelých, na ošetrenie pokožky mamičiek počas tehotenstva a dokonca aj na strie. Na moju tvár ho však používať asi nebudem, nakoľko mam skor zmiešanú pleť. Takže ho bude používať skor moja dcérka.

Ďalej prišiel rad na pleťové mlieko, ktoré som už stihla otestovať  pred súťažou, keďže sme ho dostali  do daru na krštiny. S HiPP pleťovým mliekom som veľmi  spokojná. Konzistencia pleťového mlieka je riedka, čo mi vyhovuje, tým pádom ho netreba veľmi veľa a balenie vydrží dlhšie 🙂

Čo som si všimla, tak veľmi rýchlo sa vstrebáva a dcérka má po ňom jemnú a hebkú pokožku.Takisto má veľmi príjemnú a jemnú voňu, ktorú cítim na dcérke ešte aj na druhý deň.  Pleťový krém používame už asi pribilžne mesiac, a všimla som si, že na dcérkiných nožičkách zmizli šupinky, ktoré tam doteraz mala. Neviem či je to pleťovým mliekom HiPP, ale určite ostanem pri tejto značke, kedže nám vyhovuje.

Najviac oceňujem na kozmetike HiPP, že všetky produkty sú bez farbív a konzervačných látok, bez parabénov, éterických olejov, bez škodlivých PEG emulgátorov, bez živočíšných zložiek a bez alkoholu. Sú šetrné k očiam. Tieto produkty sú vyvinuté tak, aby pomáhali predchádzať riziku vzniku alergií.Všetky obsahujú prírodný BIO mandľový olej.

Na záver, po 2 týždnoch testovania kozmetiky HiPP má moja slečna pokožku jemnejšiu a hebkejšiu, a hlavne bez šupiniek na nožičkách. Preto som sa rozhodla, že zostaneme pri značke HiPP, hlavne čo sa týka telového mlieka a sprchového gélu. Takže určite odporúčam kozmetiku HiPP vyskúšať aj iným maminkám a detičkám. Zároveň sa chcem poďakovať Modremu koniku a spoločnosti HiPP, že som mohla kozmetiku vyskúšať na mojej dcérke  a vytvoriť si na ňu svoj názor.

#test_hipp2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli