andy57
18. júl 2018
366 

Testovanie pampers premium pants a pampers splashers

Teším sa, že sme boli opäť vybrané na testovanie, tentokrát na testovanie plienok pampers premium pants a pampers splashers.

S plienkami pampers samozrejme mám skúsenosti, používala som pampers premium care od narodenia po velkosť 3, ale tie som striedala aj s inými značkami . Pampers premium care mi malá nikdy neprecikala, ale za to pampers active baby tie precikala zopárkrát, takže tie plienky sme už potom radšej ani neskúšali.  Do rúk sa mi už dostali aj pampers pants, ale nie premium.  Dostala som k nákupu dve vzorky, zdali sa mi fajn.

Tenroraz sme dostali možnosť otestovať plienky pampers premium pants. Balíček nám dorazil v piatok 29.6.

S testovaním sme začali presne podľa pokynov 2.júla. Prvé čo som spravila, keď som otvorila balík som plienku poriadne pochytala, ponaťahovala a ovoňala.

Plienky majú príjemnú voňu, su pružné, tenké a vnútro plienok je doslova hebké. Bála som sa, že mi ich malá bude precikávať, ked su také tenké, ale mýlila som sa. Žiadna precikaná plienka sa nekonala. Ani prekakaná. A to teraz kaká dosť často, kedže jej idú zúbky.  

Prvé dni  som plienky premium pants dávala iba cez deň, cca po troch dňoch som sa odvážila ich malej dať aj na noc. V noci neprebalujem, plienky vydržali, pyžamko bolo suché. Moja malá má  7 mesiacov, takže plienky sa naťahovali dosť ťažko. Neustále kopala nohami, vrtela sa, ale nakoniec sme to zvládali. Myslím, že je o niečo jednoduchšie ich natiahnuť deťom, ktoré už chodia. Ale to je len moja teória.

Super vec je, že plienky pampers pants sa dajú pekne na bokoch roztrhnúť , zrolovať a vzadu na plienke je páska, ktorou sa dá zlepiť a tak zahodiť.

Dalšia super vec je indikátor vlhkosti vpredu plienky, ktorý ukazuje nakoľko je plienka pocikaná, podľa nej som vedela, kedy je čas prebaliť a dať novú. Plienky sú pružné, takže netalčia, vzadu pekne držia, nešmýkajú sa a neotláčajú nožičky. Ako som už vyššie písala plienky majú príjemnú vonu, takže som niekedy vobec nevedela, že malá je pokakaná. Neviem či to mám považovať za výhodu alebo nevýhodu 🙂

V balení, ktoré sme testovali bolo spolu 44ks plienok čo u nás vydžalo cca 10 dní, popritom som dávala malej aj inú značku a porovnávala. Ked bolo v plienke pampers pants dosť nacikané, skúsila som chytiť vnútro plienky či nie je mokré ako pri iných plienkach. Zdalo sa mi oveľ0a suchšie. Takže malá mala svoj zadoček ozaj v suchu 🙂

 Pampers pants sú sice drahšie ako plienky pampers premium care, alebo iné plienky, ale budem nad ich kúpou určite uvažovať. Skúsim ich otestovať ešte neskôr, keď malá začne chodiť, možno potom ich naťahovanie bude ľahšie, a nebudem ani mínať toľko plienok denne  ako teraz.

Pampers splashers

Konečne sme sa dostali k otvoreniu aj druhého balíka, a to pampers splashers. Vzhľadom sú veľmi pekné, takisto su tenké a pružné.

Najskôr som si myslela, že budú určite úzke, ale keď som ich natiahla, presvedčila som sa, že sú akurát. Malej som ich natiahla, celá bola natešená, ešte nevedela čo ju čaká. Vonku na terase som jej napustila bazén, kedže ešte sama nesedí, tak som ju položila do teplej vody na bruško. Bola nadšená, rukou začala ťapkať vo vode, ošpliechala si celú tvár a tešila sa tomu.

Neviem ako iné plienky na plávanie, ale pampers splashers sa takisto ako pampers pants dajú na bokoch pekne roztrhnúť, takže vyzliekanie je jednoduche. Nenapučia vo vode ako obyčajné plienky.  V balíku je 12ks plienok, zatiaľ sme minuli len jednu na skúšku. Dúfam, že sa nám čoskoro podarí ísť s malou do väčšieho bazéna niekam na kúpalisko a poriadne ich otestovať.

Na záver by som sa chcela opäť poďakovať Modrému koníku, že sa rozhodli vybrať mňa a moju dcérku na testovanie plienok. Dúfam, že ešte budeme mať možnosť otestovať aj iné výrobky.

#test_pampers2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli