andy57
4. sep 2018
280 

Test Crayola

Znova sme sa zúčastnili testovania, tentoraz so starším synčekom 4,5r. Išlo o testovanie balíčka MINI KIDS -  fixky s tuhým hrotom,  pastelky, osemhrané ceruzky  a prstové farby crayola od spoločnosti ALBI. Tento balíček je pre deti už od 12mesiacov, podporujú  úchop malej detskej ruky, sú  100 % zmývateľné a vyprateľné.

Tesne pred dovolenkou dorazil kuriér s balíčkom. Mirko už vedel, že balíček je preňho a bol oboznámený s tým, čo dostane. Pri otvaraní balíka výskal od radosti. Miluje kreslenie. Kresliť chcel začať ihneď, ale nakoľko sme cestovali na pár dní preč, musel sa zmieriť s tým, že kresliť bude neskôr. Všetko si pekne pobalil do batoha a vyrazili sme...

Hneď ako sme dorazili na miesto, povyberal všetko z batoha, samozrejme všetky papiere, ktoré boli v kufríku od ALBI minul hneď v jeden deň. V kufríku boli aj nálepky, ktoré polepil na jeden papier, ostatné pokreslil. 

Najprv otvoril prstové farby, nevedel, čo to vlastne je. Keď som mu povedala, ako sa s tým kreslí/maľuje, hneď si vytlačil farbu na papier a už prstom maľoval haky baky. Prstové farby crayola sú vhodné pre deti od 1-3r, pomáhajú deťom rozvíjať jemnú motoriku a kreativitu. V krabičke ich bolo 4, žltá, modrá, červená a zelená farba. Prstové farby Mirko nazval lepidlom a zobral si ich dokonca aj na túru, kde označoval kamene, aby sme sa nestratili 🙂 Na penzióne pomaľoval nimi aj krb a schody, ale našťastie tatino to neskôr vedel zmyť 🙂 Mirko bol samozrejme kreatívny a vytlačil prstové farby aj na krabičky od pasteliek, ceruziek a fixiek a zlepil ich dokopy, stále tvrdil, že je to aj lepidlo, a myslím, že mal trošku pravdu, kedže pekne držali pokope 😀

Potom si vymslel, že prstové farby budú ako vodové farby, vytlačil si zopár farieb do krabičky od pečiatok a doniesol si štetec. Potom pekne maľoval nielen na papier, ale aj na svoje tepláky 😀 Vedela som, že čistý dhlo neostane.

Ked prišiel rad na pastelky /v krabičke ich bolo 16ks/ vedela som presne čo bude nasledovať. Najskôr si ich pekne ošúpal z papierikov (to je jeho zábavka) a až potom začal kresliť. Dve pastelky mu nechtiac zlomil malý 11 mesačný bratranec, ale nerobil si z toho ťažkú hlavu, kreslil s nimi aj tak. Pastelky crayola sú dlhšie ako obyčajné pastelky, takže mu aspon vydržia o niečo dlhšie. Sú ako by povedal Mirko – trojuholníkového tvaru.

Dalšie na rade boli fixky. V krabičke ich bolo 8. Majú úplne iný tvar ako iné fixky. Fixky crayola majú tuhý hrot, nefarbia prsty čo je ďalšie plus. Vyskúšala som si ich aj ja. Vyfarbovala som nimi obrázky na kufríku od ALBI. Mirko fixkami kreslil rôzne príšerky, autá a stromy s očami – momentálne aj to je jeho zábavka. Samozrejme ako každý chlap aj Mirko si rád utiera ruky do trička a kraťasov, takže bol celý zamazaný, hlavne od prstových farieb a fixiek, ktorými si rád kreslí po rukách a nohách. Našťastie naozaj išli pekne vyprať aj po pár dňoch, kedže na penzióne som neprala. Fixky tiež išli pekne umyť z jeho rúk a nôh. Čakala som, čo všetko ešte pomaľuje, ale nakoniec ostal verný zošitu a kreslil doňho. 

Ako posledné prišli na rad osemhrané ceruzky, bolo ich tiež 8 kusov. Sú to maxi ceruzky s veselým obrázkami, dizajnovo sú naozaj krásne. Detičky určite zaujmú. Mne sa s nimi kreslilo aj vyfarbovalo  veľmi dobre.

V balíčku od spoločnosti ALBI bol pribalený aj čaj na dobrú náladu a sviečka pre mňa. Čaj bol chuťovo naozaj veľmi dobrý. 

Na záver testovania môžem len napísať veľké ďakujem spoločnosti ALBI a takisto modrému koníku, že nás znova vybrali do testovania. Produkty crayola, ktoré sme testovali sú dostupné v ALBI, či už v kamennom obchode, alebo na eshope. Sú cenovo dostupné, takže určite odporúčam vyskúšať. V testovaní produktov budeme ešte ďalej pokračovať, kedže Mirko veľmi rád kreslí aj maľuje.

#recenzia

#test_crayola

Začni písať komentár...

Odošli